Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Anonim

A o le potu toe faʻaleleia e oʻo mai i le iʻuga, e iai ni fesili talafeagai: E faʻapefea ona sili ona lelei le faʻaofuina i le va o le puipui ma le taualuga? Faʻafefea ona ou nanaina ni faʻaletonu poʻo ni faʻailoga faʻapitoa i le va o le puipui ma le taualuga? Faʻafefea ona fai le lanu filifiliga? Tatou uma i le faasologa.

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

O pa ma le taualuga e taua

Muamua lava, o le mea muamua ... e tolu lea, ona, le taualuga!

Mo le taimi muamua ma le fesili o le faʻapalepale, o loʻo feagai le faʻatinoga o loʻo feagai ma le fausiaina o Vaega. O le pito i luga o le itu o le itu o le anoanoai o le tele o mafatiaga.

I le tulaga o le poloka puipui, e masani ona muamua o le a ghagur o le pito i luga o le poloka po o piliki atigi, ona punou "i le va o le puipui. O le iʻuga, o le kulimi poʻo le vai o loʻo tumau pea i le poloka, o loʻo sologa i fafo. O le avanoa na fausia, e tatau ona puleaina e feoaʻi. Ma e tusa lava pe ua pasi manuia le mea, o le slot e foliga mai lava. Sili ona lelei, i loʻu manatu, o le faʻaaogaina o le kimling fulafula. E mafai le faʻaaogaina pe a maua e le vae le vaega le malosi tatau.

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Faʻaoga o le Mauga o le Faʻasao mo Faʻailoga Slots

Muamua, i le pito i luga tuu le fana ma se maalili o Bam ma pasi ma le faaeteete mai le pito i fafo ma fafo atu o le vasega. Ina ua maeʻa faʻamago le vaipuna o le silia, matou te aveese le masani ai o le fale naifi. Sauni! O le iʻuga o se tekono-tekonolosi e tumau ai le sosolo le nonoa. O se paaga lelei lava e mafaia ona tauia mo le tulaga o le faafeagai ma pa ma puipui ai le lelei ma maua ai ni leo lelei.

I le tulaga o vaega o sima, o le va o loʻo taumafai e tapunia ma se punou. Taumafai pe a faʻapipiʻi laupepa o laupepa o loʻo tuʻuina muamua le vaega o loʻo tuʻuina muamua le avanoa e sili atu nai lo 5 milimita. Ona tapuni lea o le Seam Rirylic Sealant. O le taligalu faʻapea foi ma le malaia e taui ai mo tamaʻi suia.

Atoatoa tulimanu poʻo le paʻu?

Aua le fefe, o mea uma ua maopoopo! O le fala i totonu o le tusiata o loʻo taʻua o se vaega o le vaega o loʻo i ai i lona siʻosiʻomaga.

Mataupu i luga o le autu: piliki pou mo le pa ma ou lava lima

E toʻatele na lagona nei tuʻutuʻuga:

  • Saito;
  • Taualo i le igoa;
  • Apatete;
  • Tuaoi.

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Faamalolo

Peitaʻi, o tagata faigaluega a le tagata faigaluega e masani ona taʻua o lenei elemene - o se kalapu (o le laupapa, ufiufi le le aufaitau i le va o le puipui ma le taualuga).

E tele mea e tele mai ai le mea ua gaosia e lenei elemene. E mafai ona avea o se sipela soʻofaʻatasi stucco (E i ai pea mafutaga o loʻo faia pea lava pea ia), ma fafie, ma aso nei papaʻe, ma o se maʻafuapana palasitika.

A filifilia e taua le manatua o le lautele o leona e aafia ai le malamalamaaga o le potu e tagata. O le vaega tele o le a maua ai le maualuga o le maualuga o le taualuga, ma le tele o le potu. A o vaapiapi, i luga o le le tusa ma le maualuga o le taualuga o le taualuga ma le tele o le potu. Ma o le filifiliga o lanu e tatau ona faia ma le faaeteete - o eseʻesega le lanu "solo" eAves mai totonu.

