Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Anonim

O se uiga uiga o le masani i totonu o le masani ai o le puipui ma vensels. I le galulue faatasi ma isi mafuaaga o loʻo fofo, latou te mauaina ai ata fou. O mea alofa tele i luga o le Mono-7sion i le tele o le malosi. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai lava e faʻamamafa ai le sitaili poʻo le lanu paleti, ae ia faʻailoa ai foi ni sone, e taulaʻi foi i ni vaega o le potu fuafuaina.

O totonu o soʻo se potu i totonu o le fale e mafai ona faigofie, matagofie ma alofaga pe a faʻataʻitaʻiina le toniga o le a le mafai ona avea ma mea fou o le ai ai. Faʻapea foi, o le tuʻutugatatau o le manatu e oʻo i le tusitusi i luga o le filifiliga o le paolo.

Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Lelei tele Italia monogram

O foliga o le pepa puipui ma se ata puʻupuʻu

O le mamanu o pepa puipui ma VeNsels o se mamanu mai le tuʻufaʻatasiga o elemene ma lamolemole laina, o loʻo fai ai leo o le pesega. O lenei ituaiga o mea teuteu e aofia ai ni fatuga. Ua manatu o loʻo faʻailoga o le poto masani ma le faʻafiafiaina o le olaga ma faʻafiafia, peitaʻi e le gata i sitaili o aso nei, ae o le faʻamalosia foi o sitailima. O ata filifilia filifilia lelei mo Wallpaper e faia ai se taua tele mo le mataala manatu o le nofoaga.

Tele taimi e masani ai, o ata faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia i totonu o le potu mamanu e se faʻaaliga. I totonu o le potu malolo, latou i luga o le puipui ma le TV poʻo se mugala, o potumoe, e iloga i le moega, ma i le umukuka - o se nofoaga e 'ai.

Ina ia avatu ni tuaoi manino, o le ata, faʻapupulaina le lalelei ma le poto o le matata, masini lelei, faʻavae, bomuttes, o loʻo faʻaaoga i ai ma le vaniva, o loʻo faʻaaogaina ai le eletise. O le tuʻufaʻatasiga o puipui ma isi mea o loʻo i totonu e matua aʻafia ai foʻi le aotelega o uiga faʻapitoa. E taua le filifilia o meafale mea faʻatau ma ni mea e iloa ai mea e pei ona aofia ai ata tutusa.

Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Malamalama i totonu o le potu malolo

Mea lilo o le Tuufaatasiga

Sei o tatou mafaufau i tulafono faavae mo le tuʻufaʻatasia o pepa puipui o loʻo iai ma vensels, faʻatagaina oe e faia se atoa-fāina. O nei tulafono o loʻo faigofie ona faigofie, ae o loʻo usitaia ia se taunuuga sili ona lelei.

Ina ia mafai ona vaʻavaʻaia le monogram o loʻo vaʻavaʻaia i totonu, e iai tulafono o loʻo faʻaalia i le aotelega o le ata o le potu:

  • O le fesuiaʻiga o mea masani o mea e mafai ai ona fetuʻunaʻi le avanoa, afaina ai le faʻaaliga vaaia i le maualuga o le taualuga ma le tele o le potu. E ala i le faʻatonutonuina o le mafiafia ma faʻaalia o le mamanu, lamolemole o laina, lanu fofo e mafai ona faʻaalia i le avanoa.
  • O ata pamu ma ata pupula ua atoatoa "uo" i le maa ma fafie.
  • O le tuʻufaʻatasiga o le monogram ma se fasipepa ua faʻaaoga e o loʻo i ai i tagata fiafia tele. O le mea teuteu e filifilia e le le taua, ma le auro-faʻapipiʻi poʻo siliva uila.
  • O lanu tetele ma lanu pupula e le aoga mo potu laiti. Latou te pasi mamao, ma e itiiti lava sina potu.
  • Pale, e tau le mautonu malamalama malamalama o le a le mafai ona feagai ma le galuega o le faʻasaʻoina o le ituaiga o le potu poʻo le faʻaleleia o le avanoa. Mo le faʻasaʻoga, o se faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina mo nisi o puipui. E le gata i lea, o ata na faaaoga i le pepa puipui e tatau ona auiliiliina ma totonu o mea.

