Tile mo le umukuka i luga o le Apron: Custowt Fautuaga

Anonim

Tile mo le umukuka i luga o le Apron: Custowt Fautuaga

A e faia pea le tele o le potu umukuka, e taua tele le tofo mo le umukuka i luga o le afu o le a lelei ma sili ona talafeagai. I le tele o tulaga, o tagata e ona le teuteuina le teuteuga o le talieleele mai le maualuga-lelei laupapa i le umukuka.

O se faaputuga i totonu o le umukuka i luga o le talieleele e tetee i le vevela, eyat mai le eletise eletise po o le kamuta. O le laufanua o le afu i totonu o le umukuka o le puipui-i fafo e tatau ona faigofie, vave ona faʻamamaina mai le gaʻo, e le o faʻaleagaina mai le ogaoga vailaʻau.

Tausiga

A e taofi le faatoaga, o le faleaiga o le fale faigaluega mo le umukuka o le a palu ai ma le lololo. O le a pa'ū i luga. Na o le tele o le tele o nei vailaʻau e te le tapeina. Faaaoga lelei o mea lelei. Taile Mopron i totonu o le umukuka ua faamamaina lelei le powder.

O le ofueia i le umukuka mo le talieleele ua manaʻomia mai sea mea e faigofie ona fufulu, faʻatoʻi ina neʻi faʻaputu le palapala. E tusa ai ma le mea e mafai ai, taʻele i luga o le afu mo lau umukuka filifili. Fai se mea saʻo ina ia aua neʻi faʻaleagaina pe a masani ona fufulu.

Vevela tetee

A e kukaina, o le nonoa i luga o le umukuka i luga o le aufaipese o le au talimalo o loʻo feagai ma le mamafa o le vai, amo. Ona o le i faʻatau atu, Siaki le ofu taele i luga o le apaʻau mo le umukuka vevela-tetee ma mulimuli ane, mo sina taimi e le ofi ai, o le malamalama e tasi?

Soifua Maloloina

O le a le tele o le umukuka ua teʻi? I le faʻatau i lalo o se ata matagofie i le umukuka, mafaufau pe a e kuka, e mafai ona e matua afaina ai se mamafa o le pani poʻo le ". Faʻamamaina mai le filogia, e mafai ona e maʻea le laualuga o le afu o loʻo tuʻu i totonu o le umukuka ma se moli uila ma se malosi malosi paʻu.

E le gata i lea, e aoga i le potu, o le a fai ma potu le potu. Mafaufau po o le a se foliga, lanu, mamanu o se atigi lauiloa o le fale galue?

Lanu ma le talafeagai

Tile maualuga-lelei i luga o le umukuka i luga o le talieleele - aoga, matagofie feagai. Na ia fausiaina le umukuka. Afai o le faʻauma e le tuʻufaʻatasia, fetaui i totonu o le potu o le potu - o le a faʻaleagaina uma lagona. Afai o le pile ua filifilia saʻo, ona nana lea o le tele o mea, teuteu ai le mamanu.

Mau i luga o le autu: kaseti na ufiufi pupuni i luga o le palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

E i ai le 3 taʻiala - o se faʻaeli lelei i luga o le umukuka i totonu o le umukuka pe leai? E taua le lanu a le umukuka i luga o le umukuka, o le pepa puipui po o isi fale e ufiufi ai, masini. Filifili se tasi lanu, ma ia ma tulei ese le faʻapalepaʻu o le uafu i luga o le apili. Tiele e lagolagoina le elemene i totonu o le potu.

Lelei le lelei, o le fola mo le umukuka i luga o le pepa na pouliuli pe mama nai lo mea faigaluega: laei, tu i luga o le fata, tu i luga o isi elemene o le potu.

Fiafia lanu mo teuteuga apron:

  1. Paʻepaʻe paʻu e tuʻufaʻatasia ma le tele o mea o le potu. O le mea autu o le mamanu ua teuteuina i se auala e le sili atu ai lanu e le sili atu nai lo le 5. masonry mai paʻepaʻe o loʻo teuteu ma vinyl faʻapipiʻi. O lea, o le a e faia le tale fou mo le umukuka o le galue i le galue. Live Notch i totonu e aunoa ma le sili atu.

