Grijanje u garaži

Anonim

Grijanje u garaži

Garažno grijanje je prilično hir i nužnost.

Prije svega, to se može objasniti činjenicom da u zimskoj i jesen doba godine puno vlage pada u garažu tijekom dolaska automobila. U isto vrijeme, ako se garaža zagrijava, vlaga se brzo ispari, što znači da vaš automobil ne riskira razotkrivanje prijevremene korozije.

Osim toga, grijana soba u garaži bit će bolja za održavanje performansi baterije, budući da je početak motora pojednostavljen u toplini.

I općenito, u toplini lakše je popraviti i brinuti za stroj.

U pravilu, vlasnici garaže obično se okreću stručnjacima za pomoć u rasporedu grijanja, ali sve se može učiniti sama po sebi, dovoljno je znati o nekim zamrljanostima izbora goriva za grijanje i vrstu opreme ,

Za grijanje se obično koristi garaža:

  • spojeno grijanje u kuću;
  • garaža za grijanje vode;
  • plin;
  • kruto gorivo;
  • struja.

Garažno grijanje spojeno na kuću

Grijanje u garaži

Ako je vaša garaža ugrađena u kuću ili je na udaljenosti od njega ne više od 40 metara, možete proširiti centralizirani sustav, a tlak se nalazi s pumpom.

U isto vrijeme, potrebno je provesti cjevovod podzemlje, a toplinska izolacija garaže se povećava tako da se topli zrak odmah nije izostavio.

Grijanje u garaži povezano s centraliziranim sustavom pomoći će uštedjeti, ali ako se garaža razlikuje od kuće za više od 40 metara, gubitak topline bit će prevelik.

Grijanje za garažu vode

Grijanje u garaži

Ako je garaža u blizini kuće, opet, možete potrošiti za grijanje vode iz njega, ali za zimu će stvoriti mnogo nevolja kada niste

Koristit ćete garažu.

Članak o temi: Poliuretanske stropne strehe: Prednosti i mogućnosti

Ako se voda zamrzne u cijevima, to će dovesti do oštećenja garažnog sustava grijanja, tako da je mnogo prikladnije za instalaciju grijanja vode u garaži, ali kako bi se pribjeglo korištenju antifriza.

To, naravno, neće biti profitabilna opcija za vas, ali to će biti mnogo praktičnija voda.

Garažno grijanje kruto gorivo

Grijanje u garaži

Možete napraviti grijanje u garaži i krutom gorivu.

Ova opcija je posebno relevantna ako nema komunikacija u garaži.

Govorimo o struji i plinu, jer mogu biti skupi i problematični.

Gorivo je jeftin i možete ga koristiti, uključujući buržoasku štednjak kada vam je potrebno.

Ako odete negdje i neko vrijeme nećete biti u garaži, štednjak ostaje isključen, a to neće utjecati na takav sustav grijanja.

Možete kupiti već gotov uređaj, na primjer, peć "Buleryan".

Međutim, teško je jebati garažu - potrebno je stalno staviti drva s frekvencijom jednom svakih 5-12 sati, drva za ogrjev treba biti suhi, štoviše, potrebno je u garažnom dimnjaku, koji mora biti izoliran unaprijed ,

Izolacija garaže je također složen proces na kojem bi se sve radnje trebale ispravno izvesti - ako postoje pogreške, dimnjak će biti brzo kontaminiran i često će se očistiti.

Bilo koje peći troše puno goriva, ali ga košta relativno jeftino.

Glavni Snag je da zauzet vozač ne može biti u redovitim mislima o kupnji goriva za grijanje garaže, pa je ovaj trenutak često dostupan s gledišta i po dolasku u garažu iznenada se ispostavlja da ne postoji ništa Uđite u garažu.

Peć se može graditi od samog cigle, međutim, za malu garažu ova opcija nije prikladna, a potrebno je pružiti samo kada garaža još nije dovršena, naime, krov nije napravljen.

Članak na temu: Zona igre za djecu u zemlji

Dakle, da je opeka pabova raj garaža je dobra i bez kvarova, morate napraviti dimnjak i razmišljati o visokokvalitetnoj ventilaciji.

Grijanje garažne električne energije

Grijanje u garaži

Najjednostavnije grijanje za garažu je električno. Sigurno u vašoj garaži postoje već utičnice, gdje je vrlo zgodan za povezivanje radijatora. Osim toga, za razliku od grijanja vode, radijator ne zahtijeva vodu u garažu.

Struja će potrošiti u znatnoj količini - to je nesporno minus, ali ako se garaža rijetko koristi, što je prikladnija opcija nije pronađena.

Važno je uzeti u obzir da je tijekom električne energije ožičenje stvoreno opremom za određeno opterećenje.

Rasvjeta u garaži može raditi glatko, ali ako uključite radijator, sustav će doživjeti značajan teret, a zaštitni mehanizam će raditi za zaustavljanje opskrbe.

To će značiti da garaža jednostavno ne povlači.

Međutim, to može biti da za grijanje u garaži ne postoji takva zaštita, koja će dovesti do oštećenja ožičenja i, eventualno, radiš druge opreme, a ponekad i uopće na paljenje.

Svi električni uređaji ne mogu se ostaviti preko noći.

Osim toga, postoje takvi radijatori koji se mogu ugraditi u bilo koju nišu i zatvoriti poseban uređaj za zaštitu od vanjskog oštećenja.

Grijanje garažnog plina

Grijanje u garaži

Grijanje garaže je moguće i plinsko gorivo, međutim, nije potrebno učiniti bez privlačenja stručnjaka koji može instalirati tvorničku opremu, povezati ga na izvor plina i pokazati vam kako sve funkcionira.

U ovom slučaju, ugradnja baterija će biti jednostavnija, jer će se grijanje plinovitim grijanjem u garaži, trebali biste imati visinu stropa od najmanje dva metra, ventilacijske kanale, kao i značajnu prostoriju.

Potrošnja goriva pri zagrijavanju garažnog plina je mala, ali sama instalacija je skupo poslovanje i prilično komplicirano.

Članak o temi: Film za prozore umjesto zavjesa - moderno rješenje

Čitaj više