Specifikacije vrsta sjenila

Anonim

Većina ljudi nije cijenila ne samo dostojne karakteristike roleta, već i njihovu raznolikost. Predivno gledaju na prozore u bilo kojem unutrašnjosti sobe. Zbog činjenice da postoji veliki izbor različitih vrsta zavjesa na tržištima, svaki klijent može napraviti pravi izbor da će ga voljeti. Moderne vrste zavjesa dizajnirani su kako bi zaštitili sobu od puno svjetla i prodiranja hladnog zraka iz prozora. Oni mogu imati mehanizam različitog djelovanja koji radi u vertikalnom i horizontalnom smjeru. Skupština, dizajn ima tanjur, klizni mehanizam i kontrolnu komu otkrivanja.

Karakteristike

Specifikacije vrsta sjenila

Vertikalne rolete su praktičniji

U naše vrijeme, najčešće se koriste dvije vrste dizajna za uredske prostore i kod kuće. Uglavnom se primjenjuju vertikalne rolete, jer su praktičniji. Oni mogu imati osnovu raznih materijala, na primjer, kao što su:

  • Razne tkanine s različitim nijansama boja i crteža;
  • plastika;
  • aluminij;
  • drvo.

Specifikacije vrsta sjenila

Tekstilne rolete s antibakterijskim i odbijanjem prašine

Najviše korištena opcija je vertikalne rolete, koje se sastoje od tkiva. U vrijeme proizvodnje, materijal se obrađuje antibakterijskim i prašinskim sredstvom. Osim toga, ploče su obložene tekućinom, koja daje krutost proizvoda.

Ako želite, možete kupiti ili rukovati s višebojnijim roletima kod kuće. Tkanine se najčešće koriste u rasporedu stambenih prostora. Za urede, plastične rolete su praktičnije. Apsolutno ne propuštaju sunčevu svjetlost, što vam omogućuje potpuno ispuštanje od stranih rasvjete.

Važno je pri odabiru roleta da obratite pozornost na metodu privitka. Ako je instalacija planirana za okvir prozora, onda set mora imati posebne isječke ili traku. To je potrebno kako bi se u vrijeme instalacije ne pokvari okvir plastičnog prozora. Također možete odabrati dizajn koji je fiksiran na zidu ili strop.

Dizajn stila tkiva

Specifikacije vrsta sjenila

Za raspored stambenih prostora ili balkona, najbolje je koristiti tkivno vertikalne rolete, jer imaju masu pozitivnih karakteristika. Veliki raspon omogućuje vam da odaberete vrstu zavjese koji će se dobro uklopiti u bilo koji interijer sobe. Otvorite prozor, soba će biti svjetla, ali stranci s ulice neće moći vidjeti što se događa unutra. Zbog činjenice da tehničke karakteristike dizajna imaju mnoge prednosti, široko se koristi u cijelom svijetu.

Članak o toj temi: Dubina usisavanja crpke

Metak je izrađen od aluminijskog profila. Zbog krutosti, dizajn ima dovoljnu snagu. Određeni broj bendova (lamela) je priključen na profil, čija širina može biti 89 ili 127 mm. Dimenzije ovise o zemlji proizvođača (Amerika ili Europa).

Horizontalne rolete

Specifikacije vrsta sjenila

Ploče su smještene u horizontalnom položaju, fiksirane jedna s drugom uz pomoć kromove navoja, koja se proteže od mehanizma koji je dizajniran za kontrolu. Nalazi se na samom Karnisu. Za proizvodnju ploča koristi se materijal koji ima pozitivan učinak na okoliš. Jednostavno rečeno, elementi koji se koriste u proizvodnji sjenila nisu toksični. Horizontalni dizajn uređaj:

  • mehanizam za upravljanje otkrićem i zatvaranjem sjenila;
  • Postavite lamelu;
  • vijenac;
  • Skup vijaka i vijaka.

Pogledajte video kako odabrati dobre rolete:

Dizajn se prodaje nepromijenjen, kako bi se ispravno prikupilo, možete koristiti opis i detaljne upute koje ide uz zastornu komplet.

Čitaj više