    Tile mo le umukuka i luga o le Apron: Custowt Fautuaga

  2. MAUA LE MAFUTAGA I LE FAAALIGA I LE Ulaula i le galue galue. Filifili le lanu o le ogatotonu faatusa o nisi mea o le au fai. E taua e le toe faʻavasegaina o le fesuiaʻiga o suiga fugalaʻau. O le ai ai le "gulleng" mea totino i le potu umukuka. Ma ua e fiu i le umukuka, manao e toe fai.

    Tile mo le umukuka i luga o le Apron: Custowt Fautuaga

  3. Le faaituau. O le malamalama lea o le bege po o le lanu efuefu paʻepaʻe. O sea ata e foliga faʻatasi faʻatasi ma ni lanu. Fetaui i le umukuka mamanu. Vaaia le lautele o le avanoa.

    Tile mo le umukuka i luga o le Apron: Custowt Fautuaga

    Saili le taleʻe e faʻatulaga ai le umukuka faʻapipiʻi, e fetaui lelei ma le paolo ma le paolo, ogaumu, laiga, filifiliga, filifiliga. Afai o le mamanu i luga o le 2 pe 3 TONS e pogisa pe mama - sili ona lelei.

Ituaiga o teuteuga

E foliga tele atatala mai fasi fasi laupapa i luga o le apamemea mo le umukuka. Na ia faʻatonutonuina le totonu o loʻo i totonu, e nana ai le faʻatiga o le paʻu. O Mose e tuu le togafiti po o se ata lelei, maua le umi ma lautele o le puipui.

Tile mo le umukuka i luga o le Apron: Custowt Fautuaga

Mo le potu susulu foliga pei o se mosaic ma se mamanu i le ogatotonu po o isi. Spaccular pato. O faʻatau atu o loʻo faʻaalia ai le laufanua o le laufanua, Pancmama o le taulaga, o le ola atoa ma isi aulaau. O loʻo faia i totonu o se masani masani, e le masani ai - o le le masani ai, talavou - Graffiti, o le masani ai, o aso nei ma le le masani ai o pop. Ata i luga o itu e faia i le masani masani o le monochromatic mea mo le potu.

Tele tagata e fiafia i le faʻataʻitaʻiga "i lalo o anamua" poʻo le masoa mai piliki. Ia, e mafai ona e aafia ai lava lenei mea, ma ua latalata le pa.

Siaki i luga o le geometric parameter

Tatou aʻoaʻo pe faʻafefea ona siaki le paʻu i luga o geometric parameter. O le aʻoaʻoga lenei pe faʻapefea ona siaki le mea mo le talafeagai?

O le palealii masani i le taimi o le vaalele o le a le o le le mautonu pe o le i le isi itu. Faʻapipiʻi ni fusi e lua, muamua foliga, ona aofia ai lea o le tasi ma le isi. Afai e leai ni avanoa, o le lapoʻa o le faʻailoga - o le tale e sili ona lelei. Gap sili atu nai lo le 1 MM - faaipoipoga. Afai o le cafeter o loʻo tuu i luga o le umukuka aloalo, o le a vaʻai i ai ala poʻo "nifo" (o le taimi lea, o le tulimanu e ofi i fafo). O faaputuga taʻitasi e tatau ona i ai se laʻau manino - 90 ma le sologa lelei. Tutusa tele.

Siaki e ala i le faʻaaogaina o le tipiina e ala i vaega e tasi i le isi ma tuʻu le pito o le nofoaga. O le maualuga maualuga i tulimanu e tatau ona faʻapipiʻi. Afai o le eseʻesega o le diagonon na o le 0.5 mm - o se toilalo o loʻo fausia i le isi vaega i le va o 2 fafie. Tele tele le tele o le tele.

E masani lava, o le asini mai le ato e le o faataatia sili atu nai lo le numera o le 3-4. E fuafua lava i le tele o le faaputuga. Ina ia faia le maualuga-lelei Masonry, o le a e faʻapipiʻiina ia sopoʻiga-tuʻuga, tuʻu o latou pepelo, i le pito i ai, i nisi taimi lua.

