Kut zore prozora nagiba: slijed instalacije

Anonim

Svaki put nakon zamjene prozora postoji potreba za popravak prozora padina, unutarnje i vanjske.

Ali nije potrebno preuzeti uređaj otvora prozora odjednom. Trebali biste napustiti prozore nekoliko dana, tako da je montažna pjena, čija pomoć ispunila praznine između novog prozora i otvora, zamrznuta dobro. Tek tada, kada se montažna pjena otvrdnjava, možete pokrenuti instalaciju otvora prozora. Uređaj prozora mogu se provesti pomoću montažnih materijala ili metoda žbukanja. Budite sigurni u kut zore u padinama. Kut treba biti izravan da povećava prodiranje iz ulice u dnevnu sobu, kut bi trebao biti s zorom. Kut prozora zore (SCOS) prozore nazovite udaljenost između vanjskih granica padina i unutarnjih, gdje su vanjske granice veće od unutarnje. Za potpunu harmoniju u svim sobama, kut zore sustava Windows trebao bi učiniti isto.

Kut zore prozora nagiba: slijed instalacije

Provesti sav rad na stvaranju padina je samostalno vrlo jednostavan, tako da ne možete tražiti pomoć stručnjaka, što će smanjiti ukupne troškove popravaka.

Kut zore vanjskih padina može biti različit. Jednakost kuta zore može se uočiti uz pomoć trga. Na priključak za kuhinju u bar, koji zamrzne mjesto pravila. U ovom slučaju, trg je postavljen u četvrt kutije. Nakon instaliranja i točno provjerava pravilo na razini izgradnje, popravite ga i za njegovo formiranje proizvodimo šok otvaranja prozora. Kut zore prozora uvijek označava predradnik. Prema tome, za završnu obradu, svaki prozor čini 3 pravila, a svaki put kada trebate izmjeriti kut zore.

Za ugradnju žbukanjem potrebno je sljedeće alate:

  • Mikser za otopinu za gnječenje;
  • čekić;
  • razina izgradnje;
  • kit nož;
  • rende;
  • građevinski nož;
  • crta;
  • Korolnić

Uređaj

Kut zore prozora nagiba: slijed instalacije

Cornel za mjerenje kuta zore

Promatranje otvorenih otvora ima određene značajke. Prije svega, morate instalirati metalni kut otvora prozora na mjestu kombinacije otvora prozora. Takvi kutovi su postavljeni okomito, istovremeno igraju ulogu svjetionika za zid i izravnati i zaštititi površinu kuta. Tijekom instalacije takvih profila, kut zore otvora prozora određuje nas - kut formiran od strane okvira ravnice samog prozora i njegovog otvaranja. U pravilu treba biti više od 90 stupnjeva kako bi se povećala percepcija otvaranja i prirodne rasvjete prostorije.

Nadležna i ispravna instalacija metalnog kutnog profila temelj je ispravnog zatvaranja prozorskih padina. Nakon instaliranja kutnih profila na uglovima otvora, na ravnini su postavljeni okomitim svjetionici. Ovi beacons definiraju gustoću žbuke između ruba ruba okvira i instaliranog ugla. Otvori prozora trebaju biti spremni pripremljeni za koje se drvena pravila instalirana pomoću razine izgradnje izdržala horizontalno i vertikalno.

Članak o toj temi: Kako ne vidjeti pod da biste eliminirali škripanje drvenog poda u apartmanu

Dajemo sve padine (SCOS) kut zore, kut između nagiba i prozora, koji mora biti više od 90 stupnjeva. Kao što smo već izgovorili, kut zore u sobi trebao bi biti isti, tako da pokazuje kut ugljena. U tu svrhu primjenjujemo ugljen na kut, popravite dolazni kut i provjerite kutove drugih dijelova padina. Širina prostorije također bi trebala izdržati isto. To se događa da postaje potrebno uskladiti s istim kutom zore kako bi proširio otvor prozora. Moguće je to učiniti s perforatorom s dlijeto mlaznice.

Kut zore prozora nagiba: slijed instalacije

Shema ugradnje padina iz PVC panela

Postoji ugljik s mobilnom pločom, koja je konstruirala vršnjake, u čast koji je nazvan. Uz ovaj alat, žbunik definira kut zore. Za to, obloge se drže u kutiju na kutiju, nakon čega pomiče ploču na liniji s podjelima, a zatim ga popravlja na razini na zidu, dok mjerenje mjesta tračnice. Kod stope od 10 cm, otkriće od 1 cm je uzeti kut zore, na temelju ove obavijesti veličine zore na dijelje ploče podjele.

