Moderni dizajn 2 X soba apartman: Savjeti (+39 fotografija)

Anonim

Često postoje mali stanovi na tržištu nekretnina u kućištu ili studiju, gledajući na koje se postavlja pitanje: "Kako živjeti u takvoj sobi?". Nemojte podcjenjivati ​​potencijal Hruščov na 40-60 m2. U kući stare zgrade. Mali trikovi pomoći će u stvaranju prekrasnog i modernog dizajna dvosobnog stana.

nedostaci

U malom dvosobnom stanu, površine od 40 četvornih metara. m., nalazi se u kući panela, postoji niz nedostataka:

  • Uski koridor ne ostavlja mjesto za dostavu. Projekt dizajna neće biti u mogućnosti popraviti 2-sobni prostor rasporeda standarda.

župnija

  • Kombiniranje kupaonice - štedi područje, ali nije uvijek dobro odražava se na udobnost stanara.

WC i kupanje

  • Za kuhinju uvijek treba istaknuti odvojeno radno područje. Nije bitno je li unutrašnjost jednog ili dvosobnog ili dvosobnog stana 40-60 m2.

Štand

  • Niski stropovi su "stalinka", "Hrushchevka" i "Breznevka". Projekt promišljen dizajn će pomoći u ispravljanju tog nedostatka.

Kauč ​​i TV

Regreviranje

Redukcija se uvijek provodi nakon detaljne analize prostorije, kao i uzimajući u obzir prisutnost stanovnika o udobnoj.

  • Za svakog člana obitelji osobni prostor treba biti dodijeljen u malom dvosobnom stanu u kući panel. Ako područje prostorije ne prelazi 40-60 m2., Tada se osobna zona mora izolirati namještaj, zavjese ili druge tehnike.

stol i stolice

  • Prvo, odabran je stil sobe, a zatim se razvija projekt projekta i interijer Hruščev.

Bijeli kauč

  • Prije razvoja projekta dizajna, morate uzeti u obzir tehničke mogućnosti stambenih prostora u kućištu. Dob zgrade, mjesto zidova, prozora i vrata - sve to utječe na plan redevelopment.

Stolica i jastuk

Stalinka

Raspored dvosobne "Stalinke" se odlikuju sobama ne standardnom prostoru, visokim stropovima i nedostatkom zidova ležaja. To vam omogućuje da razvite različite projekte. Možete, na primjer, napraviti 3-sobni apartman iz dvosobnog apartmana. No, obično se projekt dizajna smatra u svrhu povećanja područja. Stoga, najčešće iz sobe s površinom od 40-60 m2. Studio je gotov. Da biste to učinili, kuhinjski prostor se pridružuje sobi ili se dvorana kombinira s hodnikom.

Članak o toj temi: Kombiniranje dvorane, kuhinje i spavaće sobe u apartmanu 20 četvornih metara. m.

Slike na zidu

Hrushchevka

Khrushchevka karakterizira mali kvadraturni, niski stropovi, kombinirane kupaonice i prolazne sobe. Stoga se razmatra unutrašnjost sobe, 40-60 m2., Smatra se da ispravlja pogreške planiranja. Za početak, vrata se prenose na uglove ležajeva zidova. Ako se soba izračunava na dva stanara, onda je studio napravljen od njega. Područje kupaonice povećava se na štetu hodnika.

Ako bi velika obitelj živjela u dvosobnom Khruščevu, tada se dio prolaznog prostora treba razdvojiti, povećati koridor. Ako mjesto kupaonice dopušta, možete gurnuti zidove.

Brežnjev

U 2-sobnoj "Brezhenski", 40-60 m², više uvjeta za izrađeni moderni dizajn: kuhinje do 8 metara, ukupne sobe, odvojenu kupaonicu. Glavni nedostatak takve sobe je veliko opterećenje na zidovima ležaja. Oni ne samo nemoguće srušiti, nego i nositi prolaz. Stoga je dizajn projekt redevelopcije sveden na spajanje kupaonice, hodnika i blagovaonice. Zatim se interijer razmatra, što bi vizualno povećalo veličinu soba.

Prostorije modernih zgrada rijetko kada je potrebno da se ponovi. Oni grade prevelike izolirane sobe. Vrlo često postoje loggia koje se mogu kombinirati s dnevnim boravkom.

