Aluminum spemes i luga o le faapaologa

Anonim

Tele palapala fale i fale mautotogi, aemaise foliga laiti, liliu potu teu. Ae afai e tatau ona mafaufau i le mataupu o le faʻatulagaina o lenei potu faaopoopo, e mafai ona e liliu atu i se nofoaga paie ma le sili ona taua mo le malologa. Mo lona faʻaaogaina atoa i le tausaga atoa e manaʻomia e faʻatino ai le maualuga o le maualuga. Aluminim faʻavaʻa i luga o le faapaologa - o le sili ona lelei fofo ona o lo latou malosi, tumau ma le onosaʻi ma le teteʻe atu i le teteʻeina o le leaga. I se aotelega, o lenei ituaiga o oloa e faigofie ona lifiuina i le mea na tupu i sese.

Mekasini tele

Aluminum spemes i luga o le faapaologa

O le malosi-sefeina Windows o loʻo faʻaaogaina mo tioata faʻamalama

Alminim fausaga o loʻo faʻaaogaina mo le malulu ma mafanafana glazing. I le vaʻai mafanafana, e iʻu i le faʻaaogaina o se faʻavae faʻalua. O loʻo faʻaaogaina le Wivever-Sasing Windows mo le lua-baracks, ma faʻapitoa o ki o loʻo aofia ai i totonu o le faʻamatalaga. O lenei mamanu e taugata tele.

Tele e masani ona faʻaaogaina le aluminum fausaga mo le malulu malulu. O se masini foi e tele foi lona sao:

  • O le mamafa o le fausiaina e le taua tele, o le mea lelei mo vai inu e le mafai ona tafia avega mamafa.
  • Manaia le aoga. Afai e te talitonu i tagata gaosi, o fausaga na mafai ona tautua e 80 tausaga.
  • I ai se maualuga maualuga o le siosiomaga faauo. Mea e tetee i le afi. E le o le vevela.
  • Matau le fuafuaina mea e mafai ona tatalia tele avega. Afai e te faʻatusatusaina ma se uʻamea uʻamea, E sili atu le malosi o le uamea, ma faʻatasi ai ma laupapa - fitu taimi.
  • O le mamanu e le fiafia i le tausiga. Ua lava tasi i le tausaga e faʻamalosia ai mea e maua ma masini suauʻu, ma o loʻo faʻamamaina le suauu, ma o le faʻamamaina na o se faʻafitauli loloto.

E tatau foʻi ona matauina o le malulu glashing aofia ai le eseese o le fausaga o le mamanu. E mafai ona faʻatumuina ni seevae logonoa, e mafai ona e faia se faʻavaʻa faasee pe faʻavave-gagau.

Ioe, pe a fai o le galuega o le faʻaaogaina o se potu mafanafana, ona le talafeagai ai lea o le sidesia. Talu ai o le a le faʻamoemoe e puipuia mai le malulu ma i le vevela maualuga, o le faʻaalia o le aisa.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: olo o puipui i luma o puipui i luma o pepa puipui: ou te manaʻomia le tele o mea malie susu ma pe faʻapefea ona faʻamaoni

Fuafuaina o le Aluminim Station

Aluminum spemes i luga o le faapaologa

O se laina faaonapo nei o le faamalama o le windyl wompany o le lautele lautele

E oʻo mai i lea aso, e iai le lautele lautele faʻavaea o faamalama faʻaupu mai fafo. Muamua lava, e tatau ona filifilia o le lanu o le faʻavae e mafai ona filifilia soʻo se mea. E mafai foi ona filifili ipu tioata mo tioata tioata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faapopoleina i latou pe faʻasaoina le malosi.

E mafai ona faia le mamanu i se vaega. I luga o le mea moni o le tasi o le tino e mafai ona avea ma se tasi mamanu mo le atoa o le tino. O lenei ituaiga o masini e faaigoaina o le generamis. O le pupula ma le pvc faamalama e toetoe lava a le mafai. Ma e tusa lava pe o le matai ma ave, e aoga ai se mamanu e matua taugata tele.

