Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Anonim

O le vaega o loʻo i totonu o le faitotoʻa i le mamanu o onapo nei e mafai ona saogalemu atoatoa ma e tusa lava pe o le le mautonu. Mai le taimi nei, o le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia o le a le o se faʻalavelave e faʻaleleia ai le malosi, ma e oʻo foʻi i tagata le atoatoa. Mafaufau pe faʻafefea ona filifilia se filifiliga talafeagai ma faʻapipiʻi metotia.

Faitotoʻa faitotoʻa: penefiti o le faʻaaogaina

O ni tufuga mo le fola lea e tatau ona auiliili, e le mafai foi ona solia le faʻamaoni o le faitotoʻa?

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Ulufale i le kapeneta o le tagata faigaluega: faitotoʻa faitotoʻa ma le pito i luga

E tatau ona malamalama, ma fai ni faaiuga patino. A o matou manatua, i se potu malolo, ofisa ofisa, ma i fale fale o se ituaiga tumaoti, e masani lava ona faʻapipiʻiina o se gasefona, pe a leai se mafuaʻaga na manatu ai. Ae le gata i lea, sa mafaia le mafaufauina o atinaʻe mai le auai i le faʻatulagaina o nofoaga.

O faitotoʻa faitotoʻa na faia muamua i le faʻatulagaina atoa, o fea matou te manatua ai, o le faʻatulagaina o le fausaga o loʻo i totonu o se faʻapitoa o le tulafono. O le iai o le pati i le faʻasologa o le poloka e le faigofie le tufuga faigofie o le taʻavale a le teine, ma e le o se augatupulaga o faʻatasiga e leʻi mafaufauina i le atunuʻu. O lenei mea moni e manaʻomia ai le faʻatupe o le tagata fai mai, o le a faʻafuaseʻi ona faʻasalaina.

O lenei, o tupe a le sami o le faitotoa e seasea lava ona uma ona o ni mea e te lua. O le faʻapipiʻiina o talimalo o loʻo tuʻuina atu i aiga, ma o latou tofo fiafia i le taimi o le filifiliga.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

O mea o onapo nei e aunoa ma le fetuunaiga

Mafaufau i ni nai foliga e mafai ona talitonuina o le aoga o le faʻaaogaina o ni tapulaʻa i le fausaga:

  • Faaitiitia leo.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

O le paʻu o paʻu i luga o potu potu

Tele faʻataʻitaʻiga o faitotoʻa o totonu o loʻo tapena i le paʻu malosi o loʻo faamauina i le polokalame, lea e fesoasoani e faʻateleina ai le lelei o le faitotoʻa i potu. O le maualuga o le faʻaaogaina lelei o sea faitotoʻa o le a oso i luga o le tapulaʻa pe a uma ona faʻapipiʻi le pito i luga, lea e mautinoa ai le malosi o le vaʻa atoa o le lautele.

E aoga le maitauina o le tapoleni na fausia mai se busgif cusgifrif e sili ona foliga pei o le tele o foliga. O le faitotoʻa talimalo o le a le faia foʻi le lona tolu o lenei aʻafiaga.

  • Faalavelave mo manogi, asu.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Faʻataʻitaʻiga o lagona o aiga pe a o se mea o loʻo sauniuni i le umukuka

O le amataga, e tau atu i le umukuka, e tusa ma le tele o aiga ma tagata faʻapitoa, e tatau ona teuteuina i le faitotoʻa o le vaipuna. E oʻo i le iai o le malosi faʻamalosi tino i luga aʻe o le kuka, poʻo se galuega faifai pea o le ea fou, o le a le faʻasaoina ai ni vaega le fiafia mai le manogi leaga, asu ma le falai. Afai o le odino i le taimi atoa, e faʻatagaina le faʻaumatia pe faʻaleaogaina se auala faʻapitoa, o tupe teu o le a tumau pea i luga o le faʻavae atoa o le teuteuga atoa: puipui ma isi mea.

  • Matou te laveaʻiina oe lava ma lou aiga mai tusi ata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fugalaʻau poʻo fugalaʻau togalaʻau

E leai se mea e talanoaina ai iinei, naʻo le mafaufau pe faʻapefea ona tosoina le afaina e se ata le fiafia, tusa lava pe o loʻo iai se ea mafanafana.

