Slike za dječju sobu na zidu. Kreativna rješenja

Anonim

Mnogi od nas su narasli u vrijeme kada je ukras dječje sobe s crtežima, razne primjene ili unutarnje naljepnice nemoguće ne samo za odsutnost takve raznolikosti. Kad sam bio mali, moja soba je izgledala potpuno obična i jedina stvar koja je donijela svjetlinu i boje u nju povremeno su raspršene igračke. Nakon što sam postao otac, imao sam izvrsnu priliku za stvaranje za moje dijete ne samo zasebnu spavaću sobu, već i sobu za igru, u kojoj je moje dijete sretno izvodilo svaki put. Dizajn zidova u dječjoj spavaćoj sobi je vrlo važan i kreativan proces, pa razgovaramo o tome detaljnije.

Slike za dječju sobu na zidu. Kreativna rješenja

Unutrašnjost dječje sobe

Vrijednost slika i drugih dijelova

Slike za dječju sobu na zidu. Kreativna rješenja

Molite zidove u djeci

Svatko ne postaje odmah jasno zašto dizajn dječje sobe zahtijeva posebnu pozornost. Ali u stvari, ljubav prema umjetnosti i sve je lijepo, postavljeni smo od djetinjstva, tako da će razne slike i crteži pomoći u usanju ove ljubavi u ranoj dobi.

Važno! Dizajn djece nije manje važan od dizajna dnevnog boravka. Stvaranje udobnosti za dijete vlastitim rukama, treba uzeti u obzir neke čimbenike i stilistiku prostorije.

Slike na zidovima su neophodno unutarnje rješenje koje se koristi u dječjim sobama. Oni mogu opisati ne samo životinje, likove ili prirodu, nego i biti prave remek-djela umjetnika. U izboru slika na zidu igra ulogu ne samo boju koja se koristi na platnu, već i cjelokupnom dizajnu sobe. Osim toga, izbor slikanja za zid u dječjoj sobi ovisi o dobi djeteta koji živi u njemu.

Slike koje su popularne u djece mogu se podijeliti na nekoliko mjesta:

  1. Slike koje prikazuju umjetnost velikih umjetnika
  2. Fotografije po kojima možete stvoriti kolaže na zidu. Lijepo gledajte u dječje crno-bijele fotografije roditelja u djetinjstvu, fotografija trudne majke ili prvi put iz ultrazvuka
  3. Plakati - ne samo slike su prilično u potražnji u dizajnerskim pitanjima. Ogroman broj plakata na kojima se može prikazati bilo koja parcela je, a boja je jednostavna za odabir za bilo koji dizajn prikazuje plakate za vodeće pozicije na zahtjev. Zajedno s raspoloživim politikom određivanja cijena, čini se mogućnošću da zamijeni posade po potrebi, čime se pridonosi unutrašnjosti sobe novih grožđica

Članak na temu: Zelene zavjese u unutrašnjosti dnevnog boravka - univerzalni dizajn

Rješenje scene

Slike za dječju sobu na zidu. Kreativna rješenja

Zidovi u djece

Naravno, parcela slika je odabrana pod stilskom dizajnom dječje sobe. Najčešće na platnama prikazuje životinjski žanr. Slike životinja i njihov mladi će izgledati sjajno u sobi za novorođenče. Mali mačići ili mladunci će igrati u dizajnu i stvoriti topla i nježnu atmosferu u njemu. Prednost takvih slika je da se savršeno uklapaju u dizajn sobe kao djevojčice i dječaka. U pozadini nježnih nijansi zidova, svijetla boja elemenata dekor može zadovoljiti želje bilo kojeg roditelja.

Važno! Prilikom odabira zemljišta za slike, odbijte iz zajedničkog stila. Ponekad su djeca sastavljena u morskom stilu - u ovom slučaju, na zidovima u rasadniku odgovarajuću priču o slici mora i brodova, škrinje s blagom i pješčanim plažama.

