Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Anonim

Talu ai nei, ma faʻataʻitaʻiga o faitotoʻa e matua lauiloa lava. O le latou faigofie tele o se auala e tatala ai itu auai. O lea la o le avanoa o le potu e faʻasaoina, e sili ona fetaui i tamaʻi fale mautotogi.

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Faʻaleaogaina le faitotoʻa faitotoʻa.

Ou te manaʻo e matau o le faapipiiina o faitotoa o ata lafoia e talafeagai tele ma le faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima, ae faʻataga foʻi le sefe o tupe, ae e le gata ona sefe. Ae a o le i alu i le faʻapipiʻiina lava ia, e manaʻomia le tagofia o ni manatu.

O a faitotoa o le ata?

Moni faitotoa faitotoʻa faitotoʻa. O faʻataʻitaʻiga uma e iai ona lava uiga.

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Fai mai le faitotoa.

  1. Eseesega i mamanu. O lenei o ni ituaiga o palu e fausia e le ituaiga o le tatalaina: tasi-B duplex (faʻaititia i le valu scaces), gedius ma harmonica. Fuafua i le ituaiga o le mauaina, o oloa e ono i ai le eseʻese numera o le faʻaseʻe o le au vaʻa, o talimalo i taʻiala (latou foliga e faʻalagolago foi i luga) I nisi o tulaga, o se faʻaopopoga e manaʻomia le lelei ma le platbands.
  2. Mea mo gaosiga. A fuafua e faʻapipiʻi se faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima, e tatau ona e filifili i mea e faia ai. Aisea e taua tele ai? Ioe, talu ai e faʻalagolago saʻo lenei mea i le ata o faʻailoga, o latou foliga ma manaʻomia le numera o le au fai togatogo. O le mamafa tele o le oloa poʻo le tele o ie, o le tele o faʻaʻautama lea, lea o le laʻau na tufatufa atu i le fausiaina. Afai o tioata poʻo le tioata o faitotoʻa mai le faʻatusatusaga o le a aveina, ona latou te manaʻomia se isi taʻiala maualalo. I se faʻaopopoga, o i latou lava e mafai ona i ai se eseese o mea faʻapipiʻi, aua o mea leaga, o le sili lea ona faʻaeteete i le tatau lava ona faʻatautaia. Uma le tioata tutusa oloa o loʻo faʻaogaina i luga o paʻu lapisi i luga o faʻapipiʻi.
  3. Faapipiiina ma ona ituaiga. I le tele o itu, o le faʻasalalauga e faʻalagolago i le galuega. Ioe, e fetaui lelei o sea sea e talafeagai mo ni tamaʻi fale ma fale tele. Suia o le le mautonu lomiga o le faitotoʻa faitotoʻa, i le lumanaʻi e mafai ona e faʻaaogaina le avanoa e faʻasaoina ai se sui.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faaleleia o le faapaologa i Khrushchev Fai oe lava: O le uluai mamanu o le masani ai

Mo se tamai avanoa, o se tasi pe lua pe lua fua oloa o loʻo faʻapipiʻiina, e faʻapipiʻi atu i se mea teuteu faʻapitoa i luga o le faitotoʻa. O sea fuafuaga o le a na o le teteʻe atu i ai.

Ma le isi, ma le fesoasoani a nei mea faʻaseʻe atu, o le potu e mafai ona vaevaeina i totonu o sone. E ui i lea tulaga o loʻo mafai ai e faitotoʻa a le faitotoʻa ona faʻataunuʻuina le matafaioi o le Vaega i totonu o le Statition I totonu o le Setete o le Setete, ma o loʻo tuʻufaʻatasia e le tulaga talafeagai le potu atoa. I totonu o lenei lima o loʻo avea ma taʻiala e masani ai ona faʻapipiʻi i le taualuga.

Afai o le faʻaʻaisa o faitotoʻa i le malaga atu i le Pa na faʻaaogaina, ona faʻapea lea o lenei filifiliga le faʻapipiʻi o se faʻapitoa mamanu. Na te faia le ana i le auala e mafai ai ona "nana".

