Pilings Rollers fai ia te oe lava ma le crochet. Ata ma polokalame

Anonim

Pilings Rollers fai ia te oe lava ma le crochet. Ata ma polokalame

Manuia le aso!

O le mea e sili ona ou fiafia iai o mea teuteu teuteu. Ou te fiafia tele i ai ma suʻi i latou, ma le papala. E i ai au taupuga uma o se sikuea sikuea foliga ma na o le lua i le ituaiga o lanu lavelave. O le asō ou te manaʻo e taʻu atu pe faʻapefea ona faia Piliss Rollers fai oe lava, - Cylindrical aluga, talu ai nei ua uma ona avea ma sili ona lauiloa.

E masani lava ona latou faia se galuega teuteu ma foliga lelei i luga o le moega po o le shena i totonu o sikuea foliga foliga.

SOEE Pillows Rollers e faigofie tele ona tuu i lalo o le ulu, e mafai ona latou faia le galuega a le ulu o le moega ma le tiga i luga o le nofoa po o le sili.

E i ai le mea faʻapitoa orthofautic aluga. O le Orthopeckic Pillow Roller ua tuu i lalo o le ua, a o le avega ua uma ona tufatufa ma le popole mai le ua. O le mea lea, e mafai ona e aveese le vaivai i le tui ma lalo ifo.

Na fai mai le aufaitau e talanoa e uiga i le auala e nonoa ai se vaega o le crochot.

Pilings Rollers Profives e mafai ona fesoʻotaʻi ma soʻo se ata pei o oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le mea e fiafia iai tagata uma Babumani Square.

O le aso ou te ofo atu ai ni filifiliga manaia se lua mo le ato na aluga. I le auala, o se auala sili lea e aveese ai mea o totoe o le vulu!

Piliwn swaller ma ona lima ma laugutu

Pilings Rollers fai ia te oe lava ma le crochet. Ata ma polokalame

Na ou mauaina lenei manatu iinei >>.

Faavae uliuli uliuli. E moni, ou te le o matua fiafia i lenei lanu. O le a sou manatu e mafai ona suia?

O tagata tauaso ma itu e fesoʻotaʻi mai le vulu o lanu eseese.

Laina i le ata e lua lio, i laina taʻitasi matou te suia le vulu i le isi lanu.

Pilings Rollers fai ia te oe lava ma le crochet. Ata ma polokalame

Faʻaesea, e tusa ai ma le polokalame nei, o le fusi faʻapipiʻi o ofutino uliuli, i ai o le lanu lanu (o loʻo taʻua foi popcorn poʻo le tusi). O le faʻamatalaga o le kolose shishchek e mafai ona vaʻaia iinei >>.

Tusitusiga i luga o le autu: 97 Cross Rushnikov Brerodidery

Pilings Rollers fai ia te oe lava ma le crochet. Ata ma polokalame

Ou te manatu o le a sili atu le faigofie ona faʻaloaloa uma filo filo i laina uma mai le sese itu e tusa ai ma le Jacquard i luga o le fuʻa. O le a sou manatu i ai? Masalo e iai isi filifiliga?

Matou te sopoia le itu o le itu i le itu umi, matou te faʻapipiʻiina le tasi itu taamilosaga o le vaega o le brochet.

O le ufiufi ufiufi mo le aluga o le aluga o le aluga i luma o le faʻapipiʻiina pe faʻatau atu le aluga. Faʻapipiʻi le vaega lona lua.

Ou te manatu o le taamilo i ou lava lima e matua manaia ma faigofie.

Piliw Roller ma lau lava zigzag mamanu

Pilings Rollers fai ia te oe lava ma le crochet. Ata ma polokalame

Na ou aveina le polokalame ma le ata o le aluga mai le tuai o Siamani tusi.

Lenei o se taimi sili ona manaia auala o le koloting.

Matou te amata i le lalagaina o se tasi o vaega o le masani ma faʻaauau pea ona faia le umi o le vaega i se lio e tusa ai ma le polokalame o le zigzag mamanu. Ua uma ona matou iloiloina se mamanu mo le saoasaoa sipika.

Pilings Rollers fai ia te oe lava ma le crochet. Ata ma polokalame

Nonoa i le iuga, o le kellow boller e masani ona sauni ma le manaʻomia e suʻi se mea. O le a naʻo le faʻapipiʻiina o se mea e fesoʻotaʻi ai i le lua vaega o le vaega.

I totonu o le i totonu

Sue se mea i totonu i ou lava lima e le faigata ia faigofie ona suluia. E sili le faʻaaogaina o le kiki o mea.

E tatau ona e tipiina ni vaega uma se lua ma le faʻataʻamilomilo uma, ona seʻi ai lea. E masani lava, o le itu lona lua o le itu o le itu o le a le faʻatumuina pe a uma ona faʻatumu le ufiufi i le flush, peni po o le holofor.

I le orthopedic aluli, buckheat husk o loʻo faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi. Afai e mafai ona e mauaina, o le a avea ma filifiliga sili!

Ae e mafai ona e faʻaogaina se synthetone poʻo se paʻu paʻu. Piliwn swarller mai le paʻu paʻu o le a lamolemole ma faʻalelei. Ma e faigofie ona faia - naʻo le manaʻomia o le liliuina o se fasi paʻu o manu feʻai i se lisi ma faʻapipiʻi i le mataupu.

Faauma PILWW DECODRD Braid po o pulu ese mai filo.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mo tagata nila faia mai i luga o masina

Piliwar Roller faia ia te oe lava sili sili ona manaia mea ofoofogia filifiliga! Ma sili ona taua, sa matou fiafia i le lalagaina!

Manuia le manuia! Aua neʻi galo e vaʻai mai ia te aʻu, o loʻo iai pea le tele o mea mananaia!

Talu ai nei sa ou feiloai ai i se manaia vitio mo le fatuina o ata puipui. O latou tusitala o le fola o bozozo.

Ou te fautua atu oe i lou mafaufau. E ese le masani ai ma matagofie. E foliga mai o aʻu e le talafeagai lava le avea o se tagata tusiata e faia, faʻafilemu ai, e mafai ona e faʻaogaina ni mea o ia te oe.

.E i ai isi a matou mea manaia O fesoʻotaʻiga o aluga mai sikuea ma volumetric lanu

Aluga lanumoana

Fluffy aluga mai le vulu

Faitau atili