Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Anonim

Unutrašnjost se određuje mnoštvom elemenata, ali služi kao kombinacija boja, kombinacija s svjetlom i distribucijom njih u prostoru. Nosač boje je bilo koja površina i subjekta: namještaj, tekstil kariran na krevetu, plint, vrata skroom i tako dalje. Tamna vrata i svjetlo u unutrašnjosti jedan od glavnih opcija za raspodjelu boja u zatvorenom prostoru.

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Tamna vrata i svjetlo u unutrašnjosti

Tamno i svjetlo

Takva definicija je relativna, ali još uvijek ima vlastite okvire. Apsolutna ekspresija mraka je crna i svijetlo bijela, ali ne i sve je tako nedvosmisleno. Ovdje je važno ne toliko stupanj dubine sjene, koliko je njegova neutralnost. A ta kvaliteta znači sposobnost kombiniranja s bilo kojom drugom nijansom.

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Kombinacija tamnog i svjetla

U svakom konceptu, mraka se ne znači samo crnom, već smeđom ili sivom dubinom. Možete pripisati tamnoplavu i moguću tamno zelenu. Ali crvena nije prikladna za ovu definiciju, jer ima previsok intenzitet i ne može biti neutralan.

Svjetlo možete smatrati bež, zlatno, svijetlo sivo, jer su svi neutralni, ali plavi, ružičasti i zeleni tonovi su pastelni i dolaze daleko od svih nijansi.

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Bež podne

Pod tamnim vratima ima na umu kašlje tamnog drva ili njihove imitacije. Lagani pod može reproducirati ne samo drvenu površinu potrebne nijanse, već i kamen ili čak biti jedna boja, koja je tipična za moderan dizajn.

Uloga tamnih vrata

Tamna boja, posebno crna, univerzalni separator. Bez obzira na Motley postoji soba shema boja, element takve nijanse vizualno dijeli boje i čini prostor strukturalnim.

Članak o toj temi: Dekorativne vaze vlastitim rukama

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Tamna vrata

To je zbog prednosti ove opcije u unutrašnjosti:

  • Krista izgleda elegantno i dovoljno strogo;
  • Tamne boje vizualno uklanjaju površinu, tako da ovaj element vizualno širi sobu;
  • Crna krila u kombinaciji s drugim elementima istog tona vizualno se doživljava kao vrsta kostura prostorije. U isto vrijeme, svi ostali predmeti ne izgledaju tako nezgrapne.

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Smeđi vrata

Funkcija svjetla

Tradicionalno, pod se izvodi iz stabla ili drugog tamnog materijala, budući da je ta površina podvrgnuta intenzivnom opterećenju. I tamne nijanse maskiraju stupanj habanja.

Međutim, lagani seks ima mnoge druge prednosti:

  • Takva velika površina svjetlosnog tona odražava svjetlo, tako da soba postaje svjetlija i percipirana kao prostranija;
  • Zlatni ili bijeli kat - izvrsna pozadina za namještaj i dekorativne tepihe;
  • Svjetlo - univerzalni separator. Ova se značajka uzima u obzir i aktivno se eksploatira u takvom stilu kao i norveški;
  • U kombinaciji s tamnim vratima, laganom tapetom i stropom povećava prostor što je više moguće.

Istina, potrebno je uzeti u obzir jednu neugodnu značajku takvog rješenja - slabost. Lagani podovi moraju se malo češće oprati.

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Tamna vrata u unutrašnjosti

Kombinacija tamnih i lakih elemenata podrazumijeva kombinaciju s drugim dizajnerskim predmetima.

Razmislite će imati puno - od boje pozadine do nijanse postolja.

  • PLINTH je element koji može skrenuti pozornost i vizualno otopljenu u pozadini laganog poda. U sobama s niskim stropovima i velikim brojem namještaja, bar je vrijedan odabira kontrast prema podu i podudaranje boja s unutarnjim vratima. Dakle, on vizualno odvaja pod od zida i učinit će prostor jasniji. Svijetla opcija je prikladna za sobu s svijetlom šarenom shemom boja. Na fotografiji prikazani su tamni vrata i dno i svjetiljni poda.
  • Prozor - dizajn prozora i vrata moraju se izvoditi u jednoj shemi boja. Bijela prozori i tamna krila kategorički međusobno nisu prikladne, tako da materijal prozora mora oponašati tamno drvo. Djelomično ispraviti ovaj položaj mogu tamne zavjese, ali to nije najbolja ideja, jer su zavjese inteligentne za korištenje kao kombinaciju osnovnih boja sobe prostorije.

Članak o toj temi: Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

  • Boja pozadine ili žbuke definira glavnu mogućnost takve kombinacije. Light Wallpaper, svjetlo i tamna vrata omogućuju vam vizualno povećanje prostora. Uz veće područje sobe nema potrebe za to, a možete sigurno kombinirati sile pod i tamne ili svijetle zidove u modernom stilu, na primjer.
  • Odabir boje vrata ovisi o sjeni ormarića i kreveta, ali ne i obrnuto. Ako je namještaj i mračan, onda bi nijansa trebala biti vrlo blizu ton krila, čak i ako materijali samo oponašaju drvo. Ako je soba boja je mala, a područje je malo, predmeti situacije pokušavaju odabrati svjetlo. Iako izgledaju više masivnije od mraka, bolje je kombinirati sa svijetlim zidom, formirajući neku vrstu pojedinačne površine. U ovom slučaju, tamna krila mora biti kontrast oba garderoba i boju zidova.

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

To je kategorički nije prikladno, to je kombinacija sjajnih baza, tamnih krila i tamnih ili svijetle strop. Čak i uz vrlo visoke stropove takva opcija, iako ne utječe na vizualni prostor, stvara opresivni dojam.

Modne opcije dizajna s tamnim vratima i laganim podovima

Čitaj više