Formiranje kuta zore

Tako da su žbuke žbuka izdržljivi i nisu zadrhtale, osobito vanjsko, ne žali zbog cementa. Minimalni udio omjera pjeskara trebao bi odgovarati 1 do 3, gdje cement 1 dio i 3 razbijanja pijeska, može biti više, ali ne manje. Pijesak treba koristiti rijeku, oprana kako bi se izbjeglo pucanje. Prije nanošenja otopine, zidna površina mora biti navlažena vodom. S unutarnjim radom u smjesi otopine možete dodati malo Alabastra. Takvo rješenje dobiva prikladno za rad, osobito na gornjoj padini.

Kut zore prozora nagiba: slijed instalacije

Kada žbukate, sigurno ćete uštedjeti mali kut iz kutije do zida kako biste spasili zore padina prozora. U isto vrijeme, kutovi zore trebaju biti isti.

Najteže je izvoditi štukaciju nepravilnosti na skakaču gornje nagiba. U ovom slučaju, morate žbukati u nekoliko ciljeva. U ovom slučaju, pauza mora biti dok se debeli sloj nije potpuno zamrznut. Ako je potrebno, morate popraviti mrežu za komarce na skakač i žbukanje. Kada je rješenje spremno, možete nastaviti žbukanje i formiranje zbog planiranja smjese. Da bismo to učinili, stavili smo rješenje na Falcon, a jezgra je bacila na zid.

Nakon toga, uzimamo željeznicu i nanosimo se prema određenom kutu zore na zid na takav način da ploča može kontinuirano kliziti prilikom pomicanja klizanja. Reiki smo instalirali uz pomoć razine i plug. Horizontalno s vrha otvora prozora ugostio je pravilo, uz pomoć noktiju ili gipsanih testova. Hodanje počinje s vrha. Nakon što je gornja padina bila ožbukana, preuzimamo pravila i sada ih inspiriraju okomito na stranama padina, miješali smo. Otopina se primjenjuje za škripanje, jednaka širokoj lopatici, pritiskom na kutiju i provedite u pričvršćeno pravilo.

Članak o temi: Kako napraviti krov s dvije veze: korak-po-korak upute u fotografijama i videozapisu

Nakon izvođenja gornje padine potrebno je ponoviti isteku površine bočnih padina s poštivanjem navedenog kuta zore. Unutarnje padine mogu se staviti u cement, cement-vapnenac ili žbuke smjese s polimernim punilima. Kada se formirate radi praktičnosti, bolje je koristiti gipsanu smjese, ali u svom čistom obliku bolje se ne primjenjuje.

Značajke Skosova

Prije ulaska u uređaj padina potrebno je primijeniti silikonski sloj na suhinu pjenu, snimanjem dijela okvira. To se mora učiniti jer koeficijent produženja temperature takvih elemenata kao što su žbukane padine i plastični okvir sustava Windows značajno se razlikuje, a pukotina se pojavljuje na mjestima. Stoga, ako se nagiba napravi bez silikona i pojavio se pukotina, tada se takva pukotina treba otkriti u lopaticu i ispuniti silikonom.

Žbukanje otvora je relativno jeftin način za obradu prozora. Ovo je prilično naporan proces koji se obavlja ručno. Ukupan broj vremena provedenih na otvorenim otvorima za žbukanje je 25% ukrašavanja zidova zidova. Značajan dio vremena je pripremiti prije nanošenja žbuke zbog činjenice da svatko treba postići i označiti isti kut zore, na koji će se primijeniti žbuka. Autor jedne pametne knjige došao je i razvio okvir okvira, s kojim možete ubrzati završnu obradu prozora za 25%.

