Foliga o meaafale mai Karelian Pine

Anonim

Foliga o meaafale mai Karelian Pine

O meafale mai le kerelian Pine e lauiloa i le aso. Na tuua e le natura le lalolagi atoa tulaga ese ituaiga laau, sili ona lauiloa i totonu o le Pine.

E i ai se fausaga o lona fafie, e faʻapea ona tele meaafale mai pine, ma faʻafetai i ana mea taua e masani ona faʻaogaina mo le fausiaina o fale ma le faʻamaliega. Ae aisea la na lauiloa ai Piani?

Aua e muamua lava o mea uma lava na mafua ona matuia, aua o Luka o loo faaalia ai toeitiiti 50 ituaiga o mea e faʻaaoga i le gaosiga ma le fausiaina. O le a lava uma lava e iai lona igoa ma aga masani a le vaega masani o le Pine o le matagofie matagofie o le vaomatua ma le tau maualalo.

Mo le tele o seneturi, na faaaoga ai e o tatou tuaaia mea totino o fafie ma iloa o le tasi ituaiga e sili ona talafeagai mo le fausiaina o fale, o le lona tolu - mo le fausiaina o fale fale.

Karelian Pine - vavega o le natura

Foliga o meaafale mai Karelian Pine

Karelia - o se tulaga ese, siosiomaga faauo masani vaega. O loʻo tele le vaituloto o le faʻatusa o le Brizarred, e peiseai e faʻataunuʻuina mea taua o faʻata i ni faʻavaʻa taua o vaomatua.

O le vaomatua o Karelian Prests e le fiafia i le tofo ma lanu pupula, e peiseai o ni ata le aoga na sasaa mai ai lona polesi. Laupapa, lea na tuu atu ai le faʻaaloaloga vaomatua, tele mea aoga o loʻo afaina ai le tino o le tagata. Ou te leʻi tuusaunoaga ma Karelian Pine.

O ia ma mea gaosi oloa e iloga i ai, talu ai talu ai le fausaga o lona ogalaau o loʻo i ai se tulaga masani ma puipuiga mai le pala.

O Karelian Pine o se meaalofa moni o le natura, ona o lona olaga ese atu fausaga fausaga ma ata puemau, a le tele o le taimi e taofia ai lona taimi aoga. Faafetai lea lava, mafale mai meaafale mai Karelona Pine e matua sili ona lauiloa.

O a meatotino o lenei matagofie laau? Muamua lava, o le mama mama resin manogi e tumau ai le seleselega mai le meaafale mai Karelian Pine. O suauu taua o loʻo afaina ai le aʻafia ai o se tagata, o loʻo i ai le mafaufau o le mea lea, o lona uiga o le moe i le moega i luga o le moega o le a maloloina ma malosi. O le fua faatatau o le "fatafata", ona o le masani o le masani okesene okleng e tupu i totonu o le potu, ma o le ea ua mama ma fou.

Mataupu i luga o le autu: O le tupe o tupe e faia ia te oe lava mai Beads: Matai vasega ma ata ma Vitio

Ma le isi, o Karelian Pine e matua umi lava e tumau. O sea aafiaga o loʻo tuʻuina atu ai se vaega faʻapitoa o le auʻaunaga, ona o le matagofie o le matagofie o laʻau ua ausia, ma oloa mai ia te i latou e matapogia. O le tele o tapenaga o tapenaga oona i le itiiti ifo i le tasi le mamao mai le tasi le isi o loʻo pipiʻi i se tulaga ese masani.

Foliga o meaafale mai Karelian Pine

I le natura, o le iʻuga o le aʻafia o tulaga o le faʻatupuina o tulaga, o le laʻau mago e maua ai se moli, siliva siliva. Lea meatotino na te matauina tagata sailiili ma latou i ai i le tautua. Na latou ofoinaina se vaega faʻapitoa "laʻau faʻatasi, o lenei aʻafiaga e vaʻaia e ala i le faʻaaogaina o se faʻapitoa faiaga tekonolosi.

O lona iʻuga, ua oʻo mai se pou, e faʻafetai ia te ia, o meaafale ua faia i se galuega matagofie, ona mafai ona teuteuina i totonu.

