E filifilia e le eletise

Anonim

O le autu o le eletise eletise sa ou fiafia i taimi uma.

Ma o le taimi umi na faatalitali na sau ina ua ou siitia atu i faʻataʻitaʻiga mai le talitonuga. O le a ou taʻu atu ia te oe i lau mea na tupu i lalo.

O ni nai mafaufauga o se ulufale.

Aisea ua tautala ai i mea uma e uiga i taavale eletise, mulimuli mai tua electriente, electronics? Mulimuli ane, o le faʻafitauli tele o le feʻaveaʻi eletise na toeititi lava ona faʻamautu - na amata ona faʻaalia le faifai pea o pafaturepipi. E le gata i lea, latou te molia le taimi faapaupau. O le mea moni, naʻo lenei ma faʻatali, o isi uma na faia ma 'taamilo "- O le tino, Chassis, eletise, eletise eletise. O lenei ua uma ona faaaoga e le selau tausaga. Ma e tuu e le autotomoiators e faʻaogaina ni fofo e le masani ai - Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻatuina ai oe lava i le auvae o uili.

I le mataupu!

Faamatalaga:

- Bikycle masani, auala fetuutuunai, tau tusa ma le $ 200

- 48v eletise eletise ma 380W mana

- maa mo le 48v ma le 10a

- saoasaoa e aunoa ma le fesoasoani a pesega i luga o le mafolafola auala 35-40 km / h

- Taimi tonu 22-25 km i luga o le malamalama i le pito i luga o le lotoifale ma i le taulaga

- taimi o le atoa totogi 2 itula

E filifilia e le eletise

E tatau lava ona maitauina o toe meafaigaluega e le soona taia ma o le toʻatele o tagata i luga o le auala e le faʻailoaina ni mea le masani ai i le uila.

O le pusa atoa ua faʻatauina i Saina e ala ile EBAY. Vaʻavaʻai mo kits mo upu "EBOK, O le FOI afi, pusa, pusatoso". Uma faʻatau tau e tusa ma le $ 650 USD ma uta mai Saina.

Lua seti o le a faʻatau e faʻatau - lau o ia lava ma le maa.

Ua iai le pusa o loʻo aofia ai le uili a le uili, contonlar, kesi, taofi taofionelima, ma le loka, faʻamau mo le paʻu.

O le vaega lona lua o le pusa o le maa ma charger.

O kits o i le 12, 24, 36 ma 48 ma le 48 ma le malosi o le 250, 380, 500 ma 1000 Watch.

O le maa ua filifilia e le voltage. Ou te fautuaina oe le tuliloa le mana. 380W mo lamolemole ma le liligi tele i laufanua e lava. O le faʻateleina o le saoasaoa o le malo o le a faʻateleina ai le matua, ae i le mauga "toso" o le a sili atu.

O loʻu lava poto masani - O loʻo ou seasea ona fesoasoani i ai pesega ma fetu e tutu i taimi uma i le "silivave saoasaoa" tulaga.

E aoga le matauina o le tele o atunuʻu o loʻo iai le faʻatapulaʻaina o le 250W.

Mafuaaga na ou filifilia ai 48V, e le mafai ona ou fai atu saʻo i le taimi nei, ae o Me, ina ua ou maitauina le Initaneti aʻo leʻi faia se igoa - ave na o se igoa. I le mana o le maa, e faigofie mea uma - E i ai le 10a, o le 25 km. Afai faʻatau 20a, o le ai ai o le 50 km o tamoʻe ma 16 kg o le maa ae le o 8. Filifili pe tatau ona e aveina le sili atu 4-8 kg o le mamafa pe a e le alu e tietie. Ua ou malamalama o le mana e le fuaina i Afuperes, ae o latou tagata faʻatau e ese. E le matt / itula, igoa igoa / apeo.

