Umukuka sauniga faatonuga

Anonim

Umukuka meafale mai se falefaigaluega poʻo se fale gaosi e sau i se tulaga faʻaletonu. E mafai ona e faʻatuatuaina o le Fono Faʻatalanoaga i Tagata Lopasinisi, ae sili le faia o le e ona le tagata o ni nai tagata. Na oi latou e galulue "pei o latou lava", ma e matua tele naua. O le mea lea, o le toʻatele e fiafia e faʻaputuputuina o le umukuka na o latou lava. O le a faia se taimi lelei o le taimi, ae o le uiga o le a i le maualuga.

Meafaigaluega

A o le i aoina se umukuka seti, e tatau ona e aoina se mea faigaluega mo galuega. Faigofie meafaigaluega e manaʻomia, ae e taua tele le tele ma le faʻafaigofie galuega.

  • Faʻavasega poʻo le sikulukariva.
  • Tauemu i le malo o le lautele lautele.
  • Afai e manaʻomia e le Correte poʻo piliki pa puipui o le Perforator - Drill pu mo le faʻapipiʻiina o laupepa pito i luga.
  • Atonu e manaʻomia le i ai o le hacksaw poʻo se eletise.
  • HEX ki - i lalo o fusiua (mafai ona alu i le seti).
  • Hammer, laina, kapone, palu.

    Umukuka sauniga faatonuga

    E mafai e le umukuka ma o latou lava lima ona faia se aso pe sili atu foi

E le leaga le i ai o le vaalele o le vaalele po o le le lava le tulaga. Faatasi ai ma le, o le setiina o falelauasi i le tasi vaalele e sili ona faigofie.

Fausia loka loka ulu

O le umukuka ulu i se tulaga le mautonu o se seti o le mautu itu, o se aofaiga o mea lelei ma se seti o faʻapipiʻi. O mea uma e tatau ona aoina le Kapeneta. E masani lava o loʻo iai ma fafo. Faʻapefea ona potopoto se umukuka o loʻo iai, o le a le faʻasologa - o le filifiliga o oe. O nisi gaoi e sili atu ona faigofie e aoina ai i latou ma paga - pito i luga, ona lalo ifo lea ma le faʻapipiʻi. Ae e lua lava auala e lua: muamua ona aoina uma atoa, tautau i luga o le puipui, ona - o le pito atoa lava. Faia ma i luga o le isi itu - aoina ma faʻapipiʻi le pito i lalo, ona pito lea pito i luga. I se tulaga lautele, soʻo se auala e saʻo, e talafeagai mo oe.

Umukuka sauniga faatonuga

Faʻasaʻo faʻamaoniga faʻatulagaina - i le ogatotonu o le ildp

Faapotopotoina le kapeteni

Po o le ¯ Anasea foʻi, matou te amata amataina le aofaʻi o kapeneta. O le masani a le Kapeneta e aofia ai ni vaega se lua, pito i luga, lalo, pito i lalo o pa mai le LDVP ma lua faitotoa - fogafale lua. O le faʻasologa o le faʻapotopotoga o le:

Faapipiiina o matato

Mulimuli ane ona o le Hollow Explands (Dortors) A maeʻa ona latou faʻaputuputu ma tuu mea uma i le nofoaga, ae latou te tuulafoaia o matamuli. Ua fofoina (iloiloina sili atu talitonuina) ma luga.

Umukuka sauniga faatonuga

Ituaiga o Loops - Mogate I luga o luga

Faʻapipiʻi nofoaga o loʻo faʻailogaina i luga o le autafa ma faitotoʻa faitotoʻa. Matou te gagau le autafa ma le faitotoʻa i luga o le lamolemole luga (laulau poʻo le fola) latalata le tasi i le isi, faʻasalalauga le faʻailoga. Faaaoga le matasele i le nofoaga (sau i le pusa). Faauma muamua i le itu, ona - i le felauaiga. O le faitotoʻa e lelei i lalo ifo o le tulaga nai lo le maʻa. I lalo o le tuu o le pa o le lapoʻa o le lapoʻa poʻo le rotlet stg ina ia o le tutusa lava le tulaga, ona toso le matasele.

Ua ou faateʻaina le mata o ia lava (e aofia ai le lua eseʻesega eseʻesega, o loʻo fesoʻotaʻi e se sikulu. O lenei faʻasee ua leai, na taoto i lalo faitotoʻa o faitotoʻa?

Matou te aoina fale

I tafatafa o le itu o loʻo faʻapipiʻi pito i luga ma lalo. O loʻo faʻapipiʻi i le faʻamaonia - o faʻamatalaga faʻapitoa na tuʻuina atu, e sau i se seti, ma le ulu i lalo o le hexagon. Afai o loʻo i ai ni mea e faʻapipiʻi ai, matou te tuʻu ai i luga o le sikulukalaisi, a leai, galulue ma se ki tusi.

