Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

Anonim

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

O le tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu o se galuega faigata. Mai le filifiliga saʻo o leo ma paolo o le a faʻalagolago tele i ai, amata i le lagona o le umukuka hestess ma faʻaiʻu ma le aiga. E tele auala e filifili ai lanu lanu mo le potu umukuka. E mafai ona e filifilia le tasi e te fiafia i ai.

Polokalame Lautele ma Fautuaga

  1. E mafai ona e faʻaogaina i taimi uma ni lanu e fai ai lau umukuka, ae o tagata mamanuina e le o fautuaina sili atu nai lo le tolu lanu. E oʻo lava i le poto masani o polofesa seasea lanu a latou umukuka i totonu o le fa ma sili atu leo.
  2. Leai se mea e faʻaaoga mo pa ma meaafale. Le tutusa lanu, ia tuu le lanu o le umukuka o le a le itiiti ifo i le tele o laupapa lanu pouliuli.
  3. E le aoga foi e faʻaaoga ai le paolo tutusa mo le faʻaʻei o le fola ma le taualuga.
  4. E lua luga, o le, o le laulau pepa, e tatau ona vavaeeseina, e tatau ona vavaeeseina le va i le healset.
  5. Afai na e filifilia mo puipui ma meafale tuʻuaiga moli lanu, lanu i le susulu o le pupuni vali ma le laulau, o le a fesoasoani e aloese mai le au peresitene.
  6. Ae a iai, i le lofitu foi, o puipui e pupula, ona tatau lea o le umukuka ona avea ma le faatamalafugaga.

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

Leiloa tuʻufaʻatasiga

O le mea moni, o nisi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, BIGE po o le puaoa, e talafeagai toetoe o mea uma, ae ia tatou mafaufau i ni isi mea moni ma stade:

  1. O le tuʻufaʻatasiga o lanumoana, paʻepaʻe ma lanu efuefu o le a faʻatumu lau umukuka ma le malamalama. O le faʻaaogaina o le efuefu i ia kamupani e lelei lava mo le umukuka, lologa ma le maoaʻe. O le auala sili ona lelei e teuteu ai le moli-efuefu i totonu o le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe ma paʻepaʻe meataʻalo. O le lanu lanumoana o le a avea ma lanu o le laulau ma totonugalemu, o loʻo tuʻuina mai ai se pa apili. O le faʻaaogaina o le efuefu e mafai ona faʻaalia e le gata i le leo tele, ae auiliili foʻi, faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻamalosia ai lau umukuka faitotoʻa o uʻamea ma isi tamaʻi mea.
  2. O le isi tulaga le faʻaaogaina o le efuefu o le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga o le moli ma uliuli. O moli moli, o le Black Countertap, o uʻamea uʻamea - O lenei mea uma e fesoasoani ia te oe e fausia ai se tulaga ese nei.
  3. Ia, talu ai o le lelei o le efuefu i lona velatival, tatou mafaufau i le eseese o le tuʻufaʻatasiga o lanu efuefu, lanumoana ma paʻepaʻe i le umukuka. O lenei kamupani o le a avatua ia te oe se toʻafilemu toʻamalie ma toʻafilemu, lea e te lagona ai pea le mafanafana ma le toʻa filemu. Faaaoga nei lanu e faigofie tele. Fiafia i le Crystal White ChartertTop, kapeneta ma isi moli lanu efuefu ma lanu uliuli lanumoana po o nofoa. Ina ia mafai ona teena le lanumoana lanumoana, taumafai e faʻailoa le puipui selesitila tale i lau mamanu.
  4. O le malosi o le tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu o le Apple Green ma White, faʻaopopo-i luga o Brown. I le tulaga lea, taumafai e taʻalo i le eseesega i le va o kapeneta o aso nei ma papa enaena enaena. O le saturation o le lanu enaena i totonu e faalagolago i le tele o le susulu o le susulu o le la i totonu o le potu (laititi le malamalama, o le itiiti ifo e tatau ona e taaalo ai ma le vaivai brown). A o le lanumeamata i lenei tuufaatasiga, taumafai e alu ese mai le tulaga ma filifili le sili ona suamalie paolo o lenei lanu (Apple Green).
  5. O le isi tulaga manuia o le taʻaloga ma lanu enaena i totonu o le umukuka o se tuʻufaʻatasiga o le lanu moana lanumoana ma ma le uliuli. O sea ata o le a foliga matua masani ai ma masani. Faʻamolemole ia matau o le autu autu e tatau ona tuʻuina atu i le enaena ma lanumoana (faʻataʻitaʻiga, fai le foloa enaena, ma o puipui e lanu lanu ma isi mea.
  6. Green, lanumoana, paepae - faigofie, manaia, ae le o le soona tuufaatasiga. Paʻepaʻe Paʻepaʻe Meaʻai Faʻasalalau Green Green ma Blue FlyTings. Faaaogaina foi le lanumeamata ma lanumoana pei o lanu autu ma ipu, lea e tatau ona vaaia i tua o ipu ipu o kapeneta.
  7. O le valevale matagofie - lanu matagofie, o le taimi nei ua amata ona alu i ni tulaga, e faanatinati le tele o le faaaogaina. Sili ona lelei i le umukuka ceral tuufaatasi ma samasama-lanumeamata. O se faaiuga lelei o le vali lea o pa puipui, ma le lanu samasama-lanumeamata faʻaaoga mo le faʻamamaina o meaafale ma fala puipui. Talu ai o lenei tuʻufaʻatasiga e le taliaina isi lanu pupula, faʻaaoga naʻo le uliuli ma paʻepaʻe lanu i totonu o sea.
  8. Copper-Mumu o le sili ona manuia ma masani le leo o mumu mo le potu umukuka. E matua le mautonu i le fesili o se ulugalii o se ulugaliʻi, e sili ona lelei e faʻaopoopo ai ma se leo Begeng Bene. I totonu o se lanu mumu-samasama, taumafai e faʻaaoga nisi mea iron o elemene - na faia uʻamea, cranes ma steinleed uʻamea pupuʻu. Tatou faʻaumaina le tutusa i totonu o le 'apamemea apamemea apamemea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o le taualuga faasee mo ie lino i luga o le faapaologa

