Ecopol - Gips Bulk Paul

Anonim

Novi razvoj u suvremenoj gradnji uzeo je čvrsto mjesto zbog visokih ekoloških standarda i operativnih obilježja. Jedan od sličnih novih proizvoda je gipsani pod.

Ova konstrukcijska smjesa uključuje samo prirodne komponente koje se koriste za stvaranje estriha. Glavni materijal gotove mješavine ecopol - gipsa. Nadaleko se koristi za stvaranje rasutih vanjskih površina.

Pluse od poda žbuke

Ecopol - Gips Bulk Paul

Gipsum tekući spol se ne boji visoke vlažnosti, otporan na različite mehaničke učinke i trenje. Mješavina ne zahtijeva nikakvu površinu prije pokrova, poseban postavljen iz svjetiljki i povlačenje. Ecopol je vrlo brzo suši i samozabliženi materijal.

Odluka o korištenju kao osnove za laminat ili pločicu najbolji su popravci. Ovaj masovni pod može se koristiti već u dan nakon punjenja. Gornji premaz postavljen je na površinu gipsa u 5 dana.

Ova vrsta estriha danas se široko koristi prilikom završavanja zatvorene prostorije. Štoviše, kategorija korištenih prostora uključuje i kupaonice i kuhinje. Ecoll nije strašna povećana vlažnost zraka i temperaturna razlika.

Glavne prednosti smjese:

  • visoka razina premaza za izravnavanje;
  • kratko trajanje sušenja;
  • Jednostavna i jednostavna aplikacijska tehnologija.

Materijal ulazi u prodaju pakiran u papirnatim paketima težine 30 kg. Njegova pohrana može trajati do 9 mjeseci. Detaljne upute za uporabu pričvršćene su na smjesu gipsa.

Značajke primjene

Ecopol - Gips Bulk Paul

Tehnika izvođenja gipsanog estriha je vrlo jednostavna i ne zahtijeva određene vještine. Prije toga, potrebno je pripremiti osnovnu bazu.

Postoje četiri načina za pravilno pripremu:

  • Kontakt pod;
  • korištenje sloja za odvajanje;
  • baznu izolaciju;
  • Slijeva pod topli kat.

Kontakt Threy Technology zahtijeva pažljivo pročišćavanje bazne popunjavanja raznih onečišćenja i prašine. Nakon što se temeljnik primjenjuje za bolje prianjanje baze i smjese. GipSum izlijevanja poplavljen je na pripremljenoj površini. ,

Članak na temu: zavjese na petlji: kako šivati ​​vlastite ruke

U tehnologiji s razdvajanjem ne koristi se otopina tla, već posebnu podlogu kao papir. Ovaj valjani materijal pokriva cijelu površinu. Papirnate trake moraju se nanijeti 8 cm.

Još jedna mogućnost pripreme za ispunu žbuke je korištenje izolacijske baze. Izolacijski materijal se stavlja na valjani papir. U ovom slučaju, temelj se ne koristi.

Što se tiče estriha pod toplim katom, ecopol se lako može koristiti u takvom sustavu. Smjesa gipsa dobro je izricanje temperaturne razlike, ali ispod obloge potrebno je staviti visokokvalitetnu hidroizolaciju. Nakon što je montiran topli kat sustav, a provodi se gipsa.

Priprema otopine

Ecopol - Gips Bulk Paul

Ecopol mješavina razvedena je uobičajenom vodom u skladu s preporukama proizvođača materijala. Obično se koristi 10 litara tekućine na 1 materijalnom paketu. Prije upotrebe otopinu se mora temeljito miješati tako da se dobije homogena masa bez kvržica. Najbolje je koristiti posebnu pumpu u tu svrhu.

Vrlo je važno spriječiti tekućinu u otopini. U suprotnom, snaga materijala može odlučiti i njegovo skupljanje će se povećati. Također, s nepravilno kuhanom otopinom, moguća je naknadna pojava pukotina na podu.

Popuniti

Rješenje se počinje ispuniti iz dugog ugla. Estrih mora imati debljinu koja odgovara željenoj razini montiranih svjetiljki. Nakon punjenja, svjetionici se odmah uklanjaju, a praznine se penju. Rješenje treba biti ravnomjerno raspoređena na cijelom području četke. Uz pomoć aluminijskog učvršćenja, Gypsum izlijevanje pod je izravnavanje.

Ecopol - Gips Bulk Paul

Vrlo je važno brzo primijeniti smjesu gipsa. Vrijeme provedeno vrijeme ne smije prelaziti 30 minuta - upravo za to razdoblje s kuhanom otopinom. Ni u kojem slučaju ne može se koristiti za zagađenu otopinu. Svaka prljavština može smanjiti vrijeme ekspozicije smjese s glavnom površinom, kao i pogoršati shvaćanje materijala.

Nakon primjene gipsanog estriha mora se dobro osušiti. Koristite površinu poda gipsa za hodanje može biti u cijeloj. No, preporuča se obaviti daljnje podove na estrihu, ne prije tjedan dana nakon punjenja.

Članak o temi: Tekuće pozadine u kupaonici: Operacijske recenzije

Važno je znati da se gipsana smjesa treba nanijeti na glavnu površinu samo kada je osnovna temperatura nije preniska. Rad se mora provesti na srednjoj sobnoj temperaturi i srednjoj vlažnosti.

Moderna smjesa gipsa je jedna od udobnih i jednostavnih ostvarenja estriha. Materijal ima visoke tehničke i operativne karakteristike. Pod smjese gipsa je dobro odbijena vlaga, ne propušta zagađenje i ima dugi vijek trajanja. Danas, gips mješavine za ispunjenje estriha su uvelike uspješne i postaju najviše u potražnji.

Primjena estriha ne zahtijeva nikakve specifične tehnike i može se dobro ispuniti neovisno. Ako iz bilo kojeg razloga da se rasuti površina ne čini da je moguće, onda je bolje vjerovati u pripremu rješenja i tehnologiju ispunjavanja poda od strane stručnjaka.

Čitaj više