Faʻafefea ona tuʻu se laupapa laupapa?

Anonim

O se laupapa laupapa o se mea e tele tele na fai, mai le auala o le malologa na malolo ai o le potu e fuafua. Laina Barqtt Boards ata tifaga, faatasi ai pe i le isi itu. O le diagonal o le faʻata e sili ona faigata, o le mea lea e manatu ai filifiliga faʻataʻitaʻi. E masani lava, o papatusi a palu mai le laupapa masela faaigoaina o le fanua laugatasi ma e tutusa i le fesootaiga.

Faʻafefea ona tuʻu se laupapa laupapa?

Parquet art masini diagram.

Peitai o le autu tele e fetaui lelei ma le gaosiga o le laumua faʻaaoga ma otaota fafie, faʻapitoa lava, pa puipui ma matua e masani ona faia mai i le faigata o laupapa. O le faʻagaioiga o metotia e faʻalagolago lava i le itu o le potu, lona mafuaʻaga, foliga o le laupapa ma le tulaga o le faʻavae. Afai e mafai ona fautuaina le nofoaga o nofoaga tetele, o le faʻaaogaina o le auala faʻapipiʻi e fautuaina.

Afai o le o le a le faʻatulagaina o le laupapa laupapa, o le taumafaina o mea taumafa e faʻateleina ai le tele, o le mea lea e manaʻomia ai le saʻo o mea uma pe a talafeagai ma pe a aveina laupapa. O lenei metotia e le o talafeagai mo le taoto i luga o le gat, ma le tulimanu e faʻatatau i le puipui, o se tulafono, o se tulafono, timu mai le 30 i le 40 °, e faʻalagolago i le mamanu fuafuaina. Mo faaputuga o le ae te manaʻomia:

  • Fale pasi sisiteki;
  • kelu;
  • Malka;
  • fale tulaga.

Malka o se mea faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o parquet dagonfon ma e le gata. E mafai ona suia e se kaponi, talu ai o lenei meafaigaluega o se laina ma le poloka e fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o se ata. E faʻaaogaina e fuaina ai tulimanu ma faʻaliliu fuataga i le galuega.

Tagi o le komiti sisitema: o le filifiliga o le metotia

Faʻafefea ona tuʻu se laupapa laupapa?

Cistquit Board Seating Filifiliga.

O le sili sili ona lelei auala o faapipiiina filifili tutoʻatasi tutoʻatasi faʻalagolago i luga o mea e fiafia iai.

O le mea manaia o le loka i luga o fafie o loʻo taʻua ai o le folataiga metotia, ma afai o le kelu ua faʻaaogaina, o le metotia e manatu faʻapipiʻi.

O isi taimi na muaʻi faʻatalolo ai se ata faʻataʻitaʻi mai le laʻau, ma e faʻaogaina le matua i fao. I luga o le moli saogalemu le fesootaiga.

Tusitusiga i luga o le autu: E mafai ona e faapipiiina le pepa puipui i luga o le vai-vela vali: ata pepa pepa, vitio, pe faʻapefea ona sipima, ata

I potu, o le eria e le sili atu nai lo le 60 m³ e masani ona faʻaaogaina le metotia opeopea. Ona o le mea moni na o le toetoe o tagata nofomau ai, o nofoaga uma e tutupu i lalo o lenei vaega, o lenei metotia e mafai ona taʻua o le sili ona taatele. Ma le metotia faʻaaogaina kelu e manatu o le tele o tagata faigaluega e taugata ma taugata.

O le tuʻuina mai o palu laupapa i le ata faʻataʻitaʻi e tatau ona i lalo ifo o le 12% o le aofaʻi, ma tagata atamamai fautuaina se numera mai le 15 i le 20%.

O le saʻo o le fuafuaina e faigata ona gaosia, pei o le% o faʻaipoipoga ma faʻateleina ai vaega o le ata.

Faʻafefea ona fai le parqut o loʻo ata?

A o leʻi taoto i lalo o le parquet, o se mea e manaʻomia ona tuʻuina atu, e mafai ona maua mai le cork po polyshyleine sui. Lenei ua fautuaina i le amataga o mea aʻo leʻi amata ona faitau le diagonal e faʻatatau i le pa autu, pei o le mea e mafai ona puipuia ai le faʻanoanoa.