  • Matou te faia se tau feusuaiga mai i aafiaga le lelei.

O le mea moni, o le faapipiiina o ni etrolders i le tatalaina o le taʻele, o se nodeging node poʻo se faletaele, o le a le mafai ona faʻasaoina ai le faitotoʻa atoa mai le Lolo, aua le faʻamoemoe. I le taimi lava e tasi, e mafai ai e le vai ona faatuai mo sina taimi. Potu ma maualuga maualuga o le le gaoia ma le vevela e le mafai ona faʻatupuina atoatoa, ma e ono faʻagasolo atoatoa le ea mai le ea o le a le faʻasaoina le laminate. I le taimi lava e tasi, o atigipusa pusa faʻapipiʻi i totonu o le vai tafe e seasea ona maua mai ma ni vaega faʻapitoa mo le faʻamoemoe o le vent vertilation.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Faitotoa i le faletaele ma le ventipelation grids i le pito i lalo

O le tele o le tele o foliga eseese. La latou galuega autu e avatu ai le faatosinaga o le ea fou i le potu taele.

Tulaga mo le saʻo filifiliga: ituaiga

O le aso nei, e oo lava i se matai na lauiloa e mafai ona leiloa i totonu o ituaiga laiti o faitotoʻa o faitotoʻa o faitotoʻa a itu o le faitotoʻa na ofoina atu e tagata gaosi oloa ma mai le lautele o atunuʻu i le lalolagi. E faʻaopopo atu i oloa laupapa, o le vaega o neipo po nei ua sauni e ofoina atu le tele o vaega sili ona manaia, filifili poʻo ai e faʻatagaina mo tulaga nei:

  • O mea faʻaaoga e gaosia: palasitika, fafie, fafie faʻatasi ai, oʻu vaeluaga, nand vaega mai le tele o leolio, polymer ma isi mea.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Alumini pito i luga o Paul

E mafai ona faia tufuga pamu ma o latou lava lima, ae o ia oloa mai fafie, e aua nei faia i le tagata faʻatau, ae aua le faia i se tulaga faʻapitoa masini. O le opemini pito i luga o loʻo avanoa, o fasi pepa apamemea o le a tautua e faavavau, o le polymer o faʻamatalaga ma le faʻamaeaina mo isi faʻafitauli o le a avea ma faʻafefeteina o le teuteuga. O le palasitika o le palasitika o loʻo fetuutuunai ma faʻamalosia le tele o soʻoga o soʻoga o soʻoga.

  • Ituaiga o nofoaga.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Faaaogaina strexed placted plastic

O soʻo se ituaiga o mea lilo e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo se faʻataʻitaʻiga tuʻusaʻo faʻatatau i le nofoaga i lalo o le faitotoʻa. O le oloa e mafai ona nana le soʻoga o le faʻauma o sitepu, ma o le curvilliar o le tino eseese o mea o le a poloka le palasitika tufuga. E mafai ona faia e le au faifaatoaga i potu faʻagaoioia i potu susu ma ma le tele o aʻafiaga o le vevela, lea e mafai ai ona faʻalauteleina le oloa i le lua seneturi.

  • Talaaga o le fetuunaiga.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Faletala mo le soʻoga o le ofutino na tuʻu i tulaga eseese

Faʻatatau i ituaiga o talaaga, afai e le amanaia a latou pepa ma isi faʻatasiga ma le faʻaaloalo, lagolago mo le fola e mafai ona vaeluaina i ni ituaiga se lua. O le tasi ituaiga o loʻo faʻapipiʻi i nofoaga o se tasi-tulaga luga, o fea e leai ni mataua i le maualuga i le va o le itupa o feusuaʻiga. O le vaʻaiga lona lua e mafai, o mea leaga e nana i luga o le tele-maualuga soʻo. O se tala faʻapitoa mai isi itu e iai se faʻapitoa.

