Kako objesiti sliku na zidu bez noktiju i bušenje

Anonim

Slike su najlakši i najpristupačniji način da ukrasite naš dom, dajući joj udobnost i individualnost. Kako objesiti sliku bez noktiju na pozadini, ako ne znate kako se nositi s alatom, ili ne želite to učiniti? Možete objesiti slike na različite načine.

Kako objesiti sliku bez noktiju i zidove bušenja na pozadini

Postoji nekoliko opcija, kako objesiti jednu ili više slika, a ne bušiti zidove. Prvo, razmotrite načine na koje možete priložiti slike opremljene posebnim pričvršćivanjem.

Danas u trgovinama možete pronaći posebne komplete koji omogućuju pričvršćivanje ukrasa na zid bez korištenja noktiju.

CALCRO i HOUDS SYSTEM "Command"

Kompleti "Command" uključuju čičak i kuke. Prvi se koriste za slike s blagim težinom, a kuke imaju više voluminoznih i teških slika. Glavna stvar je da je zidna površina glatka.

Kako objesiti sliku na zidu bez noktiju i bušenje

Ako je slika jednostavna, trebat će vam Velcro. Jedan dio je fiksiran na zid, drugi - na poleđini dekoracije. Primjenjujući ovu metodu, nećete pokvariti pozadinu i možete nadmašiti sliku onoliko često koliko želite.

Za velike slike koristite kuke. Odmagnite zid kako biste stvorili maksimalnu snapu i pričvrstite kuku na bazi usana na površinu. Ako je potrebno, koristite nekoliko nosača.

Uz pomoć "naredbe" možete objesiti sliku na zidu bez noktiju na bilo kojoj pozadini, od tankih do izdržljivijih.

Kuka sustav "čađa"

Na takvim montažama može se suspendirati težinom težine do 1,5 kg, opremljena posebnim užetom ili kabelom. Stvorite kuke SPST sustava može biti na bilo kojoj površini, iznimka je samo vinilna pozadina.

Članak na temu: pletenje rublica s uzorcima pletenje igle 33

Za malu sliku dovoljna je jedna kuka, a više voluminozna i teška slika trebat će nekoliko čvora. Uklonite zaštitnu traku sa stražnje strane kuke i čvrsto ga pritisnite na zid, držite 30-40 sekundi. Nakon toga možete objesiti sliku.

Dakle, sigurno pričvrstite sliku na zidu bez oštećenja površine.

Kako objesiti sliku na zidu bez noktiju i bušenje

Kako objesiti sliku bez bušenja uz pomoć djevojke

Ne možete steći posebne pričvršćivanje, već objesiti sliku na zidu uz pomoć podsmijeh sredstava, nikada ne utopiti zid i bez nokata.

Kako objesiti sliku bez noktiju na pozadini? Razmotrite dostupne i jednostavne načine.

Odjeća ili kuke

Za objesiti sliku na isječak ili običnu kuku za odjeću, trebat će vam olovka, ljepilo ili tekuće nokte i oštrim nožom.

Zabilježite mjesto olovke i nježno izrežite pozadinu horizontalno. Nanesite ljepilo ili tekuće nokte na zid ispod pozadine i ugradite klinč papira. Nakon ljepila "Grab" pričvršćivanje, pokrijte rez s pozadinom, pažljivo ih stavite na površinu.

Možete objesiti slike na takvoj kuku jednog dana nakon instalacije.

Kako objesiti sliku na zidu bez noktiju i bušenje

Vinski čep

Ne želite pokvariti zid, vozite nokte u nju? Možete ih voziti u corky cijev od vina! Uzmite vinski čep i uz pomoć oštrog noža, izrežite "krug" od 1,5 cm široko od njega. Uz pomoć tekućih noktiju ili "trenutak" ljepilo, pričvrstite utikač na mjesto budućeg mjesta slike.

Kada se ljepilo osuši, uzmite nokat u pluta (bez dostizanja zida!) I objesite sliku. Takvo pričvršćivanje može izdržati vrlo velike i masivne dekoracije.

Kuka "pauci"

Takav privitak može se naći u gotovo svakoj poslovnoj trgovini. Ovo je kuka opremljena s leđima od četiri male igle od izdržljive legure. Kuka se mora pričvrstiti na površinu zida i udariti čekić na njemu nekoliko puta. Kada su pinovi potpuno uključeni u zid, možete objesiti crtež.

