Taalo Cirquit Komiti laupapa

Anonim

O na tagata faʻatau e iai le manaʻo e faʻamamafa le tulaga maualuga ma lelei le tofo, fiafia i le parqut o se ufiufi i fafo. Afai e te filifili e faia le faʻapipiʻiina o oe, e tatau ona e iloa fai le lisi o se laupapa laupapa ma ou lava lima.

Taalo Cirquit Komiti laupapa

O le fola fola o le a talafeagai uma i le potu malolo ma i totonu o le potumoe po o alalaupapa.

Tulaga faapitoa o le paneta

O le pito i lalo o loʻo tatau ona galue e tatau pe tumau, e le tatau ona i ai ni paʻu i luga, o ituaiga o loloto ma le tulaga paʻu. Peitaʻi, e se faatagaina le aua neʻi faʻatagaina ni gaioiga e aveese ai le paʻu pe afai o lo latou tulaga o le 2 MM i masina masina. O le uaina e tatau ona toe faʻaleleia e tatau ona toe faʻaleleia pe ua le mautonu ma toe faʻatulagaina.

O le lona lua o le a ou faʻalogoina i le a oʻo i le omea o le counging o le maualuga o le le fiafia i totonu o le potu. O le laupapa laupapa laupapa e faʻapipiʻi lelei i aʻafiaga e lelei, e le manaʻomia le faʻaogaina o na galuega i le potu sao ma umukuka.

Taalo Cirquit Komiti laupapa

"Pie" sitiseni laupapa.

O le tapenaina o le faʻaogaina o popolega e le gata i le fola o le fola, ae o le mea foʻi ia lava, o le faʻamaoni lea i totonu o le potu faʻapitoa i totonu o le potu. O le sauniuniga vaitaimi e tatau ona faʻatapulaʻa i le 48 itula. Ma naʻo le pau lea o le mea e mafai ona e amata ai le faʻasologa o le sitepu.

O le isi tulaga taua mo le uuina o galuega o le usitaʻia o le tulaga manaʻomia o le le gaoia, lea e le tatau ona sili atu 35-65%, e tatau ona e maua le galuega, e te manaʻomia e le maualalo i le 18 ° C.

O le faʻatulagaina o le aufaʻatasi o le kondquat a le sisitepu e aofia ai le manaʻoga e faʻaaoga le mea e faʻaaogaina ai le mea e faʻaaoga ai le vaega o faʻavae ma nofoaga. O le lalagaina o mea e tatau ona faia i se auala e faʻatonuina ai e le tapoleni i le paʻu o utupoto, o le a faʻatagaina e nana ai ata lafoia.

Tusitusiga i luga o le autu: vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Sauniuniga o le fola aʻo le i faʻapipiʻiina le paʻu

O loʻo taoto i ou lava lima le komiti le komiti e tatau ona faia pe a uma le laualuga o le a faʻagaioia e le tagata lava ia-faʻaleaogaina. E mafai ona e galue ma le lautele o le lautele ma ma le autu o le mea lea o le laupapa. Peitai, i se tasi tulaga, aʻo leʻi amataina, e tatau ona faʻataʻitaʻia pe o loʻo iai se mea sese pe o loʻo i ai se galuega toe teuteu galuega e tatau ona faʻatino.

Sauniuniga o laupapa laupapa

Taalo Cirquit Komiti laupapa

Cistqut Committee saeia le tekonolosi tekonolosi.

O le faʻagasologa o le faʻataʻapeina o le kolisi kolisi e le taliaina e amata pe a fai o le laupapa laupapa, e iai ni mea sese ma faʻafitauli. Ma le lelei o lona tulaga o le tiʻetiʻe, ae o le iai o matata ma miti i le va o laupapa e tatau ona fesoʻotaʻi i le auala o le taamilosaga ma le tufuga, pe a amata le fola.

I tua o le fola e tatau ona e taulaʻi ma ufiufi ma le punou. Afai o laupapa laupapa paʻu pa'ū i nisi nofoaga, e le faapea uma o le a maua le tolopoina atoa le faavae. E mafai ona e faʻaleleia ni tafaoga, aua o le a manaʻomia lou maua o vaivai vaivai, faʻatūina i latou ma suia.

Afai na mauaina o le fola laupapa lolomi ma tafafao, e faʻatagaina ai, e faʻatagaina e faʻapipiʻi i latou e faʻaseʻe e le tagata lava ia.

Sauniuniga o sima fola

Taalo Cirquit Komiti laupapa

Faatulagaina o le Parquet i luga o le ata.

Afai o loʻo o lo o ofi le laupapa sima le laupapa, ona faigofie ai lea ona faʻatino e le tiute. Le fola e le tatau ona i ai ni faaputuga, tuu i lalo po o le atuatuvale. Afai e iloaina e le itu le tetee, o le teritori e manaʻomia ona faamamaina lapisi, ma pe a uma ona faʻamaliega o le tagata lava ia. Peitaʻi, e le tatau ona tuʻu le laupapa faʻapitoa a le sima o le sima, e tele lava taufaʻaleaga, i lea mea, e manaʻomia e aveese le faʻavae e faʻatulaga se mea fou.

Mo galuega, e manaʻomia ona e faʻasoaina mea i mea nei ma mea faigaluega:

  • Polythylene ata;
  • faapipii;
  • samala;
  • polystyrene;
  • parqut.

Mataupu i luga o le autu: Framauga i luga o le faitotoa: Ata, Fua, foliga

Parqut Committer Stacking Tekonolosi

Taalo Cirquit Komiti laupapa

Tekonolosi laulau o le tulaga.