  • Le metotia o le saogalemu le talaaga.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Fausia-i le pito i luga o le auala lilo o le faapipiiina

I lenei vasega, mo le iloiloina, o le tele o talosaga, lea tatou te masani ai, o le avanoa lea o le faʻapipiʻiina, faapea foi ma le faʻapitoa o le faʻapipiʻi, faʻapea foi ma lena. I totonu o ni mea faʻafanua o loʻo aofia ai le tu i lalo o le fola o le fola o le fola, faʻapipiʻiina o pamu i faitotoʻa o losh ma le faʻaaogaina o tagata lava ia.

Tusitusiga i luga o le autu: o le faapaologa o pou teperati: decing moligaga o le tekonolosi

O le saʻo filifiliga o le manaʻomia o le mea e manaʻomia e le mafai ona faʻalagolago lava i luga o ni faʻailoga matagofie o ni faʻamatalaga, ae mo le maualuga-lelei faʻamatalaga. E le 'ona oʻo mai i le fuainumera lautele uma e mafai ona oʻo mai i lalo o manaʻoga faʻapitoa.

Foliga o le pito i luma ma le latou mafuaʻaga

O le faitotoʻa ma le pito i luga e le gata o le sili ona lelei foliga ma le pefu puipuia masini i luga o le taunuʻuga o taunuʻuga potu. O le faitotoʻa o le faitotoʻa e le o le galuega mulimuli i le i totonu o le atinaʻeina o le faʻatulagaina, ma e le gata lena i le tusi ata, ae o isi foi isi vaega:

  • Soʻo se faʻavaʻa o le tino o le a umi lava le umi faʻafetai i le faʻapipiʻiina o le pito o le pito i le soʻoga o vaega o mea.

    Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

    Talaaga mo le ufiufi pito o mea eseese

    A uma mea uma, ua lauiloa o le pito o soʻo se ogaumu o le sili ona vaivai i le nofoaga o nofoaga.

  • Faapipiiina o tapulaa o se ituaiga fale teu lafumanu, e poloka le ala o le susu, vai, ufi ma isi ua faasaupao i fafo.
  • O le teuteuina o tamai ofu o le a puipuia ai le le lelei taunuuga. A uma mea uma, i tafatafa o le fola mea i luga o laina maualuluga eseese o le gase, e mafai ona e tautevateva.

    Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

    Rumbered aminininum spores i le junction o chramic fafie

  • E le seasea ona faaiuina, mo se faataʻitaʻiga, o se fuafuaga faʻataʻitaʻi i le fale, ua faʻaaoga le paʻu. Afai e te ulufale i le pito o mea, o se tufatufaga e le masani ai tufatufaina e mafai ona tupu, lea o le a iʻu ai i le vaega faʻaleagaina. Ae le i faʻapipiʻiina le pito i luga, mafaufau e uiga i le tulaga faʻamalosi o le perstrent e le vaipuna.

E le tatau ona galo ia te oe le mea e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le mamanu o loʻo faʻaaogaina i totonu, ae o se tekinolosi talafeagai i le mamanuina ma soʻoliga o le fola.

Mai mea uma e manino o le faapipiiina o talimalo o loʻo faaeeina mai i le tele o faʻasalalauga o loʻo faʻateleina ai le galue o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le tumutumu, ma o le mauga lea.

Asthetic ma aoga galuega o nei aso nei

Ua maeʻa ona faʻamaonia i luga o le tapulaʻa o se elemene aoga o le faʻagaioiga o le fale o le fale.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Natia le kiina o mea masani

A o le auala vave, matou te iloa mea uma e uiga i le masani ai le faʻapipiʻi metotia mai tusitusiga muamua: Tatala faʻatasi ma le fesoasoani o se faʻapitoa faʻapitoa platek ma le vaega o loʻo faʻapipiʻiina ai le faʻapitoa. Mo mea teuteu faʻasoesa, e seasea lava ona faʻaaogaina oloa, ae aua le galo e uiga i la latou faʻailoga maualalo.

O le fausia-i mea e faʻatatau e talafeagai mo le tele o filifiliga mo le faavaa o sooga ma isi manaʻoga. I ia oloa, lagolago lagolago tiute ia te oe se fuafuaga faʻapitoa o loʻo lilo i lalo o ofutino. Ua totoina le pa ma se isi taimi, o le mea na e faia ai le matafaioi a le malo.