A uma ona foia uma fesili, e mafai ona e faʻatau faitotoʻa. O tagata atamamai ua fautuaina vave ona e mafai ona o le tasa ma taʻitaʻi foi, o masini uma ma fale e lelei atoatoa. O le a fesoasoani lea e aloese mai le le mautonu pe a faʻapipiʻiina.

O le a le mea o aofia i le seti o faitotoa tioata?

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

O se faʻataʻitaʻiga o se tulaga atoa o le puʻeina o faitotoʻa faitotoʻa.

I le faʻatauina, e tatau ona e iloa o loʻo tofu mata ma ona lava tulaga. O le leai o ni faʻafitauli o loʻo taufaʻamataʻu e faʻatauvaʻa, o lea e sili ona lelei i le tagata faʻatau e siaki le auai i faʻamatalaga nei:

  • Alininim talaaga (2 m);
  • O Rollers (e fuafua lava i le ituaiga o fausiaina ua fuafuaina, e mafai ona taofia latou ma / pe faʻasino);
  • O afifi ua maeʻa ma le faʻatumu mo le faʻaititia ai;
  • Faapipiiina pusa;
  • pusa o fale;
  • Faitotoa bar 40x40 mm.

Ituaiga o palu o faitotoʻa i le tatalaina

Ina ia mafai ona sefe le vaega aoga o le potu, o faitotoʻa ma faʻaseʻe moli na atiae. I le taimi lava e tasi e lua ituaiga o gaioiga: o le tutusa-slitlel (faitotoʻa faitotoʻa (faitotoʻa) ma sliding, faʻataʻamilosaga (harmonica faitotoʻa). Fuafua i luga o le ituaiga, o nisi tomai o le a alu i le palu taʻitasi.

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Tulaga masani o mea i le sliding i fafo-harmonica.

I le uluaʻi faʻamatalaga, e mafai e le faitotoʻa ona maua mai le tasi i le tele o faʻafitauli. Afai o le faitotoʻa tasi pe a matala e mafai ona o ese mai i le puipui niche pe tamoʻe i luga o le puipui, ma le faitotoʻa faitotoʻa, o le faʻagaioiga o le lafo e sili atu le faigata. O sea nofoaga e le sili atu nai lo le tele o le vaa, ao faia le faʻapipiʻi, aʻo le faʻapipiʻiina ua toe faia ina ia o le ogatotonu o le a feʻemoʻe, ma e masani ona tumau le vevesi.

Mau i luga o le autu: mafanafana i le fale e FEAM: Faʻafefea ona tuʻu le fale ma se vailaau o le polystyrey i ou lima?

I le lomiga lona lua, o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo aofia ai vaega taʻitasi (mai le 3 i le 8), pe a tatalaina, gagau i luga o le mataupu o le manuia. Ina ia mafai ona "nana" sea ata, o se mea faʻapitoa e faʻaofi i le puipui.

O ituaiga uma o palu e sili atu ona fuafuaina e sili atu ona fuafuaina mo le lautele o avanoa pe faʻaaoga e vavae ese ai nofoaga e vavae ese ai sone.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni faitotoʻa faitotoʻa?

Ae le i faʻatuina ni faitotoʻa faitotoʻa, e tatau ona e teuina i luga ma mea faigaluega talafeagai, igoa:

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa.

  • Fuaina o le fua faatatau o fua;
  • penitala;
  • faiga le tulaga;
  • O faʻapipiʻi (puipui, maofa, ma isi mea);
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • Atoatoa faaauupegaina le poloka.

E sili ona faigofie le faʻamatala o le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa ile faʻataʻitaʻiga o se tasi seevae tosotogia. A faʻapea e tatau ona e tuʻuina faitotoʻa i ou lava lima ma le tele o vaega o loʻo manaʻomia e faʻatau ai le taʻiala ma mea talafeagai e tatau ai.

Faailoga

Faʻapipiʻi soʻo se mea e masani ona amata i fua.

Tutusa tutusa i le palu faitotoa. A uma ona filifilia le nofoaga, e manaʻomia le tuʻuina atu mo le tagata faʻatau. Aua o lea e lua metotia:

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Fausiaina o faitotoa faasoesa.

