Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Anonim

Filifili se pepa puipui i totonu o se faleoloa fa 'upega tafaʻilagi, oe faia se faʻaiuga faʻavae i luga o tulaga autu i le tolu: taugata, matagofie, aoga. E taua tele faʻailoga taʻitasi mo i tatou, ae o le faʻamuamua o a latou lava, o se tasi o le taua o le fesili, ma mo se mea faʻauigaina o le tau, ma mo se mea taofi luga o le pepa malamalama.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

O le faʻailoga i luga o le pepa puipui i le ituaiga o ata o loʻo faʻaalia i se lanu mumu

Sili ona lelei aʻo le i faʻatau ma le faʻaeteete manatu faʻapipii puipui, paʻi atu iai, faʻalogo i fautuaga. O le faʻamaonia o meatotino tulaga lelei o mea o le a iai ni pine faʻapitoa faʻaaoga i le igoa o le Pa pepa o le pepa puipui, ma poʻo a latou faʻaigoaina, matou te faʻailoa nei.

Tusi

E masani lava, o le igoa e faʻaaogaina i le igoa, o le mea e nafa ma le ituaiga ma uiga o le pepa puipui. Tusi Tusi o loʻo faʻaalia mai e faia o latou puipui.

  • A - acrylic pepa puipui, sili atu ona lelei pepa pepa ma acrylic foma apalai mai luga.
  • E - O pepa faʻapipiʻi pepa o laupepa: Duplex, Medix, fufulu.
  • VV - Vinyl Wallpappers na fausia e faaaoga ai le au tekonolosi.
  • PV - Vinyl Wallpaper, o le taimi nei o lo o oopo ai le tele o le poa.
  • RV - Vinyl Uppapper ma se mapusaga ma le mapusaga, vinyl wallpaper i luga o se mea manaia.
  • TKS - Ciltile Wallpapers, o loʻo i ai se ie.
  • Itulau - Wallpaper i lalo o le ata o loʻo taʻua i le fausaga.
  • Stel - Glassy, ​​Wallpapers na faʻaaogaina faʻapitoa i lalo o le vali.

Ina ua maeʻa le tusi tusi, e masani lava ona alu i le tele o ni ata. O vaega taʻitasi o ata o ata e feiloaʻi ai i lona tulaga.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Aotelega Lisi Taavale i luga o pepa puipui

Laina

O laina laina i luga o le puipui puipui o loʻo faʻaalia ai le tikeri o le latou ulaula tetee, o mea nei o loʻo vaaia ai ni mea.

O le tasi Waivy laina e faauigaina le sili ona taua o le susu o le susu. O ia opeoʻaga ua sauni e faʻafesoʻotaʻi ma le vai naʻo le faʻagasologa o le faʻapipiʻi. E mafai ona e aveese toega o le pepa puipui kelu e faʻaaoga ai se ie susu ma aua le popole i le saogalemu o le puipui.

Lua laina ala Was o Wasvis e mafai ai e le pepa puipui ona tauaveina se susu susu susu susu. Ua uma ona uma le pepa puipui, i le faʻagasologa o la latou faʻagaioiga, e mafai ai ona soloi i luga ma le manava vaivai poʻo se vave susu mai lea taimi i lea taimi. E leai se totogi e soloiesea, e le manaʻomia le faʻamalosia i luga o le faiga teuteu.

Tusitusiga i luga o le autu: faletaele fale nusipepa ma tagamea tagamea

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

O le isumu e tetee atu i le pepa puipui

E tolu laina alavai e taʻu mai ia i matou o le pepa puipui e sili atu le faapalepale i le susu. Mo le faʻatinoina o le susu susu i totonu o le potu, tuu i ai e pei ona pei o le pepa puipui, e faʻatagaina le faʻaaogaina o se fasimoliʻe o le a fesoasoani e aveese ai le palapala. Ae toe foʻi atu, o le puipui e le faʻatagaina.

