Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

Anonim

CERAMZITOOBIONBEON o se tasi o ituaiga o sima, o loʻo faʻaaogaina lautele i le fausiaina o fale monolithic, i le fauina o fale, faletaavale ma fale ma fale o le fale ma fale o le fale. O le tuufaatasiga e aofia ai sima, nutimatia, fauina o le oneone ma le vai. E le o le na o le faigofie lava, ae o mea e faʻamoemoeina e leʻo iloa. O le faʻaaogaina o Curamzite sima mo le puipui e mafai ai ona e sefe i luga o le vevela vevela, o lea e maualuga lona vevela. Ma le mea foi, o le mea moni o le tele o le telramzitpobeone e sili atu nai lo piliki, e tusa ai, o le mafiafia o le puipui sima o le a sili atu.

Mamalu ma le le fiafia o mea

Mea e tele lava aoga:

  • Maualuga le malosi. O le tuufaatasiga aofia ai coment crands e le maualalo ifo nai lo M-400;
  • Maualuga le fefiloi o le vevela. Taofia le vevela sili atu nai lo le sima ese.;
  • Le supa. Ona o lona fausaga, o le charamzite sima e lelei le faʻaʻoleʻoleina, e le pei o le sitaili mama;
  • Maualuga le mautu. Sa matua mautu le tumau o le malosi o le simumo (kiona, timu, ma isi mea) ma vailaʻau (Trumfate fofo, Cassic Alkis Akalis);
  • Maualuga le suavai maualuga;
  • Faʻatagaina oe e faʻaauau le manaʻomia o le suluia o le susu i totonu o le potu;

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

  • Le saua i le tini. Muai galuega aʻo leʻi maeʻa le mafai ona faʻatinoina. O le faʻamalosia o le sima courazite e mafai i soʻo se mea ua maeʻa. E le manaʻomia se mafiafia faaputuga o le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻiina o le faʻamalosia o le groid
  • Maualuga le teteʻe i le vevela o le vevela ma le aisa;
  • I totonu o le tuʻufaʻatasiga o mea e leai ni vailaʻau e ono aʻafia ai le faʻamalosiʻau o uʻamea uamea o le fale;
  • O le fausiaina o puipui o tupu, ona o le mea moni o le conramzite sima e tele lapoa. Faigofie le faʻapipiʻiina o le a mafai ona fausia fausia ma cordrazite tagata sima ma sa le fiafia lava i le fausiaina;
  • Puipui mai lenei mea e maualalo le mamafa;
  • E le susunuina, e le palaēvale, ae le o le ele.

I le sima courazite, e pei foi o isi fale fale, e iai notabacks:

  1. I ai le porosity i lona foliga, o le coudotitobebutone e maualalo ifo i le malosi ma ni faʻailoga faʻapitoa i luma o le siʻomaga mamafa;
  2. Le faaaogaina e faatupuina le Faavae;
  3. Taugofie avatu ai i foliga mataga;
  4. E lelei foi le maʻaʻai o le sili atu ona leaga e faʻasino foi i le leai. Vai na paʻu'ū i totonu o vai malulu i le maualalo vevela, ma le aisa, e pei ona iloa, faʻalauteleina. Ina ua maeʻa le tele o taamilosaga ma le leaga, o le 'aisa o le tino tetee e mafai ona faʻaititia.

Mataupu i luga o le autu: Faapitoa pa (pa) mo fale tumaoti - filifili lau sitaili

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

Fuafuaina o le tele

O le fuafuaina o le numera o poloka o loʻo faia e faʻatatau i le mafiafia o le puipui o le puipui ma le tele o le fale. Ina ia mafai ona fuafua le aofaʻi e tatau ona e iloa le umi ma le maualuga o puipui, o le lapoʻa o le faʻamalama ma faitotoʻa. Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o se fale nofomau, o fea le a faʻagaioia ai puipui mai lenei mea.

O lea, e manaʻomia le fau o se fale ma mea nei o loʻo taua:

O le tele o le fale i le lumanaʻi o 9x15 mita. Maualuga - 3.5 mita, iloga o faamalama matala 1.5X1.8 mita (o le a Windows o le a 7 'upega tafaʻilagi o le a 4 fasi).

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

O le fuafuaina e tatau ona faia faʻavae i luga o le lapoʻa o le poloka, e ese ai i latou. I le tatou mataupu, o le mafiafia o le pa o le 39 cm.

