Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

Anonim

Faʻapipiʻiina o le Badcon Forter of Sonaressssssss o se tasi o vaega o le lautele o le lautele o le galuega i luga o le glazing o se loggia poʻo le faapaologa. I fale tuai, e mafai lava ona maua ni poloka laupapa. I le aluga o taimi, o fasi laupapa ma faitotoa o mai i le le mautonu.

Ua suia le laʻau ma ufiufi i paʻu. Faatoa faamalama ma faitotoa i luga o le taupou ua le toe manava. Ma glashing o le faapaologa ma post pvc mamanu, o le faitotoʻa tuai, o le a faʻaalia manino i le aotelega o le potu. O lea, faʻatasi ai ma siʻosio, o le faʻamalama ma le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina.

Lafoaia o fale tuai

Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

Aveesea le tuai o Fromemes, tioata ma faitotoa

Mo le faʻailoaina o fausaga tuai laupapa laupapa, e tatau ona e saunia se mea faigaluega: se vaʻa, SLACK, Smamer, tupua.

E sili atu le le mautonu o faamalama ma faitotoa. Ina ia aloese mai manuaga laiti, galuega na faia i Mittens. O le mea leaga e gaosia i le tele o tulaga:

  • Aveese taofi;
  • Aveeseina le faamalama faavaa ma faaigoa faitotoa;
  • Le mautonu o le matala o le laupapa.

Aveesea le stalk

O le Chisel e aveese e le faamalama laei ma laupapa laupapa. Ona faʻateʻa lea o faʻamalama faʻamalama mai le faʻamalama faavaa ma le faitotoʻa i le faitotoʻa. O le tioata o loʻo afifiina i soʻo se mafiafia mea ma aumai i fafo o le fale mautotogi.

Aveesea le faamalama faavaa ma le laulaau

Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

Afai na matala le SATH, ua naʻo le auivi na faigofie ona aveʻese mai le matamuli, pei o le taʻele faitotoʻa. I le tulaga o le tutuli glazing, o le faʻavaʻa faʻamatalaga ua aveʻesea e faʻaaoga ai chisels ma mants.

Le mautonu laupapa amata

O vaega ma mea lilo o avanoa o loʻo vaʻaia o loʻo vaʻaia i le ogatotonu ma toʻila mai i latou mai le fanua o le fanua i le mauga poʻo le Lomik. Ua aveese le fao ma fao. O vaega e le masani ai o loʻo faʻaputuputu ma faʻaseʻe lemu ma aveese mai le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Cloeds ufiufi ma ou lava lima mai le at i le z

Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

PVC Ballcony poloka

Ituaiga o PalCy Windows ma faitotoa

Faapipiiina o faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamalama i aso nei e mafai ona maua mai i le tolu ituaiga o fausaga:
  1. Alumini mamanuina o le tasi glazing.
  2. Ata laupapa.
  3. Pvc balkany poloka.

Alumini e tasi le ata glazing

Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

O le Badcon Alminim fausaga e iai se foliga manaia tele. Faʻafetai i se faigofie faʻamatalaga, glazing mafai ona nofoia se vaega tele, lea e maua ai le sili atu le malamalama o le potu lata mai ma le faapaologa.

Teuteuina o fale malolo o fale nofomau ma glazed logginia poʻo le faapaologa.

O ia togafiti e fautuaina e faʻapipiʻi ai ma le tele o le le mautonu o le faapaologa poʻo loggia.

Laupapa laupapa ma faitotoa

Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

O se tulafono, o le fausiaina o le faitotoʻa o le faapaologa ma se faʻamalama mai se laʻau e le o le leai o se tasi. Ae peitaʻi, e te iloa, o le laʻau e mafanafana ma o le mea o loʻo i ai. Faamalama ma faitotoʻa tala mai le aumaia o a latou lapopoa lapoʻa i totonu o le potu.

