Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Anonim

Mo aʻu, o le λαυpi na masani lava ona avea ma faʻavae o le matagofie ma gafatia toe faaleleia ma o latou lava lima i se tamaʻi fale i se tamaʻi fale. Ae sa masani lava ona manaʻomia le tausia le faʻaaogaina e le o tausisia i tapulaʻa faigofie e mafua ai foliga o puʻe, makenk, ma le le faʻailoga o le mata.

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Valiina o vai-leai se mea

Ia i ai ni uiga faaalia, suiga ma mea e sili ona ou iloa ai - o loʻo fesili le tuaoi "Aisea e te leʻi maua ai i lenei galuega faigofie.

Ae le i faia le pochling, ou te muai saunia:

  • Ou te tapunia le paipa ma se ata tifaga, faʻasaʻo i luga o pito o Scotch
  • Pili Windows, faitotoa.
  • Ufiufi isi vaega o mataupu

Ma ou te taumafai e faalauteleina le laufanua o luga, e ui i le puipuiga puipuia, ia teuina le puipuiga puipuia, ia tausia le ata Mo toe teutusi i le fale puipui lea, o fale fale puipui e mafai ona taitai atu ai le fevaevaeai.

Sauniuniga Lisi

Le isi, o le a ou faʻasoaina atu le taua o le faʻataʻotoina pe a uma ona liʻo: Mo le lelei atoatoa tapenaga o le taualuga, e manaʻomia e aveese le tele o vaega o Whitewash, lea e faia ai le tele o loʻo faia ai mea sese. O le mea tuai e le o le sili sili ona lelei, o le tele o mea - a o ia ua matua, ona o mea e te maua ai le taimi muamua, ma sa masani ona e masani ai.

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Lua vaega o le fiafia

Mo le faʻamamaina o le fiafia tuai, sa tele na ou faʻaaogaina ai le togalaʻau a shrayer - o tama matua e faʻaosofia ai le taua o mea taugata eletise eletise, e manaʻomia ona fufulu solo i totonu.

O le susu susu i luga o se taʻamilosaga umi e mafai foi ona mou atu i le taualuga, ae i ai ni vaisiʻai - itu, o elemene o le mafaufau lelei ma faʻateleina le palaʻai ma le punofo, O lea e anapo i le fano pefu, aemaise lava pe a fai o le tuufaatasia sa vali ma laupapa.

Mataupu i luga o le autu: tuaoi lipine mo faletaele: Masters iloiloga

Aveesea o le faaletonu o le taualuga

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

O le iʻuga o le paʻepaʻe o le vai-maualuga

Ina ua maeʻa, ou te aveina ma le faʻaeteete le kalama i soʻoga i le va o le palu poloka (pe a ou vaʻai i ai) o le mea e masani ai, o loʻo iai i le tulaga O loo tumau vavega. Ma o iina na ia mafai ai ona ia pa'ū ma luga o lona ulu, aua na ou suʻesuʻeina lelei ai le taualuga i taimi uma.

Ina ua uma ona asiasia, pe a iloa mea leaga, ou te tapunia i latou ma Alabaster po o le manamea. Tekinolosi o ni mea taua: o le leaga o le mea e aveese ai le pefu ma susu le laualuga - mo paluga i luga o le pepa faʻatumu, o lea ou te le paʻi atu i lenei nofoaga

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Beem O le taualuga e faia oe lava

Ona matou faatino lea oa o i luga o le maualuga ma le fesoasoani a Cherorine apamemea pe lanusina, latou te mafai ona apoapofiesea nei faaputuga ma veleina foliga o le taualuga.

Lototetele

E taua mo le lelei foliga ma sili atu le tumau o le tumau o le tumutumu. A o le galue, ou te faʻaogaina le amoina ma se moli malosi o le 100 watts, e fesoasoani le iloa o le sili ona faʻaletonu o nisi taimi e le vaaia i nisi taimi e le vaaia i nisi taimi.

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Pole le taualuga ma ou lava lima

Ma, ina ua uma le aso, o le Tufugaina, ma le na mauaina ma le agavaʻa na ou faʻasaʻoina lelei i latou, na ou faamamaina ma pepa teuteu lelei i lalo o le moli. Mo le atoatoa o le taunuʻuga ma le faʻauiga ma ni faʻaletonu ogaoga, ou te faia 2 vaega o Putty - o le mea muamua i lea tulaga, ou te pipii i lenei tulaga, o le lona lua, faʻaumaina o le faʻaeʻeina o le mea.

Ua manatu faʻapitoa e totogi atu i tulimanu - ia ausia le tulimanu atoatoa, ou te tutusa lava tutusa i le vaalele sima, peitai o se tamai vaega o le pa.

