Faapipiiina o binumen pou. Ata

Anonim

Faapipiiina o binumen pou. Ata
Faʻateʻaina o soʻo se taualuga e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le poto faʻapitoa ma tomai, ae ui i lea, ufiufi le taualuga o le paʻu o le o le a le faigata tele i le fausiaina o le tagata taʻitasi Afifi.

O le bitumgiaus tile e faʻaaoga i luga o taualuga o taualuga ma se malifa e oʻo i le 11.3 °. Afai o le slope e itiiti, tausisi i isi faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina.

Meafaigaluega ma Mea

Mai i Mea Oe E Manaomia: Lē o lipine eletise, uʻamea, kupiga o kusi, faʻatafunaga o fao, faomea, laina ma le kaneta-carte-cartoss. Meafaigaluega FAIA: Lolo, Hammer, Sound Soushers, Roulet, Spaula. Afai o le faʻapipiʻi galuega o loʻo faia i le malulu o le tau, o le a ave le fana mo kusi ma se fau fale.

Faapipiiina o bitsumen tules faia oe lava

Faapipiiina o binumen pou. Ata

Mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi paʻu, e manaʻomia le saunia o se pito malosi o laupepa o laupepa o le susu o le susu-dalywood po o le ossb papatusi. Lenei o le a puipuia le faʻapipiʻiina o galuega, saofaga ia sili atu le faʻatuatuaina o faʻaiuga, ma o le a ia lelei foi ona tauia lelei mo le faʻamamaina vailaʻau. O papatusi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o taʻavale, faia se paʻu mautu.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

O se mea e manaʻomia ai pe a faʻapipiʻiina le faʻafefeteina kuka o le faʻaaogaina o le kapeta mulimuli e puipuia ai le taualuga mai le susu mai le susu ma faʻamaonia le tumau o le atoa mamanuina. E fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o U-El ​​poʻo le K-El Ruffle Rutchle e pei o le ufiufi. O le taoto o le kapeteni o le kapeta o le a le mafua ai se faigata. Faatasi ai ma le tele o taualuga feololo, o le kapeta tapuni e faigofie ona taoto i le itu mai le stare mai le skite mai le saave, amata i le itu mulimuli o le spate. Muamua e ufiufi i le faaiu. O le tapoleni o le kapeta o loʻo i ai i le pito i lalo o le itu, o isi mea o loʻo tapaina e le 15 cm. O nofoaga o le broding ua atamai ma le faʻaeteete. O le kapeti o le kapeta o loʻo taulaʻi i se lelei auala, lea o le a le faʻatagaina lona fogaga ma le galugalu i le tau mafanafana. O le Mauga o loʻo faia e faʻaogaina le taualuga fao, amata mai le pito i luga.

Tusiga i luga o le autu: Paʻeleʻele Nofoaga: Ata, Iloiloga, Leaga, O le a, o lona uiga,

Ma le le malulu, e mafai ai le slope i luga o le slopetal o le laga o le kapeta o kapeta, amata mai le pito i lalo o le sikaina i luga o le eAves. Faatasi ai ma soʻo se foliga o le laina i lalo o le biumsus o le paʻu o le kapeta e tatau ona alu i le 2.5-3 cm i le pito o le laupapa saisai toto.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

O loʻo tuʻuina atu le Cornice Barks i luga o le oʻa ma pito o le faʻaputuga o le taualuga i luga o le kapeta o kapeta. Ina ia aloese mai le vevela o le vevela, uamea komepiuta e tumau ma faola i fao ma le taualuga o fao ma se lautele laasaga. O slats o loʻo faʻapipiʻi i le 5 cm. O nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ma fao lua fao.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

Ina ua uma le king o le kapeta o le kapeta ma le sanapei o le adts, o le pito i luma o le galuega o loo toe gaoioi i tuaoi. O le kapeteni Blade, 70 cm lautele ma le lanu e fetaui lelei lanu o le filifilia filifilia, o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le laina i le 10 cm faaopoopo.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

Laina fetuʻutuʻu e amata i le cornisc tele. Aua neʻi galo e aveese le puipuiga o le ata mai le elemene taʻitasi o le palu e le i luga aʻo leʻi faʻapipiʻiina. O elemene o le sarnese tulei o lo o faapipiiina i se laina sao. Afai o le faʻapipiʻi galuega e faia i le malulu o le tau, o le afu o le moli o le vevela o le tipiina o fulufulu pe faʻasaʻo le pito i luga o fati ma fao lua.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

