Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Anonim

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Stvaranje visokokvalitetnih struktura ne ovisi samo o korištenom materijalu, jasnom i dosljednom provedbi instalacijskog rada.

Važnu ulogu u izgradnji bilo kojeg objekta i završne radove igra se sposobnost kvalitativno i točno stvaranje ili montiranje svakog dijela gradnje.

Da bi se pojednostavila provedba takvih djela, stvaraju se različiti uređaji, od kojih je jedna razina vode. Mnogi vlasnici često postavljaju pitanje kako koristiti hidroretum, odgovoriti na koje možemo u budućnosti.

Što je hidroretor i za što je potrebno?

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

HIDROWorner će pomoći uspostaviti odstupanje od horizontalne i vertikalne

Stvaranje bilo koje zgrade ili proizvodnju izgradnje unutarnje završne radove, potrebno je da temelj, pod, zidovi, stropne podove, vrata i prozore otvore na istim horizontalnim i okomitim ravninama.

Za to su razine uređaji - uređaji koji mogu pokazati odstupanje od horizontalnog i okomitog.

Do danas postoje 3 vrste razina koje se široko koriste pri organizaciji građevinskih radova, to je:

  • razina suhe;
  • hidroelektorni;
  • laserska razina.

Svaki od uređaja ima svoj opseg i značajke.

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Laserska razina radi iz baterije

Laserska razina je moderan mjerni uređaj koji su prikladno koriste graditelji u bilo kojoj sobi i na ulici.

Ovaj uređaj je elektronički proizvod koji radi iz baterije i ima prilično veliku cijenu. Nije svaki vlasnik kuće, pa čak ni graditelja može priuštiti njegovo stjecanje.

Razina običnog kapanja je nezamjenjiv uređaj prilikom primjene građevinskog rada, ali gubi svoju učinkovitost kada je potrebno napraviti mjerenja na strukturama koje su na udaljenosti od više od 2 m.

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Ovaj uređaj je jeftin i daje prilično točna očitanja.

Članak o temi: Fleksibilna voda: Lifecycle i značajke izbora

Razina vode je prilično jednostavan alat koji ima malu cijenu i može proizvesti prilično točne vrijednosti. Mnogi profesionalci s pravom vjeruju da je ovaj uređaj neophodan za privatni građevinski rad.

Opseg primjene razine vode je dovoljno raznolik. Koristeći hidraulični sustav, moguće je postaviti temelj i temelj vrpce, kako bi se odredila razlika visine. Uređaj se široko koristi u popravcima i organizaciji podova (nacrt i završna obrada).

Trebalo bi biti poznato da, organiziranje građevinskog rada na nagnutom području, uz pomoć hidroevma, možete jednostavno i točno odrediti visinu razliku od jednog kraja mjesta na drugi.

Bit će od velike važnosti u organiziranju kanalizacijskih i vodovodnih sustava, kao i obrada otpadnih voda.

Hydrowine - što je on

Načelo rada razine vode je vrlo jednostavno, temelji se na fizičkom zakonu "na izvještajnim plovilima", koji navodi da ako 2 posude kombiniraju crijevo ili drugi vezni materijal, koji se može kretati tekućinom i ispuniti Voda ili druga tekućina, tekućina na razini uvijek će biti usporediva. To znači da će se, biti na istoj ravnini 2 plovila, bit će 1 razina vode, ako je 1 posuda podignuta, tada će se razina tekućine smanjiti, odnosno, u 2 spremnika - će se povećati.

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

U načelu, 2 posude su 2 boca za hidroener u kojima se tekućina izlije, a također su povezani s prozirnom plastičnom cijevi. Ocjenjivana skala se primjenjuje na svaku tikvicu, što vam omogućuje da odredite koliko milimetara 2 u usporedbi objekata imaju kapi duž horizontalne ravnine.

Duljina crijeva uređaja može se odabrati svaki vlasnik samostalno kada se kupi, budući da ovisi o opsegu instrumenta (pod kojim udaljenostima će mjeriti).

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Mjeriti prikladnije raditi zajedno

Članak o temi: Primjena mletačke žbuke. Glavni razred. Fotografija. Video

Ako se hidroeer koristi pri obavljanju unutarnjih radova, onda postoji dovoljno dužine cijevi do 8 m, čak i ako duljina spolnog preklapanja ili stropnih greda premašuje tu udaljenost, uvijek postoje dodatne reference (svjetionici), koji su pomoćni element za visokokvalitetna oznaka.

Za vanjske građevinske radove vezane uz izgradnju zgrada, preporučljivo je odabrati duge crijeva 10-20 m dugo, tako da postoji mogućnost da se provede mjerenja na dijagonalama temelja ili kuće u cjelini.

Dobar primjer korištenja hidroelektrane s vlastitim rukama, možete vidjeti na dijagramu.

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Treba pamtiti da pri odabiru cijevi razine vode iz točke mjerenja, treba se okomito spustiti i premjestiti na drugu točku na isti način. Štoviše, crijevo duž cijele duljine ne bi trebala imati napetost i dodatne petlje tijekom mjerenja.

Priprema hidroener za rad

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Da bi svjedočanstvo bolje vidljivo, ulijte u tekućinu za obojenu plovilu

Prije korištenja hydrorera mora biti birana. Najčešće je to voda, samo za definiranje mjerenja je zatamnjena.

Čini se da je razina vode prilično jednostavan uređaj, ali u nekim nedostacima, dopušten u vrijeme pripreme uređaja za rad, sva mjerenja mogu dodatno imati veću pogrešku.

Primjer takvog slučaja je zračni mjehurići u plastičnoj cijevi. Da biste spriječili njihov izgled, voda bi trebala (unaprijed) birati s spremnika na visini (spuštanje cijevi na razini). Prema tome, 2 tikvice moraju biti, što je moguće bliže površini zemlje.

Kako koristiti Hydrorem s poravnanjem pod

Čim primijetite da u plastičnoj cijevi, obilna količina vode treba ukloniti iz spremnika smještenog na vrhu, i stisnuti prste kako bi zrak tamo ne padne. Tek nakon toga možete povezati tikvicu.

Članak o temi: Namještaj za hodnik po narudžbi: koristi i značajke

Da biste provjerili ispravnost uređaja za 2 tikne, morate se međusobno odgovarati na istoj razini, moraju pokazati istu vrijednost na ljestvici. Ako je cijeli postupak bio uspješan, onda bi daljnji rad razine vode trebao biti krhak.

Treba pamtiti da je gotovo svaki kupljeni hidrogork opremljen tikvice, koji su pričvršćeni na krajeve plastične cijevi. Diplomirana skala treba nanijeti na tikvice.

U isto vrijeme, mnogi graditelji snažno preporučuju kupnju razine vode s pričvrsnim stezaljkama ili gumenim trakama. Za tajne rada s uređajem pogledajte ovaj videozapis:

Nakon što ste naučili kako koristiti hidroretum i pripremiti ga za korištenje, možete sigurno početi razne građevinske radove. Razina vode poslužit će kao pouzdan asistent u svim nastojanjima i nikada vas neće iznevjeriti, jer je to prilično jednostavan i pouzdan mjerni uređaj.

Čitaj više