Liligi o se fola mafanafana: sitepu-i-sitepu faatonuga

Anonim

I le faʻaopopoina o le filifilia o se mea talafeagai o le paipa, o le fola e aofia ai le faʻatulagaina o le suʻega o le afua ai ma le tausisia o le faʻatulagaina o le fola mafanafana o le a faia. A o le a le solia o tulafono tulagalua, o au fuafuaga ma galuega uma o le a faʻaititia o le a faʻaititia, aumaia naʻo le le fiafia. Tusa lava pe o tagata faigaluega lona tolu o loʻo auai i le vevela-faʻasoesa o le fola, o loʻo manaʻomia lava ona e iloa le faʻavae taua, aua Masalo o tagata e faʻaigoaina o latou lava polofesa atonu e le o se mea faapena. O le malamalama i le faʻatonuga e faʻamafanafana ai se fola mafanafana ma o latou lava lima, e mafai ona e mulimuli i le aufaigaluega, e faʻaalia ai lou agavaʻa i lenei mataupu, ma latou te le mafaia ona mou atu pe faia se mea leaga. Ae afai e te le manaʻo e faʻaalu tupe i luga o tautua o tagata faʻapitoa i le tolu-faʻalapotopotoga, matou te malamalama i le tekonolosi o le faʻatumuina o le feusuaʻiga mafanafana ma ou lava lima, e leai se mea faigata.

Liligi o se fola mafanafana: sitepu-i-sitepu faatonuga

Suavai vevela faʻatumu polokalame.

Mafuaʻaga ma mea e faʻatumuina ai se fola mafanafana

O le faʻatumuina o tekinolosi o se fola mafanafana ma o latou lava lima e maua ai se masini faʻapipiʻi. E avea ma faavae o le fola. O loʻo ia te ia o le tala mo le vaega autu o le Stactic uta mai meafale ma mea faigaluega faʻapipiʻi i totonu o le potu, faʻapea foi ma le dynamic avega mai i le gaioiga o totonu ma tagata. O le Sopoia Faʻatulagaina paipa o vai mafanafana vai ma maua ai le laualuga luga, mai poʻo le a le vaʻaiga lautele o le potu ma le lelei o le faʻapipiʻiina o le folasaga tumau e faalagolago tonu.

Liligi o se fola mafanafana: sitepu-i-sitepu faatonuga

O le polokalame o le folau o le charamzite sima i le eleele i lalo o le fola mafanafana.

O loʻo faʻatino le solomuli pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le vevela vai o le paipa o le a maeʻa. E taua le faʻatulagaina o paini i luga aʻe o le tulaga fuafuaina, ou .e E tatau ona latou maua se oloa. I le mea na tupu o le tubular system o le vai mafanafana vai o loʻo faʻapipiʻi atoa, e mafai ona e amata faʻatumuina le avanoa i le va o paipa ma se fofo faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili Linoleum: Mo se fale poʻo se fale, le saʻo ma maualuga-lelei mo se ulufale manuia, o se auala lelei ma le faʻailogaina lelei

O le tulafono, o le faʻatumu e faʻatino e se sima masani o loʻo tauva ma se tagata e umia sea, lea e mafai ona faʻaititia le faʻamalieina o le taumafaina ma faʻateleina le malosi o le faʻatumu. Technology e mafai ai ona e faʻaaogaina le oneone ma le rubble o ni faʻaputuputu. A e faʻaopopo i le fofo e faʻatumu le vai mafanafana vai o le oneone, ona maua lea o le fofo-oneone fofo. E mafai ona faʻaopopo ia Randak i lea, ona sili atu ai lea o le sili atu ona onosaʻi.

I le avea ai o se tulafono, o se mea masani o le sima o le-oneone fofo o loʻo faʻaaogaina e faʻatumuina ai le ofu mafanafana.

Okikino ua saunia mo le faʻaaogaina o le 1 vaega o le sima ma le 3 vaega o le oneone, faʻapea foʻi ma vai. Oneone e muamua i le kuata.

Liligi o se fola mafanafana: sitepu-i-sitepu faatonuga

Penpenx e avea ma lauiloa lauiloa.

E masani lava, o le tele o tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e faʻatumu ai le vai mafanafana falaoa. O latou uiga e tutusa ma uiga o se masani masani-oneone fefiloi. O le faʻaaogaina o ia tuʻufaʻatasiga e matua faigofie ile tele o voʻuʻu o galuega. O vaega uma o le faʻaumaina o le faʻalupega e paleni ma e le manaʻomia ni isi fefiloi. E naʻo le manaʻomia le faʻaopopoina o le aofaʻi o le vai faʻamatalaina e le gaosi oloa ma palu sina fofo ma se palu poʻo se taʻavale faʻapitoa. Ina ia atili le fofo ina ia sili atu le palasitika ma mafai ona tuiina le sili ona faigata-i-avanoa nofoaga, eseese ituaiga o plassiir ua faaopoopo.

E leai se mea e masani ona masani ai, o le le masani ai o le fesoʻotaʻiga o le tagata lava ia e faʻatumuina le pito i lalo. O ia faʻatagata e faʻatatau i le tulaga e aunoa ma le faʻaopopo taumafaiga mai se tagata ma sili ona faʻafaigofie le faʻamaeaina o le faʻatumu o le faʻatumu aʻo le o le fola.

O le a le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le galuega?

Liligi o se fola mafanafana: sitepu-i-sitepu faatonuga

O le faʻamalosia o le Grid e tatau mo le faʻapipiʻiina o paipa o se fola mafanafana.

Ae le i amataina le faʻatumu o le faʻavae, e tatau ona e aʻoaʻo e uiga i le ala itiiti ma tulafono o lenei galuega. Faʻatinoina o fautuaga faigofie, o le a vave ona pasi galuega, ma le lelei o le maeʻa o le a maeʻa le taunuʻuga.