Auā o mea e fuafua i mea ma siiina o metotia. Afai o palasitika vaega o loʻo faʻapipiʻiina, o le laʻau, o le fasi mea o loʻo faʻapipiʻi ai le sisitema ma isi mea mamafa i fao poʻo fao.

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Roger i luga o le taualuga

Krepim i ona po nei "stucco"

Sei o tatou taofi i le faʻapipiʻi o polyturethane o le tele o le sili ona gafataulimaina ma salalau mea.

Muamua viia mea, ma saunia le mea faigaluega.

Matou te mafaufau o le umi o puipui uma o le potu ma vaeluaina le tasi laupapa mo le umi. O le numera na mauaina o se taunuuga o le fuafuaina, faataamilo i le atoa i le tele o itu. E fautuaina le faʻatau o le taʻavale ma se tamai laina. Glue "suavai fao" pe o le acrylic nelant e atoatoa o se fusi. I le auala, o le karikilic nelant o le a manaʻomia foʻi e faʻatumu ai sui i le va o le TOLONA, le puipui ma le taualuga.

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Acrylilic taligalu

Manaomia Meafaigaluega:

  1. Disk na iloa mo le lisi o tulimanu. E ui lava, o le masani masani o le hackaw o uamea e talafeagai lelei.
  2. O mamanu, o se maʻa gaoala lea ona taualia se tulimanu o le 30.45 tikeri.
  3. Fausia naifi.

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Tapuni le taualuga

Mataupu i luga o le autu: o Olif Corging Brands K 3 Faapitoa

E sili atu ona faigofie ona amata faʻapipiʻi laupapa mai tulimanu i totonu, tulaʻi i nofoaga tuusaʻo. Le isi, seti le upu i le stib. O le lamolemole luga o loʻo oomi atu i le puipui puipui ma tietie i le tulimanu o le 45 tikeri mo itu tuʻusaʻo. Afai e eseese le pa puipui o loʻo iai - o le taualuga o le tulimanu e fuafua lelei. Gauai atu! Mo se tasi tulimanu po o le milo, o le apopo e tatau ona fufuluina. Ina ua uma ona sauni le patu, ua amata ona matou kelue. Ina ia faia lenei mea, matou te apalai le kulimi i le itu o le atigipusa ma fusi lemu mai le tulimanu i luga o le umi atoa. Matou te faʻaauau pea ona faʻamaligiina le maʻei.

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Matou te faaauau pea ona e faapipiiina se lugalaina lugalaina

TAUA! Afai e le mafai ona fetaui lelei, e mafai ona e faʻaogaina le lelei uʻamea uaea o ni lifi.

A uma ona faapipiiina laupapa, tapuni le sui i le va o le taualuga, plth ma manifinifi vaega o acrylic stalant. Na ave e le sili atu le solosolo i le solosolo i ai le "sili ona aoga" i.e. Tamatamai lima. O le stucco suia lou taualuga!

Faʻafefea ona fai le puipui o loʻo taua ma taualuga? Tamai togafiti

Stucco suia lou taualuga

Afai o loʻo e faigata lava ona filifili i le filifiliga o le stucco, fuafua lona aofaʻi pe piki i luga le lanu o le taualuga ma puipui, aua le lotovaivai. O le tele o nofoaga e gaosi oloa e leai ni tupe maua i luga ole laiga mo le filifilia o mea, fuafuaina o latou aofaiga, faapea foi ma le filifiliga o le lanu o le taualuga ma puipui. E aoga uma lenei mea. E te alu i le initaneti tautua. Faamaoti le tele o lou potu, fai le lanu filifiliga, pe a tatau ai, ma fuafua le aofaʻi o mea teuteu.

Matou te faia le tootoo, faʻataʻitaʻi ma fugalaʻau ma mea, ma o le a faʻatumuina lou fale i le matagofie ma le mafanafana!

Faitau atili