Kako sastaviti bebi krevet: Uputa i radni nalog

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Krevet u potkrovlju: Glavne opcije
  • Krevet potkrovlje: naglašava i dizajnerske značajke
  • Bed-potkrovlje učiniti sami: faze rada
  • Proizvodnja baza i stepenica
  • Montaža narudžbi
  • Instaliranje kreveta na gornji sloj

U uvjetima malog područja stana, čak i obitelj od 3 osobe može biti usko, pogotovo ako postoji dijete. Djeca trebaju više prostora za igre, postaje potrebno dodijeliti poseban prostor za spavanje kako bi se spasio isti dio prostora. Da biste riješili ovaj problem, možete napraviti bebin krevet za vaše dijete. I možda nije samo ugodno spavanje, već cijeli sportski sportski kompleks.

Kako sastaviti bebi krevet: Uputa i radni nalog

Shema sklopa okvira za krevet.

Krevet u potkrovlju: Glavne opcije

Prije sastavljanja kreveta u potkrovlju morate se upoznati s dostupnim opcijama.

U potkrovlju je izvrsno rješenje za apartmane malog trga, što omogućuje uštedu mnogo soba u sobi.

Sličan dizajn je punopravni krevet, instaliran na visini od oko 180-190 cm od poda, koji je zatvoren duž okomitog ili nagnutog stubišta.

Kako sastaviti bebi krevet: Uputa i radni nalog

Za izgradnju kreveta potrebne su polirane suhe ploče.

Dakle, sličan ležaj se ne odvija na podu, tako da će biti stol, kutak za rekreaciju, police ili korištenje ovog prostora na bilo koji drugi prikladan način. Možete napraviti krevet potkrovlje vlastitim rukama. Upute Omogućuje vam da se dovoljno brzo i uz minimalno vrijeme i novac troškova.

Najčešće se takve strukture stavljaju u kut sobe, između 2 susjednih zidova. Isto spavanje može se osloniti na 2 ili 4 regala. U prvom slučaju, strana nasuprot regalima čvrsto je fiksirana na zidu. Dostupno i opcija uopće bez regala: U ovom slučaju, krevet je podržan pomoću posebnog pričvršćivanja na strop.

Ponekad se potkrovlja krevet ne nalazi u kutu, a samo 1 kraj susjednih zidova - u ovom slučaju postoje i opcije dizajna s 2 ili 4 police.

Kao obični vanjski, potkrovni kreveti mogu biti i dječji i odrasli. Ako ćete napraviti krevet potkrovlje za odrasle, onda, naravno, bit će potrebno više materijala. Općenito, slični kreveti se izvode od prirodnog drva krutih stijena, međutim, postoje opcije s metalnim okvirom.

Članak o temi: Zavjese monokromatski - univerzalni izbor

Natrag u kategoriju

Krevet potkrovlje: naglašava i dizajnerske značajke

Kako sastaviti bebi krevet: Uputa i radni nalog

Za izgradnju kreveta trebat ćete šperploča.

Bed-potkrovlje s 2 razine uvijek je opremljen visokim bokovima. Na krevetu, posebna ljestve sigurno je fiksirana, koja se, u pravilu može preurediti bez ikakvih posebnih problema. Pitanje u potkrovlju s radnom površinom može biti izrađen od niza drva, MDF ili iverice. Naravno, najviše jeftini u proizvodnji su modeli iverice, ali na okolišnu sigurnost, oni značajno inferiorni namještaj iz stvarnog stabla. Da biste održali zdravlje djeteta, najbolje je napraviti krevet s radnom dijelom borova. To će savršeno raditi 10-15 godina bez formiranja pukotina, deformacija i skladištenje. I ugodan miris bora i posebna ljekovita svojstva drva uvijek će imati blagotvoran učinak na dobrobit i raspoloženje djeteta.

Krevet s radnom površinom može kombinirati sve što vam je potrebno za učenje i dječje igre. Takav krevet može biti širok ili usran, visok ili nizak, nadopunjen različitim elementima za udobnost korisnika. Pitanje u potkrovlju s radnom području jednako je pogodan za dječake i djevojčice. Zona igara na donjem sloju može se lako ugasiti pomoću lagane zavjese zavjese, koja će osigurati djetetov vlastiti ulazni kutak u kojem se neće ometati.

Natrag u kategoriju

Bed-potkrovlje učiniti sami: faze rada

U pozornici, koji prethodi crtežu crteža, potrebno je odrediti koji će dizajn biti vaš krevet. Ova uputa ispituje postupak za proizvodnju kreveta koji se nalazi u kutu sobe i odmara na 4 regala. Do kraja kreveta u potkrovlju se nalazi drveno nagnute stubište. Razmatra se mogućnost izrade spavaće sobe za odraslu osobu. Krevet za dijete je napravljeno na sličan način, samo je spavaće mjesto manje od manjih.

Kako sastaviti bebi krevet: Uputa i radni nalog

Veličine kreveta u potkrovlju.

Visina regala je oko 185 cm, a veličina spavaće sobe - 195x70 cm. Svi materijali koji se koriste za proizvodnju potkrovlja kreveta moraju biti visoke kvalitete, glatke, sušene i s minimalnim brojem kuja.

Vrlo važna faza rada - izrada ispravnog crteža. Crtež s dovođenjem svih veličina nije samo dizajn projekt budućeg kreveta, već i shemu sklopa proizvoda koja će vam pomoći da ga predstavite u prostoru i ne dobiti zbunjeni tijekom rada. Dizajn ovog kreveta može biti najrazličitiji. Sve ovisi o vašim vlastitim željama isključivo. Nakon izrade crteža slijedi faze nabavnih materijala, proizvodnju dijelova i montaže proizvoda.