Faʻafefea ona tuʻu se laupapa laupapa?

Cistquit laupapa o le a fuafua.

Ma na ia faatinoina a latou galuega ma puipuia le pirquthtete, o soʻotaga o le mea ua teuina mo lenei mea ma le scotchest A maeʻa lenei vaega o le galuega, o le faʻatonutonu a le kolisi komiti ua fuafuaina.

E mafai ona e amata taamilo mai le tulimanu o le potu, e filifilia le faʻatonuga mai le faʻamalama i le faitotoʻa. O uumi uila i luga o itu o laupapa o loʻo i ai i le itu o le paʻu i totonu o le potu mai le faamalama o le moli ina ia itiiti ifo nai lo mata. Tumau ma mai le ogatotonu o le potu, toso le Corrd Digianon mai le tulimanu i le tulimanu o le potu. O le a galue o le faailogaina ma le tuina igoa. I le tulaga lea, o le laina muamua na aoina e tutusa ma le maea, alu ese mai le ogatotonu i le itu tauagavale.

Ina ia mafai ona manaʻomia le avanoa i le va o le puipui ma le maʻi, o le ulo ua molia. O le faʻapotopotoga e amata loa i le muamua 3 laupepa, lea ua faʻapitoa lelei i se tulimanu o le 90 °, ma le faʻatinoga o faʻailoga manaʻomia, nofoaga. O le faatatauina o laupapa taʻitasi e manaʻomia ina ia tuʻu i le amataga o se laina fou, ma suʻe ia ese. Iuga e tatau ona faʻateʻaina, o le faʻatatauina, e tatau ona e tuʻuina atu laupapa i totonu o le faʻatonuga e tusa ai ma le CHESS. Muamua, o soʻo se faʻaupuga o loʻo fesoʻotaʻi, ma faatoa maeʻa lena tulaga faʻapitoa laina e mafai ona fesoʻotaʻi ma mea nei. O le ogatotonu o potu o le sili ona umi, ma e sili atu le viliina o se fesoasoani e teuteu ai. Fesoasoani ma Cargo na lafoina i luga o le laina tapunia atoa o le laina, talu ai o le Bribbente o le a itiiti se faʻataʻitaʻiga pe a faʻaauau le galuega i le galuega a le Fono Aoao a o faʻaauau le galuega.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea o le tulle o le upega tafailagi i luga o faamalama

I le va o puipui o papeti, o loʻo faia ai le styling i taimi uma i le taimi mulimuli o le laupapa mulimuli o laina taʻitasi o le isi laina. Afai e faʻavae puipui i le faʻapipiʻiina, o le styling e tupu, o le faʻaiuga o le laina o le amataga lea o le isi puipui o le puipui. O laupapa o loʻo faaputuputu i totonu o se siaki siaki, o le mamao i le va o faʻaiuga e tatau ona i lalo ifo o le 30-40 cm ina ia mafai ai le fola. E tatau ona i ai se mamao i le va o puipui ma le talau, 1-2 cm. E tatau ona tauia mo le fusuʻaga ma isi tulaga o gaioiga. Tapuni lo latou lima.

Tu ma le afa o le laupapa, lea, pei o laina tapunia, e tatau ona e muamua tipi. O laina ogaoga o le faʻataʻoto o le faʻataʻoto e tatau ona tipi i luga o foliga o le puipui, ma o lenei tulaga o galuega e manaʻomia ona tosina i ai le tele o le gauai atu. Ina ia mautinoa le saʻo o le tipi, fuaina le mamao mai le pito i luga o le laupapa atoa laupapa i le laina i le cavoy o loʻo uuina le manaʻo.

O le tulaga taua ua faʻafinaʻi atu i le Komiti Faʻafoe. Ona latou fuaina ai lea o le mamao o le pito i lalo o le fale laupapa e tasi lava i le kavali ma le iʻuga ua siʻitia atu i le pito lona lua o le Komiti Faʻafoe. O mea pito i luga ma lalo o loʻo fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o le faipule, ma i luga o lenei laina, ua tipiina le pamu. Tipi mai le tua e aloese mai le tuu ese mai foliga.

Faitau atili