Tusiga i luga o le autu: lesitala o le laupapa i le potu moe, puipui ma isi lima (ata)

Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Lanu vaivai i le tini o le ofisa ofisa

  • Pepa puipui ma luma lanu pouliuli pe eseese lanu o le ata, o se faʻataʻitaʻiga, uliuli, e le mafai ona faʻapipiʻi i luga o potu laʻititi. Ma le isi, O se talia o ia lava e le manaʻomia aua le faʻaaogaina pe a leai se avanoa e faʻaopoopoina ai le faʻaalia o tulaga faʻapitoa o vaega tutusa. E tatau ona totogi faʻapitoa i le fuafuaina o le malamalama i totonu o le potu.
  • Paʻepaʻe Paʻepaʻe Pearm i se ata faʻatusa foliga foliga talafeagai pe a fai o loʻo makaina lelei ma lava le malamalama.
  • E masani lava ona i ai i le mamanu, o le mafanafana o le pepa puipui o lo o faaaogaina. Avea o latou lava matagofie talaaga mo le emo o le tulaga le masani ai manatu o manatu. Ae i le taimi lava e tasi, tuʻu le avanoa e sui ai le lanu tali atu i le talosagaina o tagata e ona o le faʻaaogaina o pepa puipui i lalo o le ata. Ona o lona fausaga, e oʻo lava i se monophonic o loʻo foliga mai e leai se aoga ma le matagofie.

Faʻaaoga i potu eseese

Mafaufau i le Wallpaper ma le Vensels i totonu o potu eseese. O a ni mea taua o loʻo i ai i la latou fuafuaga, pe faʻapefea ona filifili le lelei faʻaaogaina o lenei mamanu i luga o le pa puipui.

Potu moe

O le potumoe o se nofoaga e malolo ai, o lea o le aotelega o lagona o le potu e tatau ona faʻatulaga uma malologa ma le faʻamafanafanaga. O le faʻamaumau o le pito i tua o moli malamalama ma se faʻaulu, ae faʻaalia manino mamanu ua aumaia. O le potu malolo lelei atoatoa e manatu o le lanumoana, pi, samasama, lanu piniki. Mo teuteuga talafeagai lanumeamata lanumeamata, efuefu, lanu enaena.

Aitema mai i tamaitusi ma mea e tatau ona toe faia le paolo seti i puipui. E mafai ona faʻapipiʻi, pupuni, teuteu o aluga ma se ata faʻapipiʻi. Ae o iina o loʻo i ai se lamatiaga lea e tetee atu ai i le ituaiga masani o lomiga o ninii, lea i le tulaga lautele o le a mafua ai feeseeseaiga. O le mea lea, o meafale ma moli e tatau ona manaʻomia le faʻaaogaina o le atoa lagona.

Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Malulu, mimiti i le mamanu o le potumoe

E le tatau ona galo ia i tatou le aafiaga o le ata i luga o le tele o le potu. Mo tamaʻi potumoe e le tatau ona filifilia tele, faʻapipiʻi monogram. Peitai, ma le saʻo le faaaogaina o faʻata ma le lanu malie, e oʻo lava i lenei faʻaletonu e mafai ona nana.

O le itu lona lua o le potumoe e faʻaaoga ai le vensels o le pipii o le counpaper e le o le puipui uma, ae o le tufatufaina o se sone o se sone. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o le ata o le moega poʻo le faʻaaogaina o le lolomiga i luga o le puipui i tua o le faʻapitoa na faia ni geno. E taua tele le soona fai o fata ma ituaiga o mea uma ina ia aua neʻi latou polokaina le ata faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: 50 Ata o Alamanuia Faiga Lomps

Potu potu malolo

O mea laiti i totonu o le potu malolo ua mamanuina e faʻamamafa ai le ofoofogia o le totonugalemu, ia e i ai le faʻamaoni, arsistocratic ma fiafia. Lenei e sili le faʻaaogaina le faʻaogaina o le pupula, faʻatafunaina foliga ma le le masani ai le masani ai o auro poʻo siliva. Faatasi ai ma vaega manatunatuga o le potu, latou o loʻo i luga o puipui uma, ae e sili le filifilia o nisi sone. A o le kamupani leoleo, tasi-photon filifiliga e talafeagai mo monogram poʻo ni sui tauva ma le le mautonu.

O le masani ai, o le pa autu o loʻo faʻaalia i totonu o le potu malolo, lea e taʻalo ma laina eseʻese. O se tulafono, i lenei vaega o loʻo i ai le magalafu poʻo ni taʻaloga televise. I se faʻaopopoga, o se tagata sese e foliga manaia i ituaiga uma o mafaufauga ma meaʻai, ma le itu mo faʻafiafiaga ma faitauga e sili atu le toʻafilemu.

E le manaʻomia ona ou vaʻaia manatu i luma o faʻamalama ma latalata i faʻamalama matala. O le tele o taimi o le a latou le vaaia, a o latou manaʻomia le televave o le moli. Mafaufau ma le faaeteete i le nofoaga o malamalama malamalama, e mafai ai ona ausia le lagona o se potu apamemea, aemaise lava le nofoaga mafiafia.

Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Sili atu i totonu o le potu malolo

E manaʻomia le potu malolo e aua le faʻaalu ma le meaafale meafale ma mea faigaluega. E leai ni ata i luga o ata o ata mamanu. O le lagolagoina o le aotelega o mataupu o le faʻavae o le faʻavae, o le a latou foliga laʻititi ma le faʻaʻeseʻese ma le le o latou nofoaga.

O le filifiliga a le pupuni e sili atu le taofi i le anophonica faaupuga. O le paolo ua filifilia, tulei i fafo mai le lanu o le totonu o le totonu.

Umukuka totonu ma le faʻaaogaina o le monogram

I totonu o le umukuka, o puipui puipui ma monograms e masani ona faʻaaogaina. I le avea ai ma tulafono, o sea fuafuaga e talafeagai mo umukuka sipai ma faamalama tetele, o se potu lautele, vaeluaina i totonu o le fale faigaluega ma fa 'aiga potu. E i ai i totonu o le i ai o mea tetele laupapa laupapa, o le tele o mea e sili ona lelei i se sitaili e tasi, faʻapea foʻi ma isi foliga.

Ae peitai, o loʻo teuteuina pea le umukuka faʻaonapo faʻaona gata i monogram. O le galuega i luga o le poloketi e sili atu ona faigata i filifiliga faʻataʻitaʻi, pei ona manaʻomia le fuafuaina lelei o vaega uma, le i ai o mafuaʻaga talafeagai ma teuteuga mai le ie.

Mataupu i luga o le autu: mamafa-Na o ia Servo: Sootaga poloaiga

Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Uluai mamanu o le umukuka i se fale tumaoti

Pepa puipui e masani ona faia i le vaega 'ai. O sea gaioiga o le a tuʻuina atu le fou ma le le masani ai o le tuʻufaʻatasiga ma meaafale o loʻo aofia ai elemene na fausia ai, pe mai fafie. E le gata i lea, o ituaiga uma o fesuiaiga ma le lanu e taliaina, ae e manaʻomia le amanaia o foliga o le potu.

O le pepa puipui e le talafeagai i le nofoaga faigaluega, o lea e tatau ona e vaʻaia le tapenaina o le sili atu masani filifiliga: Faʻamaeʻaina o le ogatasi ma pane o loʻo i ai i lanu e tasi o loʻo i ai i le tutusa lanu o loʻo i ai i lanu e tasi o loʻo i ai i le tutusa lanu o loʻo i ai i lanu e tasi o loʻo i ai i lanu e tasi o loʻo i ai i lanu e tasi o loʻo iai foliga matagofie. O le taliaina o le a lagolagoina le lelei o le uiga o le masani masani i le potu aoga. Pupuni, tuupoo, o le lipine, e tatau ona o gatapo papa ma le ata i luga o le pepa puipui.

Foliga o le fola o le alatele

E tele taimi o fale o le auala e le eseese ai e le lautele ma le manuia malamalama. O le mea lea, o le puniti e tusia i carridors ma auala o auala e faigata tele ona fuafua lelei e aua le finau lelei i le avanoa.

Wallpaper ma vensels ma latou faʻaaogaina i totonu o potu eseese

Siva masani o le alatele

Peitaʻi, ma i ai se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tuʻuina atu i se faʻailoga, e tatau ona tuʻuina atu i le malamalama o le faʻapipiʻi o pepa puipui. Masani foliga pei o le glossy poʻo le auro o loʻo aofia ai faʻatasi ma teuteuga i luga o puipui i luga o puipui.

Wenzels mo le potu o tamaiti

O loʻo le fautuaina e tagata tomai faʻapitoa le faʻaaogaina o ata o le fualaʻau o meaola i nofoaga o tamaiti. E sili atu latou talafeagai mo tagata matutua manatu. I se faʻaopopoga, o le sogaoluaga o laina ma faʻalavelave e le mafai ona afaina ai le gaioiga a tamaiti laiti, faʻaosofia le lagona, mafua ai popolega popole i le taimi o moe.

O le faʻatulagaina o lona fale, e manaʻo uma i ai tagata uma ia maua le mafanafana ma le filemu o se faʻaiuga, ia ausia le siosiomaga o le toʻafilemu ma le mafanafana. Afai o le mea taugata masani foliga o fale mautotogi e mafua ai lagona o le faʻamalieina o le fale, ona faia ai lea o lea fausaga e aunoa ma se faʻailoga taua. Ole lanu saʻo ole Fofo Folafolafofoga ma lelei le lolomiina o le a fesoasoani i le foia ai o galuega.

Faitau atili