Aplon mo umukuka mai le tule e faia oe lava

Anonim

Aplon mo umukuka mai le tule e faia oe lava

Mata e mafai ona fai atu e fai se umukuka apaau ma o latou lava lima, o le taʻele o soʻo se foliga ma o le a oʻo mai le ituaiga? Masalo e leai. O le Puipui o le Puipui E tatau ona sailia ma o le mea moni, ou te manaʻo e maua se umukuka, o lona uiga e i ai se tali matagofie. O lenei miti e mafai ona ausia. E tatau ona e manaʻo e faʻatau mea ma e mafai ona e tuʻuina atu le nofoaga galue i le umukuka ma ou lava lima ma o lena nonoa e faʻataʻitaʻi ai le mamanu ma le lelei.

Tele miti o le faia o se talieleele mai catoric fafie ma o latou lima, ae o nei mea e le taugofie nei. Se tasi postphers afa o le tausaga ae le i faatagaina i latou lava fiafia, tuu i fafo le nofoaga faigaluega i le umukuka ma le sili atu ona aoga. O lenei o le taʻele o ituaiga eseese, ituaiga ma mono sefulu ma le monotonā pe o se faʻataʻitaʻiga mo tagata uma o loʻo faʻatau i supamaketi tetele o loʻo mafai ona faʻasoa atu i luga o le fale. Filifili le filifiliga e te manatu e aoga ma faia se talie i ou lava lima.

Filifili ato

O se mea matagofie o le a faʻamatuʻu o le a tatalaina pe le faʻalagolago tele i luga o le ata i luga o le paʻu, ae o lona foliga, lapoa ma lamolemole. O le Tile e eseese tele. Til 33x60 cm o le a e saoasaoa, ae o se tamai umukuka, o le a sili atu le matagofie o foliga e pei o se nofoaga galue ma le faaputuga o le swed i le va o le au. Tele e fiafia ma fautua i ai ma le mafiafia o le 3 mm.

Ia tatou talanoa e uiga i luga. O le vaega o galuega o le a toetoe lava amoina i aso uma i le loloto vai, o le gaʻo mai o Soup o le a pa'ū i lalo, faʻapaʻu i le tipiina o aano o le a le matagofie. E faigofie ona tausi.

Aplon mo umukuka mai le tule e faia oe lava

Aua le aveina le mapusaga. E matagofie, ae i le lafu o le a maua le gaʻo, o le pefu ma puʻeina palapala. A e filifili ma filifili se paʻu, o le a tumau le faʻatau, aumai le fale ma kuka puipui ma le umu atoa ma lou lava lima.

Mauaina se Tile

O le a le tali mo le umukuka? O le fasi ata lea o se faaputuga, e amata ile slab ma faʻaiʻu i le magoto. Ma le maualuga mai le laulau pito i luga i le auvae loka. Luga o le ipu, o le faaputuga o le a taʻoto i luga aʻe o le upega.

Mataupu i luga o le autu: Iloiloga o potumoe meaafale mai le kamupani shhaura

Afai e te leʻi faʻatonuina meaafale a le katamu a Kamukuka, fai ma le makapi le saʻo i luga o le puipui, lea e talafeagai.

Ua iloa ia oe le tele o lau lapoʻa, fuafua le tele o mea e te manaʻomia ma ave ma se laina. Aua le faʻamoemoe e mafai ona e faʻatau mulimuli ane. Nonoa ma le foliga tutusa, ae mai leisi vaega atonu e ono eseese ma se faatapulaina, aua, faatau vave ma se laina.

Faʻasaina mea faʻatau vave ma ona o le tagata. E tupu le mea e le moe ai le Packled ma o le a maua sau ata eseese, ma le ata. E tupu o le a ou le lafoa le laupepa, ma e le talafeagai ai foi mo galuega.

A e viliina se pu i totonu o le ato e faʻapipiʻi ai le loka. E mafai ona vaeluaina ma manaʻomia se tagata. Mo mafuaʻaga, ia mautinoa e faʻatau isi mea.

