Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o le tagata lava ia-paʻi fao mo le faʻapipiʻiina o sisitema

Anonim

Plasterboard o se lauiloa lauiloa mea, faamatalaina i le va o le siosiomaga ma siosiomaga faauo. E le gata i lea, e matua le afaina ma faia ai se eletise. O lana faʻaletonu e le manaʻomia tele taugata tau, a o faʻaiuga e mataga.

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o le tagata lava ia-paʻi fao mo le faʻapipiʻiina o sisitema

Lisi fausaga o le laupepa

Soo se tasi na filifili e toe fai le toe faʻaleleia o se pepa susu, mafaufau pe o le a le tele o le a sauni ai e sauni ai le faʻaaogaina o le 1M2 Prestern Corlows. I le avea ai o se tulafono, e leai se tali sili i lenei fesili, talu ai o latou numera o loʻo fuafua e faʻatatau i le laasaga o le faʻapipiʻiina o le laupepa poʻo laupapa laupapa.

Tulafono autu o le fuafuaina

Tele taimi, o se laupepa o le palapala ua faʻapipiʻi i le faʻamatalaga e le tagata lava ia-ata, a o le sitepu e tutusa i le 30 cm. Afai e manaʻomia le faʻateleina o le malosi o le fausaga, o le laasaga.

TAUA! E le mafai e le tagata lava ona faʻaoʻoina le 'au i le 10 mm mai le pito o le laupepa e' alo ai.

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o le tagata lava ia-paʻi fao mo le faʻapipiʻiina o sisitema

O se faʻataʻitaʻiga o se mea fuafua mo le fuafuaina o nofoaga sima.

O le mea lea, e masani ai ona e mafai ona e mauaina le tusa o le taumafaina o fao. Ina ia iloa ai pe fia le vaega manaʻomia, e tatau ona e mafaufau i ni tapulaʻa:

O le tele o le laupepa sima. Glc o loʻo avanoa i le tele o tulaga o loʻo iai - 1200x2500 mm. E le gata i lea, e leai ni laina e le-laina, o le tele o le 600x2000 mm. Ina ia fuafua se numera o le lava o le paʻi o oe lava, e tatau ona e ave le muamua filifiliga, pei ona masani ai.

  1. Faapipii laasaga. O tagata atamamai ua fautuaina le HCL i le 35 CM Addments, talu ai o lenei faʻailoga e mafai ona faʻamautinoaina le tulaga sili ona lelei ma le faʻatuatuaina o le faʻamaeʻaina.
  2. Aofai o vaega o nofoaga o lotoa. Afai na filifilia e faʻapipiʻi le laupapa i le tasi i le tele o vaega, e tatau ona faʻasaʻo ai fao i se isi laasaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega muamua o le a faʻapipiʻi uma i le 60 ma le lua - ina ua maeʻa le 35 cm.

Filifili i le faʻatapulaʻaina o faʻailoga, e mafai ona e fuafua lelei le numera manaʻomia o oe lava e faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ai le laupepa. O le tasi laupepa o le a oʻo atu i le 70 fasi, ma mo lua faaputuga - a itiiti 110. I le filifilia o se laasaga o le lumanaʻi mamanu, e faigofie ona fuafua le taumafaina o faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: mamanu i luga o le pepa puipui e faia oe lava: ata, applique,

Ituaiga o Lava-Lagolagoina

Fusi atu mo Planksboard e eseese tele lapoa, ituaiga ma foliga o le talau. E aofia ai le faofugaga o le tino, luga o fafie,-neketi-fao, mea oti ma tele isi. E masani lava, o laupapa laupapa uma ma uamea o loʻo faʻaaogaina.

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o le tagata lava ia-paʻi fao mo le faʻapipiʻiina o sisitema

Lava-lipine mo talaaga.

Lava-Taaloga Fasi

Pe a fausia se faʻavaʻa o le uamea faʻamatalaga, faʻapitoa faʻapitoa-fetu-fetu-fetu e faʻaaoga mo uʻamea. O latou lapopoa o: umi 9.5 ma le 11 mm, lapoa 3.5 ma 9.5 mm. O loʻo faia i latou ma ni ituaiga e lua o le puipuia o le taʻele, igoa o le Phosphate ma Zinc. O lo latou ulu o loʻo i ai se 'ai poʻo le' afa o le 'afa. O loʻo tuʻuina atu i le Pript Slot Nu.1, ua fuafuaina mo le aufaʻatasi-foliga.