O nisi taimi o mea i totonu o ato ma fusi feololo e matua ese lava i lanu. Ina ia mafai ona i ai i le taualuga, e le o le mata, faʻafefiloi foliga mai le tele o afifi aʻo leʻi taoto. O le laina muamua e manaʻomia ai le sili ona manaʻo i le taʻoto masani paʻu. O le faʻaalia o Shans, e manaʻomia e ufiufi ai le auvae i le va o le faaputuga o faaputuga laupapa, ma o pito o le masani masani e tatau ona i se laina saʻo o le 2 cm mai le pito i lalo o le cornice. Fao poʻo fao e faʻamau ai le palu e tatau ona faʻamaoni i luga o le laupapa laupapa. O le lava o le umi o le tala puʻupuʻu e ono saofaga i le tuai o le laupapa laupapa. Mo le faapipiiina o le shangle, lava 4-fao, na lavea i luga o le tele o le mamanu i luga o le kusi i lalo o le tumutumu. Matou te faʻamanatu ia te oe o le faʻapipiʻiina o le fetuʻutuʻunaʻi fula i le mafanafana o le tau e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o fao.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatuina ma pe faʻafefea ona faʻaaoga le vai puipui?

I luga o le mataupu faavae tutusa le pale masani tule ua faapuupuuina. Vaega o le fana e faʻataʻamilomilo i luga o le skate ua vavaeeseina.

I Faʻaleoleo, e le latalata i matamuli nai lo le 15 cm mai le pito i lalo o le iʻuga. O le lautele o le pito o le pito o le pito o le 10 cm. E pei ona i ai i pito, e leai se manaʻomia o le mauga o sui usufono ma fao. O le a lava le faamauga o le a lava.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

Mo le maualuga-lelei fetuunaiga i le pito i lalo o paipa ma isi itulagi tuʻutuʻuga, e fautuaina le faʻaaogaina o le Priman Dapebi. E fa vaega o le Or kapeti ua uma ona setiina ma le fiafia i le tulaga o le tino e tusa ai ma faʻatonuga, siitia le pito i le maualuga o le sili atu o le paʻu o le afu, ma i le palu foliga, a o totoe i lalo o le triggers. A manaʻomia, e mafai ona e faʻamalosia le mamanu o fao. Naʻo le taimi lava e mafai ai ona e vaʻai i le chimney ma se uʻamea.

Afai o le palu e faʻapipiʻiina i luga o le taualuga o fale o le log fausaga, o le adō i le chimney e tatau ona faʻapipiʻiina i le muamua prolar. O le a faʻamautinoaina ai lea o le faʻasologa o le faʻatasiʻa maeʻa le taimi e tasi ma le faʻamalologa o le Ekalesia.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

Palasitika flanges po o le faʻamaufaʻailoga mai le spdm rumber, o loʻo faʻaaoga mo meafaigaluega o le suʻisuʻi o le suʻisuʻi o le suʻisuʻi ma isi faʻaiuga, o loʻo faʻataʻapeʻapeina ma faʻasaina i le kapeta o le kapeta. O loʻo tipiina e ona o loʻo tipi ese le pito i luga o le oloa i fafo o le oloa i fafo.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le tale o le amea o le skaete tipolo papatusi ufiufi. Alu i ai pe a o le taualuga uma o le taualuga o ufiufi atoa. O le taulimaina o le skate-carnice Tiles ua vavaeʻese i ni vaega tutusa e tolu ma faʻaputuputu i luga o le rod o le 5 cm. Tiping o loʻo faʻapipiʻiina fao o le taimi muamua.

Faapipiiina o binumen pou. Ata

O le binumen Buile e tele le numera o lanu ma foliga, e mafai ai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se isi mea ma mea o le fausaga. O le mataʻutia o fusi o fusi e le faʻaleagaina ai le foliga mai o le taualuga o le taualuga, e pei ona e faigofie lava. O se faamagaloga mautu i le tuʻufaʻatasiga ma se kapeta malosi o le papeta e faʻaalia ai ni uiga lelei tele, lea e maua ai le fiafia ma le fiafia. Rulleh tile ua i ai se afi pepa faʻamaonia e faʻamaonia lona afi saogalemu. O le saʻo lelei o le paʻu o le a tuʻuina atu i le fale oona o le a avatu i le fausiaina o se mafaufau loloto ma le lelei o le tele o tausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faletusi mo le Cannis Wall, pine ma le ituaiga o le vasega

Faapipiiina o bitsumen matagofie laupapa. Ata

Faitau atili