Sauniuni mo le Mauga

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tatou mataupu 2 outty, faʻailogaina le latou nofoaga saʻo ma faʻapipiʻi le mea taua. Le isi, e tatau ona e fuafuaina poʻo fea le laina i lalo o le a iai? Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga patino.

Na e faʻatauina le Tile 27x40 cm. O le maualuga o le vaega o le nofoaga faigaluega, o le a e vaʻai - 65 cm, ma le faaputuga i fafo pe e te manaʻomia - 81 cm. i lalo ifo i lalo? Ma afai maualalo i lalo, o le a le tele?

Taulaʻi ile ata o loʻo faʻaalia i luga o le Tile. I se sitaitai faʻataʻitaʻiga i luga o le paʻu, o loʻo i ai se laina faalava i luga. E vaʻaia vaʻaia le avanoa avanoa. O le laina muamua o le a sui e tusa ai ma le laulau pito i luga. E sili le faia 1 i le 2.

Sauniuniga

  1. Na e fuafuaina pe fia le tele o ato e manaʻomia ma faʻailogaina le amataga o le 1 laina. Seti le pa, mai ai ma amata mou. Ave le Hydroec Patrick of Restry ma Tuu se laina faʻapitoa o le tafailagi o le a pasi atu i lenei maʻei o lo tatou maualuga. Fao le talaaga mai le faavaa iina. Faʻaaoga ma ni taʻiala poʻo ni maʻa e sili atu ona faigofie. O le uiga ese "fata" o le a sau i fafo. Na te le avatua ia sili ona maʻoe e alu i lalo aʻo le o le a le faʻaʻaisa. Faatasi ai ma sea pa, o le a faigofie atu i le fetaui lelei o le itu uma o loʻo o gatasi ma faia se masoa.
  2. Olo olo. A e faʻatau se tala i lalo o le paʻu, talanoa mai le tagata faʻatau, lea e maualuga le lelei, lena ma faʻatau. Pe, pe a ia fautuaina se uo na faʻamalosi i le apaʻele ma o latou lima, faʻalogo ma e mafai ona e faʻatau tutusa. E masani lava, o le ogaumu e faʻaaoga mo le muamua o le umukuka puipui.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo se tamai potu potu - o le a faʻateleina le avanoa

Aplon mo umukuka mai le tule e faia oe lava

O tagata fou e masani ona fiafia i le Tile e faʻaaoga le Glue poʻo luga o le puipui? Filifiliga sili ona lelei, faʻaaoga le kulimi i luga o mea uma. I lenei faʻataʻitaʻiga, sa matou tuʻu le paʻu i le pito i luga o le pito o le Papatisoga. O iinei e toetoe lava atoa.

Fuafua pe faʻafefea le tele o le ipu ma o le a lona mamafa, o le a e filifilia le manaʻomia tele o le tele spatila manoa poʻo se selu. O le a ia talosaga kulimi i luga o le puipui. Tile i le faʻataʻitaʻiga e mamafa ma manaʻomia 0,8x0.8 cm faʻaputuputu.

E fautuaina e tagata atamamai pe a fai o le paʻu i luga o le puipui, faʻaaoga kulimi ma luga o le puipui ma i mea faitino ma i a tatou mea o le faʻavae o le nofoaga sima, lea. Faʻaaoga le kulimi i luga o le puipui ma se manifinifi vaega, spatula e aveʻese tele ma faʻapipiʻi mea. E masani ona tatou amata i le itu tauagavale ma agai i le itu taumatau.

Muamua kelu i le itu tauagavale. Ave le tulafono ma fetaomi atu i le vaalele o le "moli" ma 1 faaputuga. Teisi le tulafono ma fetuunai le tasi vaalele.

Mataʻituina le nofoaga o le pile o loʻo faia ai le tulaga. Talafeagai tulaga - 60 cm umi. Lolomiina 2 Tiles? E mafai ona e mautotogi se tale "moli". Faamama le nofoaga mai kulimi.