Branje boju zidova za vrtić, odlučio sam pitati savjet od psihologa i skraćenog dijela mog susjeda. Naravno, već sam znao mnogo informacija dobivenih od njega, ali to je samo ojačalo moje povjerenje i dobio nekoliko novih savjeta za oduševljenje. To je oni koji želim podijeliti s vama:

  1. Boja zidova u vrtiću ne bi trebala biti ugnjetavaju. To jest, korištenje tamnih boja i nijansi ovdje će biti potpuno neprihvatljivo. Samo svijetla boja donosi one okolne pozitivne emocije i onaj koji promiče razvoj bebe
  2. Za novorođenče i do 2 godine, bolje je koristiti meku i nezasićenu boju. Obično, takve nijanse čine sklad i udobnost, sposobnu za smirivanje i opuštanje
  3. Nakon 3-4 godine, djeca počinju percipirati i zaustavljaju svoj izbor na svijetlim i kontrastnim nijansama. Ovdje možete koristiti zasićenu žutu ili crvenu, plavu i narančastu. Provođenje popravka vlastitim rukama možete privući svoje dijete na izbor boje zida u dječjoj
  4. Koristeći dvije boje rješenja za dječju sobu, možete dodati slikanje u dizajnu, kao i razrijediti monotoniju dizajna. Koristim pozadinu, možete odabrati web s prskanjem ili malim uzorkom.

Članak o toj temi: Kako testirati sustave grijanja?

Kreativnost na zidovima

Slike za dječju sobu na zidu. Kreativna rješenja

Dekoracija zidova u djece

Sjećam se kad je bio mali za crtanje na zidovima olovkama, pa čak i više od markera strogo je zabranjeno. Koliko smo tada namamili. Dobro je da s dolaskom modernih materijala s kojima dizajn djece postaje ne samo nevjerojatna, već i praktična omogućuje našim djeci da pokažu svoju kreativnost ne samo u bilježnicama i albumima. Stilista ploča je odavno voljela ne samo djeci, nego i kreativne ljude koji vole izraziti svoj potencijal na velikim površinama.

Stilista površina je vrlo potražnja u dječjim prostorijama i stoga se upoznaju s njegovim prednostima i nedostacima. Stilista površina je stvorena vrlo jednostavno, za to, dovoljno je primijeniti posebnu boju na zidove, što je u redu gotovo svih popularnih proizvođača. Pros:

  • Snimina površina je uvijek originalna
  • Na takvom zidu možete izvući djecu i odrasle. U dječjoj sobi, prisutnost stalke može biti nemoguće zbog nedostatka slobodnog prostora, ali uvijek možete istaknuti mali komad zidova u crtežima s vlastitim rukama.
  • Stilista površina može imati različite nijanse, tako da će se uklopiti u bilo koji dizajn i postati sastavni dio njega.
  • Stilska ploča omogućuje vam da sakrijete nedostatke neravnih zidova

Međutim, osim prednosti, površina stila ima neke nedostatke koji mogu biti beznačajni za neke:

  1. Tamna površina može smanjiti vizualno područje dječje sobe, ako je tako mala
  2. Postoji potreba da često obrišite površinu vlažnom krpom, jer prašina s kredom ima imovinu za zagađenje sobe

Slike koje su prikazane od strane djece na zidovima ne govore o njihovoj neposlušnosti. Često, na taj način vaše dijete ima sposobnosti umjetničke umjetnosti, stoga nije potrebno odmah grditi za male šale. Možda je vrijedno razmišljati o rasporedu kutka, gdje će crteži vašeg djeteta postati obiteljska baština.

Članak o temi: Veliki setovi vezenja: Velike veličine i besplatne sheme, preuzmite bez registracije, velikog formata

Mobilni zidovi za djecu

Slike za dječju sobu na zidu. Kreativna rješenja

Slike za dječju sobu na zidu

Platite pozornost na obojene zidove u vrtiću. Razne svijetle nijanse, sve vrste slika crtanih likova - sve je to jednostavno potrebno za razvoj djeteta. Opcije s kojima su slika u vrtu ili kućama su raznolike, ali je bitno saznati koje zahtjeve trebaju imati boju:

  • Obvezna je sigurnost boje. Ne bi trebalo biti otrovno, jer je vrlo štetno za djecu
  • Otpornost i elastičnost trošenja iznimno su važni za dječje sobe
  • Potrebno je koristiti perive platno, jer je tendencija djece na crteže poznato svima

Slikanje vlastitim rukama se izvodi vrlo jednostavno, međutim, za to je potrebno pripremiti razloge za ovu kvalitativnu i odabrati prikladnu LX. Slikanje je najbolje koristeći vodene boje, koje se odlikuju jednostavnom primjenom, sigurnosti, brzog sušenja i dobre permeabilnosti pare. Stoga, ako se vaše vlastito slikanje izvodi po prvi put, to je odlična opcija za korištenje u dječjim sobama.

Čitaj više