O le tasi laina galu ma pulumu faʻailo ia matou, e le gata i lea i le faʻamamaina o le teteʻe, o le pepa puipui e mafai ona faʻapipiʻiina o mea tau le lelei. I le faigofie, o puipui na mafai ona vaaia i le fasimoli, ae e soloi sese foi ma se ufiufi atamai.

O le faʻailoga i le ituaiga o laina e tolu o le tolu ma le pulufana e faʻaaoga i le malosi o ofuvae. O ia pasa ma le vai o le o ni masini ma masini. Ma le isi, pe a faʻatautaia galuega tapena, E mafai ona faʻaaoga ia vailaʻau o le fale, e faigofie lava ona tuʻua le sili ona leaga. O nei puipui e sili ona talafeagai mo le mamafa cuisine.

O le la

Liʻo i ni faʻailoga e foliga e pei o le kisa o le la, poʻo le aʻafiaga o le la susulu i luga o le ie puipui.

E manino lava o le nofoaga o laupepa malu ae leai se aloaʻia, pe a fai e le lava le teteʻe i le malamalama, la ua faʻailogaina o le afa o le la le-puao le la. O faitotoʻa e le tatau ona faapipiiina i totonu o potu i le mea o loʻo iai le moli uila.

O le afa o le le vali le susulu o loʻo faʻatusa teisi laʻititi malamalama, ae o le eseʻesega i nei faʻatauaina oe o le a le lagonaina, ae o le a e vave mumusu lau pepa.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Tumau o puipui

O le la atoa e faʻaaogaina i le igoa o le ogatotonu o mea lelei i le ogatotonu, o nofoaga tuʻufua e le pa'ū vave, ae o le a faasolosolo e le maua le saturative o latou vali. O tagata fetuunai o loʻo faʻatagaina e faʻaputuputu i totonu o potu, o fea le moli eletise e i ai mai lea taimi i lea taimi.

O le la atoa ma le "+" saini saini i totonu o loʻo taʻu mai ai ia i tatou o le pepa puipui e le o fefe uma lava i le susulu o le la ma ua sauni e fusi ai le la. I le aso nei Vinyl UpperPaper i luga o le phlizel-faʻavae faʻavae, e masani ona faʻaalia ai le tofiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻaeliaga atoatoa?

E lua la e tu i luga o le tasi le isi uiga o le maualuga maualuga o le malamalama-tetee. O ia puipui e faatagaina e faʻapipiʻi i totonu o potu ma soʻo se moli. Mo atunuu mafanafana, o le pepa puipui na o le na o le mauaina.

Talafeagai

Mea uma, masalo, iloa o avanoa puipui ua tumu i taimi uma ma aunoa, o nei uiga e faailogaina faatasi ai ma le au. Faapitoa le faʻaeteeteina le suʻesuʻeina o lenei aikona i luga o le taugata vinyl wallpaper i luga o le fiafia, talu ai o le numera o kapeti e faʻalagolago i le umu.

O le leai o se mea e faʻaalia o se aū i le tasi itu o le laina o le laina, ma le lona lua zolik. O lenei faʻailoga o loʻo faʻaaoga i tagata uma monophonnicts. Ae e le tatau ona e fiafia ma patipati ou lima, ia fatuina se maualuga masani i le va o le tapoleni e tatau lava ona galue.

Afai e lua ufanafana i le igoa o laʻuina, vaʻai i luga o le tasi le isi, o lona uiga o le matata e i ai na o le faʻatonuga aʻi (ma e tatau ona matauina. Afai e te le faʻalogo i le ata, e mafai ona agai i luga o tui eseese, lea o le a foliga mataga.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Fetaui pepa puipui

Afai o le au fana e tuueseese i le ese o le maualuga, o lona uiga o le puipui puipui e iai le feitaele. Kelu ina ia puipui, e manaʻomia le tipiina o ni ie ma se faʻailoga, e faʻafetaiaʻia ma faʻatasi. A o le le mautonu ma faigata gaioiga, ae o le iʻuga e mafai ona lelei tele, aemaise pe a mafai ona faʻaititia le 'usuina.