Faatoloto le Tile, siaki tonu pe a faʻaaoga le tulafono. I le faʻapupeina o le paʻu, tulaga i luga o le muamua ma faʻasaʻo le faʻaaogaina o le tulafono, pe a manaʻomia. Aua le popole, o le a e faia e faataatia ese le galuega i ou lima.

Foliga

E te fiafia i se mea manifinifi i le lisi? E le o se fesili, faʻatau. Ae i lou umukuka, o le a pepelo ma ia foliga ese. Ae ui i lea, e manaia le galue malosi ma tuu se tagata faigaluega i ou lava lima. A amata ona e faʻataʻoto le Tile, o le a e maitauina e ese mai i le isi tele. O lenei mata mata na faʻatautaia, faʻateleina pe faʻaititia ai le uam i le va o pou.

Mo le manino, mafaufau i le auala i luga o itu o tagata o tuaoi. Afai e te fealuaʻi uma ma taofi, ona lautele lea, o le a tatou le mafai ona vili le laina, ma pe a fai o le tasi itu e foliga saʻo i le auala. Mafaufau i se mea e fuafua.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se podium ma le tosoina o le moega i ou lava lima?

Muai-faʻapipiʻi i le puipui. Tu i luga o le saʻo. Ae afai e te manaʻo e tuu le 1 tuli i luga, ona o le eseesega i le tele, o le pito i luga o le a foliga le le mautonu. O le mea lea, ia fai a le mea, faʻaofi i le va o le faaputuga ma le faaputuga o palasitika o lapisi. Mai le loloto o le mea e te faavau ai lea o le kuka, o le a faalagolago faigofie pe pa'ū le nonoa.

Tuʻu la tatou tulaga i luga o le 1 laina ma o mai e oʻo i le faʻaupuga. Faʻaputuputu lona lua i le auala lava lea, ae le faʻaaogaina le aʻoga, ae lava palasitika palasitika. I le faʻataʻitaʻiga, o le ma le mafiafia o le 1.5 mm na faʻaaogaina. Afai o oe matua matua, ona avea lea o le masa o le 1,5 mm. Afai e le faatofuina atoa, o le o le tele o le a itiiti.

O le auala e faʻaoga ai tagata Saina e faufautua ae le gata ina faʻatagaina le lautele o le faʻailoga, pe a fai e umi se taimi e umi ai le isi. E faʻatatau i le saʻo o loʻo tuʻuina mai i fafo se numera, matou te vaʻavaʻai i tulimanu poʻo le tulaga o le faʻaseʻe o le paʻu i le itu taumatau. Afai i nisi nofoaga e manaʻomia e faʻaalia ai se uaea poʻo se taʻavale o se sikulu, ona tatou faʻaaoga lea o se faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina e oʻo atu i le lua dozen pu, toso. O le Pafu pa o Sfirtter Slowter fafo, e faigofie ai ona toso i luga.

O le faʻapipiʻi o ato i luga o lefu, o le ae manaʻo e faʻaitiitia teisi atu nai lo le amataga. Ia faia lenei mea, faʻaaoga se taʻavale i totonu o le pale ma le taimane feololo. E mafai ona e faʻaogaina le Greinder o loʻo i ai se Diamond disk. E lautele. E talafeagai ona o le faʻataunuʻuina o le tele o galuega, pe a fai o loʻo e faʻaloʻa. A faʻapupula le faaputuga i le faletusi, e sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o le tinoʻei vave nai lo luga o le puipui.

Lafoina afu? Ia tu, ma i le aoauli, toso satauro mai i luga o ato ma e te manaʻomia e faʻamamaina le au. Faʻamatalaga o loʻo leʻi tatalaina ma seti le au.

Ina ua mavae le 3 aso, o le taʻele o le a mausali. Vaai, ma na malamalama lelei ai ma le ata i luga o le fale taele e aulelei! E manaia lava le faia i ou lava lima, se mea mo le fale.

Faitau atili