Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Anonim

Žena će uvijek istaknuti njezinu glavu podcrtavanjem očiju i linije lica, a takva originalna - kao pilot s dekorom privući će mnogo očiju kao muško i žensko.

Veličina pletenog pilota 56-57. Model je kukičani.

Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Trebat će vam:

100 g zlatne pređe za pilot i 15 g crnog zlata za dekor (70% viskoza, 30% lurex, 50 g x 190 m); Broj kuke 2.5; Veliki ovalni oblik, lanci s crnim sprejom 30-35 cm dugo; Crne perle; prirodno perje; igla.

Model se izvodi iz pojedinačnih dijelova koji su duplicirani daju proizvod s krutim oblikom. Vidjeti dimenzije na slici.

Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Napredak

Vežite zid pilota u krugu, formirajući zaobljeni obris zbog pregleda skupina divergentnih stupaca.

Zabilježite pletenje može biti ovako:

1. red: Stupac s jednim Nakidom (134 str.). Podijelite petlje na pola i označite granice dijela s obojenim nitima.

2. red: * Skupina stupaca bez caida (10 str.), Skupinu polukrutina (10 str.), Skupinu kolone s jednim nakidom (27 p.), Skupina polukrutina (10 str.), Skupina stupaca bez nakida (10 p.) * Ponovite od * do * ponovno.

3. red: Stupac s jednim Nakidom.

Brojevi u zagradama su uvjetni, budući da se izračun pletenja daje na gustoći uzorka povezan s kolonom s jednim nakidom: 24 p. X 15 redova = 10 x 10 cm.

Pletite zidove pilota, izmjena 2. i 3. reda i, ako je potrebno, mijenja broj petlji u skupinama različitih stupova, kao i točno točno u obliku uzorka.

Pridruženi dio je dupliciranje drugog istog, počevši pletenje iz određenog lanca 1. dijela jedan pored reljefnih stupaca. Pripremite se za polovicu horizontalno.

Članak o temi: Parrot iz perli s vlastitim rukama

Sljedeći korak je suosjećanje s dva simetrična detalja dna.

Započnite rad na jednoj strani stupaca s jednim nakidom, pričvršćivanjem duž gornjeg ruba pilot zidova (odmah na dva sloja) i vezati do 5 stupaca s jednim Nakidom zajedno za kutne kosine.

Nastavite s radom, svaki detalj zasebno, kako slijedi:

1. i 2. redove: Skupina stupaca bez caida (8. p.), skupina polukrutina (7 str.), Skupinu kolone s jednim nakidom (6 p.), Skupina nepotpunih stupaca s dva žeraca (5 str.) , Skupina stupaca s dva nakida (7 p.), Skupina nepotpunih stupaca s dva nakida (5 p.), Skupina stupaca s jednim CAID-om (6 p.), Skupina polukrutina (7 p .), Stupac grupa bez nakida (8 p.).

3. red: Stupac s jednim Nakidom.

Od 4. reda: Ponovite 1. i 2. redove. Vezati drugu stavku na isti način.

Gotovi dijelovi povezuju se s kukom s nefitnoj strani, označite tamburinu oba sloja zajedno. Duplicirajte ove detalje s dva slična i priznajte ih s pogrešne strane. U potpunosti ste ispunjeni jednim redom stupaca bez crnog s nizom Lyrexom, obnovom tkanine duž niza spoja dna i zidova. Pošalji pilot i nastavite dekor.

Dekor

Dvorac mjesto glavnih elemenata kompozicije pomoću fotografije ili po vašem ukusu. Okvir okvira za opis:

Pleteni okvir za rinestone.

Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Za proizvodnju dekorativnih okvira, trebat će vam:

Rhinestones, ili Cabochon iz prirodnog kamena, kuka, kao i odabrana u teksturi i boji pređa, usklađivanje s pletenom web pozadinom i naglašavajući ljepotu rinestona.

Korak 1. Prvo, plesti osnovu za učvršćivanje rinestone.

U prstenu od 4 zračne petlje, obavljamo 16 stupaca s jednim Nakidom.

Korak 2. U sljedećem retku, dajte osnovu ovalne konture, ponavljajući oblik rinestone.

Članak na temu: Košarica sa svojim rukama od djevojke za davanje s video

To radimo po izbacivanju različitih stupaca, na primjer, kako slijedi:

1 stupanj bez Nakida, 2 uloga bez Nakida u jednom stupcu s jednom Nakadom prethodnog reda, 2 polu-usamljenom u stupcu s jednim Nakidom, 2 stupce s jednim Nakidom u koloni s jednim Nakidom, 1 stupca s dva ugrađena u Stupac s jednim nakidom, 1 kolonom s jednom cathwood u koloni s jednim Nakidom, 2 polukruti u koloni s jednim Nakidom, 2 stupce bez nakida u koloni s jednim Nakidom *. Ponovite od * do * ponovno.

Osnova može biti nešto manja, ali ne smije prelaziti veličinu zarđanja. Zbog elastičnosti platna i same pređe, baza se proteže do željene veličine.

Korak 3. Zatim stvorite izravno okvir za Rhinestone. Za ono što ste u redu bez dodavanja dva reda stupaca bez kukičanog navoja.

Korak 4. Stavili smo ranije u pletenu odjeću - pravo je spremno! Dodatna fiksacija nije potrebna, zbog elastičnosti pređe. Ako sumnjate u pouzdanost takvog oboda, a zatim položite male šavove oko perimetra, malo ga stegnite.

U ovom uzorku korišten je viskoza pređa s larexom, što je samo po sebi malo vjerojatno i ne zahtijeva dodatni ukras.

Baza s rubom može se također povezati s obične monofonske vune ili pamuka, a zatim ukrašene kuglicama i staklenim okvirima oko perimetra rub i pričvrstiti na proizvod.

Rastegnite lance od učvršćivanja na stražnji šav pile i zaključajte ih. Napravite male četke i Pompon od završne pređe i objesite ih s lancima od zračnih petlji.

Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Sigurno perje ispod pletenog ruba. Dovršite sastav smanjenjem suprotnog zida pomoću perli (pojedinačnih ili skupina od 2).

Uzorak pilula

Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Ako želite šivati ​​pilot, na primjer, od osjećaja, onda je ovdje uzorak klasičnog pilota. Možete šivati ​​divan proizvod za djecu i za sebe.

Članak o temi: Tree Yin-Yang iz perla: Kako zlo prekrasan ukras za kuću s fotografijama i videozapisima

Još jedna mogućnost kukičana

Ovaj model je jednostavniji i stoga se može preporučiti čak i početnike.

Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Općenito, mora se priznati da je kap pilota sada vrlo elegantan trend. Kao primjer, mogu ponuditi ovu fotografiju:

Moderan pilot kukičani s uzorom - kako vezati ili šivati

Video glavni razred

Osim toga, predlažem da se upoznate s video vodičem da plesti zaglavlje pilota iz vicky Coscack u dva dijela.

Čitaj više