Odabir Balkona: Što bolje

Anonim

Odabir Balkona: Što bolje

Za dizajn prozora balkona, rešetki su jedna od najoptimalnijih opcija. Ne prvo desetljeće se smatra vrijednom zamjenom zavjesa. Ako se sjećate priče, onda u 19. stoljeću slijepe zavjese postale su hit interijera, dok su oni, kao ni paradoksalno, ima dovoljno mogućnosti da budu moderne. Što ukrasiti balkon, što odabrati iz razdjelnika LOLAN zavjese?

Kako odabrati žaluzi na loggiji ili balkonu: pogleda

Prvi trenutak, koji određuje izbor sjenila, izgled zavjese. I nisu tako malo.

Vrste lonanskih zavjesa:

  1. Horizontalan , Možda su najčešće instalirani na prozorima balkona. Oni su praktični, udobni i koriste ih vrlo lako.
  2. Vertikalan , Navedeno u takvim zavjesama nalaze se, jer je lako pogoditi, okomito. Prilično je zgodno podesiti protok svjetla na balkonu ili loggiji.
  3. Fasada , Njihova glavna razlika je u tome što su montirane izvan zgrade, što utječe na kvalitetu zavjesa. Vrlo su izdržljivi i pouzdani. A tu su i vrste Louvre Facade zavjese koje istovremeno služe kao zaštita od razbojnika! Budući da se takve louvljive zavjese kombiniraju u krutu fasadu, oni čine plastični prozori funkcionalnije.
  4. Ptica. A to je već dizajn s nabranom krpom s naborima u 2 cm. Koji su minusi takvih zavjesa, tako da je to njihov trošak - oni su prilično skupi. Ali mogu ih izbrisati i lako ih objesiti na bilo koji Windows.
  5. Valjani. I na balkonu, a loggia se savršeno uklapa. Oni nisu tako skupi, a beskonačan broj varijacija privlači još više - nakon svega, s tradicionalnim louvre zavjesama, ne skupaš se.
  6. Rimski. Ali ove zavjese izgledaju spektakularnije do klasičnog louvre. Koje su zavjese bolje prikladne za balkon čvrstog i elegantnog? Funkcionalna, udobna, izrađena od prirodnih tkanina - lana, pamuk, svila. Tako da tkanina ne blijedi pod ultraljubičastom, prekrivena je posebnim sastavom.

Članak na temu: Lijepe kutije to čine sami za spremanje stvari

Odabir Balkona: Što bolje

Valjane rolete ili mini boje - velika opcija za dizajn balkona prozora na sunčanoj strani

To nisu sve opcije kao što možete ukrasiti balkon, postoji više egzotičnije, koje sve više dobivaju na popularnosti.

Blind Blinds: Odaberite ispravno (video)

Bambus ili drvene rolete

Oni su više dekorativniji od funkcionalne, ali ova vanjska privlačnost je toliko impresivna da su mnogi spremni žrtvovati praktičnost radi takve unutarnje ljepote.

Kakav atraktivan bambus i drvene leuvalne zavjese:

  • Prirodna tekstura. Uvijek je u modi, uvijek je lijepa i elegantna, a sada je trenutna tendencija eko-interijera s ovim izborom savršeno pokupljena.
  • Stvoriti raspoloženje. Ovo nije barkod, već pravi naglasak, s kojim se balkon konceptualno mijenja.

Odabir Balkona: Što bolje

Mehanizam podizanja bambusa zasjenjenja nagibi nagib u valjak, što uvelike pojednostavljuje podešavanje i kontrolu

Ali bez nedostataka, nažalost, ne radi - težina takvih zavjesa je znatna, a ponekad dovodi do brzog slabljenja gori. Da, i cijena takvih zavjesa je vrlo visoka.

Koje su zavjese bolje pogodne za balkon i loggiju

Postoji nekoliko temeljnih savjeta koji pomažu u odabiru slijepe.

Savjeti za odabir Louval zavjese:

  1. Nemoguće je instalirati horizontalne tvrdokorne zavjese na klizne okvire od aluminija, jer su takve zavjese vezane za krilo;
  2. Više estetski drugi, mekši i nježniji, zavjese, koji na drugačiji način mogu nazvati valovima, izgledaju sjajno na velikim prozorima;
  3. Ako ponovno odaberete zavjese, morate organizirati dizajne s mehanizmom kaseta tako da se tkanina nalazi unutar zaštitne kutije.

Odabir Balkona: Što bolje

Ako na balkonu imate veliki klizni okviri, odaberite besplatne valjane rolete

Ne zaboravite na glavne funkcije sjenila - to je regulacija sunčeve svjetlosti, regulaciju protoka zraka, smanjenje temperature na balkonu, minimiziranje pregleda balkona je vani, dekoracija balkona.

Članak na temu: Što i kako očistiti palaču kod kuće

Materijali za zavjese lolana

Materijal igra veliku važnost, od kojih su napravljene zavjese u Louvre.

Vrste materijala za zavjese lolana:

  • Drvo. Takve zavjese izgledaju spektakularno, kombiniraju se, možda sa svim vrstama interijera. Važno je uspostaviti dobar prebacivanje sustava koji neće dugo propustiti.
  • Papir. Ovo je opcija za zavjese. Zanimljivo je da je takva zavjesa ne tako teško učiniti ga.
  • Metal. Ali metalne zavjese Louvre na balkonu su odabrani rijetko, ne baš dobro toleriraju loše vrijeme, brzo dosadne i osim. Za njih je potrebna redovita poliranje. Možda je samo ova opcija najbolja za dekorativni balkon.
  • Plastika. A to je definitivno najčešće Louvre Lamella. Važno je da ih sami možete prikupiti i instalirati, pa čak i brinuti za njih je potpuno jednostavno. Istina, jeftini Louvre zavjese će vas razočarati svojom kvalitetom, vidjet ćete da će sami ispucati i žuti.

Odabir Balkona: Što bolje

Lamele tkanine su izdržljivi i praktični. Atraktivne zavjese tkiva i zahvaljujući širokom rasponu boja

Ipak, postoji izbor, a za svaki prozor možete pronaći tako slijepu odjeću. Teško je definitivno reći što bolje. Glavna stvar je stjecati takve zavjese u dokazanom mjestu i zapamtiti da je potrebno brinuti se od prvog dana, ne dopuštajući kontaminantima.

Ugradnja sjenila na balkonu (video)

Dugo vremena, lolan zavjese postale su najbolju alternativu tkanini, a oni se poboljšavaju, dizajner misao postaje sve zanimljivije, a tehnologija izrade roleta čine ih profitabilnijim. Potražite svoju opciju, obratite pozornost na snagu pričvršćivanja i servisiranja mehanizma i koristite duge prekrasne louval zavjese.

Balkon roles (fotografija)

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Odabir Balkona: Što bolje

Čitaj više