Faatulagaina le umukuka fefiloi ma ou lima lima

Anonim

A o le i faʻapipiʻi le paluluga i totonu o le umukuka ma ou lima, e aoga le malamalama i foliga o lenei faʻagasologa. Afai e faia se mea sese, o le lamatiaga o leaks e aliali mai. O le tuʻuina saʻo o le faʻapipiʻiina o le fefiloi i le umukuka o loʻo maua ai lona faʻapotopotoga, o le mulumulu i le magoto ma fesoʻotaʻi i le vevela ma le vai vai. Afai ua uma ona faapipiilo le popo i le umukuka, a ua pa, muamua o le a le feteenai.

E tatau ona manatua ae leʻi faʻatuina le peni, e manaʻomia e faʻaalu ai le suavai o loʻo sapalai i le fale mautotogi.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

O le faʻapipiʻiina poʻo le sui o le umukuka o loʻo faʻatinoina i ou lava lima faʻaaogaina mea faigaluega ma mea nei:
  • o se seti o ki o ki;
  • O le ki umi i le 11;
  • fetuunai ki ma foliga mafolafola;
  • Sikulutika seti;
  • Sgatia;
  • suavai mo becrewow bullts;
  • mama;
  • lipita bum;
  • lino;
  • Maife;
  • Liligi meaai;
  • O le paluluga lava ia.

Galuega sauniuni

Faatulagaina le umukuka fefiloi ma ou lima lima

Le ata o le tele o le paluluga.

Afai o le faʻapipiʻiina o se fou umukuka o loʻo faia i le nofoaga o le mea tuai, e tatau ona aveeseina muamua. Afai e tasi lava centu i totonu o le umukuka i lalo o le magoto, ma o le lona lua Traine e aofia ai vai vevela, o le mea fefiloi o le a manaia mo oe ma e pele ia te oe ma e pele ia te oe ma e pele ia te oe. I lea tulaga, e mafai ona poloka saʻo vai i totonu o le umukuka, ma le faleuila ma hardbans i totonu o le faletaele o le a aoga. A leai, aua e te sui pe faʻapipiʻi le fefiloi i totonu o le umukuka, o le a manaʻomia ona e tapunia le folasaga faʻataʻitaʻi i luga o le fale mautotogi ma faia sina taimi e aunoa ma se taimi.

O se tagata o loʻo faʻapipiʻiina poʻo le sui o le umukuka ma ona lava lima e le masani ai, e ono feagai ma le tulaga muamua o le mea tuai. O le mea moni o le filo i lalo o le magoto i lalo o le skin masani zakuat ma e le o le leai.

O le faia o galuega o le a sili atu faigofie pe a fai e te aveese le magoto faatasi ma le paluluga ma o lea e maua ai avanoa fua i fesoʻotaʻiga uma.

Ia aveese lelei le magoto, vavae ese ai ona siphon ma nati o le streyable eyeliner i le tuai fefiloi. O nei fesoʻotaʻiga e le noatia i le zuking ma e tatau ona faigofie ona e le masani ai. Ona mafai lea ona e aveese le magoto o ia lava mai le pauna.

Mataupu i luga o le autu: o le a ulaula i le atunuu ma ou lava lima

O lenei o se lelei iloiloga ma avanoa i le palu fefiloi i le magoto. Afai e le manaʻo le nati e le mafai ona togafitia, e mafai ona togafitia i se tasi o suavai faʻapitoa e tatala ai le filo filo, o le papupuni, e tutusa ma o latou tufuga. O nisi taimi e fesoasoani ile faʻamafanafana ma le faʻaeteete le fesoʻotaʻiga ma se malamalama masani. I soo se tulaga, o lona uiga o le tele o avanoa talafeagai. Afai o le uaea o le aveeseina o faʻafitauli, e le mafai ona faʻatino ma faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o le nofoaga, o lona uiga, o loʻo taoto i le pito i tua o le pogisa ma le le mautonu.

Faapotopotoina masini

Palu fefiloi.

E masani lava, o mea fou o mea na tuʻuina atu ma ua uma ona fao ma laupapa. Pe o le taimi lena o le a tonu lava ona latou suia pe tautua ai, e foliga mai e pei o o latou lava lima. Ae e le aunoa i lenei mea i le lua tausaga o le a faigata tele. O lea la, e aoga le tausia lelei o ai. Aua le paie, aveese le crane ma pulufana ma faaseseina le filo o le meaai mama. A leai, e mafai ona e faʻaaogaina nisi libricant. Ae a o le i faʻaaogaina le vai mai le paluʻiga o le a manaʻomia ona fufulu ma lelei le malosi.

Faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga uma vai taʻavale e le galue i lalo o le tele o faʻamalosi tino o loʻo faia i le lima, e aunoa ma le faʻaaogaina o ki, e faʻaumatia ai le ono mafai ona faʻaleagaina i le faʻamau. O lea e faʻapipiʻi ai le viliina ma le toe taʻele. Faʻapipiʻiina o faaputugatiga e faʻagaioia i lalo o le mamafa e tatau ona faia e faʻaaoga ki, ae i lenei mataupu, o le tele o taumafaiga e tatau ona 'alo ai. O loʻo fetuʻutuʻutu mai i luga poʻo ni mea e faʻaaoga e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le fefiloi i luga o le fefiloi poʻo se lino lipine. O le mea mulimuli e agamalu ma suauu.

