Tuai 3000/5000 Technical Speciation, palu fefiloi

Anonim

Sauniuniga o le faavae o se tasi o le sili ona taua tulaga o le faʻapipiʻiina o soʻo se fola ufiufi. Na te taalo mulimuli o ia i le mautinoa o le faʻatuatuaina ma le tulaiga, e tatau ona faia se tele e mafai ai.

E mafai ona e saunia ma faʻafesoʻotaʻi le laufanua i le tele o auala, ae o le sili ona lelei ma masani o le sili ona lelei metotia o le faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga o fola i le nofoaga o loʻo i ai lautele, falefaigaluega ma fale faʻatekinisi.

Tuai 3000/5000 Technical Speciation, palu fefiloi

I se faʻaopopoga, o nei fofo e mafai ona sefe saogalemu le fola i lalo o le faʻamafanafanaga o soʻo se ituaiga. O le maualuga o le malosi o le fou fofo faʻatagaina ona faʻaaogaina e faʻauma ai lava e tusa ma luga, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o le tele o mata.

O loʻo iai faʻafitauli o loʻo gaosia e faʻatatau i le sima. E sili le faʻamamalu o loʻo iai sima o loʻo manaʻomia ona faamamaina muamua, faʻamago ma faʻaitiitia. A toe faʻaleleia le foloa tuai, e tatau ona e aveeseina atoa o le toega o le tuai o le tuai o le laga, tile poʻo isi kelu ma isi mea.

Tapenaina o se tali na o ni nai minute - e manaʻomia naʻo le faʻamamaina o le vai ma le fefiloi faʻalua i sina malologa laititi. FAʻAALIGA, O LE FAʻAPITOA, O le le taumafaina o le taumafaina ma le faʻavavevave saoasaoa o loʻo totogi ai le maualuga o le tau o le mama palu.

Vaega o le tulaga maualuga

Tuai 3000/5000 Technical Speciation, palu fefiloi

O faʻamatalaga o se vaifofo o Writton 3000 e taʻu mai ai le faʻavae o se vaega o se vaega ma le mafiafia o le sili atu nai lo le 5 mm. Faʻataʻitaʻiga 5000 Faʻatagaina le faʻatumuina o le mafiafia o le 50 mm. Faatasi ai ma se mafiafia, faigofie tulaga maualuga o mea ma le malosi maualuga ua aiaia. O le palusa e talafeagai mo le gaosiga sima fola ma apalai le lima.

O eseʻesega e mafai ona faʻaaogaina i totonu o soʻo se fale lea e manaʻomia ai manaʻoga mo le va o le va o le va o le 12 MPA. I luga o le pito i luga o le paluga vaega e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se mea faʻaumaina - tale, polymer coting, kapeneta, carquet.

Tusitusiga i luga o le autu: fola eli ma le omea: ogatasi Tekonolosi, o loʻo lelei i le fale mautotogi i le fale mautotogi i totonu o ou lima

Faatinoga e tatau ona faia i totonu o le potu e aunoa ma tusi tusia. O le ea ea e tatau ona i lalo ifo o le 10 ma le maualuga atu nai lo le 25 tikeri. O le susu e tatau ona tausia i le sili atu ma le 90%. Ina ua uma ona faʻaaoga le paluga, e tatau ona e tuua mo se aso, e taofia le foliga mai o tafega a le ea i totonu o le potu.

O le faʻavae mo le faʻaaogaina o se faʻafitauli o le tulaga e tatau ona mamanuina mai sima ma le malosi o le itiiti ifo ma le 1 MPA. A o sauniuni mai le sima, o loʻo aveʻesea se vaega o laʻau, lea e mafai ona faʻaaogaina ai le misi poʻo le olo i mea faigaluega. A uma, e tatau ona 'aumai le malae vaalele, aveese le suavai tao ma palapala.

O avanoa uma ma sooga o le fasimo smob e tatau ona faʻamaufaʻailoga. O uiga o le foloa autu e tatau ona atoatoa le atoatoa, ina ia galue umi, ina ia tatau ai ona sosolo ma mamago la.