O le fuafuaina o loʻo faia i le tele o tulaga:

  • Fuafua le faigata o le masonry i le fale. E i ai a matou pa e lua o 9 m ma le lua i le 15 m. Ou te fanauina 2 * 9 m + 2 * 9 m = 48 m;
  • Aofai Fua, e aofia ai faamalama ma faitotoʻa: 48 m * 3.5 m * 0.39 m = 65.52 M o le lapoʻa o le mafiafia o le maso.
  • Fuafuaina o matala matala matala o le fale: 7 * (1.5 m * 1.8 m * 0.39 m) = 7.371 m³;
  • Fuafuaina o fale uma faitotoʻa: 4 * (1. 15 m * 2.5 m * 0.39 m) = 5.85 M3;
  • O lea, nei e manaʻomia le faʻatatauina o le tele o faʻamalama ma faitotoʻa ina ia mafai ai ona mauaina le aofaʻi o mea mo puipui: 65.52 m³ - 5.85 M³ - 585 M³ - atoa;
  • Ina ia mafai ona iloa le numera manaʻomia o fasi, e tatau ona e fuafua le voluma o le vaega o le tasi poloka, matou te faʻateleina le maualuga o le lautele ma mo le le mafiafia o le fuʻa: 02 m * 0.2 M * 0.2 m = 0.016 m³ - Volume e tasi le poloka;
  • O lenei ua mafai ona e iloa le tele o vaega manaʻomia e faʻatau: 52.299 M³ / 0,016 M = 3268.687.670 fasi poloka;
  • Ina ia suʻeina le tau o mea atoa, e manaʻomia le faʻateleina o le tau o le tasi poloka.

O le a le mea e tatau ona i ai le mafiafia o le puipui

O le mafiafia o puipui mai le courazetie o loʻo fuafua e faʻalagolago i le faʻatulagaina o le fausaga. Faʻavae i luga o le fausiaina tulaga ma tulafono (snip), o le sili atu le faʻamaoni o le conramzite o le fale o le 64 cm.

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

Ae, e toʻatele e talitonu o le 'aʻai o le' aʻai mo se fale nofomau e mafai ona i ai se puipui mafiafia o le 39 cm. E fausia ai se fale o le taumafanafana, faletaavale ma isi fale o le tamaoaiga, faletaavale. i le tasi poloka.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga i totonu o se pa i le umukuka: Faʻafefea ona filifili lelei ie puipui?

Tekonolosi ua faaee

Muamua lava, mafaufau i le gautatia o le uapetinolosi. O poloka e ese i le fausaga ma le fesuiaiga: faʻalupega ma tumau. E faʻaaoga i taimi uma mo le faʻavae ma lalo fola, e faʻamoemoe e faʻatumauina. O le faʻatoa o loʻo faʻaaoga e fausia ai puipui o loʻo aʻafia ai le uta maualalo.

O le faʻatulagaina o le faʻavae e tatau ona faʻatatau i le tafailagi. I le leai o se faʻaupuga o loʻo i luga, o le pito i luga o le fusi o loʻo i ai-faʻaaogaina. Laʻititi mea e le mafai i luga o le laufanua e le o le faʻalavelave, e mafai ona latou fesoʻotaʻi ma se tali i le faʻagasologa o le faʻailoga o le laina muamua o le puipui.

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

I le faagasologa o le sauniaina o le maʻa faavae, o le laʻau susu e tuʻuina mai foʻi, o se tagata masani taʻavale e mafai ona faʻaaogaina.

Seti tulaga o se tasi o tulaga taua. I le tulimanu o le nofoaga o le lumanaʻi E manaʻomia ona faʻapipiʻi ni ofu faʻapitoa o le a faʻatagaina oe e pulea le tulaga o le muamua ma mulimuli ane laina. E mafai ona e faʻaogaina laupapa laupapa, e sili ona taua, o le a le mea lava latou te faʻamalieina. O nei nofoa e faʻapipiʻi i luga o le mamao o le 10 mm mai tulimanu ma luga o le lumanaʻi laina.

I luga o le Rails, matou te maitauina le tulaga o le faavae ma tuu ni faʻailoga e fetaui ma le pito i luga o le faʻailoga o le faʻasologa, e iai le tele o faʻailoga (10 mm). I luga o alatoto e faʻalopoina ai le ofu po o le maea, o le mea autu o le a ia malosi. Faʻapipiʻi maea (filifilia maea) e manaʻomia e matauina le mamao i le va ma le puipui o le 10 mm.

Sauniuniga o Tanu

Aua o le masone o le Citirazite-sima poloka, faʻapea foʻi mo le piliki, o se fofo o loʻo faʻaogaina mai le sima ma le oneone i le 1: 3 fua faatatau. E seasea lava le tulaga, o le lime ua faaaogaina.