Tusitusiga i luga o le autu: Backpack Crochet mai Hexagol moffes. Polokalame

Afi

Uili-afi 4. ua uma ona aoina. O le paʻu ma mea puʻeata e le aofia ai. O le uili e tatau ona filifilia e le tele o uili o lau uila, aua o aʻu o le numera 26 - le tele o le tele. Afai na e faʻatau se mea pueata poʻo se paʻu - o le lapoʻa e te iloa mautinoa.

O le mea autu o le mea e tatau ona e manatua e ala i le faʻapipiʻiina o le uili - o le uaea e tatau ona tuʻua le uili i le itu tauagavale! Ona liua lea i le itu sao. O le lona lua ma le manino le tulaga lamatia - tolu mafiafia uaea ma sina manifinifi tuua le uili. O le mea muamua na faia ai se tagata i le fauina o le uili - na te milo ai. O le uili e fua mai ai le eletise, i le va o le paʻu o le mana ma se tasi o le manifinifi o uaea ma mea uma, o le sessor sa susunuina i lalo, na faaleaogaina le Popathanki. O le mea lea, ia e tuli ese le uili mai le atigipusa, e vave ona faʻamalieina nei uaea ma se lipine ma seʻia oʻo ina fesoʻotaʻi le Controller i le Pule.

Atonu e tatau ona e taʻu teisi teisi i le nofoa i le tui ma le Axis i luga o le uili, na ou faia. E le lava le ata ma le tele o mea na tipiina e faʻapipiʻi ai le uili.

E taua le tutusa lelei e pei ona mafai ona i ai nai lo le punia le uili o le a nofo i luga o lou tulaga, e itiiti faigata o le a i ai i le lumanai. Aua le alu i le tele. E tatau ona filifilia e le au tau le taugata o le taugata ma le aluminum e filifili ai le uili pito i tua, ou te faitau o se uili malosi o le conlindown na maua mai i le alavai i luga o le alavai i luga o le alavai i totonu o le tui e aofia ai le alatele i le afā. O le vaitusi pito i luma ua fuafuaina e utaina i luga ma luma, ma o le uili uili i luma ma i se lio. Ae o le afi i luga o le uili pito i tua na maua ai le avega i luga o le faavaa e le ese mai pesega.

Pule

O le pule o se tamai almipinim pusa 3. Ma le faaputuga uaea. E leai ni faʻafitauli faʻapitoa ma ia. Saili se nofoaga lelei i luga o le faʻavaʻa ma le tuʻufaʻatasia. Na ou manuia i luga o le pito i lalo o Weam ua avea e lua pulou na pei ona mimilo i le faavaa. Auā o le tasi o na mea na ou fia 'i le puleaga, e leʻi filifili le lona lua, ua ou faʻasaʻoina foʻi ma se palasi. Matou te agavaa e faʻasoa, o se mea e sili ona taua mo le faʻasaʻoina o uamea.

E filifilia e le eletise

Pau le tala. Ona o le tulafono faʻatapulaʻa o le saoasaoa i nisi o atunuʻu i le Controller o loʻo i ai se polokaina. Tele o le uaea e tatau ona e ulaula. O le poloka poloka o le a le saoasaoa vave nai lo le 25 km / h.

Mataupu i luga o le autu: Crochet Scarf: Polokalama mo Amataga ma Faʻamatalaga ma Vitio

Puleaina

E filifilia e le eletise

Muamua, e manaʻomia le sui o le lima o taofi. Ou te leʻi suia le taofi o le pito i luma. Suia na o le tua. Aisea e tatau ai ona ou suia? I le au o loʻo iai se fesoʻotaʻiga e liliu ese le eletise eletise i le taimi o le Braking.

Faʻalua, o le kesi 'au e tatau ona faʻapipiʻi i le itu tauagavale o le avetaʻavale uili. Aveese le paʻu paʻu, tipi ese ese mai totonu i le lautele. Matou te tuu mea uma i lou nofoaga.

