Upute za ugradnju plastičnih vrata

Anonim

Nezavisni učinak rada vezanih uz popravke, često zahtijeva znanje o tome kako instalirati plastična vrata. To je potrebno prilikom zamjene bloka balkona, ulaznih ili unutarnjih vrata.

Sva rad se provodi u strogom skladu sa zahtjevima za te strukture i izravno se odnosi na očuvanje njihovog integriteta. Sve manipulacije ugradnje se izvode pomoću određenog alata koji je unaprijed pripremljen.

Prva faza ili početak instalacije

Upute za ugradnju plastičnih vrata

Instaliranje ulaznih plastičnih vrata počinje mjerenja, koja se mogu izvesti sama, ali ako ne postoji povjerenja u vašu sposobnost, bolje je pretvoriti iskusne majstore.

Ako instalirani profil prema njegovoj veličini točno odgovara parametrima okvira vrata, tada instalacija plastičnih vrata neće biti teška.

Upute za ugradnju plastičnih vrata

Zainteresirani za instalaciju ulaznih plastičnih vrata ne samo da se ne samo osiguravaju, već i da ukrasite svoj dom, vrijedi obratiti pozornost na činjenicu da je ova instalacija vrlo slična instalaciji drugih struktura ove vrste.

Koristeći PVC vrata kao ulazni dizajn u kući PVC vrata, potrebno je posebno pažljivo obavljati pripremni rad, od kojih instalacija plastičnih vrata počinje vlastitim rukama. Vrijedno je posvetiti pozornost izravno pripremi vrata. Sve komponente moraju biti:

  • čist;
  • suhi;
  • bez oštećenja.

Sve strane otvora treba pažljivo očistiti od mogućih kontaminanata, dva puta za liječenje površine prajmera i nakon potpunog sušenja za početak montaže.

Upute za ugradnju plastičnih vrata

Prije instaliranja vrata, razmazite drvenih klinova

Ugradnja ulaznih vrata PVC-a provodi se nakon stjecanja strukture, čije dimenzije jamče prisutnost udaljenosti od kutije do zida zida od najmanje 2 centimetra.

Početni rad, prvo morate voditi brigu o prisutnosti dovoljnog broja drvenih klinova. Njihova uporaba uvelike olakšava instalacijski proces. U procesu rada takva će klinovi biti potrebni za usklađivanje visokog kvaliteta dizajna u odnosu na zidove iu skladu s razinom.

Članak na temu: Upute za rezanje stropnog postolja u kutovima

Upute za ugradnju plastičnih vrata

Izbušite rupe u bočnim pločama

Da biste proveli problem, kako instalirati plastične vrata s vlastitim rukama, trebali biste početi s činjenicom da su rastavljeni odvojivim kutije od najviše. U bočnim pločama trebate izbušiti rupe u kojima će se vijci kasnije umetnuti i sada možete pokrenuti instalaciju.

Kutija je umetnuta u otvor i, koristeći drvene klinove, pokazuju ga strogo u smislu razine. Klinovi moraju biti umetnuti tako da oni pružaju učinkovit razmaknicu, čineći kutiju još uvijek.

Osigurati da je prilagodba provedena ispravno, bilo je moguće staviti konstrukciju apsolutno i klinovi će pomoći da ga zadržite u tom položaju, dizajn je fiksiran uz pomoć vijaka pričvršćenih u izbušene rupe.

Druga ili instalacija izravno vrata

Upute za ugradnju plastičnih vrata

Svakako provjerite kvalitetu brda

Kako instalirati plastična vrata? Odgovor na ovo pitanje je jednostavan. Instaliranje konstrukcije potrebno je nakon dodatne provjere kvalitete pričvršćivanja i usklađivanja razine.

Takva se ček izvodi nekoliko puta prije konačne instalacije ulaznih plastičnih vrata. Ako su nedostaci eliminirani, svi se elementi lako kreću i čvrsto zatvorene, moguće je upotrebom montažne pjene, ispuniti sve postojeće utore i ostaviti dok se pripravak nije potpuno zamrznut. Za detalje o instalaciji plastičnih vrata pogledajte ovaj videozapis:

Mora se pamtiti da je uporaba montažne pjene dopušteno za brtvljenje postojećih pukotina, ali je neprihvatljivo primijeniti ovaj sastav kako bi se ispravilo nedostatak ili uklapanjem dimenzija okvira vrata.

Ako je okvir instaliran u smislu i čvrsto fiksiran, ugradnja plastičnih vrata ne uzima mnogo vremena i neće biti mnogo teška. Houging glavni dio na petlji, potrebno je provjeriti lakoću zatvaranja i otvaranja, pobrinite se da ne postoje trljanje i prepreke za slobodan moždani udar. Pročitajte više o montaži balkona Vrata Pogledajte ovaj videozapis:

Članak na temu: Instalirajte prozorske pragove i razajte na padine u drvenoj kući s vlastitim rukama

Onaj koji je pokušao planirati sličan sustav sam, savršeno zna koliko je važno pravovremeno eliminirati sve probleme sve dok se vrata ne počne na vlastitu. Nemoguće je popraviti nešto kasnije.

Čitaj više