Članak o temi: Uskrsna piletina Piletina: Glavni razred s shemama i opisima

Kako napraviti "galeriju" s fotografija ili slika

"Kolaže" s nekoliko slika smještenih u određenom redoslijedu blizu jedan od drugoga su sada vrlo popularni. Kako najbolje objesiti nekoliko slika? Možete primijeniti jednu od ovih metoda.

Suspendirani dizajn

Da biste napravili takav dizajn, trebat će vam drvena daska (željeznica starog Carnisa) i trajne niti iz Catrona. Ako koristite željeznicu kvačila, pričvrstite na unutarnjim kukama kategorijskih niti potrebne duljine. U slučaju kada je osnova dizajna daska, niti se mogu popraviti, jednostavno "osloboditi" jedan kraj oko uređaja.

Nakon toga, osnovica strukture je montirana na zid, a kuke, papirnati isječci ili drugi uređaji pričvršćeni su na krajeve niti, koji će biti suspendirani.

Kako objesiti sliku na zidu bez noktiju i bušenje

Široka vrpca

U trgovinama za šivanje možete kupiti satenske vrpce raznih širina i boja. Sklopimo materijal na pola i pričvrstite na zid s malom karanfijom. Možete montirati kuku u zid i objesiti vrpcu na njemu, unaprijed šivati ​​petlju na stražnju stranu.

Mala kuka je pričvršćena na okvir okvira, za koji visi na vrpci. Treba napomenuti da je ova metoda prikladna za male i lake slike, težak ukras za održavanje na zidu s vrpcom neće raditi.

Pljeskanje slika

Ova metoda će vam omogućiti da svoju sobu date jedinstveni pogled. Odaberite ploču, boja koja povoljno kontrastira s glavnim bojama u unutrašnjosti i pričvrstite ga na zid. Odbori su izvorno gledajući, koje nisu blizu zida i na nekoj udaljenosti od nje.

Na taj način možete postaviti osnovu dizajna uz pomoć posebnih zagrada smještenih u gornjem i donjem dijelu. Možete objesiti slike na ploči na bilo koji način prikladno za vas, sve ovisi o vašim željama. Zid će ostati netaknut.

Članak o temi: sljedeći jednostavni i prekrasni kukičani uzorci

Što objesiti sliku ako nema pričvršćivanja

Prije nego što počnete odabrati način, kako objesiti sliku bez bušenja, obratite pozornost na prisutnost pričvršćivanja s njezine stražnje strane. Ako nedostaje, onda vam nijedna od gore navedenih metoda neće odgovarati.

Što učiniti u ovom slučaju? Kako objesiti sliku bez bušenja, a bez noktiju? Možete koristiti jedan od načina za instalaciju nakita, koji nemaju nosača.

Gumbi, igle ili igle

Ta sredstva su pogodna za pričvršćivanje malih slika, kao što su plakat ili fotografija, neće zadržati skupno slikanje. Zabilježite mjesto olovke na kojem se odlučite organizirati uređenje i, guranje crteža s iglom ili gumbom, "pin" ga na zid.

Kao rezultat toga, tanak, gotovo neprimjetan trag ostaje na površini pozadine, a možete premjestiti slike onoliko često koliko želite.

Dvostrana traka

Uz pomoć dvosmjerne trake, možete popraviti malu sliku na bilo kojoj površini.

Odaberite mjesto za sliku i napravite oznaku olovkom. Nakon toga, uključite gornju granicu snimke Strip Scotch, izvadite papir i čvrsto pritisnite tkaninu na zid. Ako je potrebno, možete popraviti dno i bočni dijelovi ukrasa.

Slika priložena na taj način ne bi trebala biti nadmašuju. Uklonite ga iz zida bez oštećenja površine, gotovo nemoguće.

Polimerna ljepila ili tekući nokti

Te su tvari prikladne jer ne ostavljaju na površini mrlja i masnih tragova. Napomena na mjestu na zidu slike, nanesite ljepilo na obrnutu stranu weba (možete ga pričvrstiti samo odozgo, ali ako je ukras volumetric, bolje je snimanje i snižavanje donjeg dijela ili ukazati na ljepilo na perimetar na udaljenosti od 5 cm jedan od drugog).

Nakon pričvršćivanja slike na površinu zida i pritisnite 30-40 sekundi kako biste osigurali čvrstu spojku s površinom.

Odabir mjesta za sliku, preferirajte dobro osvijetljene sobe, a ne "učitane" s glomaznim namještajem.

Čitaj više