O le sili ona taua eseesega i le faʻatumu o le vai o le vai vevela mai se faigofie o le lalagaina o le sili atu o le tausiga o le fatufatu. I potu i se vaega o le itu i le 10-12 ²², o nei sui ua faia e tusa ai ma tapunia fausaga. Ia faia lenei mea, i le pito i lalo o le pa, e faapupula ai le ua faamemelo. I le lumanai, e mafai ai ona e taui mo le faʻalauteleina o le faʻatumu o le Faʻalauiloaina Maualuga Maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fata? Tele filifiliga mo le faia o le hack

I le mea e tupu o le vaega o le potu e sili atu ile 10-12 ², o isi sui na faia. I tua atu o le taui taui, o le paper dape e maua ai le vevela o le pamu mai puipui, aua E i ai le fale susu o le fale moe.

O le tulaga autu o le faapipiiina o le a talanoaina i lalo. Peitaʻi, e faʻaopoopo i le metotia autu e tatau ona e iloa ma ausilali, ae leai se taimi taua. O lea, a o le i alu i le liligiina o se foloa mafanafana, ia mautinoa e siaki le eletise ma saʻo le faʻagaioiga o le paketi. Afai e te faia le faʻatumu e aunoa ma le faʻatulagaina o mea sese, ona maeʻa lea o se taimi, e mautinoa lava latou te toesea le tuai ma toe faia mea uma.

I lalo o le faiga o paipa e manaʻomia e tuʻu ai le vevela-atagia mea o le a faʻaititia ai le vevela o le leiloa mai le potu ma se fola mafanafana.

Laʻasaga o le Laʻasaga Aloatua i luga o le liligiina o le faʻamafanafanaga vai fola

Liligi o se fola mafanafana: sitepu-i-sitepu faatonuga

Mafanafana foloa fola auala i totonu.

O le onosaʻi o le tekonolosi o loʻo maua ai le faʻaaogaina o mea faigaluega nei:

  • faiga le tulaga;
  • Malulu i se mea fefiloi;
  • spatraula;
  • tagata faigaluega;
  • tulafono mo le faia o le gaioiga;
  • Ato poʻo isi auala talafeagai mo le tapenaina o le fofo.

A o le i faʻatumuina, ave se auala vai poʻo se tulaga faigofie ma le faigofie ma ia mautinoa le faigata o le ata o le ata. O loʻo fautuaina e le au fai galuega faʻapolofesa amata i le isi tulaga i le tulaga o mea leaga uma e faʻasaʻo, ma o le maualuga o le tulaga o le a le sili atu ile 2 M².

Liligi o se fola mafanafana: sitepu-i-sitepu faatonuga

E mafai ona e liliu i luga o le fola mafanafana i soo se taimi.

I le tulaga o le mauaina o ogaoga vaivaiga (taʻei, e le masani ai, ma isi mea), e manaʻomia le faʻatusatusaina o le faʻavae i le fesoasoani faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia o uiga ma foliga o le tuʻufaʻatasia o le ata ata. E mafai ona faʻagaioi i nisi vaega o galuega pe a uma le faʻaaogaina o le a mago. Mulimuli i le tekinolosi faʻapipiʻi e le gaosi oloa o le paluga poʻo le tutusa tulafono faatonutonu.

Mataupu i luga o le mataupu: Filifili se eletise eletise mo le tuuina atu: ituaiga ma iloiloga

A uma ona faʻaitiitia matamuli, e manaʻomia le faʻaaogaina o se vaega o le hydro, lea o le le tagofia o le tagata. O le faʻailoga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu o loʻo faʻapipiʻi ai le paipa. Le isi, o le lipine paʻu ua teuteuina, o le ave o maʻa na fesootai ma ua siakiina lo latou amio lelei.

Tuʻu tuʻusaʻo lea o le faʻatumuina mafai ona maeʻa pe a uma ona faʻamaonia ma faʻataʻitaʻi e tusa ma le faʻapitoa tekonolosi. Mo le lilivi, fofo o se vasega o le malosi e mafai ona faʻaaogaina. I le tele o taimi, e fautuaina le faʻatumuina o fale faʻa-oneone-oneone faʻapitoa poʻo le faʻafefiloi faʻapitoa o lona uiga o le a maualalo o le M300 Brands (Vasega B22,5).

Ua maitauina faapitoa i le mafiafia o le faatumu vaega i luga o paipa o le fola mafanafana. E le mafai ona i lalo ifo o le 3 cm. O le sili ona lelei le mafiafia e tusa ma le 4 cm. Totogi faʻapitoa i le mea moni o le faʻafanua mea (sima, sima -30 aso seʻia maeʻa le faʻatumu mama. Ma na o le fanua o lenei e mafai ona faʻaaogaina le vevela i le malosi atoatoa.

Faatumu le paluga, ogatasi ma ia e fiu. Ia faʻamamago se mafiafia o vaega, atonu e ono manaʻomia e sili atu nai lo le 1.5 masina. E le mafai ona faʻapipiʻi le faʻauma i luga o le fola seiloga e mamago atoa le faʻatumu. E sili atu le laulu i totonu o lenei fuafuaga ona e sili atu le faigofie ona o lona matua mago.

O lenei ua e iloa le ala e faʻapipiʻi ai le paipa paipa paipa. E leai se mea faigata i lenei. E manaʻomia le nafa ma le faʻaeteete e faʻalatalata i le filifiliga o mea mo le faʻatumu. Aemaise lava, e fetaui lenei ma le faʻaaloalo. E tatau ona faʻatau aʻo leʻi amataina galuega, aua Afai e te faʻatau muamua, e mafai ona toe amataina. Malo!

Faitau atili