Staklo mačevanje balkona: sve "za" i "protiv"

Anonim

Staklo mačevanje balkona: sve

Staklene ograde na balkonu izgledaju prilično originalne i lijepe balkonske ograde koriste se ne samo kao vanjski način uređenja, već i za zaštitu od pada. Takve loggia, balkoni odmah stječu izgled, sofisticiranost i stil. Ograde se sve više koriste u privatnim stambenim prostorijama, apartmanima, uredima, trgovačkim i zabavnim centrima. Dakle, balkon postaje neuobičajeno zrak i svjetlo.

Što je potrebno staklo ograde balkoni

Staklo ograde uvodi određeni doprinos prilikom uređenja fasade balkona i lože. Nabavili su najveću popularnost prije nekoliko godina. U isto vrijeme, staklene ograde savršeno se kopiraju sa svojim glavnim zadacima, bez pretrpanja korisnog prostora. Staklo je jedna od komponenti gotovo svih stilova unutrašnjosti ili vanjštine.

Glavna funkcija staklene ograde je zaštititi od pada s visine. Vrlo često se takvi dizajni mogu vidjeti u trgovačkim centrima, muzejima, restoranima. Staklene ograde mogu izdržati kolosalne operativne opterećenja, dok će svatko reći da izgledaju vizualno vrlo krhak i zrak. No, materijali koji se koriste u proizvodnji obavljaju odlične tehničke karakteristike, a ne gori od uobičajenog metala.

Staklo mačevanje balkona: sve

Prilikom instaliranja staklenih ograda, materijal od nehrđajućeg čelika koristi se, što značajno povećava vijek trajanja vašeg dizajna

Ograde su sada na vrhuncu izvana. Oni su u stanju potpuno promijeniti izgled balkona.

Ovo je pravi nalaz za ograničene prostore logova i balkona. Ostakljenje može biti mat, zrcalna ili prozirna, glatka ili mollar. Čaše postaju popularne i u potražnji za završnim materijalima koji obavljaju funkciju, neupadljivu zaštitnu ogradu i istovremeno daju maksimalnu sigurnost objekta, jer su njihove visokokvalitetne sirovine napravljene, sposobni izdržati mnogo težine i opterećenja.

Članak o temi: Područja primjene GWL lista, njegove veličine i karakteristike

Ugradnja staklenog ograda (video)

Staklo balkon ograda

Stakleni sustavi su visoka čvrstoća i, prije svega, sigurne strukture za balkone i loggia. Posebna pozornost posvećuje se pričvršćivanju.

Mogu se pripisati prednosti staklenih ograda:

  • Visoka čvrstoća i utvrda struktura;
  • Dugi vijek trajanja;
  • Posjeduju antiskvact svojstva;
  • Ne boje se lošeg vremena, korozije;
  • Imaju izvrsnu izolaciju grijanja i zvuka;
  • Ne kaprivno - nisu im teško brinuti se, oprati;

Staklo mačevanje balkona: sve

Ako želite stvoriti ekskluzivni dizajn balkona, staklene ograde će postati savršena opcija

  • Zvučnici u ulozi pune ograde mogu zaštititi od sunčeve svjetlosti prilikom instaliranja zaštitnog filma.

Dizajni su univerzalni. Usklađena je s bilo kojim građevinskim materijalom, stoga nema ograničenja sa stajališta dizajnerskih projekata.

Staklena ograda za balkon je savršeno završen s rukohvatima, okvirima i balasinima od prirodnih materijala, nehrđajućeg čelika.

Zahvaljujući proizvođačima fantazija, možete odabrati mogućnost ograde koja je prikladna u svakom pojedinom slučaju.

Staklo balkon ograda

Staklene ograde savršeno su usklađene s obratim se fasadama s prirodnim kamenom i s elementima za kovanje. Unutrašnjost u kojem je ostakljenje prisutno, uvijek izgleda moderno.

Staklo mačevanje balkona: sve

Ugradnja staklenog ograda za balkon može se provesti neovisno, ništa komplicirano u njemu

Materijal iz kojeg se proizvode ograde - kaljeno staklo, s primijenjenim prozirnim filmom. Stoga nitko ne sumnja u sigurnost gradnje. Koristi se za neke svrhe, oklopno (višeslojno) staklo.

