Fautuaga mo le Taumatau Glashing Badcley i Khrushchev

Anonim

I o tatou taimi, ia faʻateleina ai le ala malolo i le GHRRASCHCHEV, o le susulu o fesootaiga o le tautogo ua avea ma taʻutaʻua. Ona o lenei potu, i tafatafa o le loggia o loʻo iai pe o le gafa e sili atu. O lenei pusa ua le mautonu lea e tuu ai le faitotoʻa pito i luma i luga o le faapaologa. O le itu leaga o le khrushchev o lona itiiti ifo tele. Mo lenei mafuaaga, e le lava le lava avanoa avanoa i totonu. Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, o tagata nofoia e o mai ma le tele o togafiti, o le faigofie ma sili ona faʻatuatuaina o le a tuʻufaʻatasia le potu ma le faapaologa. Ae faʻafefea ona e maua siʻila i le khrseshchid faapaologa ma le mea e manaʻomia mo lenei?

Ata mamanu

Fautuaga mo le Taumatau Glashing Badcley i Khrushchev

O le mea moni, o le glazing o le faapaologa i le khrshedchev o se galuega faigata. E mafua mai i nisi itu, muamua lava, i le nofoaga o le faapaoʻaga, pe a fai o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina i luga o le penefiti. E taua foʻi le iloa o loʻo i ai le faʻatapulaʻaina o le faʻatagaina utaina i le ogaumu.

Peitaʻi, faʻaopopo i nei faigata, tagata faigaluega o loʻo feagai ai ma le poto faʻapea:

  • Tulaga i luga o le faapaologa. E masani lava, i le taimi o le gaosiga o le ipu, o se mativa-sili ona lelei fofo fofo na faʻaaogaina ma ina ua mavae se taimi umi, na soloia o ia ma afio mai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le mea lea, o le taofi o se matau tele i luga o ia lava faʻavae e matua faʻasaina.

    Fautuaga mo le Taumatau Glashing Badcley i Khrushchev

    E faasee le faʻasaina e tuu ai se ata tele i luga o le kallapsing ogaumu.

  • Le saogalemu o le mamanu o alai. O lenei mea e le faʻatagaina ai tioata tioata meaʻai e faʻaaoga ai uʻamea-palasitika fausaga. E tatau ona latou suia pe faaaoga ausilali fesoasoani.
  • Tamai ipu lapoa. Ona o lenei faailo ma i nisi taimi, e faigata ai ona e faatinoina le sikaitiling mea. Ole mea lea, e masani ona faʻatino le faʻavaʻa i tua atu o papatusi, pe a fai e faʻatagaina e tusa ma uiga ma meatotino tau galuega a le fale.
  • Maualuga. Afai e tatau le faʻapipiʻiina mo le fogafale lima pe sili atu.

E taua le manatua o le faʻapipiʻi i luga o ni pa o iai e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻaopopo faʻamalosi tino e faʻasaina. A faʻapea o se faʻatonutonuina atoa o le mamanu lea, lea o le a taʻitaʻia ai i gaioiga le talafeagai.

Nai lo le glazed baxmoniny

Fautuaga mo le Taumatau Glashing Badcley i Khrushchev

Ina ia e teʻena o le faapaologa, tele o mea taugata, i lo latou manatu, faʻatagaina le potu e faʻaesea mai i fafo, o le tiga ma le pipiina o le ea malulu i le tau malulu.