Olo i le taualuga

Ina ua maeʻa, O aʻu o le foliga malu, e fesoasoani le faʻaolaina o se pese paʻepaʻe, ma faʻamautu ai le vaega pito i luga o le fola, pe a fai o tuaoi o loʻo salalau ai i luga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali puipui: le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma pulumu

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Valivali le taualuga ma ou lava lima

Ou te le fiafia i le vai i se fua faatatau o le 1: 4, pe a na ou na o le paso i luga o le vaa, ina ia mafai ona manumalo le fana i le Prey , ae i le feteʻenaʻi, mo kego i luga o le a ou o ni vaega 2 sili ona lelei, aua o omea o se mea leaga tele.

Pou le taualuga

Mo Whitames, ou te faʻaaogaina le vai-emulsion vali mo le tele o mafuaʻaga:

  1. E sili atu ona mautu nai lo le penisini
  2. E le manaʻomia faʻaopopo tapenaga.
  3. E leai se manogi le fiafia.
  4. Sili atu le tetee i le filogia nai lo isi mea, faʻafetai i le mea e lauiloa tele.

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Valiina galuega o le vai-tulaga vali

Afai o iai so matou a spray faʻamalosi i le faletaavale, e sili atu ona faʻailoaina le galuega, tusa lava pe leai se collabrazral collages i le faʻavae o le palu. E tatau ona ou feiloai i ai ma se taupulega, o loʻo aofia ai 2 hoses, pei o se kesi e toto ai, o le tasi na tuʻuina atu i le ea, i luga o le tele o le pulufana o le fale puipui i le tiga.

I le ogaoga o le tulaga, mo le papupuni o le vai-vela vali, e mafai ona e faʻaaogaina le pa puipui e tasi. Ae na tatau ona ou faʻataʻitaʻia se taimi umi ma le filifiliga o le spray tipt - o le sprayer ua mamanuina mo le vai, ma o le a manaʻomia le faʻamalosiina o le tele o faʻamalosi, ma e manaʻomia e faia ai se sili atu lautele. I o latou lava lima, pei o le Krascuputum lana lapoa na pikiina agai i lalo.

A o galulue ma eseese sprayers mo le vai-maualuga vali, e taua le i ai o le manava, muamua e latalata i luga o ata laiti, ou te pipii foi i le prog o ata tifaga , ia e le manaʻomia le tuu o le pepa puipui, ma o le alu ese atu o vaipuna ipu e le o vaaia i luga o puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai laupapa laupapa ma o latou lava lima

O le galuega e pasi vave ma le le faʻatagaina o le suavai o le vai-maualuga vali, lea e mafai ona faʻaleagaina ma le vai, o le galuega a le faʻaseʻe i le Tassels ua umi lava. Ae o iinei e tele lava aoga - o se vaega o le pro-subolin e goto ifo, faʻafetai i le kapeta coting, o lona uiga sili atu le tumau.

I le leai o se faʻaseʻe, o le vali o le vai-tulaga vali e mafai ona faia ma se lautele pulumu, o le faʻavae lava e tasi o le pulumu i le vaipuna, tatou Vaʻai i le ogatotonu o le vali i totonu o pamu, e leai ni autilo ma mataua pe a sopoia mea fou.

O nofoaga e le mafai ona ou valiina ai le manifinifi o se moli manifinifi, ou te atofaina i luga o le lima maualuga, ou te ofuina se tapuni palasitika mai lalo o le tagata folau, ina ia mama, ina ia mama o outou lima.

A faʻaaoga ni vaega se lua o le vai-utu i luga o le tasi itu, faʻailoga o le faʻafanua ma pulumu o le a vaʻaia. Ale taimi vali, O le popo e tatau ona fetaomi atu i le 2 vaega i itu eseese.

Nofoaga Maualuga Maualuga o le taualuga ma o latou lava lima ma le susu

Valivali vali vai-maualuga vali

Ina ua maeʻa le galuega, o le vai o le vai o le vai e faigofie ona fufulu seʻia oʻo ina e alu ese, o lea ou te le popole lava i le toega, o le faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona 'aia e fufulu ai le vai i le taimi.

Ina ua maeʻa le faʻamamaina atoa o le vai-emulsion, o loʻo ou aveeseina le ata atoa, o le vai-le maualuga o le vai e masani lava e le o le i luga o le ata o le Tilotia, poʻo le taualuga ua valiina i nisi nofoaga i soofaatasi, ou te matua saʻo lava nofoaga fufulu lelei.

Faitau atili