Lona tolu, e tatau ona e faʻapipiʻiina se moli uila. O le Warnight o le "Qugring Castle" ma le logo. Ou te leʻi faʻafesoʻotaʻi le leo faʻailoga faʻailoga, e mafai foi ona ou lelei. Ae o le pi o ki e matua fiafia lava. O le mea taua e sui ai le paoa ki, ma o le isi taimi liliu i luga o le moli moli. E manaia. Aveese le ki mai le "moli" e aunoa ma le tape o le uila o le a le aoga. E matuaʻi mamafa le uila, ma e le faigofie foi le stroke i le auvaa (pe a maeʻa le afi o le afi) - oso i lenei tulaga? O le a le faigofie le totini. E tusa ma ou lima. O lenei faatagaina e le tele i le "mafatiaga" o le faʻalavelaveina e le uila mo ni nai minute ae le o le faʻamau i taimi uma le loka.

O le ata e matauina o le moli moli e faia i le taugofie palasitika ma amata ona alu ese mai le maa na uaea ai.

Na mafua ai ona faʻaalia le manatu o le paʻu o le maa Masalo tatou te taʻitaʻi e iai, ae e le o se galuega le paʻu i le olaga atoa o le ola ai. Muamua, o le totogi atoa ua malamalama, sosoo ai ma le mumu na taʻitaʻia - ua gaogao le maa. E le gata i lea, e tele le faʻataʻitaʻiga na oʻo ia ma maofa i le po i le vaisa i le po, ma i le ao. O lea, o loo i ai lenei fasi pepa o le laupepa. Ona ou manaʻo lea o le auupega o le taʻavale ma le pine i luga o le toulu o le armoclase e maua ai le tele o le pupula pupula.

Mataupu i luga o le autu: Maniki-nisi tinoitupe. Faʻamatalaga o le laʻei

Na ou taua i le pusa o loo i ai se lagona o le pesega. Ou te leʻi tuʻuinaina. O le sui o le kesi. O le amataina o le mimilo o le lima, e te liliu i luga o le afi, ae na o le a aoga le alu. Leai lava, ou te manatu e tatau ona matua le aoga, ae ou te le fiafia.

Maa

A o ou tusia lenei ituaiga o lithibubum maa. O le olaola o le ola, O ia batisi e naʻo le tasi le tausaga pe lua tausaga talu ai ma e matua taʻutaʻua lava i le maketi.

O le Saina i latou latou te aoina mai ia i latou mai vaega taʻitasi o le mea taua, malosi ma tele.

E filifilia e le eletise

I le faʻaopopoga i le maa i totonu o le taga o loʻo i ai le paleni paleni o le molia. Faatasi ai ma le tele o uaea i le maa lava ia. Ie o le maa e tau i vaega ma tagata taʻitoʻatasi "auvai" o elemene o paleni ia i latou lava.

Aisea e le masani ai le aoga a le Actid Actid? E tutusa tutusa o lau maa o le a sili atu le mamafa o laʻu maa nai lo le 20 kg. O le a i ai ma se eletise, o se totogi umi, o le numera o cycles conf-lafoaia e le sili atu nai lo le afe ma le lua. E le gata i lea, afai ou te alu e faʻatau ni maʻa i laʻu faleoloa - o le a tau le tele. O lea foi mo tupe ou te le fetaui.

O le masini i le fale mautotogi ua molia. O le totogi atoa e lua itula, o le tapeina o le mama ma sili atu laiti, e mafai ona togiina le ato faafafa ma totogi le uila i luga o le auala. I totonu o se auala i autafa o le auala mo se faʻataʻitaʻiga pe o le toe faʻafouina.

E filifilia e le eletise

Faaiuga

O lagona mai le aveina o le avetaavale i luga o se uila e le mafaamatalaina. E le lagona le leo o le afi. I luga o le ala e pa'ū i le taimi. Lagona e akin i le mea na ou lagona i se miti. Toniga, le leoa le gaoioi i le avanoa. I le taulaga avetaavale faalavelave. Alu lemu, umi tietie. I luga o le fanua, o le uili uili e sili ona lelei, ae o le maa e vave ona fiafia.

O le mea e manaia - e le manaʻomia le aia tatau, e le manaʻomia inisiua, ua le manogi i le fale mautotogi.

Faitau atili