Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Anonim

Već smo razgovarali o tome kako povezati rasvjetu u garaži. Naravno, sve je opisano dobro i razumljivo, ali postoje trenutci kada ne postoji mogućnost korištenja električne energije. Može biti njegova potpuna odsutnost ili stalno zatvaranje, u svakom slučaju, to je neugodno. Stoga, u ovom članku odlučili smo vam reći kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje, mi ćemo reći glavne načine i razgovarati o onima koje uopće ne biste trebali odabrati.

Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Što je bolje ne učiniti

Solarni paneli

Mogu se pozvati na moderan način, koji zapravo može donijeti rezultat. Ali ako koristite solarne baterije u garaži - to se može nazvati katastrofom. Samo se sjećamo koliko je prosječna baterija sada koštala kako bi osvijetlila garažu i dobila električnu energiju, za određeni rad, morat ćete platiti za kupnju i ugradnju od oko 5 tisuća dolara.

Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Ovaj se iznos smatra neprihvatljivim, čak i ako stalno nalazite u garaži. Također, moraju se neprestano brisati iz prašine i pratiti njihovo stanje. I naravno, vrlo visoku vjerojatnost da će jednostavno biti ukradeni.

Vjetrenjača za garažu

Metoda je dobra, ali samo u tim regijama gdje postoji snažan stalni vjetar. Da biste dobili električnu energiju za rad instrumenata, trebate vjetar od 6m / s. Slabi vjetar može pružiti osvjetljenje, ali postoje načini i lakši.

Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Solarne svjetiljke

Ovdje samo napišemo dva glavna nedostatka:
  1. Dim Shine.
  2. Stalno treba biti izvađen na ulicu za naplatu, također brzo ne uspije.

Članak o temi: Kako izvesti kalup na zidu vlastitim rukama

Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje: učinkoviti načini

Ovdje ćemo vam reći nekoliko osnovnih načina, svi su ljudi već provjerili u praksi. Svaki od njih radnici, ali ima svoj određeni plus i man, pokušajmo rastaviti svaki odvojeno. Saznajte kako napraviti pozadinsko osvjetljenje vrtnih staza.

Finski fenjer

Ova metoda je prikladna samo za one koji nemaju priliku otvoriti vrata na sunčanom danu. Instaliranje jednostavnog, kao što izgleda.

Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Rezultat daje dobro, ali samo sunčano vrijeme. Ova opcija je tadašnji unaprijed, morat ćete prekinuti zid, a to je već katastrofa.

Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Akumulator

Stara bateriju možete sigurno koristiti na 65 a / h. Povezujemo konvencionalne LED trake za 12 volti ili točkaste svjetiljke. Takvi izvori svjetlosti smatraju se ekonomičnim ako vam je potrebno svjetlo jednostavno uključeno i odmah početi raditi.

Tako spojite vrpcu na bateriju, ne zaboravite promatrati polaritet.

Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Pros:

  • Nije loše svjetlo, ako želite, možete dodati žarulje.
  • Stara baterija je jeftina.
  • Jednostavno spojite jedni s drugima.
    Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje

Minusi:

  • Baterija će morati stalno napuniti, taucing kući.
  • U godini ili dva, on ne uspije.

Generator

Kombinirani sustav garažnog rasvjete

Takav način na koji možemo nazvati najbolje i preporučiti ga za korištenje. Ono što nam treba:

  1. LED traka ili 12 voltnih reflektora.
    Kako napraviti rasvjetu u garaži bez struje
  2. Generator.
  3. Stara baterija.

Suština ove metode je vrlo jednostavna, povezujemo generator i napunite bateriju iz njega. Baterija se povezuje s LED vrpcom i čini rasvjetu, potrebno je napuniti.

Ako trebate uključiti alate, jednostavno okrenite generator i koristite sve pogodnosti. Aplikacije se mogu izumliti još nekoliko ako imate svoje ideje, ostavite im komentar na ovaj članak.

Članak o temi: aluminijski vijenac za zavjese - što popularnost

Svjetlo u garaži bez struje učiniti sami: video

Članak o temi: Kako napraviti rasvjetu u garaži vlastitim rukama.

Čitaj više