Faʻaesea, matou te fautuaina e iloiloina se fomaʻi sili ona atamamai, ua iloa i totonu o le lautele toʻatele, pei o se tagata guiltane. O se igoa foʻi o loʻo fuafua i se metotia o gaioiga aoga o le mea fou - o le vaega e galue i le mataupu faʻatuatuaina.

O le aano lea, o le oloa e i ai le pepa o se uamea talaaga foliga foliga foliga o le mataitusi "P", lea e faaauupegaina i le paʻu o le paʻu. E mafai ona faʻamutaina le faʻavae o le faʻatinoga o le fausaga, e galue le tautotogo ma faʻapipiʻi afi i luga o le fola, ufiufi le kiliaina.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

O le gaioiga o le theret o loʻo i le faʻamau o loʻo faʻaalia ai le faʻafeagai o le faitotoʻa o le faitotoʻa

O le ofoofogia ai o tagata faaupuga o mea e mafai ona faʻatagaina e lafoai le faitotoʻa o tupuaga, vaʻaia lelei o malumalu ia i latou lava, ma tuʻu tino i le fola. E ui i le laititi o le fua o le oloa (e oʻo atu i le 25mm le lautele ma e oʻo i le 20mm foliga loloto), o le sili atu o le feololo o le 250 afe o tagata gaosi.

Afai e te faʻaaoga le faitotoʻa i le aso (tatala / latalata) tusa ma le 25 taimi, ona o le fuafuaina o le auaunaga o le a avea ma faʻailoga o le 25 tausaga, i le laititi.

E ui lava i le mea moni o le faʻapipiʻiina o le ortable tufuga ua faia e le faʻaofi o le sash poʻo le ufiufi i le iuga, tutusa uma oloa eseese ua maua atoa i le ituaiga o taunuʻuga.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Trumpers Guillouticine o ituaiga eseese o le faaofiina o le loloto ma pili

O le mea lea, o se isi ituaiga o galuega o le faʻaaogaina o moli moli o loʻo eseese foliga o le ata. A o le taimi e tofia ai, e mafai ona vaevaeina le au guillotanes i ia ituaiga:

  • E faʻapipiʻi ai i totonu o fale o loʻo i totonu o le potu o potu o loʻo iai potu
  • i fafo atu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina mo uʻamea poloka - Input Faʻasalalauga Tuʻuina atu;
  • Mo faitotoʻa faitotoʻa o le tele o le faʻaaogaina o le pvc ma le alumini.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Ma le anotiopoga e leai se faʻalavelave e fealuaʻi ai

I se faʻaopopoga, o faʻasolosolo faʻamatalaga o le affipral ua foaʻiina ma eseese acoustic ma le vevela faʻaaogaina uiga. O le alualu i luma o le faʻamaufaʻailoga i soʻo se ituaiga o ituaiga o le ituaiga guillotine, o le mea lava lea e tasi, ae e oʻo atu i le 13-14 milimita. O le oloa e matua taua lava i le faʻaaogaina mo potu o loʻo tuputupu aʻe tamaiti soifua, e mafai ona tautevateva e ala i le pito o le nofo i le nofoa faʻataʻavalevale.

E taua le matauina o le ata faʻaʻautamafa o le olo o le paʻu, pe a tapuni le faitotoʻa, ae le paʻu i le fola o le fola.

O le mea fou i ona po nei ua leva ona lauiloa mo fausiaina ma isi maketi faʻapitoa. O lenei mea moni e maua ai le faʻamanuiaga e mafai ai ona faʻatagaina le faiga e suʻe vaega o elemene taʻitasi o elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, o se paʻu paʻu. Ina ia suia le paʻu o le pulumu poʻo paʻu faamau, e le manaʻomia le faʻavaivaia ai le atoa mamanuina o le faitotoʻa. E mafai na o le suia o le vaega ma sina auala, o loʻo faʻamatalaina i se oloa faʻapitoa i le faʻaaogaina o faʻamatalaga.

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

(O lou leo ​​o le a muamua)

Folasaga o le foloa: o ituaiga, tofiga, faʻapipiʻi foliga

Utaina ...

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faitotoʻa o harmonica intersior ma o latou lava lima (vitio, ata)

Faitau atili