Kako brzo objesiti sliku na bilo kojem zidu

Anonim

Mnogi nisu previše razmišljanja o tome kako objesiti sliku na zidu - jednostavno koristite nokte ili vijke. Međutim, ne na bilo kojem zidu ne može se uživati ​​u uređenju interijera.

Postoji mnogo načina da objesite krpe na zidovima. Prije svega, izbor ovisi o materijalu iz kojeg se sklada particija.

Kako su slike fiksirane na različite vrste zidova

Odaberite metodu zatvarača slijedi iz vrste zidova. Nije moguće postići nokat u svaku particiju, tako da biste trebali znati kako slike visi na različitim vrstama zidova.

Kako brzo objesiti sliku na bilo kojem zidu

Kako priložiti sliku na opeku particiju

Unatoč praktičnoj i snazi, cigla se odnosi na krhke materijale. Bušenje rupa, vijci vijaka i začepljenje noktiju neće naškoditi takvom zidu ako je izbušena rupa napunjena cementnom žbukom. I tek nakon toga bit će moguće umetnuti vijak ili kuku u zid. Ova mjera će izbjeći formiranje i distribuciju pukotina na opeke.

Također možete koristiti zagrade od opeke koje su pričvršćene na potrebni segment zida.

Kako objesiti slike na drvenim zidovima

Ovaj materijal je najpogodniji, dovoljno je postići na pravom mjestu nokat. To neće zahtijevati posebne napore s vaše strane.

Članak na temu: Revolucija vrata s koracima za pletenje s fotografijama i videozapisima

Nokat je suspendiran s mrežom za petlju, kabel, kapron nit ili drugu vrstu pričvršćivanja.

Kako objesiti sliku na betonskom zidu

Vozite nokat u betonski zid neće raditi, ovdje će vam trebati vježba ili perforator. U određenoj točki izbušena je rupa u kojoj umetnite plastični tiple.

U tišini, morate pričvrstiti kuku ili vijak i obustaviti ukras.

Kako objesiti sliku na zidu od gipsa

Kako brzo objesiti sliku na bilo kojem zidu

Na zidovima od gipsane ploče ne smiju biti postavljeni volumetrijski i teški platno. Ovaj materijal nema visoku čvrstoću i stabilnost za učitavanje.

Posebni dowel- "leptiri" s posebnim potporzima koriste se kao pričvršćivanje za slike na zidovima za žbuke. To omogućuje dodatak da se pouzdano drži na zid.

Kako popraviti sliku na zidu

Ako je tkanina mala i dovoljno jednostavna, možete učiniti bez noktiju i površine bušenja. Postoji nekoliko načina da objesite slike bez vožnje bušilice ili čekića.

Dvostrana traka

Zabilježite liniju na zidu, gdje će se nalaziti gornji rub slike. Na poleđini tkanine, držite traku i uklonite zaštitnu traku iz papira. Ako želite sigurno osigurati sliku, pričvrstite ljepljivu traku ne samo na vrh, već i do donjeg ruba dekoracije.

Da biste pružili dobru Scotch karticu površinom, čvrsto pritisnite tkaninu na zid 20-30 sekundi.

Tekući nokti

Uz pomoć tekućih noktiju, slika će biti sigurno pričvršćena na zid bilo kojeg tipa. Nanesite ljepljivu tvar oko perimetra platna, promatrajući udaljenost od 5 cm od jednog "otoka" adhezive na drugu. Zatim pritisnite ukras na zid i držite neko vrijeme.

Kuka za odjeću ili isječak

Ako pozadinu na zidovima možete koristiti kukičanje odjeće ili pribora za pribor. Zabilježite mjesto pričvršćivanja jednostavnom olovkom i napravite rez u obliku oblika u određenoj točki uz pomoć oštre stopicijske nožem.

Članak na temu: Kako šivati ​​bujnu suknju s vlastitim rukama

Ispunite generirani prostor za ljepilo, pričvrstite isječak ili kuku i pomaknite pozadinu na vratima izbijanja. Možete objesiti sliku ne ranije od 24 sata.