O le muamua vaega o le paluga e aofia ai le sili ona taua le faʻatupuina o le sili ona taua, ma pe a maeʻa ona faʻamamafaina, o le maeʻa o le fanua o loʻo faʻatinoina. Ina ia puipuia le faʻavae o le ea paʻu, o le paluga o loʻo feosofi ma se nila faʻaseʻe.

Kuka ma apalai

Tuai 3000/5000 Technical Speciation, palu fefiloi

Mo le taga o le matutu paluga, o le 6.5 lita o le vai e ave i luga o se taga o le mama palu, ma a 3.5 lita o suavai e manaʻomia. Afai e i ai le poto masani ma le maualuga o paluga ma foliga mai o le fofo e mafiafia tele, ua faʻatagaina ona faʻapipiʻi se isi afa-lita. Afai o le faʻaopopoina o le sili atu, o le malosi lelei o le tulaga tulaga o le a faʻaitiitia.

O se tali o le a faʻaosofia le faʻaaogaina o se fafaga faʻafefiloi poʻo se eletise eletise, ae le faʻatagaina le faʻavaeina o lutmps. Faʻamama le faʻamaeʻaina le faʻafefiloi o le afa afa pe a uma le itula, o loʻo iai ni kuka e tatau ona gaosia i ni vaega laiti. Ina ia mafai ona maua le vaitaimi o le mauaina o se atunuʻu, e malosi tele, e manaʻomia le faʻatumauina o se vevela o le sili atu nai lo le 10 tikeri. O se fofo o loʻo tufatufaina e faʻaaoga ai se spalala.

Faʻamago le vaifofo e tatau ona i ai i totonu o le vevela i luga ole 20 tikeri. I lea tulaga, o le amataga o le a tupu ina ua mavae ni nai itula. Afai o le fola o le fola e tele, i nofoaga o soʻoga o le slabs o le tumutumu, o le mamago paluga e mafai ona tipiina e fausia ai ni mea e tumu i se ie puipui. E mafai lava i le faʻatulagaina o se masini teuteu pe a uma le aso.

Mataupu i luga o le autu: Vinyl Wallpaper ma le mapusaga

Meatotino o mea

O le taumafaina o mea o le tuʻufaʻatasia 3000 o le 1.5 kg / m2 ma le mafiafia mafiafia i le 1 mm. O le taumafaina o le matagi 5000 e sili atu nai lo le sili atu - 1.8 kg / m2 ma le tutusa tutusa. A o lei mautu, o le fofo e mafai ona mato ona o se vai faigofie.

O fefiloi o loʻo sapalaiina i afifi 25 kilokalama. I ato le mautonu ma, pe a faʻamalosia i le maualalo o le le suavai, o se mamago mago palu e mafai ona teuina pe a ma le ono masina. O le lanu o le mea na muta o le efuefu. O le malaia malo ua i ai le malosi maualuga ma le susu.

Tuai 3000/5000 Technical Speciation, palu fefiloi

O le pito i lalo o le paluga o le siʻosiʻo lea, o le paʻu paʻu poʻo oneone lelei e faʻaaoga e faʻatumu ai. A o faʻaopoopoina faʻamatalaga e faʻaleleia ai le faʻagaioiga o uiga, masini faʻataʻatitia ma vailaʻau e faʻaleleia atili ai le le lelei ma le agavaʻa e tausisi i lalo. O le tele o le autasi o vaega o le matutu fefiloi mai le 0.3 i le 1.2 MM e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga.

O le mafiafia o le mafiafia o le vaega o loʻo i luga o le 5 mm mo se paluga o le 1,000 ma e oʻo atu i le 50 mm mo le matagi 5000. Faʻafetai mai le 20 MPA,. Faʻamuta le faʻagaioiga o le DECATOR e le sili atu nai lo 0.8 mm / m. Mea e i ai le vasega sili ona leaga o le ofuina o le le mautonu ma le saogalemu afi.

Faitau atili