Plavi kauč

Sovjeti dizajnera

Tajna uspjeha u bilo kojoj umjetnosti je razmisliti o detaljima. Stoga je dizajn stambenih prostora od 2 spavaće sobe razvijen uzimajući u obzir osobne preferencije vlasnika.

Možete nadoknaditi sve stambene prostore u jednom stilu ili u različitim, čak i kontrastnim i nerazumljivim. Prva se opcija koristi ako su sve sobe izolirane i u kombinaciji samo hodnikom. Za apartmane s polugenološkom rasporedom, u kojem se teritorij kuhinje kombinira s hodnikom i hodnikom u jednom prostoru, bolje je koristiti dva različita stila. U stambenoj zoni, trebalo bi biti usredotočeno na veliki i slobodan prostor, au spavaćoj sobi za korištenje mekih stilova koji stvaraju udobnu postavku.

Zoniranje prostora

Funkcionalna zoniranje pomoći će maksimalno prikladno opremiti bilo koju sobu. Njegova suština leži na logičnoj lokaciji nekoliko radnih područja na jednom području.

Članak o toj temi: Kuhinja - Državni stil dnevni boravak: kako napraviti unutrašnjost ispravno

Kuhinja dnevni boravak. Najčešća metoda zoniranja, na kojoj se blagovaonica nalazi na granici kuhinje i dvorane. U odnosu na kuhinju u udaljenom kutu možete opremiti ured ili knjižnicu. Primjer takve dizajne prikazan je na fotografiji ispod.

Kauč ​​i jastuci

Dnevni boravak. Da biste napravili takvo zoniranje, bolje je koristiti podjelu zaslona ili particiju. Primjer takve dizajne prikazan je na fotografiji ispod.

Stol i računalo

Kabinet s spavaćom sobom. Jedini način za kombiniranje tih prostora je ugradnja kompaktnog kreveta, koji se može sakriti u ormar. Dvostruki krevet, poput velikog objekta namještaja, uzima sve slobodnog prostora. Smatra se da je unutrašnjost ove sobe istaknuto malo radno područje.

Krevet i stol

Dnevni boravak (spavaća soba) -gerdob. Takav element nadopunjuje bilo kakvo rekreacijsko područje. Kao svlačionica, garderoba, koji se nalazi u dalekoj sobi ili prostoriji za odvajanje na zoni može biti.

Krevet i jastuci

Dekoracija boja

Svaki stil pruža paletu. Označavanje male prostorije, glavni naglasak treba obaviti na povećanju prostora. Za to se interijer misli u svijetlim nijansama, s prozirnim tekstilom, ogledalima i sjajnim površinama. U studijima možete koristiti teksturirane materijale, drapiranje i masivni namještaj.

Hladne palete pomažu vizualno povećati prostor, ali stvaraju službeni i prezentirani izgled. Stoga su dopunjeni etničkim dekorom svijetlih boja.

Podsjetnik

Kroz unutrašnjost nema velike prostorije u kući panel, potrebno je poduzeti takve detalje:

  • Namještaj u dvosobni Hruščov trebao bi biti instaliran u malom, modularnom stoliću za kavu, koji, ako je potrebno, pretvoriti u stol za blagovanje, sklopivi krevet, kutni garderob.

Kabinet i krevet

  • Da biste dodali funkcionalnu ili dekoraciju jednog ili dvosobnog stana, možete koristiti stropove. Na primjer, možete instalirati u spavaćoj sobi LCD TV iznad kreveta.

TV na stropu

  • Ako je u dvosobni Hruščov, površine od 60 m2., Postoji balkon, trebao bi biti spojen na stambeni prostor.

Kuhinja na balkonu

Ako možete, potrebno je razviti projekt projekta od 2 spavaće sobe ili malih veličina u kući zajedno sa stručnjacima.

Članak o temi: dva u jednoj dnevnoj sobi u kombinaciji sa spavaćom sobom

Video galerija

FOTOGALERIJA

WC i kupanje

TV na stropu

Krevet i stol

Kabinet i krevet

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

Bijeli kauč

Štand

Stolica i jastuk

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

župnija

Kuhinja na balkonu

Savijajući kauč

stol i stolice

Plavi kauč

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

Vrata-harmonika

Slike na zidu

Stol i računalo

Kauč ​​i TV

Kauč ​​i jastuci

Kauč ​​i jastuci

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

stol i stolice

Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

Krevet i jastuci

Čitaj više