Članak na temu: Kako odabrati tepih na pod: Korisni savjeti

Pripremite potrebne alate i materijale. Trebat će vam:

  1. Ploča s debljinom od 20 mm.
  2. Debljina od 30 mm.
  3. Pivo s poprečnim presjekom od 22x22 mm.
  4. Pivo s poprečnim presjekom od 40x50 mm.
  5. Drvo drvo drva (bukva) 30 mm debljine za križanje i obloge.
  6. Sranje.
  7. Skružne glave.
  8. Polukružnih klinova hrasta ili bukve.
  9. Matt Lacquer.
  10. Teško ljepilo.
  11. Završavaju nokte bez šešira.
  12. Matt Lacquer.
  13. Sander.
  14. Elektronika.
  15. Čekić.
  16. Odvijač i bušilica.
  17. Crta.
  18. Olovka.
  19. Rulet.
  20. Stezaljke.
  21. Četkica za bojanje.

Natrag u kategoriju

Proizvodnja baza i stepenica

Kako sastaviti bebi krevet: Uputa i radni nalog

Crtanje kreveta na kat.

Baza potkrovlja kreveta je dizajn od 2 bočne poprečne okvire spojene pomoću uzdužnih dijelova i 1 dodatni stalak. Bočni moduli se skupljaju pomoću temeljitog uparivanja. Uređane se dosljedno smještaju na nadmorskoj visini od 31,5 cm, 60 cm i 98 cm. Uzdužne ploče su spojene na poprečne dijelove.

Nakon što je baza sastavljena, u gornjem kraju regala morate izbušiti rupe promjera 10 mm i duljine od 15 mm, koja će se zalijepiti dimenzijama s dimenzijama 1x3 cm.

Kako bi sastavili stubište na unutarnjim krajevima svakog stalka, morate odabrati utore dubine od 42 cm i širinu od 30 mm. Buck crossbars su umetnuti u njih.

Stubište za podizanje će se nalaziti na kraju. Budući da je kut nagiba stepenica vrlo mali, za više praktičnosti, koraci se moraju postaviti na kratkoj udaljenosti od drugih (osobito ako je to beba krevet). Sami križaljke moraju biti vrlo stabilne i dovoljno široke.

Kada je izgradnja potrebno uzeti u obzir jednu vrlo važnu točku: udaljenost između bočnih premlalja i širine stepenica na mjestu gdje će se osoba ušuljati, treba biti takva da slobodno mogu stavljati podlaktice izravnog vlasnika kreveta, inače se brtvljenje i spust može iako neugodan problem.

Natrag u kategoriju

Montaža narudžbi

Nakon izračunavanja svih veličina, morate odrezati dijelove. Možete to učiniti s vlastitim rukama ili pitati majstora u nekoj glavnoj zgradi građevinskog materijala. Nakon toga, morate ih prilagoditi jedni drugima i prikupiti proizvod iz gotovih dijelova.

Članak o toj temi: 10 novih ideja, kako ukrasiti dječju sobu (50 fotografija)

Kako sastaviti bebi krevet: Uputa i radni nalog

Crtež sklopa kat.

Lices za ležaljke bit će ispunjeni s veznim pločama s 3 strane, smještene na udaljenosti od oko 20-30 cm od poda. Da biste to učinili, potrebno je na bočnim regalima kako bi se gnijezda dubine od oko 25 mm. Na rezanim detaljima su predviđeni za drvene šiljke. Prije spajanja elemenata spojevi zglobova trebaju biti umotani s ljepilom stolarije. Za sličnu shemu stvara se slojeviti okvir.

Baza za spavaću sobu pouzdano je ojačana, dobiva se dovoljna krutost. Za to se koriste duge tračnice (2-3 komada), položene i sigurno fiksirane. Nalaze se poprečne ploče na brodu na ploču.

Budite sigurni da pružite restriktivne presredne trake s dugim rubom kreveta u potkrovlju, koji ne podliježu zidu. Kut nagiba stepenica postavljenih s kraja kreveta bit će vrlo mali, tako da ima smisla napraviti bočne premrane i sam ljestvama.

U ovoj fazi završava glavni dio rada: napravljen je okvir. Ako ste koristili svježe drvo, a zatim nakon sastavljanja proizvoda i provjerite ga na stabilnost, potrebno je eariti i obložiti tokom. Nakon što simulator suši, krevet bi trebao biti prekriven lakom namještajem.

Natrag u kategoriju

Instaliranje kreveta na gornji sloj

Okvir kreveta je fiksiran na osnovnim regalima umetanjem gornjih krajeva uroka baze u utičnicu, unaprijed je izbušena na krajevima nogu proizvoda. Longitudinalna ploča je odspojena sa stražnje strane kreveta, na kojoj je montiran dodani osnovni stalak. Odbor je instaliran na leđima.

Stubište je instalirano na određenom mjestu i zaključava ga referentnim elementom. Pad se podešava na veličinu, drži se za potpornu ploču i dodatno prikovan s završnim noktima bez šešira. Kante za rešetke i madrac su složene.

Navedene upute za izradu potkrovlja sadrži opći radni algoritam koji možete koristiti za proizvodnju kreveta - funkcionalan i zgodan objekt namještaja, omogućujući vam da lako organizirati i koristiti prostor prostor. Možete koristiti gore navedeni algoritam za stvaranje kreveta opisanog ili odabirom druge konfiguracije, ispravno ga prilagodite tijekom rada.

Čitaj više