Faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: manaʻoga autu, vitio

Anonim

O faitotoa o le fale e vaevaeina i le aoga tekonolosi faaaoga i luga:

  • Ulufale;
  • fanua;
  • Potu potu.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: manaʻoga autu, vitio

Auala masani e faʻapipiʻi ai faitotoʻa i fale laupapa.

O le latou faʻapipiʻi e leai se ese mai le tasi ma le isi.

Tautua faʻavae mo faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale o le manava o lo latou tagata o le malosi o le tino, o le le fiafia ma le tumau. Ina ia faʻataunuʻuina nei manaʻoga, e tatau ona e faʻapipiʻi tatau faitotoʻa. A o le i amataina le faʻapipiʻiina o galuega, e manaʻomia le faʻatinoina o itu tonu ma iloa mea o le a latou gaosia.

Manaomia Meafaigaluega:

  • o le samala;
  • O faʻamaumautu: E fao, fao ma le le manatu faapito;
  • sikulukalaiva;
  • na tusia pe lapotopoto;
  • rofautte;
  • Corolc;
  • tama mea;
  • maualuga;
  • Stauslo;
  • manai.
  • naifi;
  • eletise eletise;
  • vili.

Faapipiiina o faitotoʻa e amata i le faʻatasiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa i luga o le mafolafola luga o le laulau poʻo le fola. E manaʻomia le siakiina o le matauina o avanoa talafeagai, maka nofoaga o le faʻapipiʻiina o le paʻu o lopa, lima ma loka.

Faapipiiina o matato ma mea faigaluega

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: manaʻoga autu, vitio

Faapipii le faitotoa i le fale mai le tipi.

E tele ina tatala e faitotoa faitotoa. Oe faia le mea o le a tatalaina le faitotoʻa, i le itu tauagavale poʻo le taumatau. Mai lea e fuafua lava i le nofoaga o matapulepule ma fetaui lelei i luga o le faitotoa ma le pusa.

I luga o le faitotoʻa faitotoʻa, mai le pito, fuaina ma faʻailogaina i le penitala 250 mm mai le pito i luga ma mai le Naza. O le tulaga sili lea o le tulaga o le nofoaga o le matasele.

Aoina le pusa. I le tele o le tele o le faitotoʻa o loʻo tipi ese mai le paʻu pa. I le faʻaiuga pito, o se tulimanu o 45 tikeri e fuaina ma tipi ese. O le itu o fata o pusa o pusa o loʻo fuaina foi ma tipi ese i lalo o le 45 tikeri. Fesootai auiliiliga. Tuu le tapoleni ma maka nofoaga o le faapipiiina o mata i luga o le fata. O le avanoa i le va o le upega tafailagi ma le Spill Bar e tatau ona sili atu nai lo le 3 mm.

Mills poʻo le Chisel e sauni ai ni faʻafanua mo le faʻapipiʻiina o mata. Loloto e le sili atu nai lo le 3 mm. Faailoga le tulaga o le faapipiiina o le fao ma le suli shallow pu. E sili atu le lelei o se fesoʻotaʻiga atoatoa e le tusi-tusi, a leai o mea e mafai ona vaeluaina, o le a foliga mai o le a aliali mai ai. Faʻateʻa le matasele, faʻamau i latou i luga o le tapoleni ma le pusa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se taʻavale: Taua tulaga taua ma fautuaga

A filifilia se loka mo le faitotoʻa, e tatau ona e faʻalogo i lona puipuiga.

A o leʻi faʻapipiʻiina, e manaʻomia le fuafuaina o le ogatotonu o le laina i le pito o le tapoleni. Tulaga faʻapitoa maualuga maualuga o le loka 700-1200 mm. O le tipiina o loka e sili atu le ulufale. E ala i le tele o le maota, faʻailogaina le nofoaga o lona faʻapipiʻiina. O le ata e fai ai le malologa i lalo o le maota. E tatau ona faʻasaʻoina le fuafuaga mai le maota i se floss ma se vaega o le upega tafailagi.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: manaʻoga autu, vitio

Polokalame o le faʻapipiʻiina o le uʻamea uʻamea i se fale laupapa.