O le isi tulaga lelei o le Alumninum fausaga o le agavaʻa e faʻatulaga ai le sioa ma aveese. E sili lea ona moni le mea pe a fai e iai le tamaʻi nofoaga e fai ai le palota. Faatasi ai ma le fesoasoani o le mauaina o le faʻafaigofie ma aveese, o le faʻalauteleina o le vaega o le nofoaga ua ausia.

Faapipiiina o le alamminim spemes i le taimi malulu glazing

Aluminum spemes i luga o le faapaologa

Manuia le faʻapipiʻiina o le aluminim faʻavaʻa ma o latou lava lima e manaʻomia ai le tausisia ma faʻapipiʻi tekonolosi

Ina ia mafai ona faatino le faʻapipiʻiina o se alminisum faʻavasega io latou lava lima, e manaʻomia le ia saunia mea faapena:

  • O le lisi atoa o le faʻamalama o mea e poloka ai: stare, tumple, clondill, pu pepa ma le ata.
  • O ni nai sivageni kalvateed.
  • Mea tau faʻapipiʻi.
  • Silikini le maglant ma tulia osam.
  • Faʻalagolago i le ituaiga o faʻapipiʻi: Rollers, Latches, Debimet ma Claumps.

Ia mautinoa le lelei o le galuega, e manaʻomia le faʻataunuʻuina atoatoa galuega i lenei algorithm:

  1. E tatau ona amata i le lafoaia o le pito i tua. O le faʻamanuiaina o lenei faiga faʻalagolago i mea mai le mea na fai ai le faʻavae tuai. Afai o le laʻau lenei, o ni faʻafitauli faʻapitoa e le tatau ona tupu. Tele faʻafitauli o le a tupu pe a fai o le faʻavaʻa e leʻi paʻu. I lea tulaga, e tatau lava ona faapolokalame ma se ogaumu ma le فصل. Ina ua maeʻa le faʻatamaia, matou te aveese uma mea mai fafo ma fufulu le pololo mai le lapisi ma le pefu.
  2. Le isi, alu atu i le faatulagaga o le talieleele. O le faia o lenei mea, faʻaaoga gaʻoa, i le tulaga o le fencn e metallic. Afai o le pa o le cortte poʻo le piliki, e mafai ona e faʻaleleia tuʻusaʻo le faʻavaʻa i ai. E ui lava e fautuaina muamua e tagata atamamai.

    Aluminum spemes i luga o le faapaologa

  3. Alu i le faatulagaga o le faaaliga. E ui lava i le mea moni o le mamanu e faia o le Alumini ma Leai se pala, e le taofia ai mai le faʻaalia i le sulugatiti. E faʻatasia foʻi le masini mai le pefu ma le palapala. O le pu e tumau ma sina mimiti mai le sima sima, o loʻo tuu i luga o le faapaologa.
  4. Matou te o atu ma le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa. I le vaega pito i lalo ma le pito i lalo o le faapaologa o le faapaologa, o papatusi a le taulaiga o le a mautinoa mautinoa le malosi o le mamanu. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a faʻatonuga faʻapitoa, matou te faʻapipiʻiina se faʻavaʻa.
  5. Faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le sash. O lenei galuega e faia e faʻalagolago i le SHAS System ua filifilia: Swing pe faʻalu. I le tulaga muamua, o mea na nonoa ai le fesoasoani i le fesoasoani a matase, ma i le lona lua o sauniuniga o le muamua na faapipiiina.
  6. Matou te gaosia le faʻamaufaʻailoga o le faʻafanua o le faʻavaʻa ma le faʻapopoina o le faʻapopoleina. Mo lenei faamoemoe, tatou te faaaogaina le mauga.
  7. Matou te faamaeaina le galuega e ala i le fetuunai o mea faigaluega.

O le tele o ituaiga o le Vaola ​​e tatau ona fetaui ma le BadCyy Tragensions.

Faaputuputu avanoa

Aluminum spemes i luga o le faapaologa

Alminim fausia, lea i lona galue tutusa ma tauaso, e taua o le faʻataʻapeʻapela. A tatalaina, o lenei oloa ua mimilo i totonu o le lisi. Ia i latou, o le tamaʻi e manaʻomia ai papatusi ma taʻiala. O le auala e tau ai i le gaoioi o le bomolled stopter e mafai ona i ai eletise ma tusi lesona. O le eletise eletise e pulea e se faamafanafanaga faapitoa.

