Robin Hood šešir radi sami: sheme s opisom i videozapisima

Anonim

Svi znaju poznati junak Robin Hood, koji se borio za prava siromašnih, uzela je novac od bogatog i dao u nepovoljnom položaju i siromašnima. Mnoga djeca oponašaju ovaj lik i pokušavaju biti slični njemu. U školama i mlađim skupinama kazališta stavili su kazališne predstave poznatog borca ​​za pravdu kapuljača. Stoga, djeca žele imati odjeću ovog heroja s njima. Robin Hood's šešir se ne uklapa s njezinim rukama i svaki pridošlica će se nositi s njom. Možete povezati i uz pomoć kuke i igala, ovisi o sposobnosti rada s određenim alatom.

Ali osim djece, takvi šeširi su postali vrlo popularni među odraslim ženama i djevojkama, iako je to muški pribor. Uređenje s raznim ukrasnim elementima, šešir se može dati više ženski izgled. U nedavnim sezonama, takvi šeširi su postali vrlo popularni. Kape daju sliku žene romantičnosti, pa će se uklopiti na svaku ljepotu.

Robin Hood šešir radi sami: sheme s opisom i videozapisima

Robin Hood šešir radi sami: sheme s opisom i videozapisima

Ženski model

Šarmantni šešir u Robin Hood stilu odgovara vrlo lako, ali čak i pridošlica se nosio s ovim zadatkom, morate slijediti upute. Opis će vam pomoći s ovim zadatkom, a oni koji mogu plesti lica i nevažeće petlje, nositi se s takvim zadatkom bit će lako. Takve kape plete na dva načina: prvi je s vrha, a drugi je od izazova. Na drugi način ćemo plesti.

Što je potrebno za pletenje:

  • Kružni žbici broj 4, 5 komada;
  • Obični spoci, broj 6;
  • Navodna nalaza 100 g

Mi uzeti pletenje iglice 4 i trebate birati 24-30 petlje, širina bi se trebala pokazati 20 cm. Kada se lopatice regrutiraju, morate napustiti slobodan kraj strida od 20 cm. 14 redaka koje umetnem lica Gumbi za vrh, i na strani lica i Insolne loopera.

Važno je da na početku pletenja petlje, samo trebate pucati, a posljednji za provjeru pogrešne.

Od 15. reda trebamo plesti broj 6 s iglice već, a duljina bi trebala biti jednaka opsegu glave. A već posljednjih 14 redaka leži na tanke pletenje iglice - potrebno je tako da prestati izgleda lijepo. Nadalje na fotografiji gledamo kako bi niti trebale biti smještene.

Članak o temi: Razglednica 9. svibnja s vlastitim rukama u tehnici napitaka s fotografijama i videozapisima

Robin Hood šešir radi sami: sheme s opisom i videozapisima

Ako ne postoji slučajnost, onda je bolje da još uvijek ne leži jedan red i ponovno pokrijte petlje. Sada moramo vezati Macushki. Teme koje smo otišli trebaju biti na vrhu proizvoda. Na primarnim i konačnim 14 pasta preklapanja dodatno regrutiramo više sedam petlji, dok zgrabite dva dijela proizvoda samo za vrh. Bend se povezuje, a krug se dobiva, ne bi trebalo biti rupa.

Dobiveni letteri se distribuiraju do četiri igala za pletenje i pletena pojavna čarapa. Za praktičnost, kruna treba zabilježiti nit druge boje ili oznake. U prva četiri reda ne onemogućavaju. Uznemirujuće petlje u četiri reda ne trebaju. A sada od petog reda, to je da se pretplatite 2 petlje na svakoj iglu. To radimo: 2 Sredinski in-zakoni su na isti način i posljednji, ali za gornje stupove.

Važno je obratiti pozornost na činjenicu da nakon što je petlja nestala, jednaka količina Loopeka ostaje na svim pletenjem.

Nadalje, svi čak i veslači su sačuvani bez izbijanja. Kada dva gumba ostanu na žbicama, onda smo rezali nit i protežu se kroz sve petlje, zategnite i izvlačimo unutra. Ovdje je spremna naša macuškina.

Robin Hood šešir radi sami: sheme s opisom i videozapisima

Robin Hood šešir radi sami: sheme s opisom i videozapisima

Sada počinjemo formirati šešir Robin Hood. Uzimamo čvrsto i okrećemo se prema van, kombiniramo niz pretek i ubod nit koji smo ostavili na samom početku. Da bismo dobili zastop, ne trebamo šivati ​​do samog kraja, ali ostaviti 5 cm. Pogledamo kako je dobiveno izgledati, na fotografiji ispod. Dakle, da je šešir sela je lijep, potrebno je oprati bez hladne vode tako da se linije šire. Dok će se poklopac osušiti, potrebno ga je isključiti.

Da biste ukrasili zaglavlje, na liniji preklapanja, možete šivati ​​vrpcu ili gumbe, kao što je naznačeno na modelima. Takav kap i kukičanje na broj 2,5. Potrebno je plesti na isti način kao i kada pletenje s pletenje iglice, počevši od izazova. U početku, potrebno je plesti gumu u obliku uzdužne trake pomoću stupaca bez nakida. Za lakoću, gornji dio se drži spiralnim ili čak stupcima s ugrađenim reljefnim. Ispada vrlo lijep ženski šešir, koji će naglasiti ženstvenost, šarmantnu i nježnost.

Članak o temi: Giraffe kukičanje s shemom i opis: master klasa s videom

Kako bi se olakšalo problem kukičani, dijagram će biti predstavljen u nastavku, s kojim će biti lako povezati proizvod čak i pridošlica. Glavna stvar je ispravno slijediti upute i možete biti sigurni da će šarmantni šešir biti. Mnogi obrtnici savjetuju korištenje niti u jednom tonu, ali neke ljubavi eksperimentirati i stvoriti remek-djela iz nekoliko boja niti. Ali takva gama voli svima i za početnike treba pokušati vezati jednu boju s niti.

Robin Hood šešir radi sami: sheme s opisom i videozapisima

Video na temu

Ovaj članak predstavlja videozapis s kojim možete naučiti kako plesti šešir Robin Hood s vlastitim rukama.

Čitaj više