Popravak pozadina s vlastitim rukama: nekoliko načina

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Uklanjanje malih defekata na rešetku
  • Kako vratiti fragmente pozadine?

Popravak u apartmanu je napravljen nedavno, a šteta se već pojavila na pozadini? Ne morate žuriti da biste prešli rešetki.

Popravak pozadina s vlastitim rukama: nekoliko načina

Ako je bilo šteta na pozadini, koje su vrlo vidljive, ne žurite da biste prešli pozadinu. Šteta može biti maskirana ako ovladate par pravila za popravak pozadine.

Ogrebotine od kandža kućnih ljubimaca, pauza, oštećenja i zidne kreativnosti djeca se lako mogu prerušiti ako znate nekoliko jednostavnih načina za popravak pozadine.

Uklanjanje malih defekata na rešetku

Popravak pozadina s vlastitim rukama: nekoliko načina

Kako bi se riješili malih ogrebotina na pozadini, PVA i Tassel ljepilo.

Male ogrebotine na pozadini - ne tako rijetkost. Mogu se pojaviti na najistaknutijim mjestom, dok kvari opći pogled na stambene prostore. Možete oštetiti neprimjetne upotrebom konvencionalnog PVA ljepila. Da biste uklonili ogrebotine na rešetku, trebat će vam:

  • gusti PVA ljepilo;
  • Tanka četka;
  • 2 komada tkanine za lounge;
  • voda;
  • sušilo za kosu.

Svi ogrebotine na površini pozadine obrišite četkom umočene u PVA. Navlažite meku tkaninu u čistoj vodi, kao što biste ga trebali stisnuti. Mokra krpom obrišite ostatke ljepila s čiležom, lagano pritiskom na papir premaz na zid. Vidjevši mjesto oštećenja na vrući zrak iz sušilice za kosu, zatim pritisnite pozadinu na zid suhog komada tkanine. Male ogrebotine ostavljene oštrim predmetima ili kandžama životinja na rovovima, nakon što takvi postupci potpuno nestaju. Vrlo je važno osigurati da je tkanina dnevni boravak, jer svinjetina može biti obojena s papirnatom površinom.

Popravak pozadina s vlastitim rukama: nekoliko načina

Ako su ogrebotine duboko, potrebno je razmazati ljepilo i unutarnji dio pozadine.

Ako su ogrebotine na zidovima velike i duboke, mogu se maskirati na isti način, ali tijekom lijeka za defekte premaza, bit će potrebno saviti malo rubove papira i pokušati im nedostajati unutarnja strana s tasselom. Ako to nije učinjeno, nakon takvog popravka, pozadina može pasti iza zida i ponovno će se morati popraviti.

Članak o temi: zavjese za djecu u morskom stilu - dizajn s vlastitim rukama

Često, kada ljudi čine popravak vlastitim rukama, imaju mjehuriće zraka ispod pozadine. Takvi zidovi izgledaju neodlučno i prilično pokvare ukupni dojam sobe. Iskusni majstori znaju da je moguće ukloniti mjehuriće zraka ispod papirnatih zidova s ​​oštricom i konvencionalnom jednokratnom štrcaljkom.

Na mjestu mjehurića treba zatamnjeno s oštricom. Da bi se zrak u potpunosti, potrebno staviti pritisak na mjehurić prstima. U štrcaljki za biranje ljepilo za pozadinu i unesite ga u dobivenu šupljinu. Izgladite problem s valjkom, što je napravio ljepilo da se ukloni s tkaninom ili spužvom. Kada se obnovljena područja potpuno suše, zid prekriven rešetkom postat će savršeno glatka.

Natrag u kategoriju

Kako vratiti fragmente pozadine?

Popravak pozadina s vlastitim rukama: nekoliko načina

Ako je komad pozadine odrezan, može se točno zalijepiti na mjesto.