Umukuka sauniga faatonuga

Faʻafefea ona potopoto se umukuka seti: Fonotaga o le Kapeneta mataupu

Nofoaga o faʻapipiʻi o faʻamaoniga o loʻo otootoina i le pito i fafo o le isi. Matou te gagau le autafa ma le pito i luga, faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi, ona pito lea, ma pe a uma - o le itu lua.

Ou te luluina le "foliga" i lalo, o loo taoto ma faʻamama le lauʻeleʻele o Laminated, o le tautua o le puipui i tua. E fafaga i ni mea laiti ma puipui mai le fau fale. Muamua, e faʻafaileleina tele i tulimanu, ma maualuga maualuga le pito, ma faʻatasi ai ma le lima o itu taʻitasi ma isi mea e foia ai fale taʻitasi i le afa o itu taʻitasi. O le iʻuga, o le faʻapipiʻiina o taimi o le 1 fao / puipui i le 10 cm.

Faapipiiina o tulimanu po o matasele, o le au e umia

O LUPS, o lo o 'aʻai umukuka umukuka e ese lava, latou te faʻapipiʻiina i auala eseese. O le a matou talanoa atili e uiga ia i latou i lalo. E ese foʻie tagata o fatapito i fata ma tusa ma mea ma mea, peitaʻi o latou e faʻapipiʻi tutusa - i le pu i le puipui. I lalo o i lalo i totonu o fale na fai ai pu. O nisi taimi latou te faʻapipiʻiina palasitika chips (laiti pullow palasitika cylinderers) togi teisi solo i luga o le hammer hammer, ona tuu lea o taofi mo fata vevela. Ae o le tele o ua uʻamea taofi (igoa, masalo e manaʻomia i umukuka i le potu) na ona uma i totonu o le pu.

Umukuka sauniga faatonuga

Umiaina mo fata

O le mea moni, mea uma, faʻapefea ona faʻaputu le faʻata i le faaputuga suauʻu na e iloa. Mo se ata vaaia, vaai i le vitio. O pusapoili i fafo ma fata e leai ni pusa na aoina, na o vae ma le pito i luga ma le pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i lalo - O se laulau i luga o fale uma e faʻapipiʻi ma nonoa uma o le mauga.

Kapeneta a le Kapeneta ma tagata gaoi

O loʻo matou tuʻufaʻatasia le umukuka lea i ou lima lima. O lenei o le taimi sili ona faigata o le kapeneta ma le au laga. O le tulaga lautele o le galuega o lenei: Matou te faʻapipiʻi le matasele, le pito i lalo ma le puipui pito i tua. O le pito i luga o le pito i luga o le tumutumu o loʻo tuʻuina ina ua aoina uma kapeneta ma fusifusia i le va o latou ma le feʻe. O loʻo iai pea le foliga - i autafa o le itu e manaʻomia e faʻapipiʻi ai ni taʻiala mo pusa. Alu.

Faatuina vae

I luma o le aoina o le umukuka seti i lalo, o vae ua faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo. E mafai ona faʻapipiʻi vae ma ina ua maeʻa le faʻavaʻa, ae e le faigofie tele le mimilo o le mamafa o le laulau a le laulau. I soo se mataupu, e sili lava pe a latou fetuunai - e le masani ai o le foloa o le lamolemole lelei. Faatasi ai ma fetuʻutuʻunaʻi vae, e mafai ona faʻatuina ia ina ia toe faʻataua le avega i vae uma. Mo tamaʻi kapeneta - e oʻo i le 80 cm umi - tuu le 4 taofi, sili atu nai lo le 80 cm manaʻomia 6 faʻasino manatu.

Umukuka sauniga faatonuga

Faapipiiina o vae i luga o le umukuka pito i lalo

Afai e iai se vasega i totonu o le kapoti, e i ai o matou vae i lalo o lea. Afai e leai ni vaega - i le ogatotonu. 5-8 cm o loʻo toe solomuli mai pito, o loʻo latou lafoina i luga o le fao o le 15 mm umi (ma le mafiafia o le lthona 18 mm). I le atoa o meafale i lalo o vae, e iai foi se zenkovka - pu o se laititi lautele. Matou te tuʻufaʻatasia ni slots i vae ma pu, faʻapipiʻi le fao.

Faapipiiina o taiala ma le potopotoga mo drawers

I luga o autafa o le pito i lalo kapeneta o loʻo i ai se faʻailoga mo le faʻapipiʻiina o taiala (latou te aofia ai). Mo o latou faʻapipiʻi, everrovint m6 * 13 ua faʻaaogaina. Matou te faʻatuina le numera saʻo o taiala i luga o itu uma.