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

Lanu i totonu o le umukuka i totonu

Green umukuka - sili fofo. E sili atu le taugofie, suamalie ma le taumafanafana. Green Cuishine e lelei mo tagata e taʻitaʻia se olaga galue ma mulimuli i le latou ituaiga meaai. Fuafua i le mea e te manaʻo ai e te manaʻo e ausia, piki ni tuʻufaʻatasiga talafeagai e lanumeamata. Mo se faʻataʻitaʻiga, auro auro o loʻo aumaia ai lou lanumeamata umukuka se foliga taugata, lanumoana - toafilemu, ma lona miliona e sili atu ona fiafia.

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

Leitiona enaena o se lanu lelei lelei mo le umukuka potu, aua e fesoʻotaʻi ma matou ma le sili ona suamalie oloa - ma sukalati. O le umukuka lanu enaena e talafeagai mo tagata le mautinoa, faʻapea foʻi mo i latou e talisapaia le mautu ma faamafanafanaga aiga. Ina ia mafai ona faʻailogaina sina lanu enaena enaena, faʻaopopo sina uʻamea ma ata vali ata i totonu.

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

E toʻatele e talitonu o le faia o le lanumoana tamatamai vae autu i totonu o le umukuka o se mea sese tele, a o ia taia lona fiaai. O le mea moni, o le lanu lea o le lagona e mafai ona siitia oe e ui lava i le aso le fiafia. O le lanumoana umukuka o le a ia te ia i taimi uma lona nofo i le malosi ma le malosi ma le lelei. Peitai e moni lava e leʻi amata ona faateʻa le leo lanumoana a Lanumoana, e tatau ona faʻaaogaina, muamua, ma le lua faʻaputu ma isi lanu. O i luga o loʻo faʻamatala mai ai le sili ona manuia o le sili o le lanumoana tamatamai lima i totonu o le potu umukuka.

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

O Cligine Buisiine e talafeagai mo tagata lelei ma le fiafia. O le a avea ma umukuka o le a avea ma sili ona moni o le tomatua o lou fale. Aemaise le sili ona lelei samasama mo nofoaga, o ai o latou faamalama e le amanaiaina le server itu, faapea foi mo potu e leai se susulu. Ma le isi mea, o lanu samasama o se lautele lautele leo, o le a tutusa lava le lelei o le vaʻai i le kamupani ma mumu, uliuli, enaena ma isi lanu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le lalagaina o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

White umukuka i tuutuuga o le aoga, o le mea moni, e le o le sili filifiliga, ae mai le manatu o mamanu - na o se maofa. Masalo, soʻo se talimalo e fiafia i lona fale, miti o se ush-paʻepaʻe umukuka. O le ulavapae paʻepaʻe e mafai ona faʻatusatusa i se pepa mama, o lona potu, i totonu o se potu e mafai ona e avatua le atoatoa o lou finagalo. I se faʻaopopoga, o faʻafitauli masani o le umukuka faʻapopole o onapo nei o se tamai eria, o le a faigofie ona fofoina ma paʻepaʻe.

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

Ma mulimuli ane, o le mea sili ona le mafaufauina o se umukuka umukuka. Lanu viole e matua loloto le loloto, matagofie, manaia. O le a le mea e seasea ona masani ai pe a fai o le pue umukuka nofoaga? O le mea moni o le matua le talafeagai le le talafeagai mo le tamai umukuka. I se faʻaopopoga, ma lanu samasama lanu e matua faigofie lava ona sili atu, o lea e manaʻomia tele ona e faʻaogaina lemu. Ina ia aua neʻi taumate, tuʻufaʻatasia lanu viole ma faigofie moli lanu, pei o le kulimi, beige, efuefu pe siliva.

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

Valivali laulau Laupapa

Mo faigofie o lanu e filifili, laei na fausia ai se ituaiga laulau, e fesoasoani ia tatou le filifilia o tuufaatasiga talafeagai. O lenei laulau e le tatau ona manatu i se tusi faamaumau mo gaioiga, ae e sili ona fautuaina le fesoasoani ma se fesoasoani i na tulaga o lo o e feagai ai ma mea o loo e ai ai. I mea uma, e pei ona tatou iloa, e leai se mea faapena e pei o "le lanu sao". O na afifi e lelei mo potu malolo ma potumoe atonu e le talafeagai mo le umukuka. O le galuega faatinoina lava ia: faia, faʻaaoga lau faʻafanofo ma fatuina moni marnalpieces taumatau i le fale!

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, lanu enaena, efuefu

Faitau atili