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

Tagi o le laina muamua

E tatau ona susu le iunite uma ile vai ia ausia ai sili atu tausisone. E faʻafaigofie ai galuega, e mafai ona sasaa se numera o poloka i le taimi e tasi. Sili atu pe a uma le poloka o le poloka o lo o susu i le vai. E tatau ona faʻaaogaina le vai i le laufanua, ma e leʻo faʻamasuamau ai.

Tagi e masani ona amata i le tulimanu o le puipui. I le faavae matou te faʻaaogaina ai se fofo mo le laina muamua, e le tatau ona sili atu nai lo le mafiafia.

O le vaega o le fofo e tatau ona i ai ni nai centimeters ua uma ona poloka poloka. Ina ua laʻei le poloka, o le fofo o le fofo mai lalo. Matou te faʻaaogaina le fofo i le tonu 4 - 5 poloka, e le toe aoga, aua o le a talepeina ai seia oʻo i le muamua poloka poloka. O le poloka e tumu i luga o le fofo, ma le fesoasoani a le 'au o le trougger po o le paʻu hummer mumū ai.

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le i ai o ia i lalo o le faʻailoga iloga i luga o le nofoaafi ma lalo ole maualuga ole maea. O le Seam e tatau ona tape e le sili atu nai lo le 10 MM, o toe vaega o le tautalaga fofo ua aveese e le fale faigaluega (e aoga mo le isi laina). E manaʻomia foʻi le faʻatumu o le 'au i se vaifofo i le va o poloka.

Mataupu i luga o le autu: o le a le umi e tatau ona i ai le ie puipui: o le saʻo fuafuaina

Faataatia le laina lona lua ma mulimuli ane

Rope Faaaliga i luga o le Vaega Luga. O le lona lua ma uma o laina o loʻo punitia mai le tulimanu. O le fofo o le fofo e faʻaaoga i luga o le pito i luga o le laina ua leva ona tuʻu i lalo, ma faʻaaoga foi se vaifofo i le pito i lalo o le isi poloka. Matou te tuu i ai ma pipii mau.

Ina ua maeʻa, matou te faʻamasiasi le auvae o le ogalaau, ia ofi i lalo o manatu e manaʻo ai ma le maea. Matou te aveese le sili atu fofo ma faʻatumuina itu o loʻo feagai ma poloka. I le faagasologa o le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o le tulaga pulea le saʻo o le galugalu. E leai foi le manaʻomia o le galo e uiga i le faʻailoga i luga o le nofoaafi ma le maea.

Tekinolosi Masony Patiga mai Cerarazite sima poloka

O le omea o puipui mai Curamzit sima poloka e tatau ona ufiufi. E tofu le pito i luga o le pito i luga o le sifi i le afa o le poloka i le uumi. Lenei o le a ia mautinoa le malosi o le puipui ma fetusia o le felauaiga o le poloka maualuga.

E masani lava, Monolithic pa puipui mai le Cerrazite sima o loʻo faʻaaogaina e fausia ai fale 'eseʻese-faleoloa. Lea ua mafai ai ona fatuina se fausiaina fou o le fale, ma le leai o ni itu.

O metotia o le tuʻufaʻatasia faalagolago i luga o le lautele o le Cerramzite Cereate Unit.

  1. Mo le fausiaina o se potu aoga (faletaavale, fale teu oloa) lautele o le puipui e le mafai ona sili atu nai lo le 20 cm. O le puipui i totonu o le papala.
  2. Mo tapu taele ma ni fale e pei o ni fale laiti, o le lautele o le puipui e mafai ona fetaui ma le tele o le iunite, e le o 20 cm. O le vevela o loʻo faʻaogaina, o le tulaga muamua, ae o le vaega e tatau ona i ai le 50 mm.
  3. Le fausiaina o se atunuʻu fale poʻo le fale, o le lautele o le puipui e tatau ona le itiiti ifo 600 mm. O le puipui e sau ma le ligation o poloka ma tulaga faʻapitoa i le va oi latou e manaʻomia ona tuʻua pe a taoto. I le gaogao e tatau ona e faia le feita. Mai totonu o le puipui ua tuu.
  4. Fausiaina o fale i itu ma le malulu o le tau. A faʻatino le puipui i fafo, e lua vaega o loʻo faia i le tutusa o le tasi ma le isi. Latou te fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga. I le va o latou, o le faʻalumaina e faʻafilemu ma o itu uma e lua o loʻo iai. O lenei metotia e sili ona faigata, ae e maua ai le faʻalumaina o le potu.

Vitio "Faʻafefea ona fai se puipui puipui mai se laupepa sima faʻapipiʻi"

Vitio i luga o le Wall Masonry Roady ma le faʻaaogaina o le Cerramzite sima poloka pei o mea. Faʻataʻitaʻiga o le masony i faʻataʻitaʻiga ma manatu.

Faitau atili