Alminigin Shorters e mafai ona faʻapipiʻi uma i totonu ma mai fafo o le falefesootai.

Matou te fautuaina le matamata i se vitio e faʻamatala ai auiliiliga e uiga i lenei aoga faʻapitoa:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaevae le taʻele o loʻo taʻele i ou lima?

E masani lava, o sea mamanu ua faaaoga e puipuia ai le hacking. Faʻapea foi, o le taua tele o le oloa o loʻo faia i le puipuiga mai le pisa ma le malulu.

Faakei Rama

Aluminum spemes i luga o le faapaologa

Faʻaseʻe faʻavaʻa i luga o le faapaologa poʻo le loggia e talafeagai pe a leai se mea e manaʻomia mo le faʻatuatuaina faʻamalieina

Faʻaseʻe faʻavasegaina o tioata loggia poʻo le faapaologa na o le mataupu pe a le aoga le faʻailoaina o le ita. Afai e manaʻomia le puipuia mai o le matagi ma le timu, ona talafeagai ai lea o faʻavaʻa o sluding. E le gata i lea, ona o lana galuega i le avanoa avanoa, latou te le o le avanoa. O a isi foliga o faʻavasegaina faʻavaʻa:

  1. O faʻamalama faʻaluaina e suia i le tasi tioata o lona mafiafia e tusa ma le 5 mm.
  2. I le faʻavaʻa e mafai ai ona faauigaina se tasi pupuʻu, ae toʻatele. E mafai foi ona ou tuʻufaʻatasia mea i totonu o le faʻateila.
  3. Faʻamatalaga lava o ia lava e faʻaoʻo i le lua pe tolu taʻitaʻi.
  4. O le faʻasesega i le ituaiga o se puʻupuʻu pupuʻu o loʻo faʻatulagaina i vaega o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. E maua ai le malosi o le tapunia o le sash.
  5. I se isi taʻiala, e mafai ona e faʻapipiʻiina se telquoo Net.

E tatau ona manatua o pasi o le matagi o le gaioiga i luga o se almininim fausia ma se malosi tele. O le mea lea, o lo tatou mataala faʻapitoa i le faʻailoga faʻatuatuaina e pei o le faʻavaʻa lava ia ma le maata.

O le a le sili atu oloa mai le Alumini po o le PVC

Faatusatusa mea o le FacCon Debration o se uiga le matauina. Uma e iai lo latou lelei ma le faaletonu. E alagatatau ona iloilo mo mataupu taʻitasi faʻapitoa. Sei o tatou mafaufau i ni mea taua.

O loʻo talanoaina e le palasitika faiga i fesili faʻapena:

  • O le pefu ma le palapala tosina lelei, ua aliali mai i le aafiaga o le eletise;
  • I lalo o le masini leaga: scratches ma leai;
  • tele le mamafa;
  • E le mafai ona taʻu i le siosiomaga ituaiga o mea.

Ae ia mautinoa le mafanafana glazing, e sili atu le aoga nai lo alminanu faiga.

Siaki le vitio o le a faʻaalia ai ni mea uma ma le manaʻomia o le almininum pvc.

Tusitusiga i luga o le autu: o le pa na faia i Sound Sciencenik (Erupker) faia oe lava

O le le lelei o le alumini fausaga e aofia ai:

  • Tele le tikeri o le vevela o le tino. I le vaitau malulu, o le vevela i luga o le faapaopolo o le a le maualuga. Ua faʻatusatusa i le auala, o le a eseʻese mo nai tikeri.
  • Faatoʻaga o le vevela e mafai mai le vevela paʻu.

O lea, o le a le mea e filifili ai mo glazing, fofo na o tagata faaaoga. I le faʻaopopoga i mea na tuuina mai, faʻapitoa tulaga o le lotoifale e tatau ona amanaia: O le a le itu o le faapaologa, o a foliga o loʻo fuafua e i totonu o le galuega.

Faitau atili