Ograde za vikendice iz drva: vrste struktura

Anonim

Ograda - jedva da je prva struktura koja se pojavljuje u zemlji: važno je odmah odrediti granice teritorija. Neki vlasnici grade kapitalne ograde od betonskih ploča, kamena ili cigle, drugi preferiraju krivotvorene ograde, ali najjeftinije, lako proizvodnju i istovremeno prilično dobru ogradu - drveni.

Ograde za vikendice iz drva: vrste struktura

Ograde za vikendice iz drva vrlo su raznoliki u svom dizajnu i izgledu; Možete kupiti ogradu drva (u obliku gotovih dijelova koji će samo trebati popraviti na stupovima podrške) ili ga sami. Najčešći tipovi drvenih ograda su palkol, ulog, živica poprečnih prečaca, rešetku (tweler), tkani. Cofrizopol čini promjer od oko 10 cm na oba kraja oba kraja, odvezenog u tlo što je moguće bliže jedni drugima; Za proizvodnju takvog pristojbe potrebno je mnogo materijala, ali to nije samo čvrsto i čak izgleda strašno, ali i zapravo pouzdano štiti zaplet. Stakatnik, naprotiv - radije simbolički označava perimetar: između okomitog uskih i tankih ploča, prikovan za križanje, ostaviti praznine tako da ograda izgleda više otvorena, a vrh svakog dijela je obično dizajniran kao "valovi".

Ograde za vikendice iz drva: vrste struktura

Živica koja se sastoji od nosača i pečenih ploča ili polova, može biti i čisto dekorativna i funkcionalna ograda (na primjer, ako je zemlja nalazi se u blizini sela, takva visina će zaštititi vrt od obližnje stoke). Ali utkana ili teroda neće postati ozbiljna prepreka za osobu ili životinju; Takve drvene ograde u zemlji bolje su instalirati ne oko perimetra, ali unutar, za oslobađanje pojedinačnih područja stranice (parisader, cvjetnjaka).

Članak o temi: Završni kamen za zidove u apartmanu

Čitaj više