O le faavae o ulu o le filo ua faaauupegaina ma nowes. Lea e mafai ai ona e puipuia le faʻapipiʻi mai le mafai ona toese. O le sitepu o le filo i totonu o ia lava-tipitipi faʻaʻaisa e masani ona masani ai, o le mea tonu lava lea o le mea tonu lava mai isi sui o le faʻapipiʻi elemene o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapipiʻi. O ia lava fusi o loʻo taʻua foi o le igoa o le bugs. E patino i tagata sili ona saili - ina ua maeʻa mea faʻapipiʻi, o loʻo faʻaalia i totonu o le maketi faʻamatala o le fale.

E tele ituaiga o oloa:

  1. O le tagata lava ia-bugs ma se taʻavale o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai se faʻamatalaga o lona mafiafia e oʻo atu i le pu o le 2 mm. Ma la latou fesoasoani, o le Mauga ua faia e aunoa ma ni faigata faigata. O le mea sili ona taua o le fetuunai o le scorpovet twist malosi. Lenei e manaʻomia e faʻateʻaina le malologa o le filo i le talaaga. Ina ia mauaina le sili sili ona lelei, e fautuaina le faʻaaogaina o se maualuga-tulaga sili ona lelei-tulaga-bit, lea e tuʻufaʻatasia o lona lava Axis ma le Axis o le tagata lava ia. E le gata i lea, e faʻamautuina le faʻapipiʻi elemene pe a viliina le talaaga, e aunoa ma le suia o le faʻapipiʻi slot. Mo ituaiga ituaiga o tagata lava ia-Taaloga e faʻaaoga mo le faʻapipiʻiina uma mo uʻamea ma mo se ata laupapa, o le faʻamaumauga mai le au gaosi ua faʻamatalaina e uiga i le faʻaiʻuga o le faʻailo o loʻo faʻamatalaina e uiga i le faʻailoaina o taumafaiga.
  2. O le tagata lava ia e faʻaliliuina ma se faʻafitauli o le malosi e maua ai le agavaʻa e vili ai pu i uʻamea pepa ma le mafiafia o le 1.2 mm. A faʻaaoga ia vaega, o mea faʻatino mea e le faʻatamaia, e fesoasoani e faʻasao lona fausaga. Fautuaga mo le Filifiliga o le Meatotino talafeagai ma le filifiliga o ninisa e tutusa ma le tulaga muamua.

Tusitusiga i luga o le autu: Vinyl Wallpaper mai Ukraine: Tulaga, Anitales, Lanita

Ina ia sili atu le faʻasaʻoina o le laupepa o le laupepa, i nisi tulaga o se sili atu magzoc nozzle ua faʻaaogaina, e alu faʻatasi ma le pati. O lenei o le a mautinoa le sili atu le faʻatuatuaina o le le faʻatuatuaina o le tagata lava ia-fetaomi i luga o le axis o le mea faigaluega faʻaaogaina.

Manaoga mo le Plasterboard Couredners

  • Ina ia faapipiiina mywwall ma le faʻapipiʻi o le tagata faʻatau, o se pusa meafaigaluega tele e manaʻomia:
  • sikulukalaiva;
  • Numera faapitoa matiga;
  • ;
  • O ia lava-tipitipi ma fafie.

Ina ia malupuipuia se laupepa i totonu o le tasi itu i se faʻavaʻa, lea e mafai ona faia i ni mea se lua, e te manaʻomia e inuina le fao mo uʻamea, o le umi o le tele - 32 m luga.

O le ulu o le tele o se mea sili ona faasee o se mea natia o le pu natia. Pe a faʻaoʻomuina i lalo, o le faʻauiga o le faʻauiga o le scoopw e le motusia le vaega pito i luga o le laupepa o le laupapa, pei ona ootia ai pito o le pepa laupapa i totonu o le pu. Afai o le a le aoga e le mafai ona mimilo ai le faʻaofuina o le faʻauiga poʻo le ai ai, e tatau ona liliu ma suia i le fou. E taua le manatua o lena mea i le tutusa pu e le mafai ona faʻaluaina le fao faʻalua. O le a talafeagai le faia o se tagata sili atu o le itiiti ifo i le 50 mm.

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o le tagata lava ia-paʻi fao mo le faʻapipiʻiina o sisitema

Oe lava-faʻataʻitaʻiga: uʻamea, fafie.