Matau le nofoaga tonu o le keyhole. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le pusa olo. Tipi le ki. Fao le loka ma fao. I le itu o le fata e fai ai se faʻailoga mo le faʻapipiʻiina o se tapuni. Ina ia faia lenei, liliuga o le ki, tulei ai sini ma, ufiufi le faitotoʻa, faʻailoga le nofoaga o lona faʻapipiʻi. Filifili se ata o mea i le maualuga o le tapunia. Faapipiiina.

Mo le fauina o le faitotoa, o se pu o se lapoa lapoa e matutu. I le faʻaofiofiina o le laia, faʻailogaina le tulaga o le faʻataʻavale ma tuʻu le faʻapipiʻi o le 'au. O le falegatu poʻo le moa e faʻaosofia ai le faʻalauteleina. Faʻaofi le loka - o le laʻei i totonu. I le taimi lava e tasi, o le taofi e tatau ona pipii i le pito pito i luga o le faitotoa. Faʻailogaina le loka - o le lako ma faʻapipiʻi lima i itu uma e lua. I luga o le peleue fai ma le makaina mo se tapuni. O le ata e manaʻomia e faia ai se groove, tutusa i le mafiafia o le laupapa, ma faʻamau i le fao.

Faapipiiina o faitotoa na faia i laupapa

O le mea e manaʻomia ona siaki le agaʻi i puipui o puipui puipui ma faʻailogaina le nofoaga o le faʻapipiʻi o le faitotoʻa i le amataga. Faapipii le pusa agai i luga ma puipui i totonu o le amataga o tina. Topper ma le tulaga siaki o le itu. Togi po o mea e toe fai le pusa i luga ma le itu. Ina ia le faʻaeʻeina le fafie, pe a faʻapipiʻi e manaʻomia le popole i pu laiti.

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: manaʻoga autu, vitio

Faapipiiina polokalame o le faitotoa.

Faʻafesoʻotaʻi se matasele, tautau le faitotoʻa. Ina ia siaki le saʻo o le capy, e tatau ona e tatalaina i le tele o taimi ma tapuni. Toe siaki, siaki uma le tele o le tele o avanoa talafeagai - ma mafai ona faʻatumuina le taunuʻuga i le va o le tatalaina ma le pusa o le kitara ma le pusa o le mauga. Sili atu e tipi ese ma se naifi. Talu ai o le faitotoʻa lea e ulufale ai ma faia o fafie, i lona faʻatinoina, tuʻu se faʻamaufaʻailoga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili tagata faʻatau mo faitotoʻa: ituaiga, uiga

Lomiga o aso nei ma matagofie vaaiga o le a fesoasoani i platbands. Fuaina le umi o le umi ma tatala le liligiina o le platband. Tipi le tulimanu o 45 tikeri mai pito o le Komiti Faʻatonu. Fesoasoani i fao. Tutusa e fai ma isi itu. Credit Coural ma le pito i luga Platband. Naifi i le puipui.

Faapipiiina o faitotoʻa - o le faʻagasologa e le o faʻafaigofie, ae manaʻomia.

Faapipiiina o se uʻamea faitotoʻa i se fale faivili

Faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o le fale laupapa o loʻo faia i le amataga o le tausaga pe a o le atoa o le tipi o le tipi o le a taofia.

I le siuupa, na fausia mai le pa, e mafai ona e faʻapipiʻiina faitotoʻa i le taimi e tasi.

Faia fua. I lona tulaga atoa, faʻapipiʻi se clut of crat vasega laupapa laupapa, lea i le mea na tupu o le shrink shrkink e sili ona taofia. O pito o pito o le Sprocket ma Lawral Pa o loʻo tipi ese le lapoʻa, o le iʻuga e tuʻuina atu i le 45 tikeri. Faʻafesoʻotaʻi pa ma tagata taʻitoʻatasi.

O le palu e mafai ona nana i pito o le pa i le amataga. Mo lenei, ua filifilia i le tele o pa. I lenei pusa, e tatau ona e faʻamalosia le faitotoʻa o loʻo te ola ai. E i ai muamua pu i luga o le fusi. E le mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina. O fale faigaluega uma ma paoto ua sasaa e ala i le fagota e ala i le mauga. A malulu, ua e tipi ese le naifi. O le taʻe i le nofoaga o le faitotoʻa e manogi i le sima sima. Luga o le pito i totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le vevela-foliga o loʻo faʻapipiʻiina. Faʻapipiʻi le loka ma faitotoʻa.

Faitau atili