Iglice, gumbe i igle

Ta sredstva su prikladna samo za popravak malih slika na zidovima podložnim pozadinom. Gornji kutovi slike guraju se u iglu ili pričvrstite i pričvrstite na zid. Ako je potrebno, možete učvrstiti dekoraciju i donje kutove.

Kako popraviti kolaž od slika

Kako brzo objesiti sliku na bilo kojem zidu

Ako namjeravate objesiti nekoliko slika, možete koristiti opisane metode, ali mnogo bolji i originalni sastav će gledati na ne-standardni način.

Odbor

U ovom slučaju, bolje je odabrati ploču koja se razlikuje u boji od zidova i drugih dijelova unutarnjih poslova. To će joj omogućiti da se ne "spoji" s okolnim objektima i odmah privuče pozornost.

Osigurajte ploču na zidu i stavite slike u narudžbu koja vam je potrebna. Metoda pričvršćivanja slika u ploči može biti različita: tekući nokti, dvostrana traka ili mala karanfilacija.

Planck

Uz pomoć drvene daske i KaProne niti, slike se mogu fiksirati na različitim visinama. Pričvrstite šipku na zid, nakon što je prethodno pričvršćen na njemu guste kaprone niti ili cvine. Duljina niti ovisi o tome koja će visina objesiti sliku.

Na drugom kraju niti će se nalaziti kuka ili isječak (ako platno nisu teške), za koje se slike objesu.

Vješalice za hlače

Ova metoda je pogodna za slike koje nedostaju. Trebat će vam vješalice s kopčić koji se koriste za hlače.

Pričvrstite kuke ili nokte na zidu, koji će biti smješteni s krpom vješalice. Umetnite sliku u stezaljku i stavite slike na zidove u odabrani redoslijed.

Kako napraviti pričvršćivanje za sliku

Kako brzo objesiti sliku na bilo kojem zidu

Ako na slici nema nosača, a nemoguće ga je objesiti na zidu pomoću pin ili tekuće nokte iz nekog razloga, upotrijebite jednu od ovih metoda:

  • S klamericom namještaja pričvrstite debeli konopac iz Casporona ili udiganja u okvir.
  • Kotač u vrh okvira nokta ili vijak vijak, učvrstite bakar ili aluminijsku žicu, umotani nekoliko puta ispod šešira. Drugi rub žice je kuka.
  • Ako je slika volumetrijska, možete koristiti petlje namještaja. Pričvrstite petlju na okvir na stražnjoj strani weba i pričvrstite ga na zid vijkom.

Članak o toj temi: Polimerna glina Keychain vlastitim rukama

Bilo koji od ovih čvora pouzdano drži ukras na zidu.

Kako objesiti sliku na pozadini bez noktiju

Kako objesiti veliku sliku na zidu

Ako slika želite ukrasiti sobu ima velike veličine i impresivnu masu, na metodu pričvršćivača koju trebate doći ozbiljno. Isječak ili tekući nokti neće imati veliku sliku, tako da su potrebni pouzdani spojevi.

Kuke s četiri igle

Za rasuti ukras trebat će vam nekoliko sličnih nosača. Ove kuke su opremljene trajnim pinovima legura, i dovoljno je udariti čekić nekoliko puta tako da čvrsto ulaze u zid.

Posebni zatvarači

Možete kupiti posebne privitke za slike. Za volumetrijske i teške platnene, bolje je odabrati trajne kuke na pouzdanoj ljepljivoj osnovi. U tom slučaju ne možete se bojati da brda neće podnijeti težinu slike.

Kako odabrati mjesto za sliku

Kako brzo objesiti sliku na bilo kojem zidu

Prilikom postavljanja slika, važno je ne samo da odaberete ispravno za odabir sustava za pričvršćivanje, već i organizirati sliku na pravom mjestu. Prilikom odabira polja zidova za platno, obratite pozornost na sljedeće točke:

Prilikom stvaranja kompozicije nekoliko platna, zapamtite da glavna slika mora biti smještena u središnjem dijelu kolaža.

Koja visina visi sliku na zidu

Čitaj više