Pine - mea sili ona lelei!

O le laʻau na faʻaaogaina e tagata e ao ai tausaga o tausaga. E tele augatupulaga o mea fafie na lafoina mai augatupulaga i lea tupulaga. Peitai o le atinaeina o nei alamanuia na maua ai ni a tatou mea fou, vaitupoto e mafai ona faʻataʻitaʻia ai mea faʻalenatura: maa, ma isi.

E le gata i lena, o mea lilo ua lava lona malosi, ae o le a le mapuʻupu latou te i ai? E mafai e meatotino o mea e faʻataʻitaʻiina ai mea pe sili atu e le afaina ai?

O mea moni ma semi-syi-synthetic mea e mafai ona fai sina taugofie, mai le paie "o ni lanu, ae iinei e mafai ona finau ai". O le mea e te le mafai ona fai i meaafale faia i mea faʻalenatura, e aofia ai oloa mai pine ma isi laʻau.

Mafaufau i le faʻatau o meafale mai se pine poʻo mai mea palu, toe tasi le toʻatele o loʻo manaʻomia le mea mulimuli, ma talitonu o lanu o laʻau masani e faʻatapulaʻaina laupapa o le laʻau masani. Mea Taua ma Mea Faʻatelega o Vaitafe o le Auala e Tuʻu ai ni laʻau ma se taʻele, aʻo le faʻatumauina o mea masani o le laʻau. Foliga faʻapitoa o laʻau masani e faia meaafale mai le pinini tulaga ese.

Foliga o meaafale mai Karelian Pine

O le Paʻaga auro matagofie o meaafale o Pine e sili ona fetaui lelei mo le faia o se totonu o le atunuʻu o loʻo i totonu o le atunuʻu. Pine Farma, faatumuina avanoa, maua ai le tulaga o le filemu ma le olioli.

Talu mai Pine o se laʻau masani masani o fafie, o lenei mea ua manatu o se tasi o sili ona taugata ma taugofie. Aso Nei Sipaniolo Okinolosi e mafai ai ona e faia ituaiga uma o mea tau pafale ma maua eseese mea faitino ma ata eseese.

Tusitusiga i luga o le autu: Claon mai polo ma ou lava lima: laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata ma vitio

E le gata i lea, ona o le malosi masani o Pine, ma le fesoasoani a le olo, e mafai ona ausia le sili atu atoatoa o le laualuga, e faʻaumatia ai sina vevesi. E mafai ona faia meafale e mafai ona faia i le faʻasologa o le faʻasologa ma le gase ma pa, faʻafetai i le mea e mafai ona e maua ai se mea e le masani ai.

Meafale mai le Pine

O le a se mea e mafai ona faʻatusatusa i le mea manaia o se fua masani i totonu o le itu faʻaona i totonu o le atunuʻu? Mo le tele o tausaga, e faʻaoga ai le vevela o le la ma le ofoofogia malosi o le vaomatua o le vaomatua. O meafale fafie na teuina ai le vevela o le la susulu, faʻaputuputu i luga o le olaga umi o le laʻau, faʻatumuina o le potu i se faʻapitoa, lilo malamalama.

Pine faʻapea foi ma soʻo se laʻau, e maua ai le fale i le siosiomaga o le faʻamafanafanaga ma le vevela.

O ituaiga uma o meafale ma aitema mo le pule i totonu ua gaosia, e masani ona faʻaaogaina e faʻatulaga potu o tamaiti, potumoe poʻo umukuka. Meataʻalo mai se piniva lautele, e fetaui lelei mo le faia o totonu o laʻau laiti, ma mo le mamanuina o le laʻau laʻititi, ma mo le faʻatulagaina o lotoa.

