E mafai ona faʻaopopoina le sisitema o le profit flingline wallpaper

Anonim

Sa e mafaufau muamua i le potu ma le fliselumine Bedpaper ma ua latou lelava le lanu? E mafai ona toe faaleleia. E tupu le tagata i le taeao ma seiloga e mou atu le afiafi o le afiafi i le galuega, sau i le fale, ma le kulimi kulimi ua vaivai. Ou te manaʻo i se lanu mafanafana ma le totoʻa, ma tusi se mea i luga o le puipui na o aʻu.

Sei vagana ai le valiina o le pepa puipui, e mafai ona e aveese ou pupuni tuai ma tautau fou masani i lo latou nofoaga. Tuu ia fata fata mataina, fiva mo tamai lanu o tagata, e teuteu ai le potu, e pei ona e fiafia i ai ma taʻalo uma i valivali, sau i le ola. Ioe, e mafai ona suia i luga puipui, ae o le a sili taugata ia te oe. E leʻo aiga uma o lona uiga e taʻalo toe faʻalelei i le ono masina uma. Fai se tasi taimi ma e agalelei e saunia mo le tele o tausaga.

E mafai ona faʻaopopoina le sisitema o le profit flingline wallpaper

O le Wallpaper valivali ma le vaa

E taua tele mo oe le faʻatau i le taumatau vali ma faia mea uma mo le taimi muamua, usitaʻi i tekonolosi. Fliseline pepa puipui o le ae valiina ai se mapusaga, e matua matagofie. A uma mea uma, pe a e valiina le laualuga o le nofoaga tele, o le a le mafai ona lolo atu i le scatch ma fao ma pusi ma maile.

E manaʻomia le valiina o le pepa puipui ma o le a latou toe faatafunaina. O tagata e ona o le tele o pusi fai mai o le valiina o le afu o le au fagafao e le avea. I le fale o le a e maua ai le mama ma le faʻamoemoe-faʻatali ma le faʻasologa o le magafagafa, faʻafetai i puipui ma le PLLIZEin mautu faʻavae.

E uiga i le phlizelinovad weepapper

Opepa ma le faavae o le flizelin e tumau ma ua manatu o se filifiliga sili ona lelei mo aiga e manaʻo e faia soʻo i le fale nai lo le faʻatasi i le lima tausaga. E mafai e le tapoleni ona filifili se tasi-photon po o le mamanu, ae i luga o le manaia tulaga. Filifili lou tofo.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o le mamanuina o se lua-potu potu fale e lua 45 sq.m

E ala i laua i le ea ma le susuga, latou te le afaina i tagata. Faʻafefea ona e aʻoaʻo ua teʻena? O lenei o le a tusia i luga o le igoa, gaosi, uiga faʻapitoa o loʻo avea ma fautuaga, e faapenei ona faʻaaogaina e apalai ai i luga o le puipui.

E mafai ona faʻaopopoina le sisitema o le profit flingline wallpaper

Tulaga faʻapitoa na faia e le ata puʻe

I luga o Wallpapers, o loʻo fuafuaina faapitoa i vali, i luga o le gaosiga o le Welsulose Fleber mai Celsulose e faʻaaogaina e se vaega o le vinyl. Ua latou le lava le ea atoatoa, ae avea ma lalelei, mapusaga. E taua o latou vinyl cardper, i luga o le malosi o le fiafia. Tele taimi e masani ai ona vali tagata faʻatau paʻepaʻe pe lanu lanumoana, salati, samasama ma isi moli moli o le tapoleni.

O ia fasi ia e lamolemole i le tagoo atu ma e tatau ona iai. Filifili soʻo se mea e te sau ai i totonu o le potu, o le potumoe poʻo se potu pepe ma se faitotoʻa faitotoʻa. O isi taimi o lenei metotia o mamanu ua faʻaaogaina mo pu umukuka. O le mea autu o le igoa ua filifilia o le vinyl clating. O le mea lea e lelei le piping. Ma, i luga o le muamua vaega o le a mafai ona aoga atili. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e faʻafouina pe faia se isi lanu i le tolu tausaga. O lea ia talosaga vali i luga o le tapoleni e mafai ona 5-6 taimi.

Krasiya matagofie

Afai e te filifili e faʻaaoga le vali i luga o ou fusi tuai, e mafai ona e faia e faʻaaoga ai se faʻaseʻe, Tassels poʻo le sioa. O lea la e te faamamafaina ai le fesoasoani a le pepa puipui ma le mama faʻamalamalamaina o le a matua afaina ai le tulaga o le mafaufau o le aiga atoa.

I luga o le Initaneti E i ai le aʻoaʻoga, pe faʻapefea ona faʻaaoga le vali i luga o le ofe luga, vitio. O se tagata poto masani iinei o mea uma e manino, aua o le pisia o lenei laufanua e tutusa, pei ona e valiina nofoa i le togalaʻau poʻo laʻau i le tautotogo i le tautotogo. Tekonolosi e faigofie.

E mafai ona faia ni isi aafiaga. O lenei mea e manaʻomia ai le faʻaseʻe o se pulumu. Ave se manava tele i le isi lima. Faʻaaoga le vali mea faigaluega, ona fufulu ai lea o le mapusaga ma se maʻei lelei. Faatulagaina le mea lea.

