Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

Anonim

Toetoe o taimi uma o le taimi o le taimi o le taimi e faia ai le toe faaleleia o latou fale. O le faʻafouga o totonu o se mea aoga ma manaia mea, ae toetoe lava o le faigata. Na foia le tele o galuega lavelave, aemaise lava pe a toe fausia se toe fausiaina, e toʻatele tagata o le a le faʻatamaʻia le tali i le 'upu.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

Afai ua leiloa e lou faitotoa lou foliga manaia, e mafai ona e faʻafouina i le atavali.

I le taimi nei, e ui i le faigofie uma le faigofie o lenei galuega, o na o ia lava "TOFE". Ina ia ave i latou i totonu pe a faʻaleleia le faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima - o lona uiga o le taofia o moli leaga ma fai faitotoʻa tuai o se mea moni "pisinisi" o le potu. I mea uma, o le faitotoʻa e masani ona o mai i mata o malo i le fale.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: vali poʻo ni taʻaloga?

O le mea muamua e faʻalogo i ai i le Matai, o loʻo manaʻo e valiina faitotoʻa e matagofie tele i le matagofie e mafai ai, o le tofiga o le elemene o totonu. Atonu e aʻafia ai mataupu o lanu ma mea faʻaaoga.

O le mea moni o le tulaga o le faʻagaioiga o potu malolo ma ulufale faitotoʻa e ese mai le tasi ma le isi.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

Tulafono valivali se faitotoa o le laupapa.

Ma afai e tumau pea le tumau i le "lanumeamata" siosiomaga ", latou te le aafia ai le faateleina o le faʻanoanoa, matagi, ona faʻaaoga lea o le valiina o ata tuuina atu.

O le taimi nei, i luma o e na potopoto e valiina faitotoa o faitotoʻa tuai, e i ai le malosi o mea totino ma le tau o faʻafefeteina le sili ona manaʻomia le tagata faʻatau. Ae o le tele lava, Alkyd ma acrylic e sili atu apoapoai, o le sili atu o le suauʻu o loʻo faʻaaogaina faʻatasi ai ma ni ituaiga.

E tatau ona maitauina o ata mulimuli o vali, ona o nisi o meatotino e le o ni meatotino tele (aemaise, le manogi ma le umi o le faʻamago. Faʻateleina le faʻaaogaina o isi mea mai le lisi o le lisi, e ui lava latou te feagai ma o latou sao i luga o le suauʻu vali, ua le o se ese mai.

Tusiga i luga o le autu: Filifili tuaoi pupuni ma tauaso i Lega Melen

O lea, o le Alkyd Eleerd e sili ona lelei le tetee ma le tumau, ae e le o manogi i le manogi, ma mo se taimi umi (e oo i le umi aso). O lenei mativa ua le maua ai ni acrylic e sili atu acrylic, ae tatau ona faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻiga tutusa. Faʻamaloloina le Tinolautila Faʻalauiloa Nitrocrabies, ae o latou e aulelei tele, o lea latou te fautuaina le valiina o faitotoʻa tuai i nofoaga e le o nonofo ai.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

Laulau o lanu lanu faʻaaoga mo vali faitotoʻa.

Aoseina le Uiga lelei o lanu uma o lanu uma, e mafai ona maitauina o alkyd e sili atu o le sili ona taatele ituaiga ata mo faitotoa. I le faʻaopopoina o uiga i luga, e tele foi le lautele o lanu o le Gamut, lea e matua faʻapea pe a iai le ata.

A o le valiina o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, o lea le matai i le tapenaina o mea e manaʻomia le faʻaeteeteina i ata tifaga ua fuafuaina mo taotoga mai fafo. O lea, o le tutusa alkyd enamel, pito i luga, fausia se vaega, lelei atoatoa vai. O lea la, e faʻaaogaina mo le valiina e leʻo naʻo fale ua toe aumai, ae o le laupapa laupapa.

E tatau ona ou faʻaaogaina se vali fou i le ogaumu tuai?

Mautinoa na i luma o tagata taʻitoʻatasi na filifili e faia le toe faʻafouina o faitotoʻa ma o latou lava lima, ou te faʻaali atu: e manaʻomia le valiina o le tuai o le vali?

