Dječji sustavi za pohranu igračaka

Anonim

Što bi izgledalo loše kad djeca imaju mnogo igračaka? I činjenica da su raspršeni po cijeloj sobi i njihovi vlasnici nisu jako voljeli prikupljati ih. Pravilno skladištenje igračaka u stanu ili kući - zalog reda i mir (mama prvo) jer čak i jednostavno održavanje reda u ovom slučaju je zadatak povećane složenosti. Moguće je ublažiti. Da biste to učinili, trebat će vam namještaj za dječje igračke - police, police ili kabinet, kao i pristojan broj kutija, ladice, torbe i torbe.

Namještaj za pohranu igračaka u djece

Namještaj u vrtiću potrebno je od prvih dana života. I najčešće je to prsa ladica i stalak. Samo, prvo se bave glavnom posteljinom i dječjom odjećom, a igračke uzimaju malo prostora. Ali postupno smiješne stvari - zvecke, medvjeda, automobili, čvorišta itd. Postaje sve više i više, za njih je potrebno zasebno mjesto, a ponekad i ni jedan.

Najpogodnija opcija je stalak. Bez garderobe s vratima, naime, stalak s otvorenim policama, na kojima kutije mogu stajati. Pohranjivanje igračaka u ovom obliku je optimalno - a dijete je prikladno za njihovo dobivanje i brzo ih ukloniti.

U početku možete kupiti ili napraviti jedan pravokutni stalak i po mogućnosti s kvadratnim stanicama. Sada ćete shvatiti zašto ...

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Pravokutni stalak s kvadratnim stanicama

Dok je dijete malo malo, može se staviti "laganje" - kao na fotografiji, duga strana na podu. Dakle, za malo dijete je prikladnije - prvo će majstor ono što je dolje, a zatim ide na gornje police. I sigurnija - odrasla djeca mogu koristiti police kao stubište, a na tom položaju neće biti podignuta visoko))

Nakon nekoliko godina, dijete će odrasti, igračke će postati više. Moći ćete okretati stalak i staviti ga "u visinu" i instalirati drugi ili napraviti police na mjestu odmora. Kombinirajući nekoliko regala različitih visina dobivaju dječji sustav za pohranu igračaka.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Različiti regali će sustavi za pohranu igračaka

Možete rasti sve količine: kupiti jedan stalak ili kao što su govorili - policu, zatim još jedan. Cijeli šarm vrtića je da čak i nemaju jednu boju. A ako vas brine - obojite ih ili izabrati neutralnu boju "ispod stabla".

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Omiljene igračke mogu se pohraniti u mreži na stražnjoj strani kreveta

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Samo desetak kante i imate izvornu policu igračaka

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Postupno se jedna police pretvara u zid s igračkama

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Kartonske kutije, zapečaćene tkanine, izgledaju sjajno

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Ovo je cijeli zid za dječje igračke.

Članak o temi: Kuhija u rustikalnom stilu - dizajn, dekoracija, fotografija

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Različite košare - plastike ili šibanje

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Jednostavno i prikladno, a modularni sustav omogućuje vam da povećate veličinu prema potrebi

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Plastične komode u vrtiću - zgodan i higijenski

Kako organizirati pohranu igračaka: ideje

Možete staviti različite kutije u police u kojima su male i ne vrlo igračke. Odmah razmislite o drvenim kutijama (ili iz šperploča, iverice i drugih sličnih materijala) za malu djecu - ne najbolju opciju. Previše su teški, pokušavajući dobiti igračke. Djeca često ozlijeđuju prste. Također, oni također imaju rigidni kutove koji mogu, naravno, malo, malo, ali ipak ostaju teški. Takve kutije su pogodne za školske djece. Oni već imaju više snage, a koordinacija je bolje razvijena. I skladištenje igračaka za djecu bolje je organizirati u mekši, a ne takve traumatske plastične posude / košare ili u gustim ladicama, obojenom papiru ili tkanini.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Teške kutije bolje zamjenjuju svjetlo

Namještaj za ozljedu kupnje ili ne toliko teško, nego naučiti dijete staviti vaše igračke tamo - to je zadatak složeniji. Za djevojčice se stalak može izdati u obliku kuće. Tada će preseliti "stanovnike" i stvoriti uvjete za njih.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Stalak za igračke u vrtiću za djevojku

