Pusa mai Plywood e faia oe lava

Anonim

Pusa mai Plywood e faia oe lava

Afai na e mafaufau e fai se pusa o Plywood ma ou lava lima, teuteuga poʻo le tamaoaiga, sili atu mea sili nai lo Plywood, le maua. Fata, pini mo fualaʻau, fata mo seevae poʻo mea faigaluega mai Plywood e mafai ona tatalia le tele avega, ae latou te foliga lelei tele.

O PiewOODODS e mafai ona feaveaʻi le mafiafia, faʻalagolago vave i le faʻamoemoe, e faʻagaoioia lelei, ma o lona uluaʻi uiga e faʻasaoina mo se taimi umi i le taimi o faʻagaioiga.

Pusa ni atigipusa paneta, pusa vaneina ma ato, lea ua teuteuina ma vaneina mamanu ma mamanu, e tatau ona mataala faapitoa. Fai se atigipusa o Plywood o le sili sili ona faigofie auala.

Faʻasaʻo mea, amata galuega. STRYTEKHALTATZH llc i Fanelamonlilt.ru/katalog-tanery/fanera-hvnajnajnajnawnaja/ ofo atu i lau galuega.

Fai se pusa o Phiwood ma ou lima e le faigata tele. Mafaufau ile faiga ole gaosiga lea o se atigipusa mai le filifiliga o mea faigaluega i le faʻasaʻoina o le oloa.

Fai se atigipusa o plywod ma ou lima lima

Muamua, e manaʻomia le filifili i le tofiga o le atigipusa. Afai o le pusa lea mo fualaʻau poʻo isi mea faigaluega pisinisi, fusi le puipui ma le pito i lalo e manaʻomia lelei, i luga o fao o fao.

Faʻataʻitaʻiga pusa, faʻataʻitaʻiga, fau fale faʻamaumau i luga o le kesi, ua nonoa atoa ma le fesoasoani o le faʻavaomalo o le Tipetang Klue. Pau lava le taua o le faʻasaʻo o faʻamatalaga o le pusa ina ua uma ona faʻaaoga kelu e fetaui ma le tasi i le isi.

Saunia le mea faigaluega e te manaʻomia muamua. Atonu e te manaʻomia:

  • o le tulimanu mo le faʻaaogaina o le saʻo faʻailoga i le mea mo nisi mea mo le isi tipiina;
  • O le electromovik na o le pau lea o mea o loʻo teʻa e mafai ai ona e aloese mai le Zzbinn ma Chipping tipi;
  • rofautte;
  • sikulukalaiva.

Ua amata ona matou galulue ma le gaosia o ni avanoa. Mo se atigipusa, pe a fai e te le fuafua e fai se tusi mo ia, o le a e manaʻomia ni vaega se lima: fa pa ma le pito i lalo. I luga o se laupepa o mea, matou te faia le teuteuga talafeagai, toe faafoi mai moliga o le lumanai o le lumanai, ma inu foi ma le fesoasoani a se uila afi eletise.

Mataupu i luga o le autu: Gate faia oe lava: Wooden, uamea

Pusa mai Plywood e faia oe lava

Taumafai e faʻataʻitaʻi laina o pito o lanu sa iai ina ia faigofie ai ona latou fetaui ma le tasi i le isi.

O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo, o loʻo faʻaliliina ma se sikulukalaiva. Mo le sili atu le faʻatuatuaina ma sili atu faʻapipiʻi vaega, e mafai ona e faʻaseʻe ai pito o pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le Jouberry Gluue, vave aveese pea.

O le vaega mulimuli o le fusiina o le fetaui lelei. Fuafua lava pe o le a le mea o loʻo fuafua ai se pusa paliwood, e mafai ona e faʻamau ai lima, uili ma isi masini i ai.

Afai e tatau ona e tapunia le pusa, o le plywood barnks e tatau ona ono. O le ono, o le tapuni, i le tele e tatau ona avea ma se tasi e fai ma le pito i lalo. O loʻo 'aveʻese luga o le kapoti i luga o le matasele, ma, pe a manaʻomia, o le loka o le loka.

Vavae ese, e aoga e fai mai e uiga i le tini uma o le pusa. Ioe, o le Plywood e aulelei lava o se mea matagofie lava, a aunoa ma se auala ua mautu, e vave ona leiloa muamua foliga.

Matou te alualu i luma ma teuteu se pusa o Plywood

Sei o tatou amata i le mea moni o pusa laʻititi pupuu mo le teuina o mea laiti laʻititi e manaʻomia le lelei, o lea lava e mafai ona e tuʻuina le vali pe keke. O pito o pusa e tatau foʻi ona faʻagaioia pe a fai e te le manaʻo e paʻi atu i ai ma lalafi. Peitaʻi, afai na e tipiina ma oe eletise maimoa, e le tatau ona i ai se faʻapitoa.

Pusa mai Plywood e faia oe lava

O le faʻagasologa o le faʻauma le pusa o le pusa ua tuʻu i le tele o tulaga.

  • Afai e te puʻeina le puipui, ae le o le feʻei i le tasi ma le isi i le fao, faʻatagaina le faʻamalosi e faʻamago lelei ai i le aso.
  • Afai e te manaʻo e faʻaaoga le tagata mataʻutia, e tatau ona faʻalautele le faʻamamaina.
  • O le vali e mafai ona apalai i le tele o vaega, fuafua i le amataga manatu.

Faʻaaogaina le stensil poʻo le kopi pepa, e mafai ona e faʻaaogaina se ata poʻo ni tusitusiga i luga o le vali. Pe a faʻamamaina le ata, e tatau ona ufiufi i varnish poʻo le wex mo le faʻasaʻoina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Polani Meaʻai i le Fale

O le isi filifiliga o le tini, sili atu le manaia, ae sili atu le taimi-o le faʻaaluina o le susunuina o se laʻau ma se faʻapitoa faʻapitoa. O le mea lea, o le mea moni, o se tomai e manaʻomia ma iloa ai.

Afai o le masini mo le susunuina o oe i ou lima mo le taimi muamua, matou te fautuaina oe e faʻataʻitaʻi i luma o le deciliti o le pusa lava. Ave se fasi le le aoga o le plywood ma taumafai e faʻatali i nisi ata. O lena? Ona tau ai lea o le mamanu, tusi pe o le tusi faʻatatau i luga o le oloa.

Faitau atili