PVC Ballcony poloka

Mauaina o uiga lelei e pei o le malamalama o fausaga, maualuga maualuga le maualuga, faigofie faʻapipiʻi, pvc poloka e sili ona lauiloa ma tele.

Laupapa laupapa ma faitotoa

PVC Fuafuaga e gaosia i fale gaosi tulaga i luga o le faavae o fua na faia e le sui o le gaosi oloa. O se tutoʻatasi o le faitotoʻa o le pa puipui o le tino ma se faʻamalama e mafai ona sefeina 20 - 30% o tau atoa. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻiina o le 'apamemea poloka, vaʻai lenei vitio:

Tuʻuina atu o le poloka o loʻo faʻapipiʻiina. E manaʻomia lea e faʻatautaia le saʻo ma le lelei o le fausiaina Fonotaga.

Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

Galuega sauniuni

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina o fausaga, e manaʻomia le faia o se numera o le sauniuni e galue ai:

  1. O le faʻamalama ma le faitotoʻa o loʻo faamamaina mai lapisi ma palapala. Faia ni tapolo ma pote o se taunuuga o le faʻaletonu galuega e maeʻa faʻamaufaʻailogaina ma le sima sima.
  2. O le mea e potopoto ai poloka poloka i ni vaega. Mai le Glashed Fitu Shic Comply Storassassassassards ma aveese le tioata.
  3. I le tulaga o le faʻavae o le faʻavaʻa faʻataʻula i totonu ma faʻapipiʻi Papatusi. Afai o le faʻamalama poloka e iai le vave o le stash, ua aveʻesea mai le teas ma faʻasaʻolotoina mai le ventiplation system.
  4. Faitotoʻa faitotoʻa aveʻese le auala lava e tasi e pei o le faʻamalama matala. I le tulaga lautele o le faitotoʻa 'ou te faʻapipiʻiina Papatusi.

Faapipiiina o se poloka poloka mai le PVC

Faapipiiina o se palasitika faapaologa faitotoa

A maeʻa le galuega sauniuni saʻo i le faʻapipiʻiina o le paina o le faapaologa ma le faʻamalama.

  1. O le faʻasaoʻuga palasitika o le faamalama ma faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o pamu saunia, aloese mai le le tumau kesi ma lagolago.
  2. Faʻaaogaina se tulaga, o le tulaga faʻa-le-tulaga o le PVC o le PVC Verming e sili ona fetuunai.
  3. Uma loming pepa e mausali ma fale moe i puipui o puipui.
  4. O le va i le va o le pito i lalo o le pito i lalo ma le perstratel ua mautu ma palasitika kesi.
  5. I le tulaga o loʻo i ai, o le faʻavaʻa e ala i le faʻaumaina o houra e faʻataʻavaleina e se tagata e leai se tagata i le puipui ma i le perstredal o le malologa ma sikoa o le fale.
  6. Faapipii le tioata ma faʻasaʻo ma palasitika faʻamau.
  7. Afai o le amataga ei ai se mea amata a o loʻo faʻapipiʻi i luga o le matasele ma e fesoʻotaʻi i le ventiplation system.
  8. O le faapipiiina o faitotoʻa o passcmon mai le PVC e faʻatino i le faʻasologa lava e tasi.
  9. O le poloka faʻapipiʻi e mulimuli ane faʻamaonia i le saʻo o lona tulaga, o le tautuaina o le tatalaina ma faʻatautaia masini.
  10. O avanoa uma ma avanoa e tumu i le kilia o Aam.
  11. Faʻapipiʻi le Windows ma le puleaga. Faitau atili e uiga i le mutiaina o le BadCy Block Block mai PVC vaai i lenei vitio:

Uma o puipui uma ma le taualuga ua tapunia ma le palasitika ufiufi. Faʻapipiʻiina se poloka o le PVC e aoga tele mai le tele o tamaoaiga ma aʻoaʻoga manatu.

Faitau atili