Iloga:

Foliga o meaafale mai Karelian Pine

  1. Meafale mo tamaiti.

O meatotino faʻapitoa e fai ai le Pine mea lelei mo le gaosiga o meaafale mo le potu o le fanau, aofia ai ma le potu fou. Afai e te manaʻo i le pepe ia ola maloloina, ma e malosi lona moe, piki i luga mo meafale mai meafale mai Karelian Pine. O lona meatotino tulagaese o le saofaga i le faʻamalosia o le le gaoia o le alo o le tamaititi o loʻo puipuia e tusa ma le faʻagaioiaga o faʻatoʻaga. O mea na faia e tamaiti uma na faia i pine e matua sefe mo le pepe, aua e le faaaogaina vailaʻau leaga, ma tuʻuʻai, e ono faia o le ono pa'ū i le potu, e faʻapitoa faia e ala i le lapotopoto. Lelei le poletila e matua lamolemole, o lea e le manaʻomia le sili atu le fetaui ma vali ma varnishes.

  1. Potumoe moega.

O le fiafia tele o le sili ona manaia ma lelei le manava e faia ai se pine sili ona lelei filifiliga e fatu ai se potumoe i totonu. O le potu, o le faʻatulagaina lea o loʻo fai ai ma se pine meafale, ia toʻafilemu ma le fiafia ma le fiafia i taeao, o lona uiga o le va o taeao uma e tatau ona iai.

Mataupu i luga o le autu: Master vasega i luga o le taamilomilo lanu mai fulufulu i luga o le faavaa ma vitio

Foliga o meaafale mai Karelian Pine

  1. Pai meafale mo umukuka.

O faleoloa oloa e ofoina atu ese filifiliga eseese mo umukuka ulu ma vaega o le aoauli. O mea efale ma Chiph, ma mai le tele o ituaiga o fafie, ae o le tau o nisi maa e mafai ona maualuga. O lea la, o pine o mea sili ona lelei i le gasologa o le 'ai o le umukuka meaafale. O lona aotelega o nofoaga e iai le lelei tele o pa ma meatotino, ona o lea, e le pei e aumai ai meaa mai ia matusi, e le fufula ai ma taofiofi lona foliga.

Woodtun meaafale tausiga

I le aluga o taimi, o le natura masani e mafai ona suia le lanu, tanuga, maosisemilo aliali mai i luga.

Ina ia faʻasaoina le uluaʻi vaʻaiga o le fale o le fale mo se taimi umi, e ona meafale mai le pane, e tatau ona latou tausia ia latou.

O le meaa fai laupapa meafale e faigofie tele.

Ia faia lenei mea, tausisia ni fautuaga:

  1. O le efuefu o le penisini.

    Ina ia tumau le fafie mo se taimi umi mo se taimi umi, e manaʻomia lava le fufuluina o le auala mai le pefu, ma ua lava le mea e solo ai ma le damp soft ie.

  2. Faamamaina.

    Leai se mea e le mafai ona faʻaogaina pe a fufulu vailaʻau i aiga, talu ai, muamua, o laʻau masani e faʻaputu lelei le vailaʻau, ma lona lua, e mafai ona faʻaleagaina le laufanua. Na o le nonoa o le laualuga ma se ie susu, i tulaga ogaoga e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻapitoa.

  3. Polesi.

    Faafuaseʻi ona maua ai le faʻamamaina o meafaitini. Afai o lona laualuga amata ona faʻatumuina, o le uluaʻi malamalama e mafai ona faʻaaogaina faʻaaogaina le wax. I se faʻaopopoga, o se ata faʻafefe o loʻo taofia ai le paʻu o le efuefu o le paʻu i luga o le pito i luga o meaafale.

  4. Aveesea masoa.

    Afai mo le tasi le mafuaaga po o le isi o le meafale mai le pane foliga mai o ata, e mafai ona aveʻese mai ai le faʻaogaina faapitoa o taga mo lenei. Muamua, o laʻau e faʻamamaluina manino mai le pefu, ina ua ia faʻasalaina le sikulu.

O le usitaia o nei fautuaga faigofie o le a fesoasoani mo se taimi umi e faʻatumauina ai pepa muamua o fafie ma o le a faʻatamaina lona olaga tautua. Ma o le a se mea e sili atu nai lo se tulaga mafanafana ma le lelei, lea o loʻo ofoina atu ai e lou aiga mea mo mea masani?

Meataitito mai Pine mo le tele o tausaga o le a sili ai loʻu mafanafana o lou fale ma le mafanafana, ma isi afiafi i tua atu o se tele fine komepiuta o le a sili sili ona lelei i le olaga o aiga!

Faitau atili