O le tele o manaʻoga manaʻomia o loʻo faʻaalia atu i le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi mo digwall:

  1. E tatau ona aofia ai ia te oe lava ni vaega i le faʻavaʻa i le itu taumatau. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻalauteleina ai le tasi tolu lona tolu o lona umi. I le faʻavaʻa o le uamea faʻamatalaga i le loloto o le itiiti ifo 10 mm, mai laupapa - 20 mm.
  2. O le mamao mai le pito o le digwall i fusiua e tatau ona i lalo ifo o le 10 mm.
  3. O le fao o le tagata lava ia-fetaomi e tatau ona mauaina i se laupepa o le 1 mm.
  4. I le va o le faʻavaʻa mai soʻo se faʻamatalaga e le tatau ona i ai ni isi faʻaopoopoga. A e tuulafoaia lenei tulafono, o le pepa ua vave ona suia.

TN 25 O le pule a le tagata lava ia o loʻo fuafuaina e faʻapipiʻi ai se laupepa i se tasi vaega i se faʻavaʻa na faia ma se uʻamea. I lea tulaga, o le mafiafia o le pastermenboard o le a le sili atu 12.5 mm.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tagata paso o le polycarboate: ata, video, ata

Tn 35 o le tagata lava-tapping stras o loʻo faʻaaogaina e faʻavasega ai puipui o papa. I lea tulaga, o le fuainumera o vaega e lua.

TAUA! E le tatau ona faailo a le au ma le pito i lalo ma le pito i lalo. A leai, o le ata o le a vaivai vaivai.

TN Faʻavasega o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamatalaga, o le mafiafia o le mea e le sili atu i le 0.7 mm.

O le tagata lava ia o le faʻaʻaisa e i ai le sitepu ma le tulimanu o se filo faʻapitoa e sili atu nai lo le faʻapipiʻiina na fuafuaina e galulue ma le uamea. O la latou fuafuaga e fesoasoani i se malosi sili atu o le faʻapipiʻi o le laupepa laupepa i laupapa laupapa. O laʻau e le mafai ona suia fao e le mafai ona suia i le uʻamea fa e faʻavaivaia ai le tusi faʻamatalaina. Tn 35 faʻapipiʻi faʻapipiʻi e teuteuina i le tasi vaega, tn 45 o lua vaega.

O le laupepa o Mrwall mafai foi ona faʻapipiʻi e faʻaaoga ai TB fao. O la latou mamanu e tutusa ma le uamea tui. O le eseesega o loo i ai na o le mea moni nai lo le le aoga, latou te faʻaoʻo atu i se taʻavale, ma o loʻo faʻasolosolo ai le faʻailoga i le 2.2 MM. E talafeagai mo na mataupu a o le TN mo le talaaga e le taulimaina ma lana galuega. O ia lava-ola-ola o loʻo taofia atoatoa i totonu o le faʻamatalaga na faia mai mea eseese.

Ituaiga o Nofoaga Papa

Ae le i uma le fesili i le tele o fao le manaʻomia, e manaʻomia le fuafuaina o le ituaiga o mamago pepa na faʻaaoga e fausia ai le fausaga.

Ua vaevaeina le tele o ituaiga e fuafua i meatotino ma taunuʻuga:

  1. Masani prwall (glc) faʻaaoga naʻo le teuteuga i totonu. Faatasi ai ma le fesoasoani mai i mea faapena, pa, cirings o loʻo feagai ma faʻatupega i totonu o le potu o loʻo faʻamamaina ai modistadi mode.
  2. O le SIDURE-FOLAFOLAGA O SCRWALL O MROGWAL (HCCV) e iai le faʻaaogaina o vai i lalo ifo o le 10%. Faatasi ai ma le fesoasoani a mea faapena, potu ma le mamago po o le suamalie o auala vavaeeseina.
  3. Plasterboard lau afi-tetee (faailogaina o gklo). O ia mea ua mamanuina ai lapisi fale mo le toe faia o potu o le afi lea e ono tupu ai le afi. E mafai ona mafua mai i le mea moni o lenei mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia e ala i le faʻateleina o le teteʻe i aʻafiaga o le afi matala.
  4. Plasterboabc go glevo tuufaatasia mea totino o le susuga-tetee ma malamalama-mama-tetee mea.

Faitau atili