Da biste stvorili individualni interijer, možete naručiti ogradu za balkon i loggia različitih boja.

Vrste ograda

Postoji dovoljno velik izbor vrsta ograda.

Zbog toga ga možete pokupiti za bilo koji interijer.:

  • Klasična staklena ograda (dizajn ima drvene ili metalne police);
  • Staklo mačevanje sa skrivenim zatvaračima,
  • Staklena ograda s točkastim pričvršćivanjem.

Članak o temi: Mjerenje, ugradnja i ugradnja snimra i ulaznih vrata

Staklo mačevanje balkona: sve

Staklene ograde na balkonu izgledaju prilično učinkovito i kreativno. Moderni dizajn neće nikoga ostaviti ravnodušnim

Glavne prednosti ograde - sigurnost i prezentirani izgled. Zbog činjenice da ne postoje neprozirni materijali koji se zatvaraju i nerjeli prostor, otvara se ulični krajolik.

Korištenje staklenih struktura u ograđivanju balkona spasit će izgled fasade.

Zahvaljujući toplinskoj izolacijskoj i buci izolaciji tehničkih karakteristika staklenog ograda na balkonu ili loggiji, čak i kod hladnog vremena, osoba će se osjećati ugodno, zaštićeno.

Monozit za balkone i loggia

U proizvodnji staklenog ograde za balkone i loggia, kaljene naočale koriste se s debljinom od 1 cm ili 1,2 cm. U nekim slučajevima se koristi trostruki, nazvan laminirani staklo. Treba napomenuti da je uporaba laminiranih naočala za ograde prilično novi trend. Prije 15 godina, takav materijal je korišten za prilično prilično visoku cijenu.

Staklo mačevanje balkona: sve

Do danas, većina dizajnera je znatno popularan kod mono-

Do danas, Tryplex se sve više koristi da staklo ima istu debljinu kao i uobičajeno, su visoke kvalitete i imaju dodatne značajke, na primjer, neće letjeti do fragmenata kada su pogodili, formirali udubljenja na mjestu oštećenja. Stoga se koriste ne samo za balkone i lođu, kao metodu ograde, već i za velike fasade, stepenice.

Staklene ploče ne podliježu trajnom vjetru i ultraljubičastim zrakama.

Terasa staklene ograde

Terasa je isti balkon. Njegova je glavna svrha diviti se otvornom krajoliku. Staklene ograde Otvorite punu panoramu uličnog oblika. Konstrukcije se bilježe pomoću nižih profila, talkina, krajnjih i točke.

Staklo mačevanje balkona: sve

Ljubitelji stilskih i modernih interijera će cijeniti ogradu terase

Punjenje materijala - ravno ili zakrivljeno kaljeno staklo, čija je debljina od 0,8 cm-2 cm. Neki vikendica vlasnici zaustavljaju svoj izbor na mat staklenim ogradama, ili na naočalama s uzorcima, crtežima. Ali takav se materijal najčešće primjenjuje kako bi se sakrio od znatiželjnih očiju susjeda koji se događaju na stazi. Transparentne naočale neće ometati pregled.

Čaše su fiksirane u gumenim brtvima, a specijalni klinovi se također koriste za potpore. Terasa se može glazirati ne samo ako je glatka, ali i ako postoje stepped platforme.

Staklene ograde mogu biti besprijekorne. U nekim slučajevima, šavovi su blizu silikonskog materijala, što značajno smanjuje opterećenja koja se javljaju tijekom dugotrajnih vjetra.

Članak: Igralište: Ideje i projekti

Mnogi vlasnici, prilikom instaliranja staklenog ograde na terase, radije instaliraju strukture koje su opremljene rukohvatima.

Staklena ograda na terasi (video)

Ugradnja staklenog ograde, nije bitna za balkone, lože ili terase, izvodi se vrlo brzo. Stručnjaci će moći držati ostakljenje jedan dan. U isto vrijeme, sustav je sklopiv, tako da se uvijek može ukloniti i ponovno instalirati negdje drugdje, na primjer, prilikom prodaje stana.

Čitaj više