Tusitusiga i luga o le autu: Booten Tuu: O le a se mea e filifili i luga o fafie, faʻapefea ona fesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua i lalo ma ou lava lima

E le mafai ona e oona, ae ave le paʻu paʻu ma avea le vaega o vali ese mai luga, o le a fausia ai foi se ituaiga o aʻafiaga. O i latou e fiafia i le mafolafola luga luga o loʻo filifilia ai le pasa e aunoa ma se mea taua o le mataʻitusi. O lenei e mafai ona maua se avanoa.

E mafai ona faʻaopopoina le sisitema o le profit flingline wallpaper

Le Manaʻomia Manaʻoga i le Faʻalauiloa totoʻa

E i ai le luasefulu tekonolosi pe a mafai ona suia le lanu o papupuni e ala i le faaaogaina o le vali mai totonu. Aʻo leʻi faʻapipiʻiina i latou i luga o le puipui. Fasi ki luga mai le itu sese ma faamago. O le faʻavae o le a vaʻaia malamalama, ma o le maʻa maʻaʻa o le a foliga mai e pei lava o le tele o lemu. Ma o se faʻalavelave e mafai ona maua i le 5 taimi i fafo. Peitai o se mataupu o le lumanaʻi, ma o lenei o le a e filifilia lou lanu e te fiafia iai ma mafai ona vali puipui.

A o leʻi faia le toe faʻaleleia, suʻe se tamai fasi pepa pepa (mo se faʻataʻitaʻiga, i tua atu o le moega), faʻataʻitaʻiina i latou ma vaai, e uiga i lenei leo mo le potu atoa na e mitiia pe o le a vave ona ia faʻatagaina oe? E le fautuaina e le mafaufau o le mafaufau o le faia o le potu atoa i lanu pogisa. Afai e te manaʻo, o le afa muamua o le pito i lalo o le pito i lalo, faʻataʻitaʻiga, i Burgundy, ma le pito i luga o le kulimi poʻo le isi.

Afai o le tapoleni e pogisa, o lea e tatau ona i ai le tele o lanu i totonu o le potu. Tausi lelei. I le faʻaopopo atu i le chandelier i luga o le tele o moli malamalama i le moega poʻo nofoa e tautau le sconce, tuu se moa a moa. Matagofie mea lelei i totonu o le potu o le a fiafia ia te oe i aso uma seia toe faaleleia isi mea teuteu. Atonu e te manaʻo i le faʻagasologa ma e leʻitalata lava ia filifili e faʻafouina puipui, faʻaaoga se isi lanu.

E mafai ona faʻaopopoina le sisitema o le profit flingline wallpaper

Le faʻaaogaina o lanu e lua i le mamanu o le potu

Afai e te faia mea uma mo oe, aua le popole, e leai se mea faigata iinei. E oo lava i se talavou e taulimaina. O le mea autu o le valiina mea lelei mea uma, mafua ai tiga i le fua. A o le i amataina le galuega, faitau pe foliga maualuga-lelei vitio vitio i luga o le initaneti, e sili le aoga ma alu.

Mataupu i luga o le autu: O le pito i luma o mamanu mamanu: missionalm, maualuga-tech-tech, lofituina, aso nei (ata)

Pe o le faigofie o pepa e vali i luga o le faavae o le phlizelin

Ioe, afai e te manaʻo ia i latou ma se faʻaseʻe poʻo se lua lima ma le toʻalua pulumu, aumai le vali. O nei vailaʻau e le o fetuunai mo se faʻafouga o se faʻafouga (Vinyl fusuaga), ae leai se tasi na te faʻasaoina oe. Na faʻaalia e le au fai pisinisi le laualuga o ia Waterpapers i le uluaʻi vaega faʻapitoa. Ma, e tatau ona e faʻatali pe a mago ma amata ona valiina.

'Ai ina ia togafitia uma le vaega o le itu atoa. Ia galue ma le faʻaeteete, lelei ma le alofa. A leai, o vali ese nofoaga o pepa pepa e mafai ona aveese ma mou. Poʻo le vali lava ia lava, e le fetaui i le ono masina, amata ona vili malosi. Tagata tomai faapitoa fautuaina Primer i le tali lava e tasi faalua.

E mafai ona faʻaopopoina le sisitema o le profit flingline wallpaper

Visting galuega ma masani a wallpaper

Aua neʻi galo e faʻaaoga le pa muamua o le Primer Sonia i le matua faʻaititia. Mo lenei faʻamoemoe, soʻo se tasi e talafeagai mo oe i le taimi nei, o le paʻu o le sooupu. E tatau ona e siaki pe o puipui o le puipui e tuaoi ma le puipui i vaega uma? A leai, o le ae manaʻomia e taofi pe tuʻua le manatu o le pisia. Taofi i luga o le tapoleni fou i luga o le 'ai o le fiafia, fai o puipui, ona faʻaaoga lea o le vali. Ona o ai lea o mea uma i le faasologa o le 5-10 tausaga.

I le ala, faʻaaoga vali na o le acrylic poʻo le vai-emlilsion. Afai e te manaʻo e fai se laʻasaga muamua i le taimi muamua, ona faʻaaoga lea o le mea teuteu, faʻaaoga le vaega. E mafai ona e faia oe lava. E le faigata tele, pei o foliga mai e muamua ile vaa. O le mea autu o oe ma tagata o le aiga auai auai i le toe faaleleia na fiafia i le faiga. Manuia ia te oe!

Faitau atili