Afai e lua ufanafana eseese i isi itu, ma le pipii ai o ia fale puipui o le a faia. O vaega o ia puipui o loʻo faʻamatalaina i le isi itu, ma se suiga o fasi uma o le 180 tikeri.

I nisi o tulaga, o le vaega faʻataulai o loʻo i totonu o le faʻailoga, lea o le mea o faʻailoa mai ai le maualuga o le mamanu, ma le mamao mamao o lona sui. Afai tatou te gaosia le Vaega, matou te mauaina le tele i le isi auala e ave ai le pepa puipui o le a suia i le isi i luga o le puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia mai i tioata apamemea: o lo tatou Sipea lava ma le vase ma o latou lava lima

O le isi ikona: Ma le lua tutusa ma le tasi le laina, o lona uiga o le pepa puipui e fautuaina e faapipii ai le poto. O le taina masini a Wamespaper i la matou taimi e seasea lava.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Punching fronel

Isi Faasino Atu

O le tusi talosaga o le KLEE e faailoa mai e le fa okona:

  1. O le muamua - i le foliga o le pulumu e taʻu mai ai, e ala mai e manogi i le puipui, e faʻaaoga tele mo vaieloto tetele;
  2. O le lona lua o loʻo i ai o le taʻele o le taʻele ma le faʻamaluluina o le faʻamino o loʻo i ai o le glie ua uma ona i ai i le puipui ma naʻo oe e tatau ona mimilo;
  3. O le lona tolu - i foliga o le Blosh ma Washpaper Cannon na tuuina mai ia matou malamalama ai o le pepa puipui e tatau ona mimilo ma le faaeteete;
  4. O le fa - I le ituaiga o le faʻailoga e tutusa ma se fasi pepa o lona uiga o le faʻaaogaina o le faʻailoga faʻapitoa o le manatu.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Galue ma kulimi

O tofiga o le isi vaega o loʻo faʻaalia ai le faigofie o le pepa puipui e le fiafia pe a uma le taotoga umi.

O le aikona i foliga o le puipui ma le lalagaina o fale puipui o loʻo aliali mai i luga o igoa o fitafita o le paoa o aso nei, lea e faigofie ona pisa ma faigofie ona aveese. Peitai, ina ia aveese le pepa puipui e te manaʻomia le faʻamalumuina lelei.

O le aikona i le ituaiga o le puipui, o puipui puipui ma ata o loʻo taʻua o le puipui o loʻo o ese mai le puipui ma le tasi vaega.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Le mautonu o pepa puipui

O le aikona i le ituaiga o le puipui, puipui puipui ma spatalaper, fautua mai o le a tau susu le puipui a o le i vevela.

O le aikona i le fomu o le puipui ma le auʻaiga o le pa ma le a le tele o pepa e faʻaalia ai e tatau ona e tuʻuina atu le pepa puipui i luga o le malae seʻia tatou oʻo atu i le puipui.

O le aikona ma le pa ma lua punou fasi pepa wellpaper o lona uiga o le pepa puipui na faia e ala i le embossing ma maua ni nai faaputuga.

Lisi o Faatulagaina i luga o Vinyl Wallparen igoa

Faʻapipiʻi le tele o le faʻapipiʻi

O le aimoa ma le puipui, faʻaputuputu i luga o puipui, ma le samala, faʻailoa atu o le pepa puipui e matua leva, ma ona o lo latou aveeseina e taua le faʻaleagaina ai o latou.

O le faʻatatauina o loʻo faatatau i ituaiga uma o pepa puipui: pepa, vinyl i luga o se mea manaia, lanu. Oe vaʻai i luga o le faʻailoga, o le liliu aʻe o le lisi i lima.

Faitau atili