E manaʻomia le faʻatinoina o le sao o le faʻatulagaina i le faʻasologa o loʻo taua i lalo: Muamua faatino le faʻapipiʻiina o se ie afifi lelei ma se filo puʻupuʻu, ona ma le umi. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se palu fefiloi e aunoa ma se fetuʻutuʻunaʻi matayeliner, ona manaʻomia lea ona e faʻapipiʻi ni faʻamatalaga faʻapitoa. E saʻo atu se tasi oi latou, le isi i le pu. Ina ia mafai ona faʻaoʻo atu i le spoved nila i le avanoa saʻo, e tatau ona e faʻataʻitaʻia le tele o le faʻapipiʻi i totonu o pu ma le malulu vai. A o latou i se tasi o latou e tatau ona tau tagi i fafo ma mai le puipui. E le gata i lea, o se maʻa atoa o loʻo faʻaliliina i totonu o le nofoaga o le paluga o le paluvai. E mafai ona tosoina ma fuaitau.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo le faʻamamaina litane i le fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa

Faatinoga

Polokalame o le sui o le tuai fefiloi.

A o le i faʻapipiʻi le palu i luga o le magoto, i le Grove i luga o lona Boatch Cliplim e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se mama faamau. Ona tau ai lea o le laumei ma o le vae i le pu i totonu o le pu. Faʻapipiʻiina o loʻo faia le faʻaaogaina o se uila solofanua poʻo se palasitika o loʻo i ai ma le uʻamea faʻapipiʻi e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le pito i tua o le vao ma fufulu le nati. O le nati e sili atu le faigofie e tuai ai le ki umi. O le ki o le pu e leai se malosi ona o le latalata i le elemene o le atigi ma ufiufi hoses po o nila. I luga o ni faʻataʻitaʻiga o fefiloi oe manaʻomia ona faʻapipiʻi ni atigilima lua.

Afai o le faʻapipiʻiina o le fefiloi o loʻo faia saʻo i luga o le magoto i luga o le fufuluina, e sili atu le faigofie ona faʻapipiʻi ma se fesoasoani, lea e tatau ona taofia le palepale mai luga. E taua le faʻatuina ma le tatau ona faʻavaeina i le pu i totonu o le mago, leai se isi mea e mafai ona ala i avanoa.

E i ai foi isi lomiga o fefiloi. E sili atu le faigofie le faʻapipiʻi o se palu ma se lapoʻa pito i lalo o le lapoʻa ma filo i luga o le lapoa o le pu i totonu o le pu i totonu o le pu i totonu o le pu i totonu o le pu i totonu o le pu. O le palu e le manaʻomia le tulaga saʻo. E maua i le ogatotonu o pu ona o le mamanu. O le pito i lalo ua na ona tuai ma o latou lima lima e aunoa ma ki.

A o le fefiloi o le fefiloi ma saʻo saʻo i le magoto, e mafai ona e tuʻuina i le tulaga faigaluega. Ona o ai lea o mata uma o le spradble o loʻo faʻapipiʻi i totonu o lona crane i lalo o le magoto poʻo le faʻapipiʻi o uʻamea-palasitika paipa i ni fasi palu. A o le i faʻamutaina le Sele Cell Cell, ia mautinoa o loʻo iai le kesi i le fesoʻotaʻiga. I luga o nisi faʻataʻitaʻiga latou te paʻu'ū. Nati o loʻo faamamaina e se ki o le pu i luga o le 24 pe faʻafetaui le ki ma se toa malosi i luga o le ki ki. O le tele o le taliaina o le sapalai vai o le sapalai o le malulu vai i le itu taumatau, ma le vevela vevela.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le siphon, e mafai lava ona e tatalaina le crane i luga o le malulu, ona vevela lea o le vai ma ia mautinoa e leai se gale. E faigofie ona fai, ma olo le sooga i le pepa faleuila. Aua le fenumiai ai lea ma le le mautonu. E le aliali vave, ae pe a uma le gau i le paluluga o se aofaiga o vai malulu, sili atu i le taumalulu.

Mataupu i luga o le autu: embroiderry crosscapes o lapopoa tele lapoa: polokalame mo le saoloto, sami ma taumalulu, wastc, seti mo le tautoulu, taumafanafana

O lenei ua e iloa le faʻapipiʻiina o le paleʻai i le umukuka. O le mea taua i le faiga o le faʻatinoina o galuega o le maopoopo ma le totoʻa le faʻatulagaina o vaega o faʻamaufaʻailoga ma le malosi o le malosi o le puipui. Ona faʻapipiʻi lea o le faʻapipiʻiina o le fefiloi i totonu o le umukuka o le a pasi vave ma leai ni taunuuga le lelei mo oe ma ou tuaoi i lalo.

Faitau atili