S dječacima, ova opcija neće proći. Oni obično imaju mnogo automobila i glavnu zadaću pohranjivanja dječačkih igračaka - da stavi pisaći stroj. Da biste to učinili, možete napraviti cijelu zidnu garažu. Ovo su duge uske police, na kojima se nalazi cijela flota. Više opcija su transparentni džepovi na tkanini (prodaju se kao sustavi za pohranu cipela) ili police prikupljenih od plastičnih cijevi.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Kako organizirati skladištenje strojeva (zidna garaža)

Da biste stimulirali želju da se "vozite" automobili u garažu, na podu možete napraviti oznaku na podu, prema kojem "nakon pomicanja" voze do parkirališta.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Put do parkirališta

U načelu se takvi džepovi mogu koristiti za skladištenje zbirki lutaka i za meke igračke.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

U džepovima na zidu prikladno je smjestiti lutke i meke igračke

Kada mjesta na policama i regalima u vrtiću nisu dovoljni, još uvijek trebate ideje. Osim džepova, možete napraviti uvlačne kutije (velike) ispod kreveta ili stola.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Kutije ispod kreveta - mjesta ne zauzimaju, ali možete sakriti tamo već dosadne igračke

Dakle, da u velikim ladicama nisu ležali u rasutom stanju, plastične košare mogu se staviti ispod najmanjih. Tako će sve biti brže nego u zajedničkoj hrpi.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Igračke za pohranu moraju se ispravno organizirati

Kutije se mogu instalirati u police ne samo na policama: moguće ih je objesiti. Da biste to učinili, utori su izrezani na bočne zidove, u kojima su košare i košare jednostavno umetnuti. Košare se mogu uzeti plastika (ako nađete s dovoljno krute strane), a moguće je metalik - iz kompletnog skupa svlačionica ili ormara.

Članak o temi: Kako gipsane zidove ispod pozadine s vlastitim rukama: materijali i tehnike

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Kako instalirati košaru za igračke u stele

Najveće slobodne površine u sobi su zidovi. Mogu se koristiti. Na primjer, pričvrstite na zid (bočni zid ormarića, svjetiljka svjetiljke, itd.) Traka od čičak. Mekane igračke na leđima za šivanje također mali komadići takve trake. Lako će se objesiti na mjesto i pucati. I dekor će u isto vrijeme postati raznovrsnije.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Čičak - jedan od jednostavnih načina da pronađete mjesto za meke igračke

Možete objesiti mreže škrinje od žice ili plastike na zidovima. Oni su također iznimno postoje male lutke ili automobile.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Umjesto boja u Kašpo laike

Možete posuditi ideju i iz kuhinje: popraviti na horizontalnoj cijevi različite vrećice. Da bi vratovi bili teže, možete ih zategnuti do obruča ili umetnite elastičnu žicu.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Džepovi ili vrećice na cijevi - još jedna ideja za pohranjivanje igračaka u djece

Džepovi rade na drvenim bazama. Može se izrezati iz šperploča, obojiti, nokati nekoliko kuka, džepova i vrećica. Mini sustav za pohranu igračaka je spreman.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Jedna od opcija džepova za igračke

Ali ne može se sve pričvrstiti na zidove. Neke stvari zahtijevaju košare ili kutije. Na primjer, sport - sve kugle, kuglice i druge školjke. To je prikladno pohraniti ih u košare od žičane junk.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Žičana košara za spremanje sportske opreme i velikih igračaka

Ako želite košaru, možete pričvrstiti na zidove i trenirati pasti u košaru (daleko od premlaćivanja stavki i prozora).

Skladištenje igračaka iz pražnjenja "Jeftini i ljutiti" - sklopivi košare za oblaganje. Naravno, oni su jeftini, izgledaju dobro, ali vrlo brzo žurite. Osobito mesh: igračka je zakačena, dijete joj je trznuo .... Dirka.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Sklopivi košare za skladištenje materijala

Bez obzira na to koliko su roditelji pokušali, djeca ne žele ukloniti igračke. Umjesto toga, ne želim uopće. U tom smislu, samo savršena verzija vrećice.