O le lafoina o mea e mafai ona faia se mea o loʻo i ai nei auala o loʻo i ai nei, o le muamua na aofia ai le faʻaaogaina o faʻaega, ma o le lona lua e taua o le le mafaatusaina pe opeopea. A faʻaaoga le auala muamua, o le monolithic mamanu ma se ata o le a faia. O le tekonolosi e faʻaaogaina pe a manaʻomia le galue ma le aotelega o vaega. E manaʻomia le manatu o le suia i le lotoifale o le suia o paliʻi o le faʻagaioiga lea e mafai ai ona fefaʻaalia aafiaga taua. O le metotia e le o maua mo le faʻaaogaina o kuki a fai e le itiiti ifo le taimi e faʻaalu ai, ma e tele le faʻaaluina. O le faʻamaumau o le tapoleni e faia e ala i le loka fesoʻotaʻiga, ma o le galuega e mafai ona faʻaauau pe a maeʻa le faʻatulagaina o mea o loʻo faʻamatalaina.

Laina o le laupapa sinia ma o latou lava lima o loo faia ia faavae. Muamua, na faʻavae le vai i luga o le faʻavae o le povythyleine ata tifaga. E tatau ona faʻapipiʻi laupepa, e maua ai se faamoega, e mafai ona tutusa lona lautele i le 15-20 cm, o le faʻapipiʻi o soʻoga e faia e scotch. Ua manaʻomia foʻi pa puipui i le osia o le 10-15 cm i luga o latou, O loʻo faʻaaogaina foʻi mea i totonu o Scotch.

Le isi, o le mea e tupu ia faʻaalia le faʻaalia, lea e mafai ona faʻaaoga ai le pofatu manu poʻo polystyrene, ma le plug. O mea taua e mafai ona salalau i le umi o le potu, faʻamalosia, e pei o le isi vaega muamua. Afai e iai sau manaʻo e faʻaauauina se atoa eco-faauo fola ufiufi, ona aoga lea o le plug e faʻaaoga ai le plug.

Taalo Cirquit Komiti laupapa

Meafaigaluega mo le Tapunia Fale Komiti Lautele.

Afai na tatou filifili e tuu le mea e ala i le kuli tekinolosi, ona e tatau lea ona e faʻaaogaina le susuga mososture-teteʻe atu i le pese. O lona tapoleni e tatau ona fetaui ma se mea faigata, faʻasaʻoina ma le faʻaaogaina o oe lava. E tatau ona e amata mai i puipui, na faasolosolo ona agai atu i le ogatotonu o le potu ina ia o le laina mulimuli o ie na taoto muamua i le va o le lua ua folasia muamua.

Le isi e fai ai ni faʻataʻitaʻiga o le numera o lafu o se fale laupapa. Afai e te manaʻomia e teuteu le faʻasologa mulimuli i le lautele o le oloa i lalo ifo o le 5 cm, e tatau ona e faasaʻoina laupapa i le amataga ma le tulaga mulimuli i le lautele.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo iai potu susulu o faitotoʻa: Filifili ma iloilo tagata paʻepaʻe

O le amataga o le laupapa e tatau ona mou atu, liliu le tapoleni ma se pou i le puipui, mea matuiini i le taimi e tasi e tatau ai e aveese muamua. E tatau ona i ai se vevela avanoa i le va o le puipui ma le laupapa, o le lautele o le mea e tatau ona avea ma 10-15 cm. Sefe lenei grou i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. Mo le itu pupuu, o le a iai tamaiti e toatolu, ae o le vaapiapi - lua.

O le a taʻoto le Komiti o le Komiti Faʻatino o le a tuʻuina i le mea na tupu, ua maeʻa ma se samala. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia oloa i le 'olo e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi o le isi laupapa i lalo o se tulimanu tulimanu o le ata o le upega tafailagi muamua. Ina ua maeʻa ie, o le samala e tatau ona faʻaaoga se pa laupapa.

I le avea ai o se faʻaopoopoina faʻaopopo o mea, o loʻo faapipiiina Pnemoo-Bvias i totonu o le Groove e tatau ona faʻaaogaina. Afai o loʻo faʻaogaina le au tekonolosi o laʻu tekonolosi, aʻo leʻi aʻoaʻoina le vaega mulimuli ane o lona tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina ma le solomuli ma se nifo nifo.

Parquat panels i le vaega o vaʻa vaʻai soʻona e le tatau ona fausia ai ni maʻa poʻo ni leo. Ina ia mafai ona maua le malosi sili, o le faapipiiina o le Komiti e tatau ona faia e le "Roorey". O loʻo faʻaalia le amataga o le faʻapipiʻiina o le laina lona lua ma se puʻupuʻu pupuʻu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tipiina o le laupapa ina ia tutusa ma le 2/3 o le umi masani. I le laina lona lua, o le faapipiiina o laina e tatau ona faia i le lava fuafuaga tutusa. O le vaega o le fanua e tatau ona lafoina i lalo o le tulimanu i le galu o le amataga o le laina ma faamalosia i latou, ma faʻamaeʻaina ma le samala. Ia faʻasolosolo ona faʻasolosolo ona faʻaolaina ia galuega.

O le laina lona tolu e tatau ona amata i le Mauga mai le vaega, o le umi lea e tutusa ma 1/3 masani. A maeʻa ona faapipiiina, e tatau ona faʻaauau e tusa ma le luga algorithm.

Faʻatautaia galuega i luga o le faʻapipiʻiina o le palu e le faigata tele, ae o nei fautuaga e tatau ona mulimulitaʻi.

Faitau atili