E manaʻomia le foʻia i mataupu taʻitasi. Ae aua le manatu o le faʻaaogaina o vali fou i luga o le ogaumu tuai o le leai o se faʻalavelave o ituaiga ma mea e mafai ona faʻaleagaina ai le iʻuga mulimuli. E ala lava ona le filifilia o le lomiga faʻapitoa, e tatau ona faʻateʻaina le Matai mai luga o le faitotoa uma faʻalavelavega uma faʻalavelave ma chips. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le sasaina o mea leaga, ia faʻamamaina o latou paʻu papaʻu, na muamua le suauʻu ma naʻo le vali.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

Afai e iai ni māvae ma Chips i le faitotoʻa, ona tutusa faʻaeteete lea e faʻamamāina, latou te manaʻomia se vaega o le fasiotia.

Ioe, i le tulaga o le faitotoʻa e puʻe pe a uma ona aveese le laʻau o le tuai o vali vali, o E tele ai tele taumafaiga. Peitai e aoga tele, ona o le ogaumu tuai e mafai ona tele anoanoaʻa faʻapugata tamaʻi tau, e taʻitaʻi atu ai i lona malaia. O le au savali i le taimi e mafai ai ona leiloa ana meatotino puipuia puipui, una mai le laupapa laupapa, foliga mai. E le faigata ona malamalama o le pisia i luga o se vaega e le mautinoa le lelei tulaga masani, ma o le a puʻupuʻu le vaega fou.

Mataupu i luga o le autu: o se tali mo se umukuka faia o palasitika: ata o lerusa, ma ata lolomiina, iloiloga, faʻafefea ona faʻasaʻo ma faʻapipiʻi au lava lima, vitio faʻatonuga

O le mea lea, i le tele o taimi, o le faʻamamaina aʻo leʻi valiina vali vali mea e sili atu ma aoga e aveese atoa. O lenei mafai ona faia ia le itiiti ifo i ni auala se lua: O se olo o le alu i ai poʻo se taʻavale faʻapitoa i le tulaga o le uʻamea uʻamea poʻo se fofo faʻapitoa.

Mo le tulaga lona lua, o le 20-30% le talafeagai o le fofo o le castsic sodium, bartassium poʻo le carboolium acid e mafai ona faia ma faʻaaoga se laʻau malie e faʻaaoga i luga o le tino tuai. Ina ua uma ona faʻatali mo sina taimi, e tatau ona e aveese le fufulu ma le isi vaega o le vali tuai ma le tutusa tampon. Afai o le vaega tuai e mafiafia tele, ona tatau lea ona toe fai le gaioiga 2-3 taimi.

Mea ma mea faigaluega e faʻaaoga pe a pisia faitotoʻa

O le maualuga-lelei le ata o le fafie faitotoʻa o loʻo faia e faʻaaoga ai mea faigaluega ma mea nei:

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

A o le ata, e ono manaʻomia e faitotoa o laina o lapoa eseese, Tases, gaʻo ma mea uma

  • vali;
  • tono;
  • Maife;
  • Safate;
  • tagata AOAO;
  • seti o pepa emery;
  • pulumu, pa manu, manava;
  • Tafa i lalo atu o le vaa i lalo atu o le alela;
  • Paʻu o paʻu;
  • Faasolosolo scotch;
  • Susuga.

Poloaiga ma foliga valivali o se faitotoʻa faitotoʻa

Muamua, o le tasi itu taua e tatau ona malamalama: Mo se uiga lelei, e fautuaina ai le vali, pe a maeʻa ona aveese le faitotoʻa ma le faʻapagota le faitotoʻa. I se tulaga faapea, e sili atu ona faigofie le kapulona e ufiufi le vali, ma o le laʻau e televavevave. O le mea masani, o mea uma e mafai ona avea ma le faataea, palasitika, laupapa - e tatau ona aveese atoa.

O le sauniuniga tulaga e aofia ai le loto i ai ma olo. Aveese le ogaumu tuai mai le fatafata o le faitotoʻa, vaʻai i lona laufanua. Tamoe nofoaga ua aveese. Ona maasiasi ai lea o le spat e avanoa uma, maosia, faanatinati ai ma chips. I le taimi lava e tasi, e totogi le faʻaeteete i faʻafitauli: latou te faʻagaioia ma le faʻaeteete atoa.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

Ae le i valiina, o le ata atoa o le faitotoa e tatau ona tosoina e le oneone.