U apartmanima gdje se nalaze mala djeca, često možete vidjeti rastrganu rešetku. Ne morate paničariti ako je beba istražuje moj životni prostor, bacio veliki komad papira pokrivenost iz zida. Ako je simped pozadina fragment preživio, može se lako zalijepiti natrag na zid, slijedeći rubove rubova točno se podudaraju s razgradnjom. Lijepljeni komad upravljača mora biti čvrsto pritišćen vlažnom krpom, uklanjanjem ostataka ljepila s njegovih rubova, a zatim osušite sušilo za kosu i otopljeni površini otopljeni suhom krpom ili valjkom.

Mnogo je teže ako se odrezani komad pozadine ne sačuva. U tom slučaju, popravak vlastitim rukama oštećeni zid će potrajati malo duže. Da biste vratili razmaženi zidni obloge, morate pronaći točno iste rešetke i izrezati flaster od njih. Obično nakon završetka popravka ostaje veliki komadići pozadine. Oni moraju biti sačuvani u dobrom stanju, a zatim u budućnosti popravak zidova neće biti problem. Da biste vratili rezoluciju pozadine, osim njih, morate se pripremiti:

  • škare;
  • Jednostavna olovka;
  • ljepilo;
  • četka;
  • Čiste krpe;
  • voda;
  • sušilo za kosu.

Članak o toj temi: Norveški stil u unutrašnjosti

Popravak pozadina s vlastitim rukama: nekoliko načina

Ako nema stisnutog komada pozadine, onda morate uzeti istu pozadinu i odrezati fragment.

Distribuirajte rezač na glatku i čistu površinu lice prema dolje. Jednostavno olovke jedva vidljivi udarci označavaju granice na njemu, uzimajući u obzir uzorak. Odrežite pozadinu prema određenom krugu, gubitku s ljepilom i naneseni na oštećeni zid, koji odgovara crtežu. Ljepilo treba odabrati točno da je stara pozadina je zalijepljena, inače se zakrpa može pasti s vremenom (to se odnosi na vinilni helikopter). Nakon što je zidni premaz lijepljen, morate ga otopiti s krpom, uklanjanjem mjehurića zraka i obrisati ljepilo duž rubova, zatim osušite sušilo za kosu i još jednom da se otopi tkanina.

Crteži su ostavili na površini djece pozadine, soba nije uređena. Takva šteta zahtijeva zamjenu razmaženog dijela stella. Da biste ažurirali zidove zida, trebali biste uzeti:

  • izrežite točno istog papira kao na zidu;
  • škare;
  • laner nož;
  • spremnik za vodu;
  • ljepilo za pozadinu;
  • četka za ljepilo;
  • Valjak, čiste krpe.

Slikarski nož se provodi uz zid, odvajajući razmaženi dio pozadine s glavnog weba. Nakon toga, rez fragment pholara je slomljen od zida. Ako je pozadina čvrsto zalijepljena, oni se prethodno mogu iskriviti vodom, a zatim lako mogu otići s površine.

Pokrivenost pozadina ležali su na stolu ili drugu glatku površinu. Izrežite iz utikača flastera, od kojih su dimenzije 5 cm više od fragmenta iz zida. Ne zaboravite da bi uzorak na rezbarenom komadu tapeta trebao biti upravo slučajnost s uzorkom na zidu.

Fragment spavanja iznutra je označen s ljepilom mreže i primijenjen na zid, koji je također bio unaprijed obložen ljepilom. Izglađena je zalijepljena pozadina iz središta do rubova suhom krpom ili valjkom, pokušavajući ukloniti mjehuriće zraka ispod lista. Budući da je flaster uklesan s Allenom, treba ga ukloniti. Za to je oslikani nož vrlo uredno izrezan kroz lijepljenu pozadinu na spoju sa starim platno i uklonio rezani papir. Kada se obnovljeni dio spavanja isuši, neće se isticati protiv ostatka zida. Popravljeni pozadini mogu služiti nekoliko godina, a oni će tražiti gore od novih.

Članak na temu: PVC paneli za kuhinju: dorada fotografije u kuhinji sa zidnim panelima, lisnato, video instalacija

Čitaj više