Strukturno profil Pozadine: Kako ih lijepiti ispravno?

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Neke karakteristike
  • Strukturno profil Pozadine: Kako ljepilo?
  • Savjeti za profesionalce za odabir i sam proces

Strukturno, profilna pozadina je završni materijal s osnovom papira. Može imati tiskani ili reljefni uzorak različitih boja. Proizvodi mogu imitirati drvo, metal ili tkivo.

Strukturno profil Pozadine: Kako ih lijepiti ispravno?

Ikone sheme označavanja na pozadini.

Neke karakteristike

  • Proizvodi vrste profila su 2-slojni papir s težinom od 120 g / m². Proizvedeno je ispisnom pjenom s pripremom. Broj boja je 1-6. Tijekom proizvodnog procesa, obvezna želatinizacija u posebnom kanalu primjenjuje se na 16 stupnjeva;
  • Zatim, u peć s temperaturom od 200-210 stupnjeva PVC paste formira pjenu, koja omogućuje materijalu da se dobije materijal;
  • Zatim se elementi ohladi i oblikuju u valjcima za početak prodaje.

Različiti dizajn strukturnih profila:

  • Strukturno profil Pozadina Jednostavna vrsta su elementi lakih tonova s ​​grubim vlaknima koji mogu imati strukturu tkanine ili žbuke;
  • High-end proizvod je proizvodi s crtežom raznih boja;
  • Granulirani tip su uređaji koji, nakon konačnog ispisa, pospite granulatom različitih tipova.

Strukturno profil Pozadine: Kako ih lijepiti ispravno?

Wallpaper lijep krug.

Posebno obilježje materijala ovog tipa je dobra kompatibilnost s bilo kojim interijerom i izvrsnim dekorativnim svojstvima. Zahvaljujući tehnologijama proizvodne tehnologije, takav završni materijal je najpogodniji za uporabu.

Osim toga, takve pozadine mogu se replicirati nekoliko puta u nizu i neće izgubiti svojstva. To je vrlo važno u smislu gospodarstva financija. Ovaj završni materijal ima prilično pristupačne troškove. Strukturni profil Fluup Wallpaper je lakši nego jednostavan.

Natrag u kategoriju

Strukturno profil Pozadine: Kako ljepilo?

Pozadine ovog tipa objavljeni su na 2 baze: to je Fliesline i papir. Stoga, uzimajući u obzir ovo i vrijedi odabrati ljepilo za ugradnju materijala.

Članak o temi: Osvjetljenje staklenih polica: uređena s vlastitim rukama

Na primjer, pozadinu za slikanje na bazi papira su gusta struktura zbog posebne impregnacije iz otopine. Takvi sustavi preskaču paru.

Proces miješanja ovisi o vrsti baze.

Strukturno profil Pozadine: Kako ih lijepiti ispravno?

Shema preporučenog reda potresa u sobi.

Baza za papir podrazumijeva adhezivni materijal (za philizelin ili vinil produkt) na zidove, a zatim se mreža nanosi na tretiranu površinu i čisti pokreti zaglavljeni na strane.

Glavna stvar je ispravno okrenuti platnu. Važno je da strukturne pozadine ljepila treba pažljivo kako bi se izbjegli mjehurići i nabora koji se jedva uklanjaju. Ako pozadina ima osnovu Phlizelina, tada se razlikuju u snažnoj strukturi.

Potrebno je lijepiti takve elemente (strukturne pozadine), prije nanošenja ljepila samo na radno zid, na koji je tada primijenjena platna. Možete postići savršeno sučelje rubova platna - to je vrlo jednostavno.

Da biste zalijepili s pozadinom da prođe i dobijete željeni učinak iz nove sobe, trebali biste odabrati pravo ljepilo. Izbor ljepila se provodi na temelju onoga što je osnova pozadine.

Važna točka lijepljenja je obrada površine zidova prije montaže:

Strukturno profil Pozadine: Kako ih lijepiti ispravno?

Shema potrebnih alata za lijepljenje pozadine.

  • Budite sigurni da pažljivo uklonite stare pozadine, poravnajte zidove. Trebali bi biti suhi i čisti. To je ključ činjenice da će trake biti ispravno zalijepljene i neće nestati sljedećeg dana;
  • Kada se pozadina potpuno osuši preko cijele površine, mogu se naslikati, a za nekoliko riječi boje. Stav boje ovisi o gustoći samog platna. Proces bojenja treba proći u fazama kako bi se postigao ujednačen premaz. Boja nije bljeskala na platnu, nego se okreće. Nemoguće je previše pritisnuti na valjku, u suprotnom može biti trake na pozadini. Svaki sljedeći sloj mora se primijeniti nakon pažljivog sušenja prethodnog sloja.

Članak o temi: Fleksibilno zalijevanje za vodu: vrste, izbor, instalacija, servisni vijek

Što se tiče vrste boje, preporučuje se da koristite vodu-disperzivno, s sjajem ili mat tipom. To treba učiniti osobnim preferencijama.

Strukturno profil Pozadine: Kako ih lijepiti ispravno?

Shema oblikovanja pozadine jedne osobe.

Postoji neki trik prilikom slikanja Flizelin Wallpaper. Potrebno je primijeniti boju s pogrešne strane prije hodanja tkanine. Fliselin će apsorbirati boju, a prskanje vinila ne mijenja svoju bijelu boju.

Sposobnost vašeg pozadina za pranje ovisi o izboru boje. Na primjer, dostupan je s konzistencijom akrila ili lateksa.

Natrag u kategoriju

Savjeti za profesionalce za odabir i sam proces

Danas se materijal temeljen na flizelinu smatra najčešćim vrstama pozadine. To je zbog guste strukture platna, jednostavnost i brzine instalacije. Stoga su takvi proizvodi idealni za transformaciju prostora velikog područja:

  • Mogu se spasiti i zidove i stropove. Pojedinci za obrezivanje mogu biti odsutni, dovoljno odsječeni na rubu postolja;
  • Osim toga, flizelin analozi, nakon sušenja, nemojte se voziti na strane, ne formiraju mjehuriće;
  • Osim toga, strukturna pozadina je jednostavna i jednostavna za uklanjanje iz zida, uobičajena isključivanja nije potrebna.

Da biste odabrali strukturne visokokvalitetne profilne pozadine, trebate pažljivo pregledati roll, informacije o serijskom broju i marka proizvođača. Sve informacije o roli moraju biti jasne i jasno napisan:

  • Obratite pozornost na samu crtež, to bi trebalo biti jasno vidljivo kroz polietilen;
  • Prije kupnje materijala pažljivo izračunate potreban broj valjaka. Ako niste sigurni, bolje je kupiti više na 1-2 role više, inače ne mogu biti dostupni.

Rolls pakiranja treba biti hermetičan. To je pokazatelj da materijal nije oštećen i pravilno pohranjen. Kvalitetne pozadine moraju biti otporne na deterdžente i klimatske uvjete prostorije.

Čitaj više