Shema jastučnice kukičanje za početnike s opisom i videozapisom

Anonim

Pletene stvari su dugo bili u modi i to nije samo jedna odjeća, već i još uvijek kućanskih predmeta. Neki ljubitelj takvog otvorenog koda najčešće nalaze slične u trgovinama, naime što želite. A ako postoji nešto prikladno, vrijedi mnogo novca. Da biste spremili, ne morate trošiti svoje vrijeme tražeći proizvod koji je pogodan za unutrašnjost ili će uživati ​​u onome koji traži. Neki newbies mogu se brinuti o ispravljanju kompliciranim i uplašenim da ga uzmu. No, predstavljeni majstorski tečajevi i shema jastuka pomoći će se nositi sa svima koji se prvi put uzimaju za kuku.

Shema jastučnice kukičanje za početnike s opisom i videozapisom

Shema jastučnice kukičanje za početnike s opisom i videozapisom

Pletena verzija

U ovom majstoru ćemo plesti zanimljive jastučnice. Za početnike s takvom shemom, lako će se nositi s pletenjem takav proizvod. Kada pletenje, morate slijediti točnu uputu, biti vrlo pažljivi i onda će se sve ispostavilo kao što je potrebno.

Što trebamo plesti:

  • pamučna pređa 226 m na 50 g;
  • Veličina kukičane 1,7-2 mm.

Veličina proizvoda bit će 40 do 40 centimetara.

Shema jastučnice kukičanje za početnike s opisom i videozapisom

Odabrali smo odabranu boju navoja, regrutiramo lanac od 12 petlji i uz pomoć spojne stražnjice pridružite se prstenu. Sada traže do 12. reda prema podnesenoj shemi. Dakle, postoje još tri takva motiva. Kada su svi spojeni, onda ćemo ih povezati. Za to, s jedne strane spojimo dva motiva, to je učinjeno tako * stupac s pričvršćenjem od donjeg motiva, stupac s pričvršćenjem s vrha, dvije zračne petlje *. To jest, moramo ležati na desnoj strani i premjestiti ulijevo. Tako dobivamo traku od svih motiva.

Dalje, moramo se kombinirati između sebe pruge, ali uz uzdužne sjemenke * imamo stupac s pričvršćivanjem i donjim dijelom, zatim jedan stupac s pričvršćenjem s vrha trake, nakon dva zrak loivers *. Na mjestima, spojevi su vezani u donjem stupcu s pričvršćenjem od kutova, zatim dvije aripsaze, jedan stupac s pričvršćenjem u sredini spoja, koji je dovršen. Ponovno dva zraka, jedan stupac s Nakidom iz ugla. Kada spojite sve detalje, moramo se vezati oko perimetra od trinaestog do četrnaestog retka, uzimajući u obzir shemu. Ali druga strana može biti povezana na sličan način ili šivanje iz tkanine.

Članak o toj temi: Glavni razred na jesenpiari s vlastitim rukama iz prirodnog materijala

Shema jastučnice kukičanje za početnike s opisom i videozapisom

Za dekorativne jastuke

Uglavnom pleteni jastučići koriste se za jastuke, koji leže na sofama, stolicama, stolicama. Takvi jastučnici mogu biti potpuno jednostavni ili imaju vrlo zanimljive i otvaranje obrazaca. Pletanje podloga s vlastitim rukama omogućuje vam da koristite svoju fantaziju, pa čak i jednostavan uzorak za ukrašavanje s drugim dekorativnim elementima. U našem glavnom razredu s detaljnim opisom, mi ćemo plesti jastučnice s Pomponima.

Što trebamo pripremiti:

  • Bijele niti, po mogućnosti pamuk;
  • Pređa crvene, možete akril ili vunu;
  • KKET broj 5.

Shema jastučnice kukičanje za početnike s opisom i videozapisom

Počinjemo pletenje, za to uzimamo niz bijele boje ili izabrani i napravite 39 petlje, a zatim okrenite pletenje.

1. red: Mi preskočimo 3 zrakoplova, a zatim su vezani cijelim redom po stupovima s Nakidom. Ponovite pletenje da biste prešli na sljedeći redak. 2. red: Opet ubacuju tri zraka, * Umetnite jedan stupac s pričvršćenjem, dok ulazi u kuku u sredini petlje između njih dvojice (ispod spoja vezivnog). I tako do samog kraja, a zatim implementirajte platno. Tako smo plesti dok duljina ne dosegne 97 petlje.

Rezultirajući proizvod koji smo stavili na ravnu površinu, a zatim s jedne strane umećumo 20 centimetara, a na druge - 36 centimetara tako da se kratke boje primjenjuju jedni na druge. Dugi rubovi moraju biti međusobno povezani, to može biti umrežavanje ili prodrijeti u kuku s kolonom bez nakida. Ostaje ukrasiti naš jastučnicu s crpkama. Da biste to učinili, uzimamo crvenu nit i smanjili niti koje, nakon podjele na četiri dijela i spojite se na Pompon. Sve, sada je naš jastučnicu!

Shema jastučnice kukičanje za početnike s opisom i videozapisom

Video na temu

Ovaj članak prikazuje video s kojim možete naučiti kako plesti jastučići za jastuke.

Članak o temi: Orhideje s shemama i opisima: Master klasa s videom

Čitaj više