Kut zore prozora nagiba: slijed instalacije

MALKA za pomicanje otopine koja se primjenjuje na nagib prozora

Okvir široke količine 100 mm proizveden od dobro ripped Tesa. Po veličini, okvir bi trebao biti takav da je udaljenost između kuta zore i padinama odgovarala projektu. Šiljci povezuju okvire šipki. U središtu okvira, okvir je instaliran i isječci su fiksirani na 4-6 mjesta. Hodanje na ovaj način omogućuje vam isti kut zore bez dodatnih mjerenja. Alati su napravljeni od Tesa, koji se zove Malka, za pomicanje otopine. Na jednoj strani djevojčice nalazi se izrez. Malka strana s dekolteom kreće duž kutije, drugu stranu - prema pravilu. Obično se otopina primjenjuje lopaticom i kreće se s malim. Mora se stiskati na okvir, okvir i pravila. Držite Malku potrebne dvije ruke. Nakon preklapanja prividnog tla, otopina se pripravi za sloj slanjača, koji se nanosi na otvori i prisjeti se malih. Štukat da se bolje trlja u divljanje.

Emmeri

Kut zore prozora nagiba: slijed instalacije

Krajevi između nagiba i zida prekriveni su posebnim plastičnim kutovima, zahvaljujući kojem se životni vijek pozadine produženo u blizini prozora, vrlo često napuštaju životinje ili djecu.

Metoda završetka otvaranja prozora iz montažnih materijala mnogo je skuplji po trošku materijala od žbukanja. Ali ima brojne prednosti: mnogo je lakše raditi; Instalacija se izvodi suhim putem; Instalacija je izrađena od glatkih listova, na primjer, ploče od vlage otporne na vlagu, koje su tada lako letjeti i obojiti; I još je lakše odmah instalirati PVC ili sendvič panele. Možete pokrenuti instalaciju od instalacije na početku bočnih padina, a zatim gornje ili obrnuto, bez ikakve razlike. Obje opcije su jednake.

Članak na temu: Tehnologija okrenuta zidne opeke - Kako spriječiti pogreške?

Slijed ugradnje timova padina:

  1. Ako se instalacija sustava Windows prozora napravi zajedno s instalacijom PVC sustava Windows, onda je poseban P-oblika profil mora biti pričvršćen na okvir prozora. Ne zaboravimo provjeriti koliko je prozor bio ovjeren, ako je potrebno, dodatno je mjerilo pjenu i čekati da se stvrdne, tek nakon čega počinje instalirati prozore. Na perimeru okvira postavili smo profil u ravnini s rubom.
  2. Unaprijed, proširio i odrezan, umetnite u bočni profil i odbacite ga pod željenim kutom. Kut takvog punjenja naziva se kut zore. Napravljen je nužno isti na jednom prozoru, ali idealno i na svim prozorima sobe. Uz pomoć predloška izrađenog na licu mjesta, izmjerite kut i prenesite ga na druge prozore. Moguće je odrediti kut zore i uz pomoć hladnjaka s fiksacijom.

Imajte na umu da ako želite napraviti isti kut zore za sve prozore u sobi i istovremeno, isti za vertikalne i horizontalne padine u većini slučajeva morat ćete raditi kao Scarpel i Sledge čekić preko otvori prozora, srušiti izbočena mjesta starog žbuke. Gotovo bilo koji od lisnih materijala može se napraviti (u obliku slova V) od leđa i ispraviti. Kako bi se normalno parirao, debljina padine i profil je bolji tako da postoji jedan proizvođač.

Faza završne obrade

Kada je jedan kraj nagiba na zidnoj ravnini, a drugi je umetnut prozorom u profil, izmjerite udaljenosti između zida i nagiba. Umetnite drveni klaonica ili obrezivanje profila za suhozidom. Nakon mjerenja utora između zida i nagiba se ukloni, a drvena tračnica je instalirana na mjestu praznine i pričvrstite ga sa samoizvlačenjima.

Sada je potrebno uzeti ljepilo i zalijepiti izolaciju mineralne vune na zidove padina. Zatim ugrađujemo list u dizajniranom položaju. Okrećemo jedan rub u njegov profil, a drugi je u susjedstvu drvenu tračnicu i pričvršćuje se samo-crteži sa korakom od 250 mm. Slično tome, instalirajte drugu stranu nagib. Mjerimo veličinu prozora i izrežite gornju nagib. Što se tiče bočnih otvora, sada bi trebala biti instalirana izolacija i tračnice. Sada možete instalirati vrh. Izvodimo pristajanje vanjskog kuta plastičnih ploča. Umetnite profil i kit. Možete jednostavno pokriti mjesto zgloba s plastičnim ugljikom, pričvrstiti ga na ljepilo.

Čitaj više