Torbe-tepih za brzo čišćenje

Ovo je sjajno rješenje: Na rubu okruglog tepiha, mala visina "zida" je ušivena, uz gornji rub, napravljen je red na koji će se kabel proširiti. Da biste uklonili igračke, samo trebate zategnuti kabel. Rubovi tepih će ustati, a tepih će se pretvoriti u torbu.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Brzo igračke brzo

Tada se ove vrećice mogu staviti negdje u blizini zida ili objesiti na posebne kuke. Stvarno savršena opcija.

Kutije za igračke to čine sami

Gledajući na sve cijene djece za slatke pletene ili plastične košare u trgovinama, razmislite o tome što ideja o izradi obojenih kutija za igračke to sami nije tako loše. Trebat će vam kartonske kutije guste (ne valovito) kartona, najvjerojatnije od kućanskih aparata. Možete pokušati sreću od poznanika: mnogi proizvođači pružaju jamstvo popravak samo u prisutnosti pakiranja. Ovdje su kutije kutije. Jamstveni rok je dugo prošlo i baciti pakiranje zaboravljenim. Ovdje su ove kutije i najbolje je za dječju opciju.

Članak na temu: Stvorite vrt kamenja kod kuće

Druga mogućnost je pitati u industrijskim trgovinama. Oni također često primaju robu u krutim paketima. Na primjer, u takvim pampovima, salventima itd.

Topli papir

Od pronađenih kutija odrezati poklopac. U bočnim zidovima (uske) rupe za rezanje ručica. Svi zglobovi dimenzioniraju iz unutarnje strane viskija.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

U kutiji je odrezao poklopac, radimo olovke za rupe na bočnim stranama

Uzmite višebojni papir. Velika se savršeno uklapa u koje se pokloni. Gusta je, postoji veliki broj različitih crteža. Možete koristiti i papir za scrapbooking. Ako je završetak iz papira različitih boja, izrežite u trake jednake širini, ako se miješamo s jednim uzorkom, izmjerite traku u visini kutije.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Lijepi mi papir

Mi uzimamo ljepilo (PVA), podmažite površinu kutije četkom i početi lijepiti kut. Pokušavamo lijepiti bez mjehurića, papir postupno, s ruba do ruba. Sljedeći list se stavlja s malom prigodom koji nije prethodan. Dakle, dok ne dobijete sve površine.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Ukrasimo ručke

Gledajući svjetlo, izrežite ručku škarama. Na rub biti točniji, ljepili smo rezove ručke s tankom trakom papira. Također, pruge čine gornji rez.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Završio domaći okvir za igračke

Nosimo tkaninu

U ovom slučaju, svi uglovi kutije mogu se smijati s viski s dvije strane - to će biti dulje. Zatim uzimamo tkaninu i odrezali dva seta praznine u veličini. Jedan strogo u veličini, plus priključak za šav, drugi je 1 cm manje i također s dodatkom. Na šavovima dodati 0,5-1 cm na svakoj strani. Odmah možete izrezati radni komad s oblikom križa, ali tako se potrošnja protoka dobiva više - odvojeni komadi štednje))

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Izrezati iz dvostrukog skupa tkanine i šivati ​​ih

Šivati ​​detalje najprije u obliku križa, a zatim napravite torbu iz billeta. Pokušavamo na kutiji. Jedan (više) proteže se vani, drugi je ispravljen unutra.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Spojiti

Sada uzimamo univerzalno ljepilo i zalijepite tkaninu oko perimetra dna unutar i vani. Onda uzorak u kutovima. Tako da tkanina neće pomaknuti.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Poklon tkanina na rubovima kutije

Rubovi obje vrećice se tkaju unutra, ručno predajemo preko perimetra.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Nosimo vrh ladice za igračke, izrežite ručke

Uz pomoć škare izreže ručku. Samo nemojte rezati velike komade. Moramo ostaviti oko 1 cm "dodatne" tkanine. Unutar je omotan, označavanje ručke.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Šivanje

Stavljanje ručke, uzmite spremnu kutiju za pohranu igračaka.

Dječji sustavi za pohranu igračaka

Kutija spremna

Ukrašen samoljepljivi film

Čitaj više