Ina ua maeʻa le faiga o le nofoaga o le nofoaga, e manaʻomia le faʻatali mo le MAMA atoa le MAMAZA e mago. O mea uma e mafai ona polokaina ma se tui manogi ma solo i totonu o le susu atoa. O loʻo maeʻa tapenaga o loʻo maeʻa ai ma faʻamamaina e faʻaaoga ai le oneone. E alagatatau le faʻatinoina o lenei faʻagaioiga seʻia lē mafai ona faʻamutaina le faitotoʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: potu toe faʻafouina i le Khrushchev: tulaga, fesoasoani

Toe tasi lava, o le olopalaina o loʻo maasiasi e faʻamaliuina saʻo i le vali. Muamua, e fetaui lelei sikoa, o le tele o mauaina, o le mauaina o le mauaina ma le isi e le o le mafanafana sili ona manaia o le ulufafo o nofoaga ma luga. Ona faʻaauau lea ona faʻaputuputu ma se pulumu (faʻaseʻe) vaega mafolafola. I lea tulaga, e tatau ona faʻaaogaina tutusa poʻo le teteʻe i le taimi atoa o le ata vali.

E masani lava i luga o laupapa faitotoʻa o loʻo apalai i le vali i le lua vaega. Ma e leʻi vave loa ona faia lea, atofa i tua o le vaega, ae peiseai na o le uluaʻi vaega o vali mago o le a mamago atoatoa.

Ae o nisi taimi e aveese ai le faitotoʻa tuai ma le loto e le aoga ona e tatau ona e vali i se tulaga saʻo. I lea tulaga, pe a uma le pisia o le pito o le iʻuga ma le faʻafitauli, o le vali e faʻaaoga muamua i le pito i luga o le kuata i le pito i luga o le kuata. E mafai ona e faʻaogaina le faitotoʻa mo lona mafuaʻaga tuʻusaʻo na o le faʻamamaina atoatoa o le vali.

Faaitiitia le vali faitotoa

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

A valivali le faitotoʻa, e tatau ona faʻaaogaina vali vali i se faleʻai tanu.

Ina ia aloese mai le faʻavaeina o tafe leaga ma le le saʻo, e alagatatau ona faʻaosofia lelei ma faʻaaoga ma maʻa vevela.

Afai e te aveese ni fetauiga mai le faitotoʻa mai le faitotoʻa, e le mafai ona tigaina, ae e manaʻomia le valiina, ona mo lo latou puipuiga mai le vali, e mafai ona e faʻaaogaina le vali vali. O loʻo faʻapipiʻiina lelei mea mo taimi uma o vali.

A o valivali fasi fasi lapoa, e sili le faʻaaogaina o le lautele o pulumu. Tulaga masani, e aunoa ma le faigata o teuteuga, faitotoa e faigofie ma televave e togafitia ai le ata lafoa.

E le tatau ona galo ia i tatou aʻo leʻi valiina le ata o le pito i lalo o le pito i lalo ma le pito i luga o le faitotoʻa. O le faʻamaoniga lea o le faʻatuatuaina o le puipuia o le faitotoʻa mai le laupepa uma o le manogi. O le pisia le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le platbands amata i le pito i luga o le pito i luga. O le faitotoa o le faitotoa ua vali mulimuli ane.

O le uuina o le faitotoʻa ina ua uma ona vali i luga o le matasele, e tatau ona e mafaufau e uiga i le puipuiga o le pusa mai se soʻona faʻamago o le le-mutia. Ina ia faia lenei mea, i luga o le pito i tua o le faitotoʻa ma isi mea e mafai ona paʻi i le faitotoʻa, le tumau le le tumau o le gaʻo poʻo se mea masani ai.

Faʻatupuina o nei tulafono e le mafaatusalia o nei tulafono, e mafai ona e ausia se iʻuga lelei. E le gata i lea, e le manaʻomia se taumafaiga leaga.

Faitau atili