Matamata o le mafola ma le matatioata na foliga mai o le mama. Faaleagaina o le glaze ua matua matauina. Aua le faʻamamaina ni ofu tele, e mafai ona e faia se chip i luga o le mea. Siaki nisi fasi mai le pati - Ia mautinoa le lelei. O le mea autu o le lanu, lapoa, o le lelei o mea na e fiafia i ai.

le atoatoa

I le fale ie, pe a taoto i luga o puipui, o mea leaga e faʻaalia:

  • O ia o maa maaleale. A matou feʻaveaʻi, e mafai ona e lavea. A maeʻa ona faia, e teuteu laʻau i taimi o feulagaiga, chips.
  • Taofi faigata faigata ma umi.
  • O le laufanua o le puipui a o lei salamōina e saunia lelei.
  • Aveese le mea tuai mo le umukuka - apron ma suia vaega o mea faigata o mea-taimi-alu.

O le masani a le ofisa, lea e aliali mai ai i le avea ai ma aiga o le aiga, e faasaʻoina ai le vaega o le vaivaiga. E le o le fuafuaina e le toe teuteuina ma e le pipii pe a fai o le faafoliga faapolofesa. Faifai pea le totogi o fusi o pou. Faʻasaʻo le paluga mo le fatu. Manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma le lanu i lalo o le Tile. Afaina, e taua le mamanuina.

Faanaunauga o filifiliga ma teuteu

Tile mo le umukuka i luga o le Apron: Custowt Fautuaga

Tile mo lau faatinoga poto i le umukuka e sili atu sikuea. O le tele o le 10x10 e sili ona lelei. A le o le tele o le 20x20 centimeters o se Adateur. E foliga mai o ia. Ae a gau, e te manaʻomia le poto masani, tomai. O le fasi e taugata.

Fautuaga:

  • Ia, a o feitaiga, o itu o le faaeeina i le tele e mafai ai i talaatu o tuaoi o le umukuka. E le faigofie aua e tuu le tale i luma o le faʻapipiʻiina o le meafale paʻu. E iloa e le Matai le masani tele - o le maualuga o le moega laupapa laupapa ma loka ma o le a avea ma le mamanu. E fuafuaina le sikuea ma le a le maualuga e taoto ai le nonoa. O le a teu o le faʻasaga atu i mea uma o le a oʻo mai mo meaafale. A o le meaafale o loʻo faʻavae, fai se faiga i le maualuga o le 85 cm mai le fola. 60 cm - le tele o le fale faigaluega lava ia.
  • O le puipui e ova i luga o le ogaumu, o le a faapipiiina le pito i luga, o le taʻele o loʻo tuʻuina atu i le pito i luga o tuaoi, taofia loka. 60 pe 90 cm - le tulaga maualuga o le loka. 120 pe 150 cm faia se umukuka maualuga.
  • Fuafua le lautele ma tuʻu ese lea o le faʻataʻoto atu e alu i tua atu o le tagata loka o loʻo tu ma faʻamalolo i le itu. 60 cm - le tele o le lautele lautele. O lona uiga o le vaega o lena o loʻo feagai ma le 17 cm - 5 cm oloa i itu uma e lua. Amanaia ia tapulaʻa, fuafuaina o le ata o le umukuka.
  • O le nonoa i luga o le umukuka mo le talieleele e fuafua e le Matai. 10% ave le oloa. Le aofaʻi o lapisi i totonu o le umukuka i lalo o lau tali faʻamoemoe e faʻalagolago i le ala o le faʻaeaga moni. O le taumafaina e taua pe a atagia ai. Afai o le masonry o loʻo siʻosiʻoina poʻo le faʻaupuga, o le tele e talafeagai - sefe. Toniga e taua.
  • O le a foliga mai e faigofie le tausiga pe a fai o le paʻu i le umukuka o le fale faigaluega o le a avea o se pupula poʻo se matata i luga e aunoa ma ni lipine. O le palapala e mafai ona faaputuputu iina.
  • Sui i le va o le faleʻaiga o loʻo faʻamamaina, e matua teteʻe lava i le susu susu. Sili ona lelei pe a iai ma le Anetiogaga, faafesuiaiga faasaga i le suia. O le ofu tele o le matagofie i luga o lefulefu mo le umukuka o lo o teu? Togafitia le au lacquer ma le faaeteete mo sili atu puipuiga. O le tele o le auvae e tusa lava. O le laualuga o le a foliga aulelei. Fuafua matagofie. O le talieleele i le umukuka o le fusipa foliga sili.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o kaseti faitotoa ma faapipiiina tulafono

Faitau atili