  1. O le maualuga o le upega tafailagi e fuaina, pe a maeʻa le mamao i le va o le foloa luga ma le pito i lalo o le oloa, faʻapea foʻi ma le maualuga ua uma ona faʻamaufaʻailogaina i le taʻiala ua maeʻa ona maeʻa ona faʻaumaina ai ma se auala na maeʻa ai ma le faʻatonutonuina o le taiala. O le iʻuga e lua i le tolu taimi o loʻo faʻailogaina i luga o le puipui i luga aʻe o le faitotoʻa, pe a latou fesoʻotaʻi i le laina faʻa-sao.
  2. O le pito i luga o loʻo i luga e mafai ona faia peʻa e siitia le faitotoʻa i le faitotoʻa ma faʻailogaina le laina i lona pito i luga. E faʻailoga le maualuga e manaʻomia pe a faʻapipiʻi le masini gaoioi i luga o le taiala.

E taua tele le alualu i luma le laina faatalalalo, a le o le a musuia le tafia o le faitotoʻa, o le a gaoioi i le tasi itu po o le isi. Ina ia mautinoa o laina o le laina e pulea e le fausaga tulaga.

Faapipiiina taiala

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Faʻamau faʻavaʻa o le pito i luga o le taʻiala: Pa puipui.

Tusi i luga o le autu: liʻoina ma ovals i totonu: 33 ata o le mamanu, o le ata, pepa puipui ma meaafale

O lenei elemene e mafai ona faʻapipiʻi i ni auala:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a te aupito mamana i le pa lava;
  • i le pito i lalo o le pa laupapa faapipii faapipii i le puipui;
  • faʻaaogaina puipui faʻapitoa;
  • i luga o lona alatele lava.

I soo se tulaga, ua faʻapipiʻiina le taʻiala i le laina o laina faalava. I le faʻapipiʻi o faitotoʻa i ou lava lima, e tatau ona e lafoina le auvae ina ia tutu mai le puipui, e aunoa ma le faʻalavelaveina ma le '' '' 'auʻaunaga, faʻaleaganuʻu poʻo isi vaega o le laupapa. E tatau lava ona aʻoaʻoina o le umi o le taʻiala e tatau ona filifilia ina ia o le lua lea o le va fea e masani ai.

Faʻatasiga ma le faʻapipiʻiina o ni masini puʻupuʻu

A maeʻa ona faʻapipiʻiina le taʻiala, o le taʻavale taʻavale ua potopoto. Ma le isi, e faʻapipiʻi le fusi faapipii ia i latou ua fuafua e fesoʻotaʻi i le faitotoʻa. A uma lena, o le tamai mamanu o lo o faaofi i totonu.

O faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga o faitotoʻa faitotoʻa, solomuli mai le pito o le tele o fale. Staples o loʻo filifilia i le aofaʻi i le faʻaseʻe faiga. Afai o le lau o loʻo faia i fafie poʻo le MDF Panel, o le taimi lea o lenei mataupu o loʻo lava 2 fasi.

Faapipiiina ata lafoia

Faapipiiina togitogi-faitotoʻa ma ou lava lima: faʻamalamalamaga taʻiala

Top Guide Tufuina Ata: Courling Stu.

Faʻapipiʻi faitotoʻa, ma o latou lava lima, o loʻo siitia le Tafunaga i le taiala ma toe faʻatulagaina iina ma se mimilo i puipui o le taʻavale saito. Talu ai o le faitotoʻa e mafai ona tele lava itu, mo le taimi lea e sili ai le valaʻauina o se fesoasoani. Faʻaalia le tulaga faʻaulu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le fale i le taimi o le auala e faʻamalosia ai kolots.

Ina ia mafai e le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa, i le tasi itu o le Warven Wall i le foloa, o le na tuʻuina atu, i le pepa o le faitotoʻa filifilia e se ituaiga faapitoa).

Faauma

O le taimi mulimuli i le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le maeʻa o le teuteuina o laupapa, faigaluega ma malifa.

Ina ua maeʻa uma faʻapipiʻi galuega na faia, e manaʻomia le siakiina o le galuega o le fausaga o le fafie. E faia lenei mea, e tatau ona tapunia ni nai taimi ma tatala. Afai e faigofie ona savalia e le tapoleni i luga o nofoaafi ma e le faia ni leo faʻagaaiga, o lona uiga o le faʻapipiʻi e faia lelei.

Faitau atili