Umukuka sauniga faatonuga

Faapipiiina o taiala i totonu o le kapeneta ma pusa

O pusa e aoina e faʻaaoga ai fao 4 * 45. Muamua seti taiala. Fuafua i luga o le mamanu, e mafai ona latou faʻamauina i luga o puipui o le pusa poʻo luga o le laina pito i lalo o le isi. Afai o iai le maka (pu) luga o le puipui, ona latou ofuina lea i autafa. A leai - i le faaiuga. Ia mautinoa, vaavaai i faatonuga a le Fono Aoao. O iina i ata e tatau ona avea ma faʻapipiʻi faʻagasologa.

Umukuka sauniga faatonuga

Faʻafefea ona faʻapitoa se Kitchen Headset: O le polokalame taulima faʻapitoa

A maeʻa ona fesoʻotaʻi tagata taiala, o autafa o le itu o loʻo fesoʻotaʻi i le puipui pito i tua, ona faʻapipiʻi lea o le puipui pito i luma, pe a maeʻa. A o le i faʻapipiʻiina le pito i lalo, siaki le ata. E tatau ona latou fesoʻotaʻi i le militeri. O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i fao poʻo puipui.

Matou te aoina fale

O le fausiaina o le tino ua uma ona masani ai: I le itu i autafa o le tapuni, sosoo ai ma le pito i lalo ma vae. Na matou tuʻuina le kapeneta i le nofoaga, o loʻo toso vae ina ia o le pito i luga o le pito i luga o le maualuga o le maualuga ma sa i luga. O le tafailagi e faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai le palu poʻo le le lava. A uma ona faʻapipiʻi le tapuni.

Foliga o le faʻaputuga tulimanu taʻimua

O le vaega autu o loʻo i le paketi umukuka headsets, o le pito i lalo e aofia ai vaega e lua (e faʻaititia le tau). Afai o lenei Kapeneta ua saunia mo le faʻapipiʻiina o le vao magoto, o le puipui pito i tua e toeitiiti lava leai se avanoa, ae o loʻo iai le fausaga o le fausaga A leai, e pei ona pei o le faʻaputuputu o le masani lava o loka masani ma faitotoʻa.

Faʻafefea ona tautau kapeneta i le umukuka

A o le i faʻatasia umukuka, e manaʻomia le faʻatau mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o kapeta kapeteni ma le aufaʻaʻatasiga o meafale. Tatou amata i le auvaʻa, o latou ituaiga eseese o ituaiga, o le mea lena o le a tatou talanoa e uiga ia i latou.

Faʻafefea ona potopoto le umukuka seti ua uma ona e iloa, e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona faʻapipiʻi i le nofoaga. O le kapeteni o le kapeteni o le kapeteni o le kamukuka e faʻapipiʻi i luga o le puipui. Ua faʻapipiʻi i meaafale meaafale. Latou te i ai i foliga o uʻamea uʻamea ma pu i lalo o le pulumu, aemaise e tele fausaga fausaga. Taugofie - o pusa peleue uamea. E mafai ona eseese foliga, e faia mai le masani ai pe gatete.

Faigata Faigata

O le sili ona masani filifiliga (i le pito i luga o le agavale) o se ipu ma le lua tamai pu mo fusi ma le tasi lapoa (o le hout o le pu na faapipiiina i totonu). E faʻapipiʻi i le pito o le autafa - i le itu taumatau ma le agavale. Faatasi ai ma se avega tele, o lenei ituaiga capoiy e ono snap, pei o le saoasaoa o le mamao ese mai le tasi ma le isi ma e mafai ona pauu le afu. E sili atu le faʻatuatuaina filifiliga i lalo o isi faʻapipiʻi, ae o loʻo iai pea le lamatiaga.

Umukuka sauniga faatonuga

Mea teu oloa --vida

Lua isi ituaiga o meaafale mamataga e sili atu lofituina, talu mai se tasi o faʻasesega o le a faʻapipiʻiina i le faavaa o le loka, o le a tufatufa atu i se vaega tele.

Faaalia lelei le tulimanu. O le tasi pito o lenei kapeteni ua nonoa i le tapuni. Fai se puta-e ala i le pu, i le pito i lalo faʻapipiʻi se fusi ma le Washer, na faʻamalosia ma se nati (ma le maʻi). Faatulaga i luga o le mamao o le 5-10 cm mai le pito, pe a fai o se avega tele o loʻo manatu e tuu le tolu pe fa, e le mafai i ni faʻataʻitaʻiga muamua.