Afai na e lulu ma le saʻo lau tuʻituʻi ma ou lava lima, o le a foliga matagofie ma lelei. Mo se masini mamanu, e sili le faʻaaogaina o faʻavasegaina o mea e pei o:

  • Ua uma le fafie o se mea mafanafana, lea e iai foliga lelei. Ae i le tulaga o le siosiomaga susu, pe a uma se taimi, faʻaputuga laʻau o le a pa ma tapunia le faigata.
  • Palasitika - o se mea aoga i le faia o le ash ma ou lava lima. Latou te puipuia lelei le potu mai le malulu ea ma e le fefe i le susu o le susu. E ui i ona uiga lelei, o mea lelei ua mamafa mamafa mamafa, lea e ono aʻafia ai le atoa o le faapaʻuā o le tino i Khrushchev.
  • Alumini - ua manatu o se sili atu agavaa filifiliga mo le faʻatinoina o faʻavaʻa. O loʻo i ai le tutusa lelei uiga pei o pepa muamua, ae faʻafia, i latou, e leai se taua o lona mamafa.

E tofu le vaega o loʻo taʻua i luga elemene ma le lelei o itu. O le fea o mea filifilia o le foia o le pule. Vaʻavaʻai i le faapaologa i luga o lenei vitio:

Vaega o faʻapipiʻi ma ou lava lima

Ina ia mafai ona faʻatino le saʻo o le galugalu o le faapaologa i le khrseshchev, e iai le sitepu-ala-laasaga faʻatonuga e aofia ai mea nei:

  • Muamua lava, e manaʻomia le faia o se suʻesuʻega e iloa ai le tulaga o le tuʻugamau atoa ma uʻamea. Naʻo le faia o lenei gaioiga o le a manino lea o mea e sili atu le faʻaaogaina mo le glazing o le faapaologa. E taua tele lea mo le faʻapipiʻiina i luga o le 5th fola ma luga.
  • Le isi, e manaʻomia le filifili poʻo le a le ituaiga o fausia o le a faʻaaogaina i le galuega: masani pe mamao. A maeʻa, mea manaʻomia faʻapitoa. A faʻapea o le fola mulimuli o le mulimuli lava, o le mea e tatau ai ona filifili poʻo a mea e faʻaaoga mo le taualuga. O le faigofie filifiliga mo le faʻamaeʻaina o le taualuga o Ondalin poʻo le Tile.

    Fautuaga mo le Taumatau Glashing Badcley i Khrushchev

    Faapipiiina se pulupulu uamea faavaa

  • O tupe maua o le potu mai le potu tuai ma e sili atu le sili atu o elemene o loʻo faia. I le taimi mulimuli ane o le a tumau le iʻuga o le a naʻo le tasi le malosi o le faʻamalosi.
  • I le tele o taimi, o le ata o le metallic ituaiga o loʻo iai i se tulaga o loʻo iai. O lea la, o lona faʻaputuga e tatau ona le faʻatuatuaina, ma i le mea e taofia ai le faʻavaeina o uʻamea ua tuanaʻi faʻaputuga ma liligi ma le sima. Aoina le mafaufau e mulimuli i le faʻaaogaina o se masini faʻamau.
  • O le fausiaina o uʻamea ua mautu i itu e lua, o lona uiga, i le pa o le fale ma le papeta. O le tosoina o le ituaiga lagolago o loʻo faʻapipiʻiina faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, ma e tatau ona maitauina 45 tikeri.
  • O le vaega autu o le taualuga ua uma ona faia i le uamea talaaga. Ua faʻatumauina le pito i lalo o le taualuga, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le faʻavae. O le tulaga teteʻe i luga o le mamanu o le a faia o se faʻaaliga. E mafai ona ufiufi i metallic po o le gatete o mea.
  • O le uʻamea faʻapipiʻi ua teuteuina, ona faʻapipiʻi lea o faamalama.

Siaki le vitio i le auala e te sioa ai le faapaologa i Khrushchev:

E taua le manatua o le faʻapipiʻi o le sipela ma sui le faʻavaʻa i luga o le 1st fola e manaʻomia le saogalemu upega. I le taimi o le galuega e manaʻomia e faʻaogaina ai le uaea saogalemu. Ua taofia le fausiaina o le fale.

Mataupu i luga o le autu: Mataupu Faavae o le Galue o omiga le mafaufau, taumafaina ma tulaga

Faitau atili