Umukuka sauniga faatonuga

O Kamukuka Kamukuka o loʻo tautau i tulimanu ma le ufiufi - e taui ai le eseʻesega i le mafiafia o le penefiti o le talieleele

O le lautele o le leai o nei fusiua uma - latou te le faatagaina. A o latou tautau, o le a faapena. E alu ese mai le puipui po o le puipui e leai se avanoa. Afai e aliali mai le umukuka i luga o le vaalele. Oti, e manaʻomia le muina o le pa poʻo lalo o le fusi taʻitasi e piki ai le ufiufi (fasi palu, laupapa, ma isi). O le lona lua o le faʻailoga - mo le pato taʻitasi, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se eseʻesega mata poʻo le toe foʻi. Le mafanafana.

Umukuka sauniga faatonuga

Sili atu ona aso nei kapeti i le umukuka kamuta

Fetuunai

O le sili atu le faigata ma le taugata o loʻo aofia ai le palasitika fale, o se uʻamea uʻamea ma le fetuunaiga o le faʻatulagaina o oe e alu i luma / tua. O nei faʻafitauli o loʻo faʻapipiʻi i puipui faatafunaga o le loka mai totonu, o se tamai pu o loʻo tipi i le puipui i tua. O se paga ma nei kapeteni o se malaga o le taulaga po o le laupapa. E faʻapipiʻi i le pa, o matau o vanu o loʻo pipii i le pito i luga o lona tui. Faʻapipiʻiina ma aveʻesea le tagi a le Kapeneta ma lenei faiga faʻapipiʻi e matua faigofie lava, ma "utaina le agavaʻa" o loʻo lava a latou 20-50 kilopy (e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma le gaosiga).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se umukuka seti

E pei ona tautala i ai, le faapipiiina o le shers pepelo. E mafai ona e alu muamua i luga le pito i lalo poʻo le vice. Leai se mea o iai. O le faʻauiga o le faʻatulagaina e taua: Latou te amata i taimi uma mai le tulimanu. Maitau, o lenei uluai Kapeneta o le a aliali mai e faʻalagolago i le faigofie tele o le a alu i le isi faʻapipiʻiina.

O le mauga maualuga o le fofoina o kalama o faʻalagolago i le tuputupu aʻe o "tagata faʻaaoga", ae le i lalo ifo o le 45 cm mai le tulaga o le laulau i luga. A o tautau kapeneta i luga o le puipui ua faailogaina le laina faalava. E mafai ona tosina mai ma le vai poʻo le vai o le vai, ae o le faigofie auala o le faʻaaogaina o se vaalele i le maualuga manaʻomia ma le tulaga o le vaalele. I luga o lenei laina, o le pito i luga o le fasi ipu o loʻo faʻapipiʻiina poʻo le kapeneta e fesoʻotaʻi pe a faʻapipiʻi i luga o tagata masani.

O le taʻaloga ma faigofie ma faʻafaigofie ma faigata i le taimi e tasi - ia setiina kapeneta ma e tutusa lava ma sikalatiʻe. I lea tulaga, o le a leai ni faʻafitauli i taimi o faʻagaioiga.

Umukuka sauniga faatonuga

Meafale Atinae

Talu mai le Jeetchen Meafale e aofia ai ni nofoaga eseese kapeneta, latou te feoaʻi ma le tasi ma le isi. E lua filifiliga - faapipiiina, ona fana lea, pe muamua copold, ona tafafao lea. O le filifiliga lona lua e mafai i le auai i le fesoasoani - e lua e lua uafu e lua kapeneta na o ia i se tasi galuega.

Fausia loka ma le tasi i le isi ma feololo ma feoaʻi. E i ai ni ata eseese ma eseese uumi - i lalo o le ilds o le isi mafiafia. Le itiiti ifo i le lua curts e manaʻomia i le puipui. O loʻo tuʻuina i latou i le matasele, o loʻo i lalo ifo pe sili atu le maualuga. O le toʻalua e toʻalua o loʻo faʻaalia mai i le tasi le vaalele, faapipiiina o komiti i o latou pa, fai i le pu o le faʻapipiʻi, lea ua tosoina ma le sikulukalaiva.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se countertop i luga o le umukuka seti

O loʻo potopoto le umukuka mulimuli ane, e tatau ona e faʻapipiʻiina le galuega. Ua teuteuina pe a uma ona fufusi le kapeneta. I luga o puipui, uamea vaega ua faapipiiina, o lea e taofia ai le galuega. O le poto i le gaioiga o pito ma ata tipi i lalo o le magoto, vaai le vitio.

Faʻafefea ona taulimaina faʻapipiʻi laulau mai le DSP matamata i le isi vitio. E aoga mo i latou e manaʻomia le aoina o le umukuka o loʻo sauni i tulafono uma.

Umukuka meafale a le komiti vitio

Mau i luga o le autu: Matou te